Mä haluun vaan bodaa!

Eilen tuli jo toistamiseen tällä viikolla vietettyä aikaa sviitissä. Hauska sattuma, että Luisa oli just vuokrannut synttäreiden kunniaksi itselleen huoneen.

10930520_10152632284615794_1089492762198847185_n

Kirjoittelinkin tuossa muutama kuukausi sitten siitä, miten mulle tuli taas totaali stoppi baareissa käymiselle. Sama fiilis jatkuu edelleen. Eilen juhlittiin rakasta ystävääni Luisaa, joten lupasin mennä hänen kanssaan käymään baarissa. No, me ei kumpikaan olla kovin innokkaita tuon alkoholin kanssa, joten sen lisäksi ettei baariin meneminen napannut yhtään niin siellä selvinpäin olo kaikkien kännisten keskellä oli kaiken huippu. Kerettiin tosin lähtemään kotiin ennenkuin suurinosa oli vielä edes tullut.

250492_10152633520020794_64988981646555548_n

Sitä vaan on päässyt tuon vaiheen yli. Nautin niin paljon enemmän arjesta ja siihen liittyvistä asioista. Haluan olla hyvinvoiva ja pirteä. Ajatuskin siitä, että hukkaan päiviäni krapulaan tai alennan energiatasojani alkoholilla inhottaa. Juon kyllä usein viikonloppuisin viiniä lasin, joskus muutamankin, kyse ei ole siitä, mutta humalanhakuinen kännääminen ei ole napannut enää aikoihin.

No, tulipahan käytyä ja ainakin vietettyä aikaa ihanassa seurassa. Kiitos Luisa <3

10919473_513743095435099_2014656600_n

Kai mä haluan vaan bodaa, tehdä työtä jota rakastan ja hengailla kaikkien rakkaiden kanssa. Treenit on kulkenut todella hyvin ja intoa riittää taas vaikka pienelle kylälle. Näen ensiviikolla erästä henkilöä jonka kanssa laitetaan mahdollisesti uudet valmennus kuviot kuntoon, mutta niistä sitten myöhemmin lisää. Oon tosi innoissani. (:

924138_872178269511373_787131668_n

250475_10152633855440794_393429128805202661_n

En tiiä yhtään missä mennään painon kanssa, sillä mun puntarista loppui jo hetki sitten patterit, mutta kunto on ainakin peilin mukaan pysynyt ihan inhimillisenä. Nyt kun sais vaan adaptoitua ne hiilarit korkeemmalle, niin ens dieetistä tulis lepposa, sillä tuskin mä tässä 4kk aikana ehdin ihan totaalisesti enää pullahtamaan, kun sitten pitää jo starttailla dieettiä pikkuhiljaa. Se on ollut kyllä positiivinen asia ekan dieetin jälkeen, että kun sai suurimman osan siitä vauvarasvasta poltettua, niin nyt sitä ei kerrykkään samalla tavalla enää. Vaikka painoa on tullut niin ei ole enää niin ”pehmeä” kuin ennen dieettiä samassa painossa oli.

Nyt mä alan tekemään ohjelmia ja illalla meen väijymään leffaa Viivin kanssa <3 Ihanaa sunnuntaita kaikille!

 

 

 


38 Comments
 • vev
  Posted at 18:25h, 18 tammikuun Vastaa

  ”Se on ollut kyllä positiivinen asia ekan dieetin jälkeen, että kun sai suurimman osan siitä vauvarasvasta poltettua, niin nyt sitä ei kerrykkään samalla tavalla enää. Vaikka painoa on tullut niin ei ole enää niin ”pehmeä” kuin ennen dieettiä samassa painossa oli.”

  Voiko ihan tavallinen tallaajakin siis saada ”vauvarasvat” pois ja tän jälkeen sitä ei enää kerry samalla lailla? Siis syömällä terveellisesti ja paljon, monipuolisesti, treenaamalla aerobista ja salilla. Vai onko tämä tulosta vain äärimmäisen pitkälle viedystä rasvanpoltosta eli sun kisadieetistä? :) Alkoi vaan kiinnostaa, kun en oo ennen kuullut tämmöistä.

  • linda
   Posted at 18:36h, 18 tammikuun Vastaa

   No se valitettavasti vaatii aika pieneksi poltetun rasvaprosentin ja sen jälkeen täytyy olla vielä varovainen, ettei ns. pullahda entistä isommaksi niin tiukan dieetin jälkeen. :D

 • Johanna
  Posted at 18:36h, 18 tammikuun Vastaa

  Ihanat kulmat ! Ootko käyttänyt jotain seerumia niihin ? Joskus mainitsit että Viivi nyppii sun kulmia :-)

  • linda
   Posted at 19:12h, 18 tammikuun Vastaa

   en oo käyttänyt mitään :)

 • ida
  Posted at 18:44h, 18 tammikuun Vastaa

  Olet kaunis :) mitä huulipunaa sulla on noissa kuvissa? Heti aloin himoitsemaan samanlaista :D vaikee löytää omaa sävyä.

  • linda
   Posted at 18:48h, 18 tammikuun Vastaa

   YSL:län huulipunaa, en vaan muista sävyä ulkoa… :D

 • Mila
  Posted at 19:45h, 18 tammikuun Vastaa

  Ihan tuskaa lukee näitä juttuja kun on itellä niin kova hinku salille, kerkesin käydä pari vuotta salilla ja tilasin sinulta treeni- ja ruokaohjelman ja sainkin tosi hyviä tuloksia aikaan mutta sitten viime kesänä alkoi todella pahat vatsavaivat ja olen laihtunut sen jälkeen 10 kiloa, lääkäri antoi liikuntakiellon kun paino on liian matala eikä saisi tippua enää yhtään. Crohnin tautia etsitään mutta ei ole vielä mitään löytynyt. Ongelma on se että tuntuu että kaikki isolla työllä hankitut lihakset häviää eikä jaksa enää tehdä mitään. Mutta terveys etusijalle ja takaisin salille kunhan olen saanut itseni kuntoon :) kiitos piristävästä blogista!

 • milla
  Posted at 20:22h, 18 tammikuun Vastaa

  Teetkö sä ’dieettiohjelmia’ kun itselläni nyt yksi dieetti menossa, mutta mietin sitten vaan jatkoa jos en pääsekään haluttuun lopputulokseen. Lähinnä haluisin kuoria ylimäärästä rasvaa lihasten päältä. :)

  • linda
   Posted at 20:37h, 18 tammikuun Vastaa

   Teen kyllä :)

 • desi
  Posted at 20:57h, 18 tammikuun Vastaa

  Etkö ollut tyytyväinen Mähöseen vai miksi vaihdat valkkua? Olet tosi upeassa kunossa, kiinnostaisko joskus esim. ohjelmallinen fitness? :)

 • desi
  Posted at 20:57h, 18 tammikuun Vastaa

  Etkö ollut tyytyväinen Mähöseen vai miksi vaihdat valkkua? Olet tosi upeassa kunossa, kiinnostaisko joskus esim. ohjelmallinen fitness?

  • linda
   Posted at 22:34h, 18 tammikuun Vastaa

   En olisi ollut melkein kahta vuotta hänen valmennuksessa jos en olisi tyytyväinen . Aki on antanut paljon ja todella osaa hommansa (:

 • Ana
  Posted at 21:26h, 18 tammikuun Vastaa

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista. Vuosien jälkeen olen taas Suomessa ja tässä postauksessa silmiini pisti, ulkona olemisen ns. negatiivisuus. En oikein ymmärrä tätä Suomen menoa, monissa kaupungeissa kuten Berliini, Amsterdam tai Barcelona monet musiikin rakastajat käyät ulkona hyvän musiinkin, tanssimisen ja yhdessäolon vuoksi: viina ei ole se juttu. Mun yöelämässä enemmänkin kaloreita kuluu kun illan tanssii, tanssii, nauttii musiikista sekä yhdessäolosta… Mitä nyt Helsingin baareja tunnen, niin voin sanoja, että Seduloihin en lähtisi kirveelläkään, missä musiikin laatu on jotain aivan…. ja ihmiset tuntuvat todella etsivän sitä humalaa. Mutta kyllä täälläkin on piirejä, jotka lähtevät yöhön hyvän musiikin perässä eikä sen ällöttävän örvellyksen tai näyttäytymisen.. Ja seuraavna päivän voi lenkille hyvin lähteä ja fiilistella sitä eilistä iltaa.. Oli nyt vain pakko kommentoida, itse rakastan urheilua, terveellisiä elämäntapoja ja käyn melkein joka viikonloppu Kallion suunnassa fiilistelemässä hyvää musiikkia. Nautittiminen on se juttu.

 • Paula
  Posted at 22:04h, 18 tammikuun Vastaa

  Oletko käynyt laittamassa täytettä huuliisi / muotoilemassa niitä? On nimittäin aivan upean näköiset :D Vai onko se vaan tuo huulipuna? Olen itse ajatellut maltillista huulten täyttämistä, osaisitko suositella tekijää täällä pääkaupunkiseudulla, kun muistaakseni olit joskus käynyt tekemässä tälläisen operaation?
  Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

 • vev
  Posted at 22:19h, 18 tammikuun Vastaa

  Okei ajattelinkin jotain tämmöstä, kiitti vastauksesta! :)

 • Taija
  Posted at 22:44h, 18 tammikuun Vastaa

  Ihana huulipuna munkin mielestä! Vaikka täällä ei kisafiiliksiä olekaan, kevättä kohden tulee varmasti kiristeltyä, jotenkin se vaan motivoi varsinkin tuon vähän raskaan joulun jälkeen.

  Minunkin painoni putosi – joo, dieettaamalla viime kevään aikana varmaan noin 10 kiloa, siitä viimeiset 6 kg siis suunnitellusti ja ekat ihan vaan terveemmillä elämäntavoilla, ja tunnistan juuri tuon vauvarasva-ilmiön. Pari kiloa tuli takaisin kun aloin syödä vapaammin, mutta nyt vuoden jälkeen alkaa tuntua, että ne terveet elämäntavat on jollain tavalla sisäistetty. Oma kamppailuni on aina ollut varsinkin sokerin kanssa, ja koska kamppailu tuntui vain jatkuvan, päätin luopua siitä kokonaan vuodeksi 2015 (postaus löytyy blogista).

 • veera matilda
  Posted at 07:42h, 19 tammikuun Vastaa

  Suomi on siitä aika jännä maa, että jos et juo, saat selitellä loputtomiin valintaasi. Jos taas kysyt joltain, ”miksi juot?” Tulee vastaus ”se on kivaa”. Niin mustakin on kivaa olla selvinpäin. Ja tärkeämpi, mulla on kivaa myös seuraavana päivänä ;)
  http://veeramatilda.blogspot.fi/2015/01/siivouspaiva-vasymys-ajatuksia-blogin.html?m=1

 • Minnak
  Posted at 10:05h, 19 tammikuun Vastaa

  Jos dietti on ollut ”leppoisa” niin lopputuloskin varmasti kärsii.

 • Ana
  Posted at 12:54h, 19 tammikuun Vastaa

  @veeramatilda! näin on! Olen yrittänyt miettiä syitä suomalaisten humalahakuiseen juontiin, sanoisin örveltämis-tilan saavuttamiseen, mutta asia ei vielä ole auennut… 10 vuotta ulkomailla olen rillutellut ja musiikkipiiteissä pyörinyt (valitettavasti useiden artistien työaika on yöllä), ja ensimäinen asia, joka pisti Suomen yöelämässä silmään, oli tämä järkyttävä kaatokännääminen….. Oikein nolotti, kun kaverit tulivat käymään ja kysyivät: miksi te suomalaiset juotte itsenne niin sekaisin (varsinkin naisten humalatilaa ihmettelivät)? Nii-i… Mutta se siitä, pääpointtini yöelämässä voi urheiluhullut ja terveysintoilijatkin viihtyä ja nauttia ilman. että vaikuttaisi niin paljon kroppaan, myönnän jotkut sunnuntai aamuherätykset venyvät aamupäivään (ja kyllä sunnuntai aamua ei ole hyödynnetty, mutta kun lauantai iltana oli niin kivaa, niin myöhäinen herätys ei haittaa;))

 • R
  Posted at 16:26h, 19 tammikuun Vastaa

  Moi ! Mulla on yks kysymys mikä on mietityttänyt jonkun aikaa. Elikkä mulla on todettu skolioosi , lievä tosin mutta mietin että johtuuko tästä skolioososta se että en pysty millään kyykkäämään vapaalla kovin syvälle , ilman että tuntuu että kaadun tasksepäin? Vai onko vasn kyse jäykkyydestä vai mistä, voiko sitä treenata että onnistuu? Kipua ei aiheuta mutta tuntuu että kyykky liike puhtaasti suoritettuna ei onnistu mun pitkillä jaloillani ilman että kaadun :-D voiko olla että joidenkin anatomia on vaan sellainen ettei siihen pysty :D kiitos jos viitsit vastailla!

  • Tiina
   Posted at 21:38h, 19 tammikuun Vastaa

   Skolioosi selässä estää usein tekemästä syväkyykkyä eikä kannatakaan jos alkaa sattumaan/tuntumaan oudolta :)

   • R
    Posted at 07:59h, 20 tammikuun Vastaa

    Mitä liikkeitä kannattaa sitten tehdä jos kyykkäys tuo ongelmia? Onko parempi tehdä jalka prässiä tai smithissä kyykkäillä?

    • Tiina
     Posted at 21:03h, 20 tammikuun Vastaa

     Mulla ainakin toimii smithyssä lykkääminen paremmin, niin että jalat on tosi edessä ja leveällä toisistaan. Eikä voi kyykätä niin syvälle kun ”normaalit” ihmiset. Sama prässissä en laske jalkoja yhtä syvälle kun ”normaalit”. Sen oppii aika nopeasti mikä se oma liikerata on, ja kannattaa esim tehdä smithyssä askelkyykkyä, bulgarialaista ja askelkyykkykävelyä tietysti myös käsipainojen kaa

     • Tiina
      Posted at 21:04h, 20 tammikuun

      Siis kyykkääminen :D

  • essik
   Posted at 21:31h, 20 tammikuun Vastaa

   Mulla on skolioosia n. 20 astetta, eikä ole kyykkäämisestä kyllä tullut mitään ongelmia, kun tekee hyvällä tekniikalla. Kaiken järjen mukaan skolioosin ei pitäisi vaikuttaa tasapainoon, koska se on vaan mutka sivulle. Toki nyt jos hirveästi on, mutta jos sullakin on vaan lievä. Luultavasti syyt siis muualla kuin skolioosissa. Lääkäri mulle sanoi, että ihan huoletta voi kyykätä.

 • Oona
  Posted at 18:28h, 19 tammikuun Vastaa

  Moi! Haluaisin kysyä, että jos haluaa kasvattaa lihasta, mutta myös hieman polttaa rasvaa ja kiinteytyä, niin onko hyvä jos viikossa 4 salitreeniä keskittyen lihaksiin (eli pelkkää punttien nostelua:D) ja kerran viikossa aerobinen 75min esim. crosstrainer/juoksu? Vai pitäiskö lihaskasvu ja rasvanpoltto pitää täysin erillä toisistaan?

 • Ronja
  Posted at 13:20h, 20 tammikuun Vastaa

  Otatko tällä hetkellä itsellesi valmennettavaksi bikini fitness kisoihin tähtääviä?

 • niinuli
  Posted at 14:30h, 20 tammikuun Vastaa

  Vähänkö ihanaa kun oot niin täydellinen!! muut on tosi huonoja ihmisiä.

  • linda
   Posted at 21:37h, 20 tammikuun Vastaa

   Ei tarvitse provosoitua siitä, jos joku ei nauti samoista asioista kuin sinä. Se, että mä en itse viihdy baareissa ei tarkota sitä että mä halveksuisin muita tai pitäisin itseäni parempana. Mulla on myös ollut aikani kun olen nauttinut bilettämisestä ja en vaihtais päivääkään niistä ajoista (:

   • niinuli
    Posted at 09:17h, 21 tammikuun Vastaa

    En todellakaan käy baareissa kuin 2 x vuoteen. Olen perheen äiti ja olen harrastanut urheilua suomen mestaruus tasolla viimeisiin vuosiin asti. Mua vaan ärsyttää tämä julkinen itsensä jalustalle nostaminen aivan suunnattomasti! Järkevät ihmiset pitää joitain asioita omina tietoinaan.

    • v
     Posted at 10:34h, 21 tammikuun Vastaa

     Mä en ainakaan huomannut tässä tekstissä mitään itsensä jalustalle nostamista, mutta kai se pitää nykyään provosoitua ihan kaikesta..

    • hm
     Posted at 21:04h, 22 tammikuun Vastaa

     Tällaista tekstiä pitääkin nuorilta naisilta tulla. Lindasta moni nuori ottaa esimerkkiä ja tällaisia tietoja ei todellakaan kannata pitää itsellään. Vaikka hän ei mielestäni jalustalle nostanut itseään, niin syytä olisi tässä asiassa.

 • n
  Posted at 18:54h, 20 tammikuun Vastaa

  Hei! Tarvitsisin apua, kuinka saada,litteä,timmi vatsa? Mietin että riittääkö vatsalihasten treenaaminen 3x viikossa ja pitääkö siihen sisältyä myös lenkkeily? Ja tietysti myös ruokavalio,vaikuttaa, kuinka paljon karkit ja muu roskaruoka haittaa vatsalihasten esiintuloa?

  • Emmi
   Posted at 10:07h, 21 tammikuun Vastaa

   Ruokavaliohan on 80% se millä vatsat saa näkyviin, itsekin treenaan niitä kerran viikossa, ihan niinkun muitakin. Salitreeni kiinteyttää:) Rasvaprossa pitää pienentyä :) Eikä niitä herkkuja tarvitse, mun mielestä joku kerta kahteen viikkoon olisi hyvä..riippuu mikä matka tavoitteeseen on:)

 • vieras
  Posted at 21:18h, 20 tammikuun Vastaa

  Ettei alkaisi olemaan jo pakkomielteistä?..ja sitten tuo itsensä ylentäminen..
  Se sisäinen kauneus,se puuttuu aina vaan.
  Sitä kun ei saa rahalla,eikä kirurgin veitsellä,sitä joko on tai ei ole.

 • e
  Posted at 22:16h, 20 tammikuun Vastaa

  voisitko tehä joskus postauksen sun vanhoista kuvista ja matkan tohon kroppaan tai niiku miltä näytit aikaisemmin:)? tai jos muistan väärin niin luin jostain sun blogista et oot ollu joskus ylipainoinen ja sul on joskus ollu anoreksia ? sun on kiva blogi ja oot tosi kaunis :-)!!

 • Emmi
  Posted at 10:03h, 21 tammikuun Vastaa

  Oot kyllä kehittynyt hurjasti ja niinkun tullut paljon aikuisemmaksi. Oon lukenut blogiasi monta vuotta ja muistan kun joskus olit vähän ylimielinen tai sellainen. Muistan kun osa kysyi pakaratreenistä että saisi jotain vinkkejä niin vastasit että ”kuulkaa ei muutakun kyykätkää vaan syvälle ja syökää”. Haha:D Ihanaa kuinka oot kehittynyt:) oot mun suosikkibloggaaja<3

 • ilari
  Posted at 19:00h, 15 lokakuun Vastaa

  no nyt näytti tosi hyvälle meikki kynnet ja asukin vaik eka luuline et toi valkonen jatkuu mekkona ja olin tiiäks jossain maailmassa ja toi sun lentopusu kuvas sai punaseks ne oli ne ekat fiilikset noista kuvista :)

Post A Comment