Uuden vuoden lupaukseni

Noniin, viimeistä sivua viedään tältä vuodelta. Olen valmis päättämään tämän luvun ja hyppäämään seuraavalle. Mulla on vaan niin vahva fiilis siitä, että 2015 vuodesta tulee todella hyvä ja olen saanut tämän vuoden aikana paljon työkaluja seuraavaa vuotta varten. Tämä vuosi meni hyvin pitkälle oppiessa ja hakemassa asioita mihin haluan panostaa ja mihin tähtään. Moniin asioihin sain vastauksia ja varmuuksia. Vaikka hyllyä koristaa muutama pokaali ja mitali sekä sport blog awards palkinto, niin kaikista suurin palkinto oli itselleni se, että pääsin oppimaan paljon uutta itsestäni. Sanotaan että ihminen uudistuu 4 kertaa elämässään ja vahvasti uskon että viime vuosi oli mulle yks niistä muutoksen hetkistä itseni kanssa. Kasvoin henkisesti, opin paljon asioita ja ajatusmaailmani muuttui monessa asiassa.

Elämä on antanut ja ottanut paljon tämän vuoden aikana. Olen menettänyt tärkeitä ihmisiä ympäriltäni, mutta myös saanut sellaisia. Osan asioista jouduin kokemaan, osan asioista pääsin kokemaan. Helppo vuosi ei ole ollut, mutta todella merkittävä ja tärkeä, olen kiitollinen kaikesta.

10885085_10152578407905794_6989980779113659358_n

 

Kiitos rakkaille ystäville, perheelle ja kaikille jotka kävelivät vierelläni tämän vuoden. Erityinen kiitos myös teille lukijat. Olette mielettömiä ja jokaisen kannustava sana, positiivinen palaute sekä asiallinen kritiikki on varmasti koskettanut ja tehnyt päivästäni paremman, auttanut jaksamaan monissa asioissa ja saanut ajattelemaan. Olette ihania!

Seuraavan vuoden top 10 tavoitteet ovat

 1. Olla onnellinen ja nauraa niin paljon kuin mahdollista
 2. Keskittyä hyviin asioihin ja lähestyä asioita aina ensiksi positiivisuuden kautta
 3. Olla kiitollinen
 4. Olla uskollinen itselleni
 5. Olla rohkeampi
 6. Ymmärtää
 7. Lukea enemmän
 8. Kuunnella enemmän
 9. Antaa anteeksi itselleni ja muille
 10. Viettää enemmän aikaa ystävien ja läheisten kanssa. Pitää selkeämmin vapaapäiviä.

Mitä te olette luvanneet, vai lupaatteko mitään?

Hyvää uutta vuotta 2015 <3 blogiin liittyvissä asioissa lupaan olla avoimempi ja panostaa kuviin enemmän!


4 Comments
 • veera matilda
  Posted at 17:12h, 31 joulukuun Vastaa

  Hyvää uutta vuotta, sinulle linda! 🙂
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

 • Iida
  Posted at 17:37h, 31 joulukuun Vastaa

  Hyvää uutta vuotta sullekkin! Omaan lupauslistaani kuuluu myös kohdat 1,3 ja 5. 🙂 + tavoitteena vierottaa itseni pienin askelin makeasta (ei laihtumisen vaan terveyden vuoksi! :D) T. 18.v tyttö maalta

 • mamma
  Posted at 18:22h, 31 joulukuun Vastaa

  Nähdään kaunis kultanen ensi vuonna , ja mahdollisimman pian. Ikävä omaa teräsmimmiäni ! AINA.

 • Outi Karita
  Posted at 22:22h, 01 tammikuun Vastaa

  Hyviä tavoitteita 🙂

  http://outikarita.fitfashion.fi/

Post A Comment