Every end is a new beginning

Huh mikä joulu! Oon syönyt niin paljon, että ainoot housut mitkä menee päälle on freddyt. Hah! Mummu tekee parhaimmat ruuat ja kaikki on ihan sitä itseään, ei mitään light juttuja tai proteiinipipareita löytynyt mun joulusta. Taivaallista.

Vietetin joulun pyhät perinteisesti äidin luona ja käytiin yhdessä veljien ja äidin kanssa mummulassa viettämässä joulua. Eli syömässä. Törkeesti.

Kuinka moni vietti joulua kohtuudella? Itse ohitin jokaisen ”näin vältät ähkyn” ja ”miten olla lihoamatta jouluna” artikkelin. Joulu on mulle sellanen päivä, että sillon syödään just sitä mitä haluaa ja niin paljon kuin haluaa. Ymmärrän hyvin, että joillakin on jokin tietty tavoite tai dieetti päällä, jota ei halua pilata, mutta itseni kohdalla kun elää pääsääntöisesti hyvin terveellisesti, voi erittäin hyvällä omallatunnolla irtautua rutiineista hetkeksi.

Yleensäkkin elämässä näen järkevämpänä noudattaa tietynlaista kaavaa, mikä se sitten kenelläkin on, ja kun siltä tuntuu niin hyvällä omalla tunnolla pitää kunnon herkkupäivä, jolloin syödään niin paljon ettei hetkeen edes halua eikä malta odottaa että pääsee syömään puhdasta ruokaa. Mielummin niin, kuin että joka päivä syö vähän ohi, jolloin itse en edes saa herkuista tarpeeksi ja kuitenkin tuntuu huonolta sekoittaa pakkaa. Kisadieetilläkin pidän vapaasyöntejä suunnitellusti ja pyrin ajoittamaan ne päiviin, kun olisi kivaa nauttia ystävien kanssa päivästä ilman rajoituksia, enkä niin että kiellän itseltäni kaiken ja sorrun salaa syömään itseni halkeamispisteeseen yksin kotona ruuista, joita en edes haluaisi syödä. Ahmimiskohtaus on hyvin yleinen ilmiö dieetillä, eikä siitä seuraa kuin huono omatunto, joka taas saattaa vaikuttaa tekemiseen ja itse lopputulokseen.

10852580_742183409206770_77447149_n

925336_386568251509452_312016446_n

Maalla on aina niin mukavaa ja rentoa. Enpä oikeestaan muuta tehnytkään kuin nukuin ja söin. Ainoastaan joulupäivänä oli poikkeus, kun vietettiin entisten luokkalaisten kanssa perinteiseen tapaan iltaa Päivin luona ja siitä jatkettiin legendaarisesti kievariin. Kievari oli aivan täynnä jengiä, mutta jostain syystä mulla loppui energiat kesken ja lähdin about yhden aikaan kotiin syömään ja nukkumaan.

10881883_396258647198069_1644633444_n

Treenaamaankin oon päässyt enkä ihme kyllä ottanut kuin muutaman sadan gramman suklaata kylkiin. 2,5-3 kiloa oon napannut kisoista ja olisi mahtavaa kun pystyisi pitäämään sen painon niin, että kisapainoon olis about 5 kiloa matkaa dieetin alkaessa. Älkää sitten käyttäkö tätä mua vastaan, jos tuun +10kg paksumpana vastaan, mutta omasta mielestäni bikinissä ei ole tarvetta ottaa kymmeniä kiloja offilla painoa. Varsinkaan jos kisaa lähiaikoina uudestaan. Pysyy dieetit inhimillisimpinä ja yleisestikkin meininki terveellisempänä.

Kohta onkin uusivuosi, johon mulla ei ole mitään muuta suunnitelmaa, kuin että Päivi tulee mun luo. Juhlimiskiintiö on ollut jo pitkään täynnä, joten jos multa kysytään niin nautitaan viinistä meillä, syödään hyvin ja katsellaan jotain hömppäleffoja. Tammikuusta alkaakin taas kisamoodin käynnistely, enkä millään malta odottaa!! Vuodesta 2015 tulee muutenkin aivan varmasti hyvä. Odotan sitä niin paljon, että kiemurtelen innosta pelkästä ajatuksesta. Suunnitelmista myöhemmin lisää.

10858523_10205908353291948_1807423456891775342_n

 

 


8 Comments
 • veera matilda
  Posted at 16:16h, 28 joulukuun Vastaa

  Mulla oli tarkoituksena syödä inhimillisiä määriä jouluna, mutta kun pöytään pääsin, niin söin kuitenkin itseni ihan piukaksi. Eikä kaduta yhtään! 🙂
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

 • Sanni
  Posted at 19:34h, 28 joulukuun Vastaa

  BB-Jussi K:n kanssa olit kuvien perusteella aika läheisissä tunnelmissa ollut, tunnetteko jostain vai mikä juttu tää nyt ollut ? O.o

  • linda
   Posted at 23:29h, 28 joulukuun Vastaa

   Heh ollaan tunnettu 14 vuotiaista 😀

 • V
  Posted at 20:37h, 28 joulukuun Vastaa

  Moikka! Tää on varmaan maailman urpoin kysymys ja ymmärrän ettei tähän välttämättä edes pysty vastaamaan näin lonkalta mutta oon kans yksi niistä salaa haaveilijoista joka ehkä haluaisi joskus nousta kisalavalle, kuinka paljon yleensä täytyy sitten pudottaa kisoja varten? Ite oon 157cm pitkä ja painan n. 50kg? 😀

 • Minni
  Posted at 20:50h, 28 joulukuun Vastaa

  Minkä kokonen sun gazoz huppari on??:)

 • Sanna Latvala
  Posted at 23:08h, 28 joulukuun Vastaa

  Mulle tää joulu on ehdottomasti ollut se vähäsuklaisin ja myöskin vähä painonnousuisin! ;D Normaalisti kun saattaa painoa tulla se 1-3kg jouluna niin nyt selvittiin ihan jopa aika säälittävällä puolen kilon painonnnousulla? 😉 Jotain on sentään opittu, ettei aina tarvi ahtaa kaikkia ruokia lautaselle, mitä pöydästä löytyy. Muuten kyllä joulu oli ihana ja nautinnollinen! 🙂

  Uuden vuoden ”lupauksista” sitten pohdintaa täällä:
  http://pudotus.blogspot.fi/2014/12/unohda-lupaukset-aseta-tavoitteet.html

 • miimi
  Posted at 15:00h, 30 joulukuun Vastaa

  mielestäni, sun blogi on nykyään aika erilainen sisällöltään ja postaustahdiltaan kuin ennen. minkä toisaalta ymmärtää: vuonna 2011 kun blogisi lukemisen aloitin pystyitkin kommentoimaan elämästäsi enemmän asioita täällä ja puhumaan ystävistäsi avoimemmin ja rönsyilevämmin kuin nyt, kun julkisuus on lisääntynyt :_D jos ymmärrät mitä tarkoitan. toisaalta kuitenkin taas tuntuu että e nnen blogissasi olisi ollut jo tähän mennessä postausta Ribellasta ja myös väripiilareista ja vaikka mistä mitä on näkynyt somessa sulla viikkoja sitten. toisaalta ymmärrän jos kyseessä on myöhemmin esiteltävä yhteistyöasia, mutta nykyään blogi on hyvin pintaraapaisu .

  • linda
   Posted at 16:03h, 30 joulukuun Vastaa

   Oon itse ihan samaa mieltä & huomannut saman itsekin , että on jäänyt monia tapahtumia, kuvauksia ja elämäntilanteita kertomatta. Otankin tämän projektiksi ensi vuotta varten 🙂

Post A Comment