Hyvää Joulua!

Kello olis melkein jo kaks yöllä ja sain vasta taputeltua viimeiset duunit.  Jouluaaton puolella ollaan, se maaginen päivä mitä varten koko maailma on ollut sekasin viimiset kaks kuukautta. Hirveesti ei löydy juhla fiilistä, mutta on ihanaa nähdä perhettä ja ystäviä. Istun tässä isän uurnan vieressä ja mietin miten paljon kaikki on muuttunut hetkessä.

Yllättävän hyvin oon voinut kuitenkin viime päivät. Olin Tampereella vierailemassa muutaman päivän ja pääsin vihdoin ja viimein viikon tauon jälkeen treenailemaan. Viikon tauko tuntuu lähinnä puolelta vuodelta, joten oli aivan huippua päästä salille. Treenikaveriksi sain Vertti Harjuniemen, joka on itsekin SM kakkonen tällä hetkellä Men’s Physiquessa. Mun pumppipamppi treenit ei kylläkään valitettavasti kelvannut, vaan teemana toimi ”mahdollisimman isoilla painoilla mahdollisimman monta toistoa”.

10838409_1565657293669500_1914537105_n

Pienen palautumiseen liittyvän jutun löysin itsestäni uusimmasta Body lehdestä. Tuntui niin tekopyhältä lukea tota, kun ei ollut treenaillut moneen päivään.  Nyt jälkeepäin kuitenkin naurattaa miten turhalta tuntuu kitistä viikon tauosta, mutta sillä hetkellä se tuntuu ikuisuudelta. Treenaaminen on kuitenkin yks päivän ehdottomia kohokohtia, siitä saa mielettömästi energiaa ja hyvää fiilistä. Sillon kun on pidempi tauko niin tuntee miten energiatasot laskee, mieliala heittelee ja tulee saamaton fiilis. Se taas heijastuu duuniin sekä mulla jopa unen laatuun ja unirytmiin ylipäätään.

Mutta treenihöpinät sikseen ja keskitytään olennaiseen. Kyllä mä vähän odotan että saan antaa läheisille lahjat ja varsinkin sitä, että pääsen mummulaan testaamaan kuinka paljon pystyn syömään räjähtämättä. Veikkaan että aika paljon.

10881887_1538202163086687_1236678815_n

 

Se on jännä, miten vanhetessa on hirveen kivaa päästä antamaan muille lahjoja, mutta kuitenkin toivoo ettei kukaan vaan näe mun vuoksi stressiä ja muistuttelee jokaiselle, ettei missään nimessä tarvitse ostaa mitään. Pienenä kun mitattiin kavereiden kanssa ihmisarvo sen mukaan miten monta pakettia sai. ;) Jokanen väriliitu piti laittaa omaan pakettiin, jotta sai avata mahdollisimman monta lahjaa. Sisällöllä ei ollut niin väliä, kunhan oli edes yks spesiaali toivomus mukana. Kai se on taas jonkinlaista aikuistumista, kokea sitä antamisen iloa. Aika vaan tuntuu menevän aivan liian nopeasti. Just hetki sitten ympyröin lelukuvastosta lemppareita ja kirjoitin pukille loputonta toivomuslistaa. Yhtäkkiä en muka halua lahjoja…

Nyt laitan kuitenkin vihdoin tän koneen kiinni, heitän yöppärit päälle ja laitan kellon herättämään aikaisin, ettei missaa aamun ohjelmia. Niin vanha en kuitenkaan vielä ole, että niistä luopuisin. ;)

Hyvää Joulua kaikille <3


15 Comments
 • Hanna
  Posted at 07:20h, 24 joulukuun Vastaa

  Hei! Hyvää joulua sulle ja perheelles <3 Itellä alkaa uusi vuosi täysin uudelta pohjalta. Irtisanouduin ankeasta työstäni kun pääsen tammikuusta alkaen opiskelemaan tarjoilijaksi, mistä oon super innoissani! Hyvää alkavaa vuotta siis sullekin :)
  Mulla heräs kysymys instagramia selatessa. Onko Joel muuttamassa pois vai muutatko sen kanssa? :0 pakko ei ole vastata tähän, rupesi vain mietityttämään. Tarkoitukseni ei siis ole udella :D anyway rauhaisaa loppuvuotta :) olet upea ja vahva.

  • linda
   Posted at 07:56h, 24 joulukuun Vastaa

   Ihanaa! Onneksi olkoon & tsemppiä uusiin haasteisiin ! Joel muuttaa ja mä jään asustelemaan siihen nykyiseen. (:

   • J
    Posted at 12:05h, 24 joulukuun Vastaa

    ootteko eroomassa? :o

 • veera matilda
  Posted at 08:08h, 24 joulukuun Vastaa

  Ymmärrän hyvin tuon fiiliksen, itsekin oon joutunut pitämään treenitaukoa, kun sain jonkun kamalan räkätaudin ja kuumeen. Ja tämän viikon piti olla se viikko kun ehtii juosta luonnossa ja nauttia raikkaasta ilmasta. No aina ei mene ihan niinkuin on suunnitellut :D
  Hyvää joulua sinulle!
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

  • linda
   Posted at 19:29h, 25 joulukuun Vastaa

   Heh nimenomaan (:

 • Emma
  Posted at 08:21h, 24 joulukuun Vastaa

  Oikein ihanaa joulua, ja alkavaa vuotta 2015. ♡

  • linda
   Posted at 19:27h, 25 joulukuun Vastaa

   Kiitos ja samoin sinulle <3

 • petra
  Posted at 08:28h, 24 joulukuun Vastaa

  Linda, ihanaa ja rauhallista joulua sinulle ja perheellesi <3

  • linda
   Posted at 19:27h, 25 joulukuun Vastaa

   Kiitos samoin ❤️

 • S
  Posted at 13:32h, 24 joulukuun Vastaa

  Ihanaa ja rauhallista joulua sinulle ja perheellesi! ♥

  • Emmmi
   Posted at 19:24h, 24 joulukuun Vastaa

   Siis mitä, ootteko eronneet Joelin kanssa oikeesti?:/ :( Kauheen moni eroaa jotenkin nyt ja tuntu tosi tosi pahalta jos ootte eronnut:/

   • linda
    Posted at 19:48h, 24 joulukuun Vastaa

    Aikoja sitten jo . Hyviä ystäviä ollaan , erossa ei ole mitään surullista , sillä siihen ei liity riitoja tai draamaa (: joskus vain ihmiset kasvaa eri teille ja parisuhde vaihtaa muotoaan ystävyydeksi.

    • Emmi
     Posted at 00:09h, 25 joulukuun Vastaa

     Juu niin muuttuu mutta hyvä sitten että kaikki on ok!:) hyvää joulua!

     • linda
      Posted at 19:26h, 25 joulukuun

      Kiitos samoin (:

 • Linda&vertti
  Posted at 19:25h, 25 joulukuun Vastaa

  Taitaa teillä Vertin olla jotain muutakin yhteistä kuin vain SM kakkos tittelit ;)

Post A Comment