Rest In Peace Sweethearts

Sain taas aivan kamalia uutisia eilen. Yksi maailman kilteimmistä ja ihanimmista ihmisistä, Ari ”Tyson” oli viety meiltä pois ja samalla myös hänen ihastuttava tyttöystävänsä Vilma sekä Arin äiti. He olivat menehtyneet kolarissa. Toivon paljon voimia läheisille ja ystäville <3

Näin Arin ja Vilman viimeksi karsinnoissa, kun he tulivat tsemppaamaan minua ennen kisoja. Voi murut. Monille jää kova ikävä. <3

10864740_311306552401939_629474494_n

 

Turhan aikasin loppui heidän maanpäällinen tutkimusmatka. Samaan aikaan hirveää ja lohduttavaa, että yhdessä käsi kädessä lähditte kohti parempaa paikkaa. <3

Kyllä tässä on nyt saanut muistutuksia siitä, miten pienestä on meidän elämä kiinni. Mikään ei ole itsestäänselvää, koskaan ei tiedä milloin sen viimisen askeleen ottaa. Siks täytyykin muistaa elää itselle, tehdä asioita joita haluaa, olla ihmisten kanssa joita rakastaa ja olla ystävällinen muille, mutta ei kuitenkaan saa pyrkiä elämässään vain miellyttämään muita.

Joulu tulee kovaa vauhtia. Itse vietän sen Merikarvialla perheen kanssa. Meidän perheessä se tulee olemaan varmasti vaikein joulu koskaan, mutta tavallaan varmasti myös yksi tärkeimmistä, sillä nyt todella arvostaa perheen ja läheisten yhteistä aikaa. Lahjaksi riittää se, että saa viettää aikaa rauhassa rakkaiden parissa. Muistakaa olla kiitollisia jokaisesta hetkestä ja pyytämisen sijaan myös kiittää.

If nothing saves us from death, may love at least save us from life.

 


9 Comments
 • Leea
  Posted at 20:25h, 16 joulukuun Vastaa

  Kun näin tämän kuvan instagramis, niin oon miettinyt koko päivän asiaa, vaikka en edes tunne ihmisiä. Todella koskettavaa ja surullista :( Otan osaa läheisten suruun!

  Sun edelliseen blogikirjoitukseen täytyy todeta, että sulla on tämä vuosi ollut kyllä aikamoinen, paljon mahtavia juttuja ja suurta surua.
  Rauhallista Joulun aikaa ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

 • Jenni
  Posted at 20:35h, 16 joulukuun Vastaa

  Tsemppiä Linda tämän kaiken keskellä ja Rauhallista Joulua koko teidän perheelle <3

 • anonyymi
  Posted at 20:41h, 16 joulukuun Vastaa

  Kauniita unia Ari <3 ja voimia!

 • lauri
  Posted at 21:16h, 16 joulukuun Vastaa

  hienot leimat, varmasti hieno mies.

 • Mirka/Kasvukipuja-blogi
  Posted at 21:21h, 16 joulukuun Vastaa

  Ihan järkyttävä uutinen. Kolarissa menehtynyt mies oli oman mieheni serkku, ja hänen äitinsä oli mieheni täti :( Itse tunsin vain tämän tädin, mutta silti suru on kova täälläkin :( Jaksamisia sinulle!

 • petra
  Posted at 23:23h, 16 joulukuun Vastaa

  aivan järkyttävän hirveää :( voimia kaikille heidän läheisilleen<3

 • Ikävä tapahtuma
  Posted at 03:58h, 17 joulukuun Vastaa

  Kolarissa olleen mersun nähnyt silminnäkijä oli sanonut että kojelauta oli hattuhyllyllä eli auto on ollut aivan kasassa, ei ihme että myös takapenkillä kuolivat heti. Jos auto on aivan kasassa niin sen voi arvata missä kunnossa ihmiset on.
  Ihmisillä on kiire, liikaa riskejä otetaan tienpäällä, varsinkin pimeällä pitäisi olla hyvin tarkkana kannattaako ohittaa vai ei.

 • Veera Matilda
  Posted at 12:28h, 17 joulukuun Vastaa

  Voi ei! :( Ihan kamalaa! Voimia heidän läheisilleen. Tulipa surullinen olo, vaikka en myöskään heitä tuntenut. Mutta juurinkin näin, täytyy arvostaa muita ja antaa aika rakkaimmille, sillä koskaan ei tiedä, milloin lähtö tulee
  http://veeramatilda.blogspot.fi/

 • C
  Posted at 20:44h, 17 joulukuun Vastaa

  Rakkaat <3 voimia ja halauksia!

Post A Comment