Vuosi 2014 päätökseen.

Huh miten paljon tää vuosi on tuonut ja vienyt. Alkuvuosi alkoi sillä, että otettiin kisoja kohti naruista kiinni tosissaan ja se onkin taas ihan pian edessä. Halu kehittyä on todella kova ja haluan ehdottomasti tuoda paremman version itsestäni lavalle ensi syksyn SM kisoihin.

Alkuvuoteen tulikin kuitenkin mukaan pieni extra, kun lähdin viikon varoituksella kuvaamaan Martina ja Hengenpelastajat ohjelmaa Thaimaaseen. Siellä meni yli 3 viikkoa ja reissu oli todella rankka henkisesti sekä fyysisesti.

martina05140909PP_vi-1

 

kuva:iltalehti

kuva:iltalehti

Niinkuin Jasmine itsekin sanoo, hänestä on paljon ennakkoluuloja sukunimen vuoksi. Oma mielipiteeni tästä tytöstä on aika selvä, pelkkää kultaa!

 

Reissu opetti paljon hengen arvoisia taitoja, pääsin ylittämään itseni ja sain hienon kokemuksen, sekä ihania ystäviä. Lisäksi tuli ravattua kesän lopussa erilaisissa pressi tilaisuuksissa ja tehtyä hauskoja asioita median puolella. Sitäkin puolta tuli paljon nähtyä ja opittua ja nykyään osaakin katsoa ja suodattaa mediaa AIVAN eritavalla kuin ennen. Hyvässä ja huonossa.

Toukokuussa elämäni ensimmäinen kisadieetti starttasi, joka meni kohdallani yllättävän helposti ja jopa nautin ajastani dieetillä. Kaikki oli niin ihanan selkeää, aurinko paistoi ja sai nauttia kesästä. En usko että dieetti olisi ollut niin mukavaa toteuttaa ensimmäistä kertaa talven pimeydessä, joten ajankohtakin oli huippu ja kesä yllättävän pitkä ja lämmin. Kaikki huipentui vielä karsintojen voittoon Jyväskylässä, mikä laittoikin alkuperäiset suunnitelmani kisata junnujen CUPissa uusiksi ja löysin itseni kansainvälisestä Nicole Wilkins kisasta sekä SM kisan lavalta. Nicolessa sijotuin muistaakseni kahdeksanneksi ja SM kisoissa jäin pisteen päähän kullasta ja sijotuin hopealle.

10701980_10152358113560794_7918327293734172087_n

1900767_10152415963785794_1281596239061702503_o

Jkl 2014-1449

Yksi mun suurimpia idoleita, Michelle Lewin ja Sara Back jakoivat palkinnot. Sekin oli jo yksi mieletön juttu mulle, päästä noin lähelle Michelleä! Hahah

 

Kisadebyytti toi varmuuden siitä, että ehdottomasti olen oman lajini löytänyt ja suuremman motivaation antaa itsestäni lajille vielä enemmän. Kolmen vuoden haave toteutettu ja eteenpäin mennään ja toivottavasti pitkään. Nyt monessa asiassa fiksumpana ja kokeneempana kohti uutta kisakautta. Nöyrästi, mutta täysillä.

Kisojen jälkeen voitin sport and wellnes blog awardseissa sport blogi kategorian, mikä oli myös aivan mielettönän upea juttu. Tuhannesti kiitos äänestäneille! Blogia olen kirjoitellut n. 4 vuotta, joten on aivan mahtavaa että olen tämänkin projektin kanssa päässyt tähän pisteeseen, vaikka alunperin avasinkin blogin vain itseäni varten enkä koskaan kuvitellut että sitä kukaan lukisi.

917187_1498141657104041_102878757_n

 

Kisamenestys ja blogi on tuonut tietenkin uusia kivoja juttuja, tuleva vuosi on hyvin pitkälle jo varmojen suunnitelmien varassa ja tiedän mihin haluan tästä lähteä. Parannettavaa on ja paljon sekä kisaamisen että myös blogin puolella, mutta hyvä niin, sillä myös motivaatiota löytyy molempiin.

Olen saanut myös kaiken tämän ohella ohjailla ihania, upeita asiakkaitani ja motivoitua heistä. Olen saanut nähdä ja kuulla monia upeita onnistumistarinoita ja seurata heidän kehittymistä, seurata monien mahtavaa motivaatiota ja tahdonvoimaa. Niin etävalmennettavilta kuin fyysisiltäkin valmennettavilta. On mieletönä saada omasta työstä myös itselle niin paljon iloa ja ylpeyttä asiakkaitani kohtaan, enkä kiellä etteikö he myös minua motivoisi ja paljon omien treenien ja elämäntapojen parissa. Uskon, että kaikki voivat oppa ja saada kaikilta jotain, kunhan vain pitää silmät , korvat ja sydämen auki ihmisille.

10170728_634112613343653_8678405936276383252_n

Myös varmasti tähänastisen elämäni ikävämpiä asioita jouduin kohtaamaan ja käsittely asian kanssa on edelleen kesken. Menetin isäni äkillisesti ja suru tulee varmasti varjostamaan arkeani ja näkymään omassa elämässäni, olemuksessani, ajatuksissani sekä myös lähipiirissäni ja perheessäni. Moni ajatus meni uusiksi ja itsestäänselvyys asioihin tuntuu inhottavalta.

Myös muita suuria asioita on tapahtunut ympärilläni, ihmissuhteissa, työkuvioissa ja elämässä yleisesti. Osa upeita, mielettömiä mahdollisuuksia, osa surullisia, mutta elämä on ja kukaan ei voi saada sateenkaarta ilman pientä sadetta. Haluan elää tämän elämän ajatellen niin, että ei ole olemassa virheitä, on vain olemassa erilaisia mahdollisuuksia oppia. Joskus onnistutaan, joskus ei, mutta mihinkään ei pääse jos ei uskalla tarttua mahdollisuuksiin ja kokeilla siipiään.

10533270_734613929944127_887541152_n

1487989_10152355928345794_5517590446678277050_o10635913_10152380340290794_4881509351001531260_n

vaatteet: Biancaneven tuleva mallisto kuva: Petri Mast

vaatteet: Biancaneven tuleva mallisto
kuva: Petri Mast

10714013_10152479946485794_5504071843506655962_o

Kuva: Heli Roosmäe MUA: Tanja Viitanen Style: Kriselda Mustonen Ripset ja ihonhoito: Studio VMS Sokos Hotel Torni

Kuva: Heli Roosmäe
MUA: Tanja Viitanen
Style: Kriselda Mustonen
Ripset ja ihonhoito: Studio VMS
Sokos Hotel Torni

10669125_10152415963960794_1276936024567912787_o

Vielä on hieman vuotta jäljellä. Mulla oliskin jo paljon kerrottavaa mitä on viimeaikoina tapahtunut ja mihin ollaan seuraavaksi elämässä menossa, mutta ne paljastan hieman myöhemmin, kun aika on oikea.

Kiitos mielettömästi lukijoilleni, jotka ovat jaksaneet pysyä mukanani ilojen ja surujen keskellä, tsempata ja jättää ihania kommentteja. Olette aivan mielettömän upeita, muistakaa se ! Mun mielestä on aivan mieletöntä, että tuntematon ihminen voi olla toiselle niin ihana. Kertoo aina siellä ruudun takana olevasta hyvin paljon. (:

Toivotaan että ensivuodesta tulee vielä mielenkiintoisempi. En malta odottaa ! <3


13 Comments
 • Mari
  Posted at 19:07h, 15 joulukuun Vastaa

  Paljon tapahtunut, mutta kohti seuraavaa vuotta 🙂 Ihanaa että jaksat kirjoittaa, kiitos siitä <3

 • Liisi
  Posted at 19:16h, 15 joulukuun Vastaa

  Ihana postaus! Olet minulle aina ollut tosi suuri tsemppari! Seuraan sinua aktiivisesti instassa ja myös usein luen blogiasi 🙂 Olet mielettömän vahva ja määrätietoinen nainen! Olet siis kerrassaan UPEA!!! Voimia ja erittäin hyvää loppu vuotta Linda! 🙂 < 3

 • Minna
  Posted at 19:33h, 15 joulukuun Vastaa

  Linda oot niin inspiroiva ja mahtava persoona!! Oon lukenu sun blogia nyt parivuotta ja huomannut et meillä on paljon samoja ajatuksia ja periaatteita. Lisäks sulta saa hyviä vinkkejä omiin treeneihin. Jatka samaan malliin! Ihanaa joulun odotusta 🙂 -Minna

 • sanni
  Posted at 21:26h, 15 joulukuun Vastaa

  Moi linda oon seuraillu sun blogii ja upee kroppa sulla!siis oon kateellinen:Den tajuu miten joka ees voi sanoo et fitness naiset on miesmaisia.Mulla on itellä ongelma et haluun saada lihasta mut mä vaan laihun kun käyn salilla nytki lähteny 5kg ja oon ennestääki hoikka.Oisin tosi kiinnostunu sun treeni ohjelmasta ja ruokavaliosta!mihin pitää ottaa yhteyttä:)?

 • veera matilda
  Posted at 22:18h, 15 joulukuun Vastaa

  Ihana postaus, sun kirjoituksista huokuu usein positiivisuus, vaikka kirjoittaisitkin vakavista asioista. Näitä on aina ilo lukea 🙂 uskon että tulet vielä olemaan fitneksen kirkkain tähti Suomessa 🙂 hyvää loppuvuotta!
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

 • Elina/ Ellu jumppaa
  Posted at 07:29h, 16 joulukuun Vastaa

  Kiitos hyvästä blogistasi! Nuoresta iästäsi huolimatta ajattelet monista asioista kypsemmin kuin monet muut sinua vanhemmat. Uskallat myös tuoda oman mielipiteesi esiin ilman, että lyttäät muita. Toivottavasti saamme nähdä sinut pian uudestaan kisalavoilla. Tsemppiä tulevaan! 🙂

 • Noora
  Posted at 09:38h, 16 joulukuun Vastaa

  Ihana kirjoitus! Tsemppiä tuleviin koitoksiin

 • Taina
  Posted at 15:48h, 16 joulukuun Vastaa

  Komppaan kaikkia ylempiä positiivisia viestejä: Tsemppiä uudelle vuodelle ja toki vielä tälle jäljelle jäävälle pätkälle (: oot kyllä suuri motivaattori! Paljon oot saavuttanut ja paljon varmasti tulet vielä saavuttamaankin (:

 • s.k
  Posted at 16:30h, 16 joulukuun Vastaa

  Tsemppiä sulle! oot mielettömän upee ♥ suuri esikuva! 🙂

 • Elina
  Posted at 03:04h, 17 joulukuun Vastaa

  Hurjasti on kyllä vuodessa tapahtunut, niin hyvää kuin pahaa mutta asenne sulla on kyllä mieletön!<3 sellasta kysyisin kun oon vuoden päästä vaihtoon lähdössä että mitä mielipiteitä Ateenasta kaupunkina? Kun oot ilmeisesti siellä aikanaan paljon aikaa viettänyt 🙂 mulla on ykkösvaihtoehtona barcelona mut toiseksi oon miettinyt tota Ateenaa jos en Barcelonaan tuu valituksi nii olis mukava kuulla sun mielipide siitä paikasta! 🙂

 • Anonyymi
  Posted at 11:32h, 18 joulukuun Vastaa

  Esität niin kypsää ja kaikille ystävällist tms. Mutta näin sun kommentin finlandfakekicksis instagramis vaikka et haukkunu ketää nii aika ihmeellistä et tollanen ns. ”Esikuva” menee noinki lapsellisee juttuu mukaan 😀 ja vielä kannustamaan alentavaa kommenttia. Aika säälittävää, oon lukenu sun blogia yms mut ku näin ton nii arvostus sua kohtaa laski aika paljo 😀 kertoo ihmisestä kyllä. et tollanen ”kiusaaminen/nöyryyttäminen” netissä on ok? Vaikka et ehkä vastaa näihi kommentteihin nii tiiän et luet tän, niin mieti pikkase millase kuvan annat ittestäs
  Ja nyt huomasin vielä että seuraatki koko ryhmää, hei haloo? Ymmärrän 13-18 v huonon itse tunnon omaavista nuorista, mutta sinä monien esim tyttöjen esikuvasta?

  • linda
   Posted at 14:16h, 18 joulukuun Vastaa

   Mun mielestä helvetin hyvä sivu. Rikollisuutta EI tueta täällä päässä ruutua (:

 • kris
  Posted at 22:15h, 22 joulukuun Vastaa

  Toi lause että ei pääse mihinkää jos ei uskalla vaan kokeilla! Nyt anto kyllä taas uutta voimaa blogin aloittamiseen, jota olen ehtinyt harkita jo kaksi vuotta! Ja nyt aion myös tehdä sen!!

Post A Comment