Valmennuspaikkoja vapaana!

Mun on ilo esitellä Fit4Everin tiimin uuden PersonalTrainerin, Sara Karhusen.

Hei.

Olen Sara, kolmeakymppiä lähestyvä urheilullinen energiapakkaus.
Liikunta on kuulunut elämääni lapsesta saakka, mutta todellinen kipinä itsestäni huolehtimiseen alkoi kymmenisen vuotta sitten, kun aloin kohottaa kuntoani armeijaan menemistä varten.
Olen harrastanut aikaisemmin paljon juoksua ja ryhmäliikuntaa, jota myös ohjasin iltatöinä 6 vuoden ajan- joten asiakkaan kohtaaminen ja opastaminen on tuttua.

Saliharrastuksen aloitin pari vuotta sitten ja ”rakastuin rautaan” välittömästi. Se tarjosi jotain, mitä ei yksikään aikaisempi urheilulaji ollut minulle tarjonnut. Tavoitteelliseksi treenaaminen muuttui kesällä 2013. Kisavalmennuksen aloitin syksyllä 2013 ja kilpailin ensimäiset IFBB:n bodyfitnes-kisat tänä syksynä jyväskylässä ja lahdessa.

Filosofiani treenaamisessa on ”haasta itsesi”. Haluan kannustaa ihmisiä menemään mukavuusalueensa ulkopuolelle, koska sieltä löytyvät ne hienoimmat huippuhetket!

Ohjaajana olen puhelias ja energinen, mutta kuten itsekin pidän jämäkästä ja vaativasta ohjauksesta, pyrin olemaan sellainen myös asiakkailleni. Haluan määrätietoisesti kannustaa ohjattavia eteenpäin ja parempiin tuloksiin- treeni treeniltä!

Saran Blogiin tästä!

Kuva Pasi Helenius

Kuva Pasi Helenius

Sara on mulle hyvin läheinen ihminen. Ollaan tutustuttu salilla ja treenailtu satoja kertoja yhdessä. Meillä on sama valmentaja, joten olemme treenitavoiltamme ja tyyliltämme hyvin samanlaisia. Luotan 100% Saran tapaan toteuttaa treenaamista sekä ajatusmaailmaan hyvästä ja toimivasta balanssista ravinnon, levon ja treenin suhteen.

Koska omat valmennuspaikkani ovat täynnä, Sara astuu nyt kehiin. Teemme asiakkaalle yhdessä ohjelmat ja tapaan Saran kanssa aina asiakkaan yhdessä ensimmäisen kerran. Lisäksi olen mukana jatkuvasti seuraamassa edistystä ja varmistamassa sekä vastaamassa yhteistyön toimivuudesta ja asiakkaan tyytyväisyydestä. Asiakas saa halutessaan tavata myös minua, mutta pääasiassa treenit menevät Saran kautta. Joka toinen kuukausi pidetään tiimipäivä, jossa olemme kaikki yhdessä mukana ja käymme kuluneiden viikkojen aikana opittuja asioita läpi, fiiliksiä ja treenaamme yhdessä sekä vietämme mukavaa aikaa muiden tiimiläisten kanssa. Pyrimme saamaan tiimipäiviin usein myös ”vierailevia tähtiä” kertomaan mm. ravinnosta sekä erilaisista tavoista liikkua. Vaikka kyse ei ole kisavalmennuksesta, on body- ja bikinilajeista kiinnostuneiden kanssa erikseen mahdollista järjestää poseeraustunteja, sekä päiviä joissa käydään kisaamiseen liittyen huomioitavia asioita läpi yhdessä.

10710586_10204409746117086_2912501938567318138_n

Kuva Mike Sirén

Valmennukseen on 4-6 paikkaa jäljellä, joten kiinnostuneet ja ennen kaikkea motivoituneet voivat ottaa yhteyttä fit4ever@hotmail.fi.

Myös etäohjelmista (ruokavalio/treeniohjelma) kiinnostuneet voivat olla yhteydessä sähköpostitse.

Saran kanssa Jyväskylän karsinnoissa, joissa Sara sijoittui hopealle ja minä kullalle.

Saran kanssa Jyväskylän karsinnoissa, joissa Sara sijoittui hopealle ja minä kullalle.

 


20 Comments
 • milla
  Posted at 12:59h, 27 marraskuun Vastaa

  Toi ois kyl niin mun unelma ! Harmi ku ei tälläsenä köyhänä opiskelijana oo varaa :( saako kysästä paljon tollasella valmennussuhteella tai ruoka ja treeniohjelmalla olis hintaa?

  • linda
   Posted at 13:19h, 27 marraskuun Vastaa

   Ruokaohjelma on 62 euroa ja treeniohjelma 74,4 ja molemmat sisältää ALVin. :)
   Fyysinen ohjaus menee sitten ihan sen mukaan kuinka usein haluaa tavata :)

 • jonna
  Posted at 14:13h, 27 marraskuun Vastaa

  hei saanko vielä kysyä tuohon edelliseen kysymykseen että onko treeniohjelmaa saatavilla sellaisena että se voidaan toteuttaa ilman kuntosalia. Olen myös köyhä opiskelija eikä kaikkeen mahdolliseen ole varaa, joten pääsen käymään salilla vain silloin tällöin, mutta tykkään kuitenkin uimisesta ja tehdä kaikkea muuta mahdollista. :)

  • linda
   Posted at 14:15h, 27 marraskuun Vastaa

   Tottakai :)

   • jonna
    Posted at 15:13h, 27 marraskuun Vastaa

    vielä semmonen kysymys et onko tuo treeniohjelma mille ajalle? 1-6kk? ja ymmärsinkö oikein että on mahdollista etätreenailu? itse asun helsingistä n. 6tunnin ajomatkan päässä ja työt estävät viikonloppu tai viikko käynnit pk-seudulla.

    • linda
     Posted at 17:42h, 27 marraskuun Vastaa

     Siinä on erilaisia muotoja saatavilla. Jatkuvassa etävalmennuksessa uusitaan ohjelmia n. 6 viikon välein (:

 • tarja
  Posted at 14:52h, 27 marraskuun Vastaa

  moi! haluan sanoa sulle että olet aivan ihana ihminen! niin aito ja kaunis ja haluan lähettää tuhannet voimahalit isäsi puolesta. Rankkaa se on mutta ajan kanssa se helpottuu ja oot sen verran vahva nainen että pystyt pitämään pääsi pystyssä kyllä :) sadat halit vielä! mulla ois kysymys ja mietin, mitä mieltä sä olet asiasta…
  Olen ennen aina sekoittanut palkkarini veteen, mutta yhden pussin kohdalla maku alko tyssiä niin pahasti että alkoi aina oksettaa juoman jälkeen, niinpä kokeilin palkkarin maidon kanssa ja nyt en ole päässyt eroon siitä kun se vaan on niin paljon parempaa! kuitwnkin nyt monesta suunnasta kuullut että maitoon EI saa sekoittaa, se vaan hidastaa imeytymistä ja ns koko juoma menee piloille kun se ei lähde imeytymään heti kun maito tekee jonkun kalvon siihen ympärille? esimerkiksi joittenkin lääkkeiden kanssa eisaa maitotuotteita ottaa kun hidastaa imeytymistä..eli loogista? vai onko?..jos näin on – onko sulla ideoita mihin/miten palkkarin voisin sekoottaa ettei oksetus olo ottais valtaa! palkkarina toimii nyt nutricionin recovery + raaka kaakao makuna:)

  • linda
   Posted at 15:11h, 27 marraskuun Vastaa

   Kiitos paljon <3
   Totta on, että maito hidastaa imeytymistä. Ei kuitenkaan niin paljoa, etteikö se ehtisi imeytyä kunhan otat palkkarin heti treenin jälkeen :) Itse sekoitan veteen, laitan aika vähän vettä ettei siitä tuu sellasta oksennuksen makuista hahah :D

 • Netta
  Posted at 16:03h, 27 marraskuun Vastaa

  Moi,
  Pakko vaan kommentoida, että alkoi harmittaa aika paljon kun pari kuukautta odotin, että kisasi ovat ohi, jotta voidaan aloittaa valmennussuhde. Edellisenä iltana peruutit tapaamisen ja sen jälkeen et enää vastannut tekstiviesteihin tai sähköpostiin.

  Otin nyt valmentajan muualta, mutta haluan antaa vain palautetta vastaisuuden varalle kun asiakkaana olisin ollut oikeasti valmis maksamaan pitemmästäkin valmennuksesta. Esim. viesti, että nyt ei olekkaan valitettavasti aikaa olisi ollut ymmärrettävämpää.

  Muille asiakkaille vielä, että minulla Lindan ohjelmat ovat toimineet todella hyvin ja ohjelma valmistui noin viikossa. Kysymyksiin sai vastauksen myös jälkikäteen, eikä tarvitse jäädä yksin pohtimaan jos on epäselvää. Suosittelen :)

  Harmi, että homma meni näin. Hyvää jatkoa kuitenkin sinulle. :)

  • linda
   Posted at 17:37h, 27 marraskuun Vastaa

   Moikka Netta, mulla kävi siinä muutama suuri elämän ”tragedia” jolloin olin melkein 2 viikkoa lähes pimennossa kaikesta, olen hyvin hyvin pahoillani. Moni muukin asia meni ohi mulla sillon. :/
   Toivottavasti valmennussuhde on hyvä ja tsemppiä paljon sulle! (:

 • Jenni
  Posted at 17:19h, 27 marraskuun Vastaa

  Heippa, onko tällä fit4everillä myös Oulussa toimivaa pt:tä? :) Oulu oli mainittuna sivujen listalla ”xx”

  • linda
   Posted at 17:35h, 27 marraskuun Vastaa

   Oulussa ei ole meillä :o

 • Minni
  Posted at 21:06h, 27 marraskuun Vastaa

  Mä ihmettelin kauan että näettekö joelin kanssa ollenkaan toisianne kun kokoajan olitte eri paikoissa! Voiei ja nyt luin että olette eronnu, vaikutitte ihan täydelliseltä, rakastuneelta parilta näin ulospäin! :( saako ihan mielenkiinnosta kysyä eronne syytä? Kumpi jäi asumaan teijän ”yhteiseen” asuntoon? Entä Jlo? Kummalle se jää? Kauan sinua somessa seuranneena moni asia kiinnostaa…:D

  • linda
   Posted at 00:31h, 28 marraskuun Vastaa

   Minä jään ja JLO on molemmilla , varmaan mulla pääasiassa, mutta myös Joelilla tietenkin.
   :)

 • Utelias
  Posted at 21:20h, 27 marraskuun Vastaa

  Hei! Minäkin luin lehtiartikkelin ja harmittelen eroa! Olisin kanssa kiinnostunut kuulemaan eron taustoista, sillä ulospäin ei ole mitään näkynyt, päinvastoin. :0 ymmärsin että tarkoitus oli olla ikuisesti yhdessä, ja muutama viikko sitten vielä niin hehkuttiin rakkautta :(

  • linda
   Posted at 00:30h, 28 marraskuun Vastaa

   Ei mitään ole näkynyt, koska kaikki on edelleen todella hyvin (: Tilanne on monimutkainen, mutta rakastetaan toisiamme edelleen hirveesti, joskus vaan ehkä ihmisistä tulee liiankin hyvä ystäviä. Ikuisia sellaisia.

 • Kiinnostunut
  Posted at 21:52h, 27 marraskuun Vastaa

  Moikka! :)
  Kyselisin Saran koulutustaustasta, missä ja milloin hän on kouluttautunut PT:ksi? Eli kuinka pitkää kokemusta löytyy?
  Onnistuuko valmennus siis vain helsingissä? Itse asun Järvenpäässä ja käyn täällä salilla, eli onnistuuko valmennus mitenkään?

  • linda
   Posted at 19:59h, 29 marraskuun Vastaa

   Sara on kuntosaliohjaaja, ja minä PT:nä vastaan mm ravintopuolesta ja muusta, Sara vetää vain tunnin. (: lisää voi kysellä saralta sähköpostilla.

 • fiona
  Posted at 09:59h, 28 marraskuun Vastaa

  Jaksamista kaiken keskellä. Varmasti paljon menossa ja tunteita käsiteltävänä..muista ottaa myös aikaa itselle. Ulkoilma ja luonto ainakin tuulettaa hyvin päätä :) Tosi hyvä kuulla että olette Joelin kanssa pystyneet säilyttämään hyvät välit, jopa tavoitteena vaalia ystävyyttä. Tekee erosta niin paljon ”helpompaa” jos niin nyt voi sanoa.

  Aurinkoa päivääsi! :)

 • miimi
  Posted at 15:29h, 28 marraskuun Vastaa

  mitäääh! ei vitt, oon lukenu sun blogia vuodesta 2011 ja en edes ajatellut että ikinä eroaisitte :–DDDD nyt kommentteja tulin lukemaan valmennuksen vuoksi ja luinkin jotain tuollaista x)

Post A Comment