POSSE!

Eilen oli hauska päivä, päästiin nimittäin muutaman mimmin kanssa haastamaan Posseen dudesonit. Ideana oli, että jokainen istuu vuorollaan tuolilla jota pyöritetään 15 kertaa ympäri ja sen jälkeen piti mahdollisimman nopeasti selvityä puhaltamaan pingispalloja ämpäriin.

10714013_10152479946485794_5504071843506655962_o 10295254_10152479946510794_2964779137993596020_o

No mehän oltiin ihan ylivoimasesti parempia ja voitettiin, tietenkin ;) Sori tyypit! Saatiin palkinnoks kaataa sangolliset jäitä jätkien päälle.

10629348_10152479946505794_1588429123623823341_o 10498277_10152479946490794_6935299747727638542_o

HP oli kuulemma melkein pyörtynyt kun jätkät oli testannut tota kilpailua. Se oli oikeesti aivan hirveetä lähteä suunnistamaan sinne pöydälle, koska siinä ei hetkeen nähnyt mitään. :D Super hauskaa oli ja possen koko jengistä kaikki on just niin hyviä tyyppejä kuin voi vaan kuvitella :) Kaikkea hyvää heille!

10809670_767688783267121_1149939480_n

Oli ihana nähdä rakasta ystävääni Noraa! <3 Nora meni ja voitti koko hengenpelastajat sarjan, Onneksi olkoon muru! Todellakin oikealle tyypille meni ja oli mahtavaa päästä vielä auttamaan viimeisessä tehtävässä. Me ollaan hyvä tiimi ;)10520767_10152478223520794_3924267530250694027_nAkun kanssa bäkkärillä jännäilemässä! Akun kanssa tunnetaan jo ennestään, sillä olin kesällä vetämässä pienen roolin tulevassa luokkakokous leffassa. :)

10808799_374727816019909_2071489244_n-1

Haluaisin vielä loppuun kiittää kaikkia kauniista sanoista ja osanotoista. Päivä kerrallaan mennään, eikä ole hetkeäkään etten ikävöisi tai ajattelisi Isää… <3 Onneksi on mielettömiä ihmisiä ympärillä.

 


18 Comments
 • Sunny
  Posted at 19:55h, 15 marraskuun Vastaa

  Ai että ku on mennyt ylimielisen ämmän puheeksi tämä koko blogi. Enää ei anneta hauskoja ja hyödyllisiä treeni/ruokavinkkejä vaan jauhetaan siitä kuinka monia ”julkkiksia” tunnetaan entuudestaan, ja kuinka meinataan voittaa missäkin kisassa. Vinkkejäkin saa nykyään vain maksua vastaan ja muut blogikirjoituksesi täyttyvät mainoksista, joista sinulle maksetaan. Melkein 2 vuotta olen blogiasi seurannut mutta nyt alkaa mennä niin huomiohuorailuksi että ei tätä jaksa enää hullukaan lukea.

  • linda
   Posted at 20:07h, 15 marraskuun Vastaa

   Kiitos mielenkiintoisesta mielipiteestäsi. Mielestäni kirjoitin tuossa juuri 7 kk melkein pelkästään treenaamisesta, joten pahoittelen että keskityn välillä myös muuhunkin ja nautin ”offseasonistani”. Pian taas alkaa kisakausi ja päästään takaisin fitnesskuplaan. ;)

   • Elina
    Posted at 21:19h, 15 marraskuun Vastaa

    Mä sitten olen ilmeisesti se ”hullu”, kun jaksan enemmän kuin mielelläni lukea Lindan blogia. ;) Mikä tekee Lindasta ”ylimielisen ämmän” tai ”huomiohuoran”? Se on mun mielestä hyvä juttu, että blogia pystyy kirjoittamaan muistakin aiheista kuin treenaamisesta – tuo blogiin mielenkiintoa lisää. :D

    Kaikkia ihmisiä ei voi miellyttää eikä tarvitsekaan. :)

  • Eve / Queen Of Everything
   Posted at 21:04h, 15 marraskuun Vastaa

   Ihana vastaanotto ja kommentti ensimmäiseen iloiseen postiin Lindan isän kuoleman jälkeen. Toi ”ylimielisen ämmän huomiohuoraus” olikin tosi tsemppaavaa ja ihanan empaattista myötäelämistä, sopi tosi kivasti tähän postiin <3

   Tunneäly ja tilannetaju, anyone?

 • deedee
  Posted at 20:04h, 15 marraskuun Vastaa

  Hei Linda! Osanottoni ja voimia sinulle! Isäsi ollut varmasti hyvä mies kirjoituksista päätellen. Saako kysyy mihi hän kuoli? Minkä ikäinen hän oli? :(

  • linda
   Posted at 20:08h, 15 marraskuun Vastaa

   Kiitos <3 Isä olisi täyttänyt ensivuonna 50.

 • tarzan
  Posted at 21:15h, 15 marraskuun Vastaa

  Mun mielestä on kauhean mahtavaa nähdä tämän blogin ja median kautta, miten joku ihminen oikeasti menestyy. Linda ei oo koskaan ollut mikään tyhjäpää, vaan määrätietoinen ja ihan helvetin hyvännäköinen muija. Ei ole mitenkään väärin, että tästä bloginpidosta ja muusta vaivannäöstä saa jossain vaiheessa niittää tuloksiakin. Anonyyminä en lähtisi tuomitsemaan mainoksiakaan, niitä ei ole pakko lukea jos ei halua eikä ole keneltäkään pois, jos bloggaaja hyötyy kirjoittamisesta. Pelkkää hyvää hyvyyttäkö täällä pitäisi ihmisiä neuvoa ja viihdyttää?

  Kaikkea hyvää, mitään hyvää et ole saanut ansaitsematta <3

 • Virpi
  Posted at 10:37h, 16 marraskuun Vastaa

  Elämä jatkuu ja suru kulkee siinä mukana, muuttaen muotoaan. Otan myös osaa isäsi poismenoon.

 • Hanna
  Posted at 11:30h, 16 marraskuun Vastaa

  hui hirveetä osanotot linda isän pois menosta! Pystyn hyvin samaistumaan tilanteeseesi vaikka oma isä vielä engissä on, ainakin omien tietojen mukaan. Perjantaina jouduin soittamaan ambulanssin kahdesti hätiin ja nyt oma isä on meilahden teholla :( Voimia sulle!

 • lauraa
  Posted at 11:50h, 16 marraskuun Vastaa

  Hohhoijaa! Mitä väliä vaikka Linda julkisuudessa pyörisi ja siitä täällä kertoisi? Normaaleja ihmisiä ne ”julkkiksetkin” on joten haloo?

  Otan osaa isäsi johdosta :/ Oma isä huonossa kunnossa ollut jo kauan aikaa..

  Musta ihana lukea muutakin kuin treenaamisesta,sillä en treenaa itse ollenkaaan :D.

  Tuleeko sinulta päivä kanssasi videota tai kuvina? Ois kiva nähdä sinun normaalista arjesta :)

  T.laura

 • Myy
  Posted at 12:14h, 16 marraskuun Vastaa

  Täytyy myöntää, että jätin Martina ja hengenpelastajat -sarjan katsomisen siihen paikkaan, kun putosit, vaikka jonkun aivan muun olisi pitänyt pudota. Olet näiden ohjelmien ja blogikirjoitusten perusteella kaikkea muuta kuin itsekäs tai ylimielinen ja minusta sinun olisi ehdottomasti kuulunut olla finaalikaksikossa! Sinussa on juuri oikeaa asennetta! :)

 • tittititiii
  Posted at 12:49h, 17 marraskuun Vastaa

  Mulla tulee ihan kylmät väreet kun mietin jos oma isäni kuolisi… Siis en voi mitenkään ymmärtää sitä miten voimakas olet luonteeltasi. Oon aina ihaillut tota sun tapaa elää, vaikutat tosi määrätietoselta ihmiseltä ikääsi nähden. Ite oon tämmönen jäniskakkahousu joka enemmänkin seurailee sivusta enkä jaksa uskoa itseeni. Sä oot täysin mun vastakohta ja jotenkin niin ihailen sua.

  Sun isän poismenokin näyttää miten vahva olet henkisesti ja miten osaat suhtautua asiaan järkevästi. Kirjoititkin kauniisti ettei isäsikään haluaisi nähdä kun surette vaan elämää on jatkettava. Mä olisin varmaan niin tunnemyskyissä etten ikinä vois ajatella noin fiksusti tommosessa tilanteessa.

  Oletkin enemmän järki ihminen kuin tunne? :)

  Tsemppiä kaikkeen mitä ikinä päätät tehdäkkään. Mä muuten melkein aloin itkemään sun puolesta kun luin sun isästä. <3 Hänellä on nyt kaikki hyvin <3

 • Ninni
  Posted at 07:32h, 18 marraskuun Vastaa

  Osanotot vielä isäsi poismenon johdosta!

  Netissä on helppo huudella typeriä asioita. Kyllähän blogin kirjoittaja lopulta itse päättää, mistä kirjoittaa ja blogia ei ole pakkoa lukea, jos eivät aiheet miellytä.

  Oletko kirjoittanut blogiisi hampaidenvalkaisusta tai haluaisitko kertoa, mistä säkennöivän valkoinen hymysi ”johtuu”? Itse tässä mietin hampaidenvalkaisua tummentimiin ja juuri tuollaisen valkoisen hymyn haluaisin.

  • pirtsu
   Posted at 21:28h, 18 marraskuun Vastaa

   MInäkin joskus muistelen, että kerroit joskus saaneesi sen iWhite-höskän käyttöösi, mutta et muistaakseni muistanut raportoida miten siinä kävi:)

 • Aino
  Posted at 08:08h, 18 marraskuun Vastaa

  Ensinnäkin osanotot :(

  Voisitko tehdä jossain vaiheessa postauksen ruokailuistasi nyt offilla? Määrät toki ovat yksilöllisiä, mutta noin muuten olisi kiva tietää miten tällä hetkellä syöt esim. miten makrot jakautuvat aterioidesi välillä, syötkö ohjelman mukaan vai enemmän fiilis pohjalta ”tiettyjen raamien sisällä” yms ? :)

 • Taina
  Posted at 08:19h, 18 marraskuun Vastaa

  En meinannut tunnistaa sinua, kun niin paljon olet muuttunu :)

  Voisitko tehdä postauksen, jossa kertoisit miten rasvan saa palamaan mahdollisimman nopeasti? :)

 • me
  Posted at 10:46h, 18 marraskuun Vastaa

  susta on sitten tullut perinteinen tositv-julkkis joka paistattelee lehtien palstoilla

 • nitriitt000
  Posted at 20:35h, 18 marraskuun Vastaa

  Ulkonäkösi on kyllä muuttunut parempaan reilusti. Taviksesta tullut melkoinen kaunotar. <3 Huh! Näytät hieman Beyoncelta! Pakko kyllä sen verran kysellä että oletko mitä kaikkia operaatioita tehnyt? Tiedän että Suomessa näistä asioista ei oikein puhuta, mutta sä vaikutat niin vahvalta ihmiseltä että voisit rohkeasti jopa kertoa. Ymmärrän jos et halua tähän vastata :)

  Kivaa joulun odotusta sinulle <3

Post A Comment