Toivepostaus: Ihonhoitorutiinit

Moikka!

Ihanaa viikonloppua kaikille! Onko jengi menossa käymään Messukeskuksessa viikonloppuna? Siellä taitaa olla samaan aikaan Ski-,Digi-,Board-, Lätkä&Säbä- ja Hifiexpo! Mä oon itse huomenna siellä lätkä&säbä puolella ainakin käymässä Extreme Toysin osastolla! Että tulkaahan moikkaamaan (:

Edellisessä postauksessa kyselin hieman toivepostauksia ja sainkin muutamilta toiveena ihonhoidostani. Mulla on aina ollut ihan hyvä iho, ei rasvainen eikä erityisen kuivakaan, mutta suuren treenimäärän vuoksi kerään naamaani helposti sellasia ärsyttäviä hikinyppyjä. Varsinkin otsaan ja poskiin.

Käyn hoitamassa ihoani Viivillä Studio VMS kauneushoitolassa, joka sijaitsee Helsingin bulevardilla. Viivi tekee mulle aina muutamien kuukausien välein happohoidon iholle.

Hoidon viraalinen nimi on  Medical Peeling, lääketieteellinen kuorinta. Se tehdään jokaiselle oman tarpeen mukaan. Viivi usein tsekkaa missä kuosissa mun naama on ja valitsee tehokkuusasteen sen mukaan. Hoidolla pystyy hoitamaan epäpuhtauksien lisäksi myös ikääntyvää ihoa, auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttiläiskiä, epätasaisuutta,arpia, aknea ja ryppyjä.

Hoito ei satu, mutta mitä tehokkaammaksi mennään sitä enemmän se saattaa polttaa. Alussa tuntuu pientä polttelua, mutta pian nassulle asetetaankin jo aivan ihanalle tuntuva rauhoittava voide ja siihen päälle naamio joka imeytetään ultraäänellä ihoon. Polttelusta ei siis tarvitse kärsiä kuin muutaman sekunnin, jos sitä edes ilmenee. Hoidossa on monta vaihetta, joista voi kiinnostuneet kysyä Viiviltä lisää. Hän osaa kertoa ammattilaisena enemmän.

Hoidon jälkeen mun naama on usein kuin vauvan pylly ja puhdas.

Nuorille sopii usein tuo pienellä teholla tehty hoito, mutta jos löytyy ongelmakohtia esimerkiksi leuasta, poskista tms. niin eri kohtiin pystyy tekemään tehokkaampia täsmähoitoja. Koko naamaa ei siis tarvitse kuoria voimakkaasti, jos vain yhdessä tai muutamassa kohdassa on ongelma. Vahvemmissa hoidoissa iho saattaa alkamaan hilseilemään hoidon jälkeen kun alta kuoriutuu uusi terve iho.

 

kasvonaamio vaihe.

kasvonaamio vaihe.

Lisäksi hoidan ihoani aamuisin ja iltaisin voiteella, jonka myös ostan Studio VMS:iltä. Kyseessä on Neoderman päivävoide ja iltavoide. Historiani tämän voiteen kanssa on sellainen, että kun olin ensimmäistä kertaa Viivillä ripsissä, niin paikalle pomppasi nainen joka tuli hakemaan tätä ”ihmevoidetta” lisää. Pakkohan munkin oli sitä päästä testaamaan ja mä kyllä vannon sen nimeen. Ihan mielettömän hyvä.

Pesen myös iltaisin ja aamuisin kasvoni Neoderman puhdistusmaidolla. Siitä merkistä on tullut ihan lemppari!

Mitään sen erikoisempia rutiineja mulla ei ole. Meikkaan hyvin vähän arkisin ja annan ihoni hengittää. Pidän huolta että petivaatteet ovat (varsinkin tyyny) puhtaat ja meikkisiveltimet freshit. Ihan pieniä juttuja joilla oon saanut mun nassun oikeesti todella hyvään kuntoon. On ihanaa kun iho voi hyvin ja on itsevarma fiilis ilman meikkejäkin. Ennen jokapäiväisen pakkelimäärän ja huonon ihonhoidon seurauksena multa hävisi täysin oma pigmentti kasvoista, se oli aivan kamalaa kun oli ilman meikkiä sellainen valkonaama. :D

10407746_10152450291540794_8176295040288172769_n

Itseruskettavan olen nyt ottanut käyttöön ja testailin viimeviikolla eri sävyjä VitaLiberatalta. Innostuin tuotteesta, sillä se sisältää sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitaa ihoa. Tykkäsin hirveesti lopputuloksesta ja hanskan avulla väri levittyi tasaisesti!

10723955_891226594244002_194031141_n

Viivin kanssa tehdään yhteystyötä ja sain revittyä taas älyttömän huipputarjouksen. Tuo mainitsemani happohoito,  Medical Peeling maksaa Viivillä normaalisti 150-270€ riippuen hoidon tehosta, mutta nyt blogini nimellä (lindamanuella) saa hoidon vain 100€!!

Viivin numero: 040 1272721 sekä nettiajanvaraus: www.studiovms.fi ! Tarjoukseen tarttuneille toivotan ihania ja rentouttavia hemmotteluhetkiä ja kaikille muillekkin rentouttavaa viikonloppua. (:


9 Comments
 • Avatar
  K
  Posted at 19:35h, 31 lokakuu Vastaa

  Kerroit että
  Sun ihon pigmentti meni. Ruskettuko se ollenkaan? Mäki oon pelleily meikeillä yms ja iho ollu huonossa kunnossa ja tuntuu ettei naama rusketu niin hyvin kuin muu kroppa :D jos oot saanu naamaas rusketuksen tarttuun niin onks siihen auttanu noi happohoidot vai mikä?:)

  • Avatar
   linda
   Posted at 20:43h, 31 lokakuu Vastaa

   Siis mulla oli ihan sama homma. Naaman ihosolut niin tukossa ettei ne ottaneet mitään vastaan. Näillä kasvovoiteilla sekä ihohoidoilla on saanut naamankin solut kuntoon ja nykyään tarttuu kyllä ja muutenkin naama on samaa sävyä muun kehon kanssa. (:

 • Avatar
  niina
  Posted at 20:24h, 31 lokakuu Vastaa

  totta sama kiinnostais muakin.. rusketus ei tartu millään naamaan vaikka meikkivoide ei ole peittämässä auringonvaloa. käytän kyl koko ajan ihmisten ilmoilla ”pakkelia” ku muuten naama punottaa/ finnejä/epätasasen värinen ym :/

 • Avatar
  Pirjo
  Posted at 22:04h, 31 lokakuu Vastaa

  Onko sulla hilseilly ollenkaan iho ton happohoidon jälkeen? Ja kuinka monta päivää hilseilee?

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:46h, 31 lokakuu Vastaa

   Mulla ei ole kun teho on ollut kevyt (:

 • Avatar
  Mary
  Posted at 03:25h, 01 marraskuu Vastaa

  Hei! Mulla on ollu ongelmia kasvojen ihon kanssa ja ilman meikkiä naama on tosi punainen vaikka mitä tekisin ja ihohuokoset on myös isot. Kävisköhän mullekin noi neodermat ja mitä hintaluokkaa ne on?

 • Avatar
  Liisteri
  Posted at 11:37h, 01 marraskuu Vastaa

  Kuinka luonnonkaunis voitkaan olla. Ihana, älä koskaan muuta mitään<3

 • Avatar
  hm
  Posted at 19:03h, 03 marraskuu Vastaa

  Moikka, mitä meikkejä käytät ihollesi? Tosi luonnollisen ja nätin näköistä.

 • Avatar
  sirrriiiis
  Posted at 02:29h, 07 marraskuu Vastaa

  Sulla on jumalallisen kauniit kasvot ilman meikkiä, jotenkin sun sisäinen kauneuskin tulee esille.

Post A Comment