Fitness on yksilöllistä.

Heippa hei!

Pakkohan munkin on tuoda oma korteni kekoon tässä fitness kohussa. Meidän ihanan Umpun blogikirjoitus ja illuusio kuva itsestään tyhjennettynä ja kuivana vrt. bikinit päällä ja posessa, tankattuna on herättänyt kovasti mielipiteitä mediassa. Kieltämättä umppu on todella hurjan ja huolestuttavan näköinen kuvassa! Olen ennenkin nähnyt tämän ja kauhistellut miten kammottavalta keho näyttää ennen tankkauksia. Muistan ajatelleeni että toltako mä sitten näytän…vai näyttääkö kaikilla kunto samalta?

IMG_9371-768x1024

Kuva Prime body blogista

Kuva: Prime Body blogista

Kuva: Prime Body blogista

Mielestäni ei. Olemme jokainen yksilöitä ja kunto ennen tankkauksia sekä ylipäätään kisapäivänä näyttää jokaisella erilaiselta. Tässä taas omat kuvani samasta tilanteesta. Aamulla kuivattuna ennen tankkaamista ja vieressä kisalavalla. Bikinissähän tankkaamisella ja viimeistelyllä ylipäätään ei ole kovinkaan suurta merkitystä, me ei olla niin isoissa lihoissa monikaan että imettäisiin ihan mahdottomia määriä hiilaria itseemme tai saatais mitään ihmeitä aikaan.

10447636_10152441951005794_2210614840379744095_n

lavakuva: bodylehti

 

 

Sitten vielä toinen kuva aamulla ennen tankkaamista, tyhjänä ja kuivana poseerauksilla:

10435743_10152441951010794_3122323900226405115_n

 

Mun mielestä meillä on hyvin eri lookit samassa tilanteessa umpun kanssa. Ääripään näköinen mäkin todellakin olen, mutta en ehkä samalla tavalla kuin Umppu. Näin myös monien muiden vertauskuvia ”ennen tankkausta-lavalookkissa” ja kyllä jokainen näyttää aivan erilaiselta. Se miltä sä näytät tyhjänä ja kuivana riippuu ihan siitä, mitä sulla on siellä nahkan ja luiden välissä. Kenenkään mieltä pahoittamatta tulee muistaa, että mitä vähemmän siellä sitä lihaa on, sitä kamalammalta ja sairaammalta se kroppa näyttää, koska ollaan niin hemmetin laihoja. Ei ole itsellänikään kovin huutelemista lihojeni kanssa, mutta olen tyytyväinen siihen nähden mitä olen ennen ollut ja mistä on lähdetty.

10697311_10152351611070794_8649026694332415696_o

Muutama päivä ennen kisoja. Kuivin, rasvattomin ja laihin kunto mitä mulla on ikinä ollut. Silti paino on n. 52 kiloa ennen tankkausta ja pituutta löytyy 162cm viimisten mittausten perusteella. Olen ennen ”fitnesshurahdustani” painanut normaalisti alle 50kiloa ”offilla”, joten tämänhetkinen kisapainoni on korkeampi kuin entinen päivittäinen painoni ja tulee toivottavasti tulevaisuudessa olemaan vielä korkeampi. Umppu taitaa olla mua n. 6cm lyhyempi ja kisakuvissa n. 10 kiloa kevyempi, joten meitä on ylipäätään tyhmää verrata.  Ja tässä tulee taas ilmi se, että me kaikki ollaan eri mitoissa, eri lihoissa, eri rakenteella, eri ikäsiä, eri lähtökohdista: jotkut ekaa kertaa lavalla tai kymmenettä kertaa lavalla, muutaman vuoden treenitaustoilla tai 10 vuoden -jopa useampienkin vuosien treenitaustoilla. Joillakin on lapsia, jotkut taas nuoria ja ”kimmoisammalla” iholla varustettuja. Esimerkkejä eri lähtökohtiin löytyy paljon.

Jkl 2014-1127

Vanhempani olivat erittäin huolestuneita alkavasta dieetistäni. Surullisten taustojeni vuoksi he olivatkin hyvin tarkkoja hyvinvoinnistani ja varmistelivat vointiani päivittäin. Äidin iloksi hän sai ihmetellä ruokamääriäni. Multahan ei missään vaiheessa rajoitettu perus vihannesten tai salaattien määrää ja olen aina ollut hullu viher-rakastaja, joten koko dieetin pysyin kylläisenä ja tyytyväisenä, kun sain niitä lisäillä perus ruokavaliooni oman maun mukaan. Nälkää en joutunut muistaakseni kertaakaan näkemään. Aamutreeneissä oli joskus ongelmia, kun halusi vaan äkkiä aamupalaa.

Oli myös ilo kuulla äidin mielipide, jonka mukaan en näyttänyt missään kohtaa sairaalta tai ollut mitenkään kauhistuttavan pieni tai lainkaan sellainen, mitä hän kauhulla ehkä odotti. Ja älkää käsittäkö väärin. Pienihän mä olin, mutta ihminen joka on sitten oikeesti ollut joskus pieni ja syömishäiriöinen, näännytetty kasa näyttää pikkasen eriltä. Jalat mulla oli ennen lajia n. 1/5 siitä mitä tänäpäivänä ja muutenkin olemus on huimasti skrodempi kuin aiemmin. Faktahan on se, että kisapäivänä olisin ylipainoinen ja liian iso esimerkiksi mallimaailmassa.

10409174_719626971458883_6316085701872560853_n

Kuva: Punttimimmi, fitfashion

Itsekin haluan ehdottomasti korostaa sekä aina tuoda ilmi sitä, että laji on VAARALLINEN, niinkuin lähes jokainen kilpaurheilulaji tuppaa olemaan. Kille toi asian hyvin esille uusimmassa  blogikirjoituksessaan.  Kisakunto on kisakunto jossa toivottavasti kukaan ei kovin kauaa toivo pysyvänsä. Tämä ei ole hyvinvointijumppaa tai normaalia painonpudottamista.

Laji ja sen toteutus on kuitenkin todella yksilöllistä ja kaikenlaisia tapauksia on kuultu, mutta myös paljon niitä iloisia ja onnistuneita. Sen vuoksi harmittaa, että media haluaa aina nostaa ainoastaan esiin ne surulliset tapaukset, kun positiivisia kokemuksiakin olisi varmasti heittämällä tuplaten tarjolla. Mutta ymmärtäähän toki, että kauhukokemukset ja shokeeraavat kuvat ovat mediaseksikkäämpiä 😉 Väsyneisiin tyttöihin tietenkin dieetillä törmää ja dieetti ON vaativaa sekä väärissä käsissä vaarallista puuhaa. Se vaatii uhrauksia, aikaa, energiaa, järjestelmällisyyttä ja kuria. Ennenkaikkea se vaatii osaavan henkilön taustalle ja tukea läheisiltä, oikeanlaista energiaa ja seuraa ympärille. Se vaatii kylmän pään ja mielestäni jokaisen kisaajan tulisi käydä jonkinlainen kurssi anatomiasta ja liikuntaravitsemuksesta, jotta osataan itse myös ottaa vastuuta, kuunnella kehoa ja kyseenalaistaa asioita. Olisi hyvä että kisaaja itse tiedostaa miksi asioita tehdään ja mitä kehossa tapahtuu. Mikään kun ei mene niinkuin paperilla sanotaan, siksi tarvitaan myös omaa kykyä reagoida ja tunnistaa kehon merkkejä. Myös elämäntilanne, joka sallii hieman itsekkään aikakauden kisadieetillä on aina plussaa. Uskon kuitenkin, että jos pohjatyön malttaa tehdä oikein ja ylipäätään hyvät elintavat ovat arkea, liikunta on nautinto ja bileiden jääminen väliin ei ole maailman loppu, niin dieetin aikaisesta ajastakin voi saada PALJON irti ja uskokaa tai älkää, sitä pystyy jopa tekemään hyvällä fiiliksellä.

Tätä lajia on tuhansia tapoja toteuttaa ja meitä on moneen junaan. Onneksi pääasiassa lajin parissa touhuavat taitavat moni olla suht onnellisilla kokemuksilla liikenteessä ja ne joille laji ei sopinut, voivat keskittyä johonkin muuhun. Väsykiukut ja kamppailut tahdonvoiman kanssa kuuluvat aisiaan, tavoittelit sitten mitä tahansa elämässä. Mikään ei tule ilmaiseksi tai helposti, muuten me kaikki elettäis meidän unelmia. Touhu on hyvin pitkälle kiinni asenteesta, henkisestä hyvinvoinnista sekä tietenkin siitä, miten sun kroppa ottaa touhun vastaan. Kaikille laji ei sovi ja niin se vain menee. On myös hölmöä kisata monet kisat putkeen palautumatta tai kehittymättä kisojen välissä ja ihmetellä miksei homma etene. Omasta mielestäni lavalle tulee kerta toisensa jälkeen tuoda jotain uutta.

Kaikkia tarinoita ja kokemuksia, jokaista mielipidettä kunnioittaen voin sanoa että UGH,Olen puhunut. 😉 Muistakaa että tämä on vain minun näkemykseni asiasta, ei henkilökohtainen kirjoitus ketään kohtaan tai kenenkään muun mielipidettä/kokemusta paheksuva stoori. Jokaisella on oma näkemyksensä asiaan ja tässä pala omaani.

10701980_10152358113560794_7918327293734172087_n

 

 

 


46 Comments
 • Punttimimmi
  Posted at 03:13h, 27 lokakuun Vastaa

  Heips, olisi kiva jos pitäisit kuvaajamerkinnän mukana kun käytät tuota rajattua kuvaa mun blogista! 🙂

  http://punttimimmi.fitfashion.fi/

  • nella
   Posted at 22:44h, 27 lokakuun Vastaa

   Mikä kuva on sun blogista? Ei kai sillä niim väliä 😀

 • Riina
  Posted at 08:06h, 27 lokakuun Vastaa

  No tässä kiteytyi kyllä nyt kaikki mitä pitikin! Sun blogia ja taivaltas on ihana seurata kun osaat pitää jalat maassa ja järjen päässä:) en oo ennen kommentoinut vaikka oon kauan sun blogias seuraillut, mutta pakko nyt sanoa, että arvostan! 8)

 • minni
  Posted at 09:22h, 27 lokakuun Vastaa

  Todella hyvä kirjoitus Linda!

 • Tiina
  Posted at 09:25h, 27 lokakuun Vastaa

  Aamen!!! Sait Killen kanssa sanottua just sen, mitä itsekin ajattelen mutten saa puettua sanoiksi! 🙂

 • asta
  Posted at 10:35h, 27 lokakuun Vastaa

  Linda sä oot ihanan myönteinen ja elämäniloinen ihminen. Ylipäätään blogiasi on mahtavaa lukea koska tässä on asiaa eikä pelkkää jeejee liibaalaabaa, mutta tuot asiat esiin ilman negatiivista taustavirettä. Tää on sun mielipide, ei yleistys, toisin kuin joidenkin muiden kirjoitukset aineesta. Tsemppiä syksyyn! Pysy tuollaisena äläkä ikinä katkeroidu. Annat lukijoille paljon itsestäsi, ennen kaikkea hyvää energiaa. 🙂

 • j
  Posted at 10:40h, 27 lokakuun Vastaa

  Täytyy kumminkin ottaa huomioon, että sinun poseerauksesi ovat ns ”edustavia” kaikissa näissäkin kuvissa. Tuossa ekassakin kuvaparissa voisi olla vähän eri vaikutelma, jos asento ja kuvakulma olisi sama kuin Umpulla. Ei miltään megapyllyltä sinunkaan pyllysi siinä näytä, kun taas lavalla pakarat jännitettynä näyttää tosi hyvälle!

 • Jenna
  Posted at 11:28h, 27 lokakuun Vastaa

  Kiva kirjoitus! Muo kiinnostaisi kauheasti jutella enemmän sun kanssa, sillä itse olen pitkään kamppaillut anoreksian kanssa ja saanut itseäni parempaan kuntoon kehonrakennuksen avulla. Olisi kiva saada täysin sairaudesta jo selvinneeltä vinkkejä:)

 • annika
  Posted at 11:31h, 27 lokakuun Vastaa

  En ymmärtänyt pointtia, tottakai olisit mallimaailmaan liian iso koska sulla (tai kellä tahansa kisaajalla) on liikaa lihasta ja sitä kautta iso? Mutta jos ne lihakset ottais siitä välistä pois niin näyttäis ihan vähintään yhtä sairaalta. 😀 eihän kisakunto kauaa kestä, mutta en oikein ymmärtänyt mitä meriittiä siinä on että on malliksi liian iso, kun rasvaprosentti on varmaan aika sama ja yhtä epäterveellinen.

 • Siri
  Posted at 12:02h, 27 lokakuun Vastaa

  Mua kiinnostais nähdä teistä fitnesskisaajista kuva, jossa pylly ei olekaan pystyssä vaan ihan normaalisti ja rentona eikä jännitettynä. Oisko mahdollista että joskus sellaisenkin laitat kun kuitenkin otat itsestäs kuvia (eikä siinä mitään pahaa olekaan 😀 ). Itse käsitin tuosta umpin tekstistä ja sitä koskevista uutisista että illuusion aiheutttaa myös hiukset ja meikki, jotka ovat todella viimeisteltyjä.

  • v
   Posted at 17:33h, 27 lokakuun Vastaa

   Hei hohhoijaa! aina tää sama virsi. Bikiniin kuuluu tietynlaiset poset ja asennot ja varmaan sinäkin kun lisäilet kuvia itsestäsi someen, niin olet niissä mahd edustavassa asennossa ? En ymmärrä mikä ihmeen tarve ihmisillä on valittaa siitä mite joku jännittää persettään, enpä ole vielä tähän päivään mennessä nähnyt yhtäkään huonokroppaista ihmistä joka saisi jollain perseen jännityksellä jotain ihmeitä aikaan. 😀

 • Linda
  Posted at 14:14h, 27 lokakuun Vastaa

  Sä oot vaan niin kertakaikkisen upea!!♥ inspiroit mua, ja varmasti muitakin tosi paljon! Jatka samaan malliin 🙂

 • K
  Posted at 16:04h, 27 lokakuun Vastaa

  EIhän tässä postauksessa ollut mitään järkeä! Noi kuvat ei oo millään lailla edes vertailukelpoisia Umpun kuvien kanssa, sähän poseeraat joka ikisessä kuvassa. Jotta kuvat olis vertailukelposia sun pitäis olla kuvissa jännittämättä lihaksia ja samassa normaalissa asennossa kuin Umppu vertailukuvissa.

  • linda
   Posted at 16:27h, 27 lokakuun Vastaa

   Mä en jännitä mun lihaksia tuossa 🙂 kun on kuiva ja tyhjä niin se mitä on näkyy kyllä. ja olen pahoillani etten ole ottanut juuri samassa asennossa kuvaa , eikä mulla ole pikkareilla kuvia , mutta idea varmaan välittyy että lookki on suht eri.

   • popo
    Posted at 11:14h, 28 lokakuun Vastaa

    Olet silti tuossa kuvassa kroppaasi edustavassa asennossa(joka saa lihaksesi näykyvämmiksi), toisin kuin Umppu. Ei mitenkään vertailukelpoisia. Samassa asennossa kuin Umppu, niin näyttäisit kyllä ihan yhtä epäterveen näköiseltä.

    Eipä tässä tekstissä muutenkaan mitään uutta ollut. Koska tässäkin itse myönnät että kroppa viedään epäterveille rajoille ja laji on vaarallista, kuten Umppukin sanoi jo.

 • Leila
  Posted at 16:09h, 27 lokakuun Vastaa

  Ootko ajatellut tulevaisuudessa valmentaa bikini fitnessiä?

 • Henna
  Posted at 16:33h, 27 lokakuun Vastaa

  Kuvakulma mielestäni kans vaikuttaa esim. tuossa umpun kuvassa on ihan ääripäitten ääripää 😀 pylly ehkä normaalia enemmän sisäänpäin vedettynä tai miten sen nyt sanois ja juuri sivusta otettu jolloin kylkiluut näkyy. Ja naama hiukan väsyneenä ilman meikkiä ni onhan se nyt shokeeraava kuva 😀 Että ihan näin perus järkeä käyttäen niin ei se kisakunto nyt yhdeksi päiväksi mielestäni vaarallinen ole eli samaa mieltä kanssasi 🙂 hiukan ärsyttää nuo iltalehden lööpit kun suurin osa kansasta ei tiedä kisapäivän kuivatus,tankkaus tsydeemeistä mitään. Mutta hyvä teksti täyttä asiaa että erilaisia tässä ollaan 🙂 hyvää alkanutta viikkoa!

 • antsu
  Posted at 16:37h, 27 lokakuun Vastaa

  Mahtava Linda<3 Sulla on rahkeita vaikka kuinka korkealle bikinilavoilla. Oot vielä nuori ja kun fysiikka vielä ajan kanssa hioutuu.. wau! Upea toki olet jo nyt ja tämän syksyn sijoitus puhuu puolestaan. Kiitos kun jaksat olla positiivinen ja asiallinen. täälläkin tuntuu et sulta saa todella paljon motivaatiota ja hyvää energiaa. Kysymyshän on juuri siitä että jos on vedetty todella monta dieettiä jo valmiiksi pienellä lihasmassalla, ei sitä lihasta ainakaan lisää kerkeä tulla kisojen välissä.. Umpulta mielenkiintoinen postaus ja sulta tosi asillinen vastine siihen.

  Mukavaa viikon alkua sulle!! 🙂

 • AB
  Posted at 17:15h, 27 lokakuun Vastaa

  Asiaa! Omasta kokemuksesta salilla säännöllisesti käyneenä jo vajaa 10 vuotta olen törmännyt moniin persooniin. Nyt kun vihdoin minuakaan ei luulla lesboksi tai mieheksi haluavaksi eli kun fitness on noussut pinnalle, niin luulen että tämä fitnessreksia on se median luoma huono kuva fitneksestä, joka ei liity lajiin ja kilpailemiseen. Nykyään törmään usein ”ex-syömishäiriöisiin” eli heihin jotka edelleen sairastavat syömishäiriötä, mutta saavat piilotettua tämän kertomalla fitnesskisoista yms haaveista. Moni tyttö kertoo nykyään avoimesti että treenaavat ainakin 2h päivässä, koska niinhän loppuvaiheessa dieettiä useimmilla menee, mutta ulkopuolinen ei välttämättä tiedosta että se rääkki on ehkä max kuukausi. Moni luulee sen olevan päivittäistä ympäri vuoden ja näin syömishäiriöisen on se mahdollista peittää. Myös he itse suunnittelevat ruokailunsa ja heillä ei ole mitään kokemusta tai valmentajaa tähän, oletetaan vain että syödään dieettikaloreilla eli max 2000kcal päivässä ja ”offilla” joku euron juusto mäkistä tai karkkipussi:D Monella epäonnistuneella tai pettyneellä myös tuo nopea ruoka ja treenimäärien muutos saattaa laittaa kropan sekaisin… pää ei pysy mukana ja ajaudutaan ongelmiin.. fitneksen myötä vaatii enempi ammattitaitoa lääkäreiltä, terveydenhoitajilta jne osata erottaa nämä toisistaan eli ei ongelma yleensä ole valmentajissa vaan on todella hankalaa päästä kenenkään muun kuin oman päänsä sisään. Fitness on vain ehkä jollain tavalla helpottanut syömishäiriöisten elämää, kun nykyään perusjampatkin laskevat kaloreita ja jopa kouluissa opetetaan tämä… Valmentajat ovat mielestäni melko päteviä nykyään, mutta yhteiskunta tekee meidät sairaaksi ja kun esim tuo kalori ajattelun oppii kerran, niin siitä ei helpolla eroon pääse, kumpa elettäisiin vielä tämän asian suhteen 50 luvulla 😀 kiitos ! =)

 • Julia
  Posted at 17:17h, 27 lokakuun Vastaa

  Pakko sanoa, että tekstissäsi viestität ”piilevästi” että Umpulla ei ole juurikaan lihasmassaa toisin kuin sinulla itselläsi. Ehkä jopa hieman epäkunnioittavaa sanoa joitain asioita, mitä kirjoitat. Olet kyllä tehnyt mahtavan duunin sitä ei voi kieltää, mutta itsekin olet sanonut ettet pitänyt kuivasta olemuksestasi ja että olisit mielummin hieman pehmeemmässä kunnossa. Miksi puhut ristiin asioita?

  • linda
   Posted at 18:01h, 27 lokakuun Vastaa

   Edelleen haluan olla offikunnossa mielummin. Ja kirjoitin tuohon jo että ollaan umpun kanssa hyvin eri tyyppisiä ja on tyhmää verrata, mutta että fakta on se että mitä on nahan ja luiden välissä niin sitä on tuossa tilanteessa. Tosin lihakset on tyhjät ja näyttää vielä enemmän ruipelolta… Mutta en halua ketään tarkoituksella loukata , sanon vaan miten juttu on. Ja meitä on hyvin monenlaista tyttöä tuossa kunnossa.

 • hansu
  Posted at 19:26h, 27 lokakuun Vastaa

  Mä käsitin Umpun pointin erilailla..en sillai miltä kukakin näyttää sinä päivänä, vaan sen että siltä ei todellisuudessa näytetä kun se yks päivä. Media näyttää pelkkiä kisakuvia, ja luo sillä illuusiota jota nuoret tytöt ihannoi ja pyrkii näyttään 24/7 siltä miltä te näytätte lavalla. Kun ei ole tietoa, ei valmentajaa yms. Tää on tosin vaan mun tulkinta hänen tekstistään 🙂 Hieno laji, mutta vain oikein toteutettuna 🙂

  • linda
   Posted at 20:14h, 27 lokakuun Vastaa

   Mä vastasin kuvien aiheuttamaan kohuun, en umpun tekstiin (:

   • Kohu
    Posted at 20:43h, 27 lokakuun Vastaa

    ”Vastasin kuvien aiheuttamaan kohuun, en umpun tekstiin” no mitähän ihmettä, miten pelkät kuvat aiheutti kohun? 😀 nimenomaan blogikirjoitus sen aiheutti, puhut kyllä niin ristiin ja ihmeellisiä juttuja ::D mikä tää sun vastaus taas oli

    • linda
     Posted at 21:28h, 27 lokakuun Vastaa

     Umpun kuva illuusiosta aiheutti kohun & näin ollen halusin tuoda oman versioni esille. Ymmärrä miten haluat 😉

 • K
  Posted at 19:29h, 27 lokakuun Vastaa

  Mua kiinnostaa se, et miks haluat ittelles sen kisakunnon vaikka tykkäät enemmän off kunnosta? 😀 tuntuu vaan hassulta et tavoitellaan jotai toisenlaista ulkonäköä kun mistä ite pitää (vaik se kisakunto ei pitkäaikainen oo)

  • linda
   Posted at 20:23h, 27 lokakuun Vastaa

   Koska niinkuin olen sanonut, se ulkonäkö ei ole Pääasia jos on lajissa jota rakastaa. Tää nyt vaan on mun juttu, ulkonäkö ei ole pää pointti vaan rakkaus lajia kohtaan. Tää on niin paljon muutakin kuin mitä ulkopuolelle näkee tai välittyy (:

 • Nansu
  Posted at 19:50h, 27 lokakuun Vastaa

  Kirjoitit mun mielestä hyvin, mutta eri aiheesta kuin Umppu. Itse ymmärsin Umpun kirjoituksen pointiksi sen, että ns. normaali ihmisten ei pitäisi ihannoida fitness-kisaajien kroppia kisakunnossa ja lavalla, koska se ei ole se ”totuus”, vaan pelkästään hetken illuusio, joka kestää vain päivän tai max. kaksi. En nähnyt Umpun ideana niinkään kritisoida fitness-kilpailijoiden kuntoa lavalla, vaan siis nimenomaan sitä, miten muut sen saattaa ymmärtää niin, että lavakunto olisi ikäänkuin kilpailijan jatkuva kunto. Ja tässä siis et mun mielestä kirjoittanut Umpun kanssa samasta aiheesta, vaikka hänen kirjoitukseen viittaatkin.

  • linda
   Posted at 20:15h, 27 lokakuun Vastaa

   Pointti olikin Vastata kuvien aiheuttamaan kohuun, ei umpun tekstiin (:

 • wiltsu
  Posted at 21:36h, 27 lokakuun Vastaa

  Mun mielestä on kuitenkin kyseessä illuusiolaji. Eli se lavaesiintyminen on kaikki kaikessa. Onhan sen sanonut kehonrakentajatkin että pitää osata pousata.

  Varmaan tän takia pidetään pervona setänä mutta sanon vaan että kisoissa kun näkee kisaajia tolleen rentona oleskelemassa, verkkarit päällä niin perse on täysin olematon. Kuin pikkupojan. Illuusio tehdään työntämällä persettä taakse ja nojaamalla eteenpäin. Korkkarit auttaa mutta ihmettelen silti, miten naiset pysyvät ylipäätään pystyssä moisessa asennossa ja mahtaa olla tosi rankkaa.

  Tsemppii kaikille, hyvältä näyttää!!!!

 • nella
  Posted at 22:35h, 27 lokakuun Vastaa

  Niin totta! Oot huippu ja huipulla asenteella matkassa. Ootko kirjottanu aiemmin sun stoorin kun olit ”sairas” tai onko sulla jotain kuvia? Ois kiva nähä sun kehitys. Sori uteliaisuus. Mutta mahtavaa työtä 🙂 itellä tahto on kova.. mut koko ajan täytyy vaan vaatia enemmän ja enemmän. Tavoitteena ihama sporttinen timmi kroppa. Vähän täytyy tiristää rasvaa pois ja valmista.. ja sit uutta tavotetta kehiin. Inspiroit mua ainakin ihan hirveesti

 • Siru
  Posted at 08:48h, 28 lokakuun Vastaa

  Jotkut sun iltalehdessä saamat kommentit oli todella tyhmiä, monet kateellisilta naisilta. Ei kannata kiinnittää perusteettomaan kritiikkiin mitään huomiota, koska valitettavasti suomalainen nainen on maailman kateellisin olento, ja kauniita naisia kohtaan käyttäydytään hyökkäävästi. Tsemppiä tulevaisuuteen.

 • Lintsku
  Posted at 10:04h, 28 lokakuun Vastaa

  Myös samaa mieltä että yleensä kateelliset nousee vastaan. Täysin itsensä kanssa fine oleva ihminen ei avaa koko linkkiä..ehkä milenkiinnosta mutta kateellinen poimiakseen aihetta mistä marista. Kateelliset haluaa että joutuisit huonoon valoon. Julkisuuden kääntöpuolia. Tapahtunut monelle menestyneelle kauniille naiselle. Itse olen treenannut ahkerasti vuoden verran ja kun se lopulta alkoi näkyö kehossani, kiitos osaksi rankan työn ja hyvien geenejen sain ikävimmät kommentit lähipiiristä. Paras ystäväni tuli meille ja alkoi suu vaahdossa haukkua jutta gustafsbergia ja hänen tyylisiään ihmisiä. Hauskinta koko jutussa oli että ystäväni on itse yli satakiloinen 155cm mitoissaan liikuntaa vihaava ihminen. Mielestäni painivat niin eri sarjoissa etten edes yrittänyt alkaa käännyttää hänen mieltään että jutta tyyppi on mielestäni parempi. Nyökkäsin vain juu juu ja hykertelin mielissään että tulokseni olivat siis alkaneet näkyä 🙂 tsemppiä muru!! Oot super inspiroiva ja kaunis. <3

 • Pippo
  Posted at 11:16h, 28 lokakuun Vastaa

  Mielettömän hienoja kuvia! Haluaisin tuollaisen naisen 🙂

 • Jenni
  Posted at 11:17h, 28 lokakuun Vastaa

  Jos et halua etta teidan kahden kuntoa verrataan, niin miksi sitten laitat tanne kuvia vertailtavaksi ja vertaat itse itseasi Umppuun? Hmmm, ei nyt mene mun jakeluun. Mun mielesta tassa kirjoituksessa piiloviestit todella torkeaan tyyliin olevasi paremmassa kunnossa ja vaheksyvasi Umpun kisakuntoa. Allottavaa.

  • linda
   Posted at 13:28h, 28 lokakuun Vastaa

   😀 Ei sitten mene, jokainen saa ottaa asian niinkuin haluaa ja olla mielensäpahoittaja. Edelleenkin halusin tuoda kohuun liittyen oman mielipiteeni ja tietenkin siinämielessä verrata, että näytetään aivan erilaisilta samassa lähtöpisteessä.

  • Riia
   Posted at 19:07h, 28 lokakuun Vastaa

   Jos viitsii lukea tuon Umpun tekstin, niin hänhän itse sanoo moneen otteeseen, ettei hänellä ole juurikaan lihasta. Jos Lindalla on enemmän lihasta, niin miksei tämä vertailu olisi ihan kelpo? Ensimmäistä kertaa kummankaan blogia luen, mutta myös ennen kuin latoo kommentteja voisi tarkistaa vähän asioita.. Ihmisillä on tapana olla melkoisia putkiaivoja.

 • Zori
  Posted at 12:23h, 28 lokakuun Vastaa

  Sori, näytät yhtä pahalta kuin Omppu omissa kuvissaan. Olette molemmat yhtä ”huonossa” kunnossa ennen kisaa.

 • definia
  Posted at 14:24h, 28 lokakuun Vastaa

  Noh. Fakta on että Lindalla on parempi kondis ja look. Umppuhan on tuonut selvästi esiin tyytymättömyytensä Minnan valmennukseen, ehkä hänkin pääsee aikanaan näyttämään +35 -vuotiaiden sarjassa Sorsien valmennuksessa.. aika näyttää. Mutta anyway Linda sä rokkaat ja toi positiivinen asenne vie pitkälle.<3

 • ZzzZzZ
  Posted at 16:00h, 28 lokakuun Vastaa

  Moi.
  Lueskelin tänään tota iltalehdettä ja ei voi muuta sanoa että aika käsittämättömiä kommentteja jengi oli kirjottanu sinne. Siellä näky suurimmaks osaks ”ruma” ”mite joku voi tykätä tosta” ”hyi ” ”feikki” ”toi näyttää mieheltä” ymym, niin ei noille voi muutakun nauraa. Tiedän että saattaa olla raskasta lukee tollasia kommentteja aina päivistä toiseen, mutta älä kuuntele noita. Suurin osa noista jotka kirjotti tohon sävyyn on kateellisia aikaansaamattomia laiskoja läskejä jotka ei tuu IKINÄ näyttää sulta, tai ees pääsee sun tasolle, tai muutenkaan kääntää jätkien päitä niinkun sä teet. Älä välitä mitä tollaset sanoo sulle, koska ne on elämässäepäonnistuneita.
  Sä oot kaikinpuolin mahtava ja jatka sitä mitä teet. Sunlaisia ei oo paljon, gj.

  • linda
   Posted at 19:27h, 28 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon <3 kaikenlaista sieltä tulee, mutta hauskaa että jossain kohtaa sitä vain turtuu vihalle !

 • Yassu
  Posted at 19:52h, 28 lokakuun Vastaa

  Tuli mieleeni kysyä, että millaista tuhoa tuo kehon äärimmilleen virittäminen ja nesteen puute tekee sisäelimille? Maksa, munuaiset, sydän, aivot? Kaikenlaisten liian rajujen paastojen on sanottu olevan haitaksi ihmisen elimistölle.

 • Linda
  Posted at 10:18h, 29 lokakuun Vastaa

  minun mielestäni on ihan törkee julkaista Umpun tänne sinun blog ku ei umpukaan laittanu sinun kuva hänen blog. Umpu kirjoitti vaan oman kokemus. No onneksi umpu ei oo mikä lapsi enää

 • Linda
  Posted at 10:28h, 29 lokakuun Vastaa

  Ps olisit lisäny siitää sinun kuva ku olit anorektikko ja mikä naurettava on just siitä ku kirjoitti että se ulkonäkö ei oo niin törkeään vaan sen että rakasta fitness laji jo ihan hyvä juttu ja arvostan. Mutta sinullahan on Linda silikoni huulet täytetty ja pidennykset.. Mä haluan kyllä nähää sen kuva silloin ku sulla oli syömishäiriöön?

 • hansu
  Posted at 16:41h, 29 lokakuun Vastaa

  Kiitos täsmennyksestä, sun tekstin suhteen ”vika” oli siis omassa sisälukutaidossa 😉

 • ilari
  Posted at 21:17h, 15 lokakuun Vastaa

  aa joo no nyt näytti voimakkaale toi sun kropaps tos kuvassa missä ol ivieressä se valkopöksynen malli. tosiaan kuvakulma 😀

Post A Comment