Pannaria pöytään!

Tsaukkis!

Yks ihana asia tässä offille pääsyssä on se, että saa hieman vapaammin valita mitä syö. Yritän kuitenkin pysyä ihmisen mitoissa ja olla pullahtamatta ihan törkeäksi… heh. Tätä ei sitten käytetä mua vastaan kun oon imeny sen 20 kiloa poskiini. ;)

Sain kokeiluksi  Fast Sports Nutritionin uusia Protein Pancake Mix jauheita.

Toteutan postauksen yhteistyössä Fastin kanssa

Kyseessä on runsaasti proteiinia sisältävä vähälaktoosinen ja -sokerinen pannukakkujauhe. Pannarimixin kaikki raaka-aineet ovat luontaisia, ravintorikkaita ainesosia, kuten jauhettua kauraa ja mantelia, jotka sisältävät muun muassa runsaasti kuitua ja hyviä rasvoja.

Mixistä löytyy kolme eri makua: maustamaton, banaani-toffee ja vaahterasiirappi. Maustamaton versio on muuten makeutettu täysin stevia-kasvista saatavalla makeutusaineella.

Itse sain kokeiluun vaahterasiirapin sekä maustamattoman.

Halusin tietenkin kokeilla heti tuota vaahterasiirapin makuista. En ole todellakaan mikään kokki, joten vähän jännitin miten mun elämäni eka pannukakku oikeen toteutuu. Onneksi valmistus on jopa mulla tehty todella helpoksi: maitoa ja jauhoa ja sekoita. Päätin olla ”luova” ja nappasin kaupasta mantelimaitoa ja lisäsin sekaan hieman kookosrasvaa.

IMG_2907 IMG_2912

Valmistuksessa meni n. minuutista kahteen , mikä on oikein sopiva aika tällaiselle ”kaikki heti nyt” tyypille. Mä en pysty tekemään ruokia, joissa menee valovuosi valmistukseen…Taikina oli siis parissa minuutissa valmiina pellillä ja menossa uuniin. En katsonut kelloa, mutta pannarin paistamiseen taisi mennä n. 10 minuuttia.

Pannari pois uunista, marjat päälle, vähän raakakaakaojauhetta pinnalle ja nassuun!

IMG_2913

 

Mun reseptistä tuli ainakin siis hyvin helppo ja nopea, mutta hyvä! ;)

 • 2 dl jauhetta
 • 2dl mantelimaitoa
 • 1rkl kookosöljyä
 • uuniin n.10-15minuutiiksi.
 • Päälle marjoja ja oman maun mukaan raakakaakaojauhetta.

Joel pääsi myös maistamaan ja se heitti päälle vähän jätskiäkin. Kuului ainakin äsken keittiöstä hyvin tyytyväistä palautetta, joten jos sille herkkusuulle kelpaa niin pakko olla oikeesti hyvää!

Ajattelin kokeilla maustamattomasta tehdä huomenna jonkinlaista suolapannaria, johon voi sitten oman maun mukaan valita täytteet. ;) Ehkä musta tulee vielä kokki!

Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan ja varsinkin jos haluaa pysyä makroissa ja olla tarkka ruokavalion kanssa, mutta silti herkutellakkin. Tästä saa todella hyvän välipalan/aamu- tai iltapalan päiviin ja varmasti aijon ottaa tästä yhden hauskan lisän ruokavaliooni. Ravintosisältö sopii oikein hyvin ruokavaliooni ja mun mielestä suurin plussa koko hommassa on, että valmistus on niin helppoa ja vaivatonta.

Lisää reseptejä ja ideoita löytyy tästä linkistä: proteiinileivonnaisia 

 

 


13 Comments
 • Avatar
  ida holmgren
  Posted at 21:46h, 22 lokakuu Vastaa

  Mä näin mainoksen tosta jossai blogin sivuilla ja tilasn heti netistä sen banaani toffeen makuisen,mielestäni pelkkä jauhokin tuoksui mahtavalle! Todella helppoa ja todella hyvää tuoreen banaanin kera! Olin positiivisesti yllättynyt :-) ja olem aikamoinen sokerihiiri joten jos minulle kelpaa niin pitäisi muillekin! Tää taitaa olla aika uusi fastin tuote :-)

  • Avatar
   linda
   Posted at 22:09h, 22 lokakuu Vastaa

   Joo se taikina oli mustakin niin hyvää, että söin sitäkin!!! :D

 • Avatar
  Mari
  Posted at 13:23h, 23 lokakuu Vastaa

  Moi! Oon ittekki pohtinu uskaltaako noita ostaa nyt vois kokeilla. Oot aivan mahtava inspiraation lähde ja huippu kunnossa mitä oon seuraillu :)

  Eli mulla olis semmosta kysyttävää kun rakastan salilla pumppaamista ja mun lihakset paisuu tosi helposti ja voima kehittyy tosi nopsasti. Kuitenkin mulla on tuota löysää varaa tiputtaa joku 5kg ja en haluais muuttua iha tajuttomaks kaapiks. Eli kannattaisko mun tiputtaa toi sali pois ja vaihtaa vaan aerobiseen ja sitte ku on saanu tiputettia painoa vois alkaa taas nostelemaan painojakin vai kaikkea vaan sekasin samantien? Vai mites toimis jos tekis pidempää toistoa? Oonkin lähiaikoina muuttanu siitä 10 toistosta korkeemmaks 12-15.

  Kiitoksia jos jaksat neuvoa:)

 • Avatar
  Myy
  Posted at 08:30h, 24 lokakuu Vastaa

  Hitsi, tuota maustamatonta pitääkin kokeilla! Muut makeutusaineet ei mulle sovi, mutta steviaa en ole vielä testannu.

 • Avatar
  Annina Vainio
  Posted at 09:51h, 24 lokakuu Vastaa

  Ei vitsit, näin tän reseptin eilen sun blogissa ja törmäsin banaani-toffee jauheeseen samantien Prismassa. Oli ihan pakko ostaa ja kokeilla tänä aamuna. Niin hyvää jo taikinasta lähtien!! Nami

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 13:19h, 24 lokakuu Vastaa

  Moikka! Saanko udella ootko jättänyt maitotuotteet pois ruokavaliostasi nyt myös offilla? =) Ymmärsin että ainakin dieetillä…entä gluteeni?

 • Avatar
  Anni
  Posted at 14:15h, 24 lokakuu Vastaa

  Ihan pakko jakaa sulle yks HUIPPU resepti! Nimittäin proteiiniletut, vähän erilaisella ohjeella kun tää perus banaani+kananmuna.
  Nää nimittäin maistuu melkein ihan täysin samalta kun normiletut… en voi vieläkään tajuta, oon ihan rakastunu näihin :D en tiedä mistä ohje on alunperin, kaveri keksi siihen lisätä nuo perunajauhot, että tulee kuohkeampaa. Tässä siis:

  1dl maitoa
  1dl raejuustoa
  2dl kaurahiutaleita
  250g maitorahkaa
  2 kananmunaa
  1dl perunajauhoja
  1tl suolaa

  Sit kaikki blenderissä sekasin ja pannulle :)

 • Avatar
  kristiina
  Posted at 19:18h, 24 lokakuu Vastaa

  Eikö noita kuulu paistaa pannulla? Kun tossa pussin kuvassakin on amerikkalaisia pannukakkuja, suomalainen uunipannukakku on sitten ihan eri ruoka. Mietin vaan että onko tossa pussin kyljessä mitään ohjeita että kuuluuko laittaa uuniin vai pannulle, jos uuniin niin aika outoa että kuvassa on noita paistamalla tehtyjä pannareita.

 • Avatar
  suzie
  Posted at 19:26h, 24 lokakuu Vastaa

  Moi,oisin tosi kiinnostunut sun ruoka-ohjelmasta.Otanko suhun yhteyttä tohon fit4everii:D

 • Avatar
  fysiikkaonjees
  Posted at 15:32h, 25 lokakuu Vastaa

  haha pakko viilata pilkkua, kun pisti silmään: valovuosi on itseasiassa pituuden yksikkö, ei ajan. (noin 9,46 biljoonaa kilometriä)

 • Avatar
  Leo
  Posted at 23:29h, 25 lokakuu Vastaa

  hei linda! onko sinulla ollut joskus madonnalävistys jos niin milloin?

 • Avatar
  siru
  Posted at 22:33h, 26 lokakuu Vastaa

  Ihan mielenkiinnosta kyselen ihan yleisellä tasolla et teettekö te bloggaajat nämä mainospostaukset ihan vaan näitä tuotteita vastaan vai saatteko muutakin? Aika halvalla menis jos parista protskujauheesta mainostais kun mainostaminen on niin kallista ja blogi tavoittaa tosi paljon kuluttajia.

  • Avatar
   Tiina
   Posted at 11:23h, 28 lokakuu Vastaa

   No mitä ihmettä, miksei Linda saisi mainostaa tuotetta jos on oikeasti ollut hänen mielestään tosi hyvä? Mun mielestä on vaan hyvä, jos bloggarit kertoo lukijoillekkin hyväksi havaituista tuotteista:) Ja jonkun bloggarin blogista olen lukenutkin, että todellakaan kaikki ilmaiseksi saatavat tuotteet ei edes pääse blogin puolelle ”mainostettavaksi”, jos ne eivät ole sen arvoisia.

Post A Comment