Fiiliksiä ja ajatuksia dieetistä sekä ILOVEME-messulippu arvonta

Tsaukkis!

Mulla on taas tankkauspäivä menossa. Tankkasin viimeks perjantaina, joten ei tässä kauaa nokka tuhissut kun sai jo uuden. Paino kun vaa tuppaa tippumaan ja rasva palaa vieläkin, niin täytyy jotenkin yrittää pitää kuitenkin pyöreys ja kunto terveellisen näköisenä. Bikinissä kun idea ei ole olla kuiva kesän orava, lavalle ei mennä säikeille räävittynä olentona.

Kaikista haastavinta tässä on juurikin ylläpitää kisakuntoa, joka mulla on ollut jo aika pitkän ajan. Toisaalta, ajoissa alotettu dieetti on mahdollistanut sen, että ei tarvitse stressata tai repiä hiuksia päästä kun rasva ei pala. En siis lainkaan valita, että saan syödä ja puputtaa onnellisena, oi niin ihania hiilihydraatteja, tuhansia kaloreita ja treenata hyvällä mielellä. Täysillä tietenkin mennään.

Kaiken ylimääräisen temppuilun oon jättänyt treeneistä pois. Suoria sarjoja ja järkeviä perusliikkeitä. Hermostoa ei hirveesti viitsi rasittaa tässä vaiheessa hypyillä tai kikkailuilla. Mulla on varoittavana esimerkkinä ystävä, jonka hermosto meni niin tukkoon, että makasi 6kk sängyssä sen jälkeen. Kunto oli upea, mutta yks kaks kroppa sanoi sopimuksen irti. Kisoihin ei kaveri päässyt ja kykenee nykyään käymään jokatoinen päivä salilla, mutta varoen.

Kisadieetti ei ole ikinä mikään pelleily, eikä sitä tulisi koskaan tehdä kuin asiantuntevan ja tarkan silmän alla.

10372760_10152384385605794_7572774034723501118_n

 

Kesä alkaa tosiaan olemaan historiaa. Tein pitkästä aikaa aamujumpan ulkona ja sormet oli aivan kohmeessa. Mä en ymmärrä, miten jotkut vieläkin vetää shortseissa ja t-paidassa tuolla! Meikäläisellä oli kunnon toppatakki päällä ja silti oli viileä!

Luonto oli kyllä todella kaunis ja värikäs. Oli ihanaa pysähtyä katselemaan erästä joutsenperhettä, jota olen alkukesästä asti seurannut. Nyt ne alkukesän pienet poikaset on jo isoja ja valmiina etelään.

Kiitti tyypit, ootte piristäneet mun monia päiviä koko dieetin ajan!

Kiitti tyypit, ootte piristäneet mun monia päiviä koko dieetin ajan! Vaikka teijän faija yrittikin tappaa mut kerran 😀

Jännää. Taas mennään pian lavalle ja uskokaa tai älkää, mutta jännitys on taas tasoa tuhat. Luulin että ekan kerran jälkeen olis rauhallisempi olo, mutta mitä lähemmäs mennään kisoja, sitä enemmän jännittää.

En voi uskoa, että esiinnyn mm. IFBB:n presidentille, sillä Rafael Santonja tulee olemaan mukana Nicole Wilkins kisassa. Lisäksi on älytöntä olla edes samassa rakennuksessa mm. ykkös idolini Michelle Lewinin, Margnet Gnarrin ja Christina Stromin kanssa. Tietenkin ”aina kotiinpäin” ja toivon että Suomen jengi menestyy PRO-kisoissa, etenkin Sara Back, joka on niin upea ihminen ulkoisesti ja sisäisesti. 

On kyllä mielettömän hienoa päästä kisaamaan tällaisessa IFBB:n omassa kansainvälisessä kilpailussa, sekä tietenkin odotan innolla myös SM-kisaa. Mun t-kävely on hieman erikoinen, enkä malta odottaa että pääsen näyttämään sen. Siihen asti muuvit pysyy salassa 😉

2 x bikiniLinda

2 x BikiniLinda

Toivottavasti kaikki menee nappiin! Kuntokuvia en oo nyt hirveesti jaksanut ottaa tai esitellä. Se on hassua, mitä ”parempi” kroppa, sitä vähemmän jaksaa enää olla ns. pinnallinen. Aika pitkälle vedän n. 5 numeroa liian isoissa vaatteissa ja niinkuin joku heittikin salilla, ”pelkkänä hupparina”, kun ei oo hirveesti tytöstä enää jäljellä. 😀 Kisakunto nähdään sitten lavalla.

iloveme_logo_laatikot

Sain arvottavaksi messulippuja 2kpl I LOVE ME-messuille, mihin itsekin olen tulossa. Näin kesän päättymisen vuoksi, haluankin kuulla teiltä lukijat: olenko onnistunut blogillani inspiroimaan sinua liikkumaan ja jos olen, miten? Parhaimmat treenikokemukset palkitaan messulipuilla! Laitathan kommenttiin mukaan sähköpostisi, jota ei julkaista kommentissa. 

 

Kuka katsoi eilen Marina ja Hengenpelastajat? Nyt oli kyllä epäreilu pudostus. Jos multa kysytään, Jasmine olisi ollut yksi potentiaalisimmista voittajista koko ohjelmassa. Alusta asti vetänyt todella hyvin ja mikä tärkeintä: täysillä!

Dieetti taas tehnyt tehtävänsä tunneherkkyydessä, en voinut itkemättä katsoa. Kaikkea ei näy telkkarissa ja Jasminen pudotus oli todella koskettava ja olisin hänelle toivonut todella voittoa, tai vähintäänkin reilua sijoutusta.

Niinkuin Jasmine itsekin sanoo, hänestä on paljon ennakkoluuloja sukunimen vuoksi. Oma mielipiteeni tästä tytöstä on aika selvä, pelkkää kultaa!

Siinä me räpistellään. Niinkuin Jasmine itsekin sanoo, hänestä on paljon ennakkoluuloja sukunimen vuoksi. Oma mielipiteeni tästä tytöstä on aika selvä, pelkkää kultaa!

Muistakaa aina käydä tsekkailemassa pudonneiden jälkifiilikset Jimin nettisivuilla! 

 


85 Comments
 • Taru A.
  Posted at 15:57h, 01 lokakuun Vastaa

  Moikka! Mä katoin Martina ja Hengenpelastat, ja jäi kyllä ihan sama fiilis! Miten niin pieni ihminen voikaan olla niin sitkeä! Huh!

  ps. Tästä sun blogista saa muuten käsittämättömän paljon treenimotivaatiota! Tänks! 🙂

 • K
  Posted at 16:15h, 01 lokakuun Vastaa

  Mä en voinut uskoa korviani kun jasminen kerrottiin putoavan??!! Mun mielestä se oli todella törkeetä, koska hän taisteli eikä LUOVUTTANUT vaan pääsi maaliin. Ihan uskomatonta että esim sabina, jolla on kokoa ja kuntoa, luovuttaa muttei tipu silti. Ei oikea hengenpelastaja luovuta ja jasmine hoiti tehtävänsä. Harmittaa niin paljon :/

 • christine
  Posted at 16:20h, 01 lokakuun Vastaa

  Moikka!

  Pakko sanoo että sun blogi todella motivoi. Se motivoi liikkumaan mutta myös elämään. Ite koko lapsuuden urheilukokemus takana, painuin sitte kouluun ja töihin, ja huomasin ettei aikaa ole juurikaan liikkumiselle. Niin mä sitte lihoin huolettomana ja ilosuus ja elämästä nauttiminen hävis siinä. Sitte löysin sun blogin jossa kuvat saa hyvälle tuulelle, teksti nauramaan tai itkemää, herättämään tunteita jokatapauksessa, ja ennenkaikkea koko blogi MOTIVOI! ostin kuntosalin ja laihduin normimittoihin ja nyt ilosena lihaskasvu päällä. Myös heikko polvi, heikko selkä ja osin myös heikko itsetunto on parantuneet tässä blogiasi seuratessa. KIITOS LINDA ♡

 • Elvira
  Posted at 16:24h, 01 lokakuun Vastaa

  I LOVE ME messujen lippuarvonta: Olet inspiroinut paljon! Olet saanut lisäämään tätä innostustani lähteä kisalavoille, kun sulla oli eka kisapäivä jännityksellä odotin kotona instagramiin päivitystä siitä miten olet sijoittunut. Martinan ohjelmassakin olet suosikkini ja toivon että voitat. Olet vain nii ihana kokonaisuus, että tekee mieli lähteä heti reenailemaan sun blogias luettua.

 • Eveliina Miettunen
  Posted at 16:45h, 01 lokakuun Vastaa

  Iloveme-messujen lippuarvontaan: Sun blogin ansiosta olen alkanut pitää tärkeämpänä voimakasta ja vahvannäköistä kehoa entisen voimattoman luuviulun sijaan. Kesän olen treenannut kovaa blogisi innoittamana ja ah, vaatteet näyttää niin paljon paremmalta lihaksien kuin luiden päällä. Turhan lässyt jumpat ja kävelylenkit on vaihtuneet innoittamanasi raudan pumppaamiseen ja rankkoihin treeneihin. Hiki vaan lentää ja se ei edes haittaa! Sun asenne on myös ihan rautaa; kuka muu jaksaisi olla tollanen päivänsäde kisabuumin keskellä. Kiitos, että jaat hyvää mieltä ja paremman ruumiinkuvan mallia!

 • Sofia
  Posted at 16:58h, 01 lokakuun Vastaa

  Sun blogi _ehdottomasti_ inspiroi liikkumaan! Sulla on niin älyttömän kaunis kroppa ja sun tekstit saa aina hyvälle tuulelle ja halun lähteä treenaamaan! 🙂 oot Linda mahtava! Ehkä sitä itsekin vielä joskus tähtää bikinifitness-lavoille 😉

 • Jenni Lehto
  Posted at 16:58h, 01 lokakuun Vastaa

  Samaa mieltä siitä, ettei Jasminen olisi kuulunut pudota! Pudotus tuntui epäreilulta, ja Sabinan olisi kuulunut pudota ehdottomasti sen perusteella miten hän on kisassa suoriutunut. Muuten sarjaa on ollut hauska katsoa, toivottavasti Linda nappaat voiton 🙂

 • v
  Posted at 17:02h, 01 lokakuun Vastaa

  Miten hermosto voi sitten mennä niin tukkoon ja millä tavalla se sitten ilmenee? :O Voimattomuutena kenties tms? Kaikkea sitä voikaan tapahtua :/

 • Sarah Anniina
  Posted at 17:07h, 01 lokakuun Vastaa

  Haluan osallistua arvontaan koska olen muutenkin lähdössä messuille! 🙂

  Mun mielestä sä olet inspiroivin nainen, kenet tiedän ja oon aina todella iloinen kun huomaan, että sinulta on uusi postaus tullut! Olin ennen sellainen laiskimus joka vaan söi pitsaa, suklaata ja ryyppäsi, kunnes alkuvuodesta tein elämäntapamuutoksen! Jätin siis päihteet ja epäterveelliset jutut pois, aloin liikkumaan. Siinä paikkeilla löysin myöskin sun blogin ja oon lukenut tän varmaan kokonaan läpi! Oon löytänyt paljon hyviä vinkkejä ja postaukset on juurikin inspiroinut mua liikkumaan. Tällähetkelläkin rakennan uutta kuntokeskusta tulevaa omaa kuntohuonettamme varten! 🙂

 • minni
  Posted at 17:18h, 01 lokakuun Vastaa

  Oot insipiroinut mua ihan mielettömästi! Oot käyny matkan vähän pulleasta superlaihaan ja sieltä bikini fitness -karsintojen voittajaksi. Tämän lisäksi oot tosi hyvä kirjottamaan ja puhut mielenkiintoisista aiheista. Kerrot mielipiteesi fiksusti ja seisot niiden takana. Oot esikuva-ainesta 🙂 Muistan kun olin joskus sun kanssa samaa aikaa salilla kisiksellä. Treenasit asiakastasi ja kuulin ne tsemppisanat kuulokkeiden läpi. Itekin sain lisäboostia, eihän nyt sun edessä kehdannut tehdä vajaasti vaikka tiesin kyllä ettet huomais 😀 Oot ensimmäinen fitness/hyvinvointiblogi jota aloin lukemaan ja nyt listalla niitä on varmaan parikymmentä. Samalla musta on tullut terveystietoinen tyttö sen tytön sijaan, joka luuli että ruisleivällä ja hedelmillä laihtuu. Isoksi osaksi sun innostamana. Kiitos mahtavasta blogista!

  • minnie
   Posted at 22:51h, 01 lokakuun Vastaa

   Minäpäs laihduin juurikin niin, kummallista.. Ruisleipää ja hedelmiä söin jokapäivä. Söin myös monenlaista lihaa kanan ja kalan lisäksi, isosti kasviksia ja marjoja, maitotuotteita ja puuroa.
   Ja mitäs on jäänyt? No, en ole mikään karppaaja-gluteeniton-maidoton-superfoodtyyppi, kiloakaan ei ole tullut pudotetuista kiloista takasin kun aloin höllätä otetta. Koska laihdutin sillä linjalla, että voinpas jatkaa tätä pääpiirteittäin koko elämäni ajan. 😉 jealous?
   Lindakin puhui tankkauksesta, pakko sanoa että mullakin oli tänään ”herkkupäivä.” Jaksaapa ahertaa loppuviikonkin töissä pikkusella lisäenergialla, vähänkuin pikkulauantai uudella tavalla.

 • Hemey
  Posted at 17:41h, 01 lokakuun Vastaa

  Olisi tosi mahtavaa voittaa liput! Mutta siis sulla tuntuu olevan asenne kohdallaan ja terve minäkuva. Se inspiroi pyrkimään myös itse samaan. Tästäkin postauksesta huokuu se, että tiiät mitä teet! Tsemppiä! 🙂

 • Laurap
  Posted at 17:51h, 01 lokakuun Vastaa

  Arvontaan: Olen niin turtunut joka tuutista tunkevaan fitness-huumaan, ettei mikään enää oikein motivoi sen saralla, kuten ei tämäkään blogi. Tykkään kuitenkin lukea kirjoituksiasi, jotka ovat parantuneet tasaiseen tahtiin, ja odottelen josko motivaatio jossain vaiheessa iskisi myös minuun. Tsemppiä Martina ja hengenpelastajissa, olet yksi lemppareista!

 • Tyttönen
  Posted at 17:58h, 01 lokakuun Vastaa

  Olet saanut minut taas innostumaan salilla käymisestä, iso kiitos! Kun tulin raskaaksi niin se jostain syystä jäi kun lääkäri kielsi rankan treenaamisen,mutta blogisi on auttanut aloittamaan harrastukseni uudelleen mikä on hyvä asia sekä motivoinut minua.Nyt olen pirteämpi mikä on tärkeää pienen lapsen vanhempana,vaikka en treenaa joka päivä niinkuin ennen niin silti. 🙂 hyvää syksyn jatkoa 🙂

 • Miia
  Posted at 18:03h, 01 lokakuun Vastaa

  arvontaan: Olet inspiroinut ja paljon! Matkaasi kisoihin on ollut huikea seurata sekä blogin kautta että instagramissa 😉
  Toiveena olisi itsekkin päästä joskus lavalle näyttämään omia tuloksiaan, mutta kaikki aikanaan, sillä vielä on paljon kehitettävää.
  Olet antanu hyviä neuvoja blogissasi, mitä olen myös soveltanut omaan treeniin. Uskon myös että sun ansiosta monet ovat saaneet uuden asenteen liikuntaan sekä ruokaan suhtautumiselle; yli-, alipainoiset, syömishäiriöiset sekä aivan tuiki tavalliset ihmiset, teet mahtavaa työtä!

  ps. onnea kultapokaalista ja tsemppiä uusiin kisoihin

 • Liisi
  Posted at 18:25h, 01 lokakuun Vastaa

  Arvonnassa mukana: Olet inspiroinut ja PALJON! Innolla odottelen aina uusia postuksiasi ja seuraan myös Sinua instagramissa! Olet kyllä niin motivoiva naikkonen ja vielä KOVIN KAUNISKIN! 🙂 Aina kun katson kuviasi instassa, tulee seuraava ajatus että:- jaahas lähdempä tästä ulos vähän lenkille tai salille!! 😉 Olet upea!! 🙂

 • Pepsi
  Posted at 18:52h, 01 lokakuun Vastaa

  Mua kanssa harmitti tosi paljon että Jasmine lähti, Sabina olisi saanut lähteä näiden jaksojen perusteella. Miten muuten noi teidän kommentit jaksoissa jossa puhutte suoraan kameralle? Onko ne kuvattu siellä paikanpäällä vai kommentoitteko kaikkea vasta jälkeenpäin?

  • linda
   Posted at 19:57h, 01 lokakuun Vastaa

   Ne on tehty usein yöllä n 12-02 aikaa kun muut kuvaukset on purkissa 😀

 • Camilla Latvala
  Posted at 18:55h, 01 lokakuun Vastaa

  Osallistun arvontaan! En osais keksii perusteiluta, miksi ansaitsisin messuliput itselleni tai en tiedä ootko inspiroinut minua tai ketään muutakaan enempää kun vois inspiroida. Kun oot nuori nainen ja itte tälläne sua muutamii vuosii nuorempi likka, nii kukas voiskaa olla parempi inspiroimaan kun linda? Sun ansiosta oon alkanut kiinnittämään ruokaan ja liikuntaan enemmän huomiota, ja sun ansiosta elän terveellistä ja onnellista elämää. Ja kyllä, kaikki jaksot katsotaan aina! 😉

 • Anu
  Posted at 18:56h, 01 lokakuun Vastaa

  Sussa yks isoimmista urheilemisen motivaattoreista on se että sä et oo syntynyt valmiina mihinkään missin kroppaan vaan oot tehnyt kunnolla töitä saadaksesi kroppas tuohon kuntoon. Ei voi itellekään selitellä että mä vaan oon tämmönen et tykkään pitsasta ja se mulla jämähtää välittömästi ahteriin. 😀 Omista valinnoista taitaa olla kiinni.
  Mä ihailen sussa myös tuota itsevarmuutta ja sitä ettet koe tarvetta miellyttää muita vaan elät omaa elämääs niin kuin ite haluat. Siitä oon saanu ihan valtavasti inspiraatiota omaan elämään. Kiitos!

 • emmi
  Posted at 19:27h, 01 lokakuun Vastaa

  ootko vaihtanu city gymiltä töölö gymille?

 • Noora
  Posted at 20:00h, 01 lokakuun Vastaa

  Arvonnan vuoksi rohkaistun kerrankin kommentoimaan: Syömishäriöstä toipuva 16-vuotias tyttö, joka on saanut parantumiseensa paljon voimaa juuri sinun tarinasi ansiosta! Alunperin ihailin mahdollisimman laihaa vartaloa, mutta nyt olen innostunut lihaksikkaammasta vartalosta ja alkanut käydä aktiivisesti kuntosalilla! Se mahtava tunne, kun treeni on suoritettu kunnialla loppuun, sitä ei voi edes kuvailla. Ilman tätä blogia en luultavasti olisi löytänyt itselleni täydellistä harrastusta, jossa pahin kilpakumppanini on minä itse! 🙂

 • Omppu
  Posted at 20:02h, 01 lokakuun Vastaa

  Arvontaan: Se miten motivoit mua blogillasi muutenkin kuin liikunnallisuuden suhteen, on ehdottomasti sun asenne. Susta vaan huokuu tekstin perusteella sellanen ihana ja hyvä asenne, josta voitaisiin kaikki ottaa mallia. Tolla pääsee pitkälle ja se aukaisee varmasti monia mahdollisuuksia. You one of the realest bitches in dis game! Keep on rockin! 🙂

 • Elina
  Posted at 20:21h, 01 lokakuun Vastaa

  Moi Linda!
  Ihan ensiksi mun täytyy sanoa että olet upea, aurinkoinen ja erittäin motivoiva persoona! Pärjäisit kisoissa upeasti, onnittelut vielä voiton johdosta! Sulla on blogissa mielenkiintoisia ja itseään eteenpäin potkivia kirjoituksia. Oon onnistunut pudottamaan 11 kg pois ja sun blogi on vaikuttanut siihen paljon. Oot kirjoittanut blogitekstin, ja monessa lauseessa maininnut, miten sä rakastat salilla käymistä ja ylipäätään koko lajia. Oon käyny salilla noin vuoden verran ja vasta pari kuukautta sitten oon löytänyt sen rakkauden sitä salia ja terveellisiä elintapoja kohtaan, ja siitä mä kiitän sua. Parasta treenaamisesta on se, kun huomaa että on kehittynyt. Oli mahtava fiilis, kun huomasin, että viikon kipeenä olemisen jälkeen pystyinkin kyykkäämään 65 kg viisi toistoa, kun taas sitä ennen sama toistomäärä meni 60 kg edellisellä viikolla. Mielestäni eniten motivoivia juttuja treenaamisessa on juurikin se nopeasti havaittava kehitys, eli voimatasojen nousemisena tai toistomäärien kasvamisena. Parhainta treenaamisessa kuitenkin on se tunne treenin jälkeen, kun on antanut kaikkensa ja on ihan rikki ja sen tuntee myös seuraavana päivänä 🙂
  Hirveesti tsemppiä tuleviin kisoihin! Sä olet rautaa!

 • mari
  Posted at 20:21h, 01 lokakuun Vastaa

  Messulippujen arvonta:
  Ai että onko motivoinu, no totta hemmetissä on ja PALJON! 🙂 ennen vaa istuin kotona ja väsytti koko ajan muttei silti jaksanu peppua ylös nostaa, että sais jotain aikaseks. Mut sen jälkeen kun sun blogin löysin ja mitä enemmäb aloit treenaamaan sitä enemmän iteki aloin innostumaan ja motivoitumaan. Aloin lenkkeillä koirien viemisen lisäksi, käymään salilla ja uimaan. Aloin myös hieman tarkkailemaan mitä suuhuni laitan. Eli tosiaan todella iso muutos entisiin tapoihin ja kaikki on lähtenyt sun blogista. Luulen että se johtuu siitä ku oot suht saman ikänen ku mä ja kerrot täällä treenijutuista niitä kaunistelematta. En ois ikinä uskonu et teen tälläsen muutoksen, kiitokset siitä kuuluu sulle 🙂 isot tsempit kisoihin! 🙂

 • Erika
  Posted at 20:23h, 01 lokakuun Vastaa

  Sun blogissa eniten motivoi se energia ja elämänilo, joka susta ja sun teksteistä välittyy. Ihailen tuota sun päättäväistä asennetta, itsevarmuutta ja tekemisen meininkiä, se auttaa itseäkin jaksamaan ja antaa boostia päivään 🙂

 • jumppaaja
  Posted at 20:43h, 01 lokakuun Vastaa

  Ehdottomasti tää on motivoinut mua, varsinkin kun blogi on muuttunut paljon vuosien aikana 🙂 heti ensimmäisenä tulee mieleen ihan viimeisin motivaatioon vaikuttanut juttu: olkapäätreeni! Tein samaan tyyliin olkapäät ja huh kun tuntui! Koskaan aiemmin en oo sellaista poltetta saanut olkapäihin 🙂
  lisäksi tätä oon lukenut jo kauan, niin sun matkassa vaihtanut siideripissiksekstä salikissaksi 😀 (vähän liioiteltuna)

 • Jenni
  Posted at 20:44h, 01 lokakuun Vastaa

  Siun ihana sekä myönteinen asenne tarttuu väkisin itselleenkin ja treenaamiseen on saanut paljon inspiraatiota! Kesän jälkeen oli todella vaikea päästä takaisin salille ja terveellisiin elämäntapoihin mutta siun into treeniä kohtaan tarttui ja jälleen ollaan hyvässä vauhdissa treenien suhteen! 🙂

 • Sara
  Posted at 20:45h, 01 lokakuun Vastaa

  Boligisi on kyllä loistava motivaattori niinä päivinä kun laiskottaa ja jään lorvimaan koneen ääreen vaikka treenit pitäisi hoitaa. Silloin kun tulee luettua sun uusin postaus niin johan mieli piristyy ja treenaamaan lähteminen taas innostaa 🙂

 • Mellu
  Posted at 21:06h, 01 lokakuun Vastaa

  Onko noi viivin tekemät ripset mitä pituutta/kaarevuutta? 🙂 Haluisin siltä samanlaiset, just noin luonnolliset! Ja onko ne siis minkkikuiduista tehdyt? Eli ”kevyet ja pehmeät”? 🙂
  Ja kun oot ostanut viiviltä sitä neoderman kasvovoidetta, niin osaatko kuvailla milta se tuoksuu? Onko se tosi mieto ja neutraali / ”luomumainen tuoksu”? Vai tuoksuuko se jollekkin? 😀

 • Ida Holmgren
  Posted at 21:06h, 01 lokakuun Vastaa

  Osallistun arvontaan!

  Löysin blogisi alkuvuodesta ihan sattumalta kun etsin blogeja liittyen fitness urheiluun, kiinnostuin ja innostuin sekä inspiroidun aivan huomattavasti! Olen tilannut sinulta ruoka + saliohjelman innostukseni jälkeen, ja laihdun sen avulla ensinmäiset 10kg! Mihin en ole itse pystynyt, joten kiitos tuhannesti! Välillä meni päivät vaikeasti, mutta uusista sekä vanhoista teksteistäsi saanut hyvin kannustusta. Olen menossa messuille äitini kanssa ketä on tulossa turun suunnasta kylään helsinkiin mihin hän ei ole vielä päässyt kyläilemään, ja olisi aivan mahtavaa päästä hänen kanssaan viettämään kunnon laatuaikaa kauneuden ja muodin parissa 🙂
  Blogista kun lukee pelkkää tekstiä saa helposti väärän kuvan, mutta kun nytten saanut pari jaksoa nähdä ohjelmaa missä olet mukana, on mielestäni ihanaa, aivan loistava iloinen persoona olet! Täällä kotisohvallani aina huutelen nimeäsi kun joukkue tehtävä menossa ohjelmassa! 😀
  Kiitos inspiraatiosta ja motivaatioa teksteistä!

 • Anna koo
  Posted at 21:24h, 01 lokakuun Vastaa

  Tottakai olet saanut mut innostumaan treenaamisesta! Sä olet jotenkin niin aito ja maanläheinen persoona, että kun näitä sun juttuja lukee, tuntuu että itsekin pystyy ihan mihin vaan haluaa ja että kaikki onnistuu kunhan vaan asettaa itselleen päämäärän ja pyrkii siihen kaikilla voimilla (ei tietenkään terveyden tai muiden ihmisten kustannuksella). Minua olet saanut innostumaan uudestaan salilla käynnistä, jossa olen jaksanut käydä nyt säännöllisesti jo puolen vuoden ajan! Olen niin ylpeä itsestäni! Olen täältä saanut hyviä treenivinkkejä. Avaan sun blogin aina ensimmäisenä, kun huomaan että uusi postaus on ilmestynyt! Jatka samaan malliin 🙂 ja hurjasti onnea tuleviin kisoihin <3

 • HEINI
  Posted at 21:34h, 01 lokakuun Vastaa

  arvontaan: blogi inspiroi liikkumaan tottakai, ja hyvä positiivinen fiilis välittyy ruudun läpi aina 🙂 tsemii kisoihi!

 • Katja K
  Posted at 21:40h, 01 lokakuun Vastaa

  Inspiroinut olet paljon ja saanut ajattelemaan asioita uudelta kannalta. Niin kutsutulla fitness muodilla 😀 olemme suunnitelleet itsekkin äidin kanssa tulevana sivistämään itseämme ja olisi mukavaa saada liput hiukan erilaisella tavalla 🙂

 • Heidi
  Posted at 21:59h, 01 lokakuun Vastaa

  Blogisi on motivoinut minua liikkumaan fyysisesti mutta ennen kaikkea huolehtimaan myös henkisestä hyvinvoinnistani. Olet kasvanut mielestäni viimeisen vuoden ajan valtavasti henkisesti ja osoittanut varmasti kaikille lukijoille, että olet helkkarin vahva ja upea nainen. Mielestäni on ollut upeaa seurata erityisesti sitä, miten olet tuonut myös negatiiviset ja epävarmat tunteet rohkeasti esiin blogissasi: välillä fitness-aiheisia blogeja lukiessani kirjoittaja on tuntunut hehkuttavan vain dieetin ihanuutta ja helppoutta, mutta sinä olet kertonut lukijoille, ettei dieettimatka ole pelkkää hymyä, vaan vaatii dieettajalta paljon. Tämän kaiken olet kuitenkin tehnyt positiivisin mielin. Kiitos siitä, että olet aito ja piristät postauksillasi päiviäni. 🙂

 • venla
  Posted at 22:41h, 01 lokakuun Vastaa

  Susta saa hurjasti motivaatiota koska oot niin upean näköinen ja vaikutat järkevältä ja fiksulta 🙂 Musta näytät myös hyvää esimerkkiä sillä että liikut paljon mutta on hyvä myös että painotat että kisakunto on kisakunto jne. Vois ajatella että tosi-tv ohjelmasta sais ihmisistä erilaisen kuvan mutta susta oon saanu vaan paremman kuvan…:) Toivon että voitat kisat! tsemppiä 🙂

 • Aida
  Posted at 23:14h, 01 lokakuun Vastaa

  ILOVEME arvonta: Oon lukenu sun blogia jo reilu vuodenpäivät vai jopa kaksvuotta, no en oo varma mutta kuitenkin. Sun blogi on ollut ensimmäinen/yks ensimmäisistä fitnesblogeista joita oon alkanu sillon seuraamaan. Silloin innostuin naisellisenlihaksikkaasta kropasta ja urheilusta ylipäätään enemmän muutenkin. Vaikka on sun vinkkejä lukenu, niin silti on saanut itse tehdä virheitä ennenkun on oikeasti tajunnut mitä vinkeilläsi oikein oot tarkoittanut! 😀

 • Merca
  Posted at 23:31h, 01 lokakuun Vastaa

  I LOVE ME ARVONTA: Hei, olen lukenut blogiasi ehkä noin 6 kuukauden ajan, luen sitä säännöllisesti juuri sen vuoksi että se motivoi – minuakin yli 4-kymppistä liikunnan rakastajaa. Hienoa on näinkin lyhyessä ajassa nähdä kehityksesi ei ainoastaan fitness-kisajaana vaan myös kirjoittajana, ehkäpä tämä kisamatka on vienyt sinua eteenpäin muillakin elämän osa-alueilla. Luen mielelläni tiedottavia blogeja treeniohjelmista ja ruokaohjeista, mutta sinun kohdallasi pidän nimenomaan elämänmakuisesta kirjoitustavastasi, se on aitoa ja iloista! Tsemppiä kisoihin. Jos voitan liput, tulen henkilökohtaisesti moikkaamaan sua messuilla jos näen 🙂

 • Veera
  Posted at 00:13h, 02 lokakuun Vastaa

  Arvontaan! Kaikenlaista urheilua oon harrastanut ihan aina, mutta se missä Linda sun blogi muutti mua, oli se, miten sä kirjotat aina välillä sun voitontahdosta. Sitte joku lamppu sytty ja tajusin että mustakin on tässä parin vuoden sisällä tullut hemmetin kilpailunhalunen ja etenki voitontahtonen, tuli sellanen fiilis että miks olla säbäkentillä semihyvä pelaaja jos voi reenata lisää ja olla se ratkaseva? Tai miks käydä salilla pari kertaa kuussa treenaamassa mitälie kestävyyttä kun voi käydä pari kertaa viikossa ja saada oikeita tuloksiakin? Tottakai teoriassa tiesin että liikkumalla pullukasta voi tulla laiha tai laihasta lihaksikas, mutta sä ootki oikeasti sellasen muodonmuutoksen käyny läpi ja nyt näytät noin hyvältä. Mulla välähti uus lamppu että mäki pystyn vaikuttamaan siihen miltä mun kroppa näyttää, tekemällä oikeemmalla tavalla sen mistä tykkään, eli urheilemalla. Näillä fiiliksillä ollaan nyt vuosi menty kovaa ja eteenpäin ollaan menty. Tavotteet on yhä sielä korkeella, koska tiiän että voin niihin vielä päästä ja pääsenki. Se, miks kaikki fitnessmotivation yms sixpackhehkutussivut ei oo vaikuttaneet muhun niinkuin tää blogi, on varmaan siinä, että sä et yritäkkään saada kaikkea näyttämään niin täydelliseltä ja helpolta ja mahdottomalta muille pystyä samaan. Kuvat ilman meikkiä treenaavasta ja hikoilevasta Lindasta vaan motivoi mua niin paljon enemmän, saa näkemään että kovalla työllä tavalliset ihmiset oikeasti pystyy tähän. Vaikka en siis noita lippuja voittaiskaan niin haluan kiittää sua juurikin noista yllä mainitsemistani syistä, teet oikeesti tärkeetä duunii! Ja jatkathan noita hikoilukuvien postailemista, niitä me halutaan nähdä! ;D

 • Helmi
  Posted at 00:44h, 02 lokakuun Vastaa

  Oli kyllä niin epäreilua, että Jasmine tippui! Ja ihan ärsyttää sun puolesta, miten porukka puhuu susta tuolla. Mikä se ihmeen läppäkin oli mitä ne keltaset sano heittäneensä aina kun oot lähellä?? Ihan ku kaikki olis sulle ihan hirveen kateellisia ja pelkäis oman perseensä puolesta 😀 (including Sara Sieppi)

  Arvontaan: Oot ihmisenä ihan älyttömän insporoiva ja tää blogi antaa niin paljon ajateltavaa ja ennen kaikkea sitä inspiraatiota! Mun matka terveellisempään elämään on vasta aluillaan. Ennen mun ihannekroppa on aina ollut laiha ja ei todellakaan mikään terveen näköinen, mutta tän sun blogin ja sun oman tarinan myötä mun ajatusmaailma on muuttunut kokonaan ja samalla kuva ihannekropasta terveempään. Oot saanu mut ymmärtämään terveellisten elämäntapojen merkityksen. Oon saanu tästä blogista innostusta alkaa liikkumaan ja ettii se oma laji (mikä taisikin jo löytyä, tankotanssi on ihan sairaan hauskaa). Tää antaa mulle myös energiaa lähteä sinne lenkille tai tankotunnille silloin kun on tullut syötyä ei niin terveellisesti tai ei tekis yhtään mieli lähteä ja ajattelee vaan, että no ens viikolla sitten. Aion myös lopettaa tupakan polttamisen ja käyttää vähemmän alkoholia. Aikaisemmin kun niitä on tullut käytettyä ihan roppakaupalla… Ja ennen tätä sun blogin lukemisen aloittamista en oo oikeestaan muutenkaan pitäny itestäni kauheen hyvää huolta, esim. just ruokavalio ollut ihan hakusessa ja oon ollut kamalan väsynyt koko ajan johtuen paitsi liikkumattomuudesta, ihan vaan myös siitä, että nukun ihan liian vähän ja mun unirytmit ja muut on ihan hakusessa. Kuten sanoin, oon vasta ihan alussa mun matkalla kohti terveellisempää elämää, mutta koko ajan mennään parempaan suuntaan. Oot antanu mulle todella paljon, sillä oon vihdoin ja viimein alkanut huolehtimaan itsestäni. Tuhannet kiitokset sulle kaikesta inspiraatiosta, informaatiosta, hyvästä esimerkikstä ja siitä, että oot saanu mut heräämään ja arvostamaan itteäni ja kroppaani enemmän! Oot varmasti tehnyt saman lukuisille muillekin.

  Kaikkea hyvää sulle, oot ihan paras! <3

 • Heta
  Posted at 08:44h, 02 lokakuun Vastaa

  First things first: pakko sanoa, että sun kunto on kyllä hemmetin ihailtava!

  Anyways, ILOVEME-lippuja meikäkin haikailee, joten vastausta kysymykseen ”Olenko onnistunut blogillani inspiroimaan sinua liikkumaan ja jos olen, miten?”. Motivaatiota itselläni on liikuntaan ollut aina, lukuunottamatta pahinta teinikapina-aikaa. Mutta sä olet onnistunut inspiroimaan mua kunnioittamaan omaa kehoa ja muistamaan palautumisen tärkeyden. Oon aina ollut tosi sitkeä ja päättäväinen, joten vedän helposti överiksi, myös liikunnan. Ylirasittamalla ei voi kuin hajottaa kroppaa terveisin nimim. ylirasitustilan kautta mykoplasmaan ja nyt matkalla terveempään elämään 😀 Sen sä olet saanut taottua mun päähän!

  Oon siis saanut sykäyksen oman kehon vaalimiseen sulta, eli ISO KIITOS! Vaikket ehkä ole inspiroinut mua liikuntaan, niin tasapainoisempaan elämään kylläkin. Se jos mikä on mun mielestäni äärimmäisen hienoa. Tsempit, Linda!

  Heta

 • KS
  Posted at 08:55h, 02 lokakuun Vastaa

  Mukana arvonnassa! Olet todellakin inspiroinut. Itsekin olen syömishäiriöstä parantumassa ja kroppa on aivan sekaisin. Olet antanut niiiin paljon toivoa parempaa, joten jaksan treenata ja odottaa, että kroppa lähtisi taas toimimaan normaalisti. Lisäksi mullakin kaikki rasva kertyy vatsan seudulle ja peppukin saisi olla isompi, joten sun muutoksen näkemällä ei voi muuta kuin sanoa WAU ja jatkaa kohti unelmiaan!

 • Misise
  Posted at 09:23h, 02 lokakuun Vastaa

  Olet inspiroinut edes liikkumaan, pitkään olin tekemättä mitään (en kuitenkaan ole lihava). Blogisi myötä olen löytänyt liikkumisen innon ja olen asettanut tavoitteitakin ensimmäistö kertaa elämässäni 🙂

 • Miisa
  Posted at 09:48h, 02 lokakuun Vastaa

  Olin intissä ja luin siellä paljon blogiasi vapaa-ajalla, hinku salille oli kova kun luki treeneistäsi, mutta täällä oli salit mitä oli… kuitenkin käytin paljon ulkopunttia ja menihän treenit taisteluvarustusta kannettaessa ja asetta nostellessa. Nyt kotiutuneena olen päässyt takaisin salin pariin ja seuraan aktiivisesti blogiasi uusien vinkkien kera ja muutenkin hyvän mielen vuoksi.
  Ja pysyi edes vähän niin sanotut ”tyttöjen jutut” yllä intissä kun luki blogiasi 🙂 -Kiitos

 • Henna
  Posted at 10:55h, 02 lokakuun Vastaa

  Huippu hyvältä näyttäää!!

  Ja pakkohan tohon kilpailuunkin on osallistua 😀
  Ite oon pidempään kamppaillut painon kanssa, yli painoa ei nyt mitenkään merkittävästi oo, sellast löllöä vaan. Salikorttikin oli jo hommattu ja intoa salilla käymiseen kesti ehkä 2kk, sitten se vaan jäi. Into varmaan lopahti osaks sen takia ettei oikeen ollu ideaa et miten siellä salilla nyt oikeesti pitäis treenata, myöskin varmaan sen takia et ei inspiraatioa tai mitään motivaatiota. Olen nyt ehkä kuukauden aktiivisesti lukenut blogiasi ja joka kerta tullut aivan älyttömän hyvälle mielelle siitä miten jalat maassa kirjoitat tästä ”hittilajista”, tunnut oikeasti ymmärtävän kehon ja mielen toimintaa! Sun kirjotukset on saannut mut pitkän tauon jälkeen taas innostumaan liikkumisesta, ja nyt kun löydän sun blogista inspiraatiota ja motivaatiota niin luulis löllöjen lähtevän ennen kesää!! Oot varmasti monelle muullekkin tytölle aivan huikea esimerkki jatka samaa rataa <3

 • Iiris
  Posted at 11:01h, 02 lokakuun Vastaa

  Sun blogi on inspiroivin ikinä! 😀 Oon ollu lukija jo kauan ja inspiroit mua edelleen jatkuvasti. Näin alkuun vois vaikka kertoa, että salikortin hankkiminen 1,5v sitten on sun ansiota ja blogista on myös ollut älyttömästi apua toipuessani syömishäiriöstä. Olen käynyt matkan anorektisesta ruipelosta kisakireeseen ”fittiin” ja sittemmin nykyisin ei-niin-kireään mutta naiselliseen ja urheilulliseen kroppaan sekä tajunnut että omalla kropalla ei saa pelleillä ja on ihan ookoo, ettei ne vatsapalikat paista sieltä ympäri vuoden =)
  Parhaita asioita jonka oon tästä saanut, on se että löysin mun takapuolen! 😀 Mulla kesti älyttömän kauan saada siihen tuntuma enkä onnistunut millään. Musta tuntu, että etureidet aina dominoi ja treeni meni sitten ihan muualle kuin sinne taakse. Sä sitten kirjotit aiheesta vähän enemmän ja yksityiskohtasemmin, ja sitten eräänä päivänä….. :))) !! Olen ikuisesti kiitollinen 😀 Nykyään tulosta tulee niin että housut kiristää ja poikaystäväkin jo vitsinä huomauttelee, että mitä mä oikein haen 😉 Paras asia, jolla inspiroit, on kuitenkin se henkinen puoli ja positiivinen ajattelutapa, jota levität täällä ja instagramissa. Kiitos!
  Kaikkea hyvää loppurutistukseen, oot upea. !<3<3

 • Ansku
  Posted at 11:05h, 02 lokakuun Vastaa

  Blogistasi saa paljon vinkkejä liikuntaan ja terveelliseen elämään, mutta enemmän minulle on jäänyt mieleen positiivinen asenteesi, joka tsemppaa itseäänkin suhtautumaan asioihin positiivisesti, vaikkei se aina olisi ihan helppoa. Kaikesta voi löytää aina jotain hyvää, vaikka välillä sen on pirun vaikeeta. Messuille olisi kiva päästä, sillä sieltä saa varmasti paljon ideoita niin fyysiseen kuin psyykkiseen hyvinvointiin.

 • jenny
  Posted at 12:03h, 02 lokakuun Vastaa

  Pitkään oon jo treenannut tavoitteellisesti ja säännöllisesti. mutta viimeistään kun sulta rupes tulemaan näitä kisapostauksia, niin tuli kyllä mullekkin uusi motivaatio piikki!
  Hankin Personal trainerin ja ne treenit valmentajan kanssa on vaan niin parasta! Samalta näytän salilla kun sä niissä hikikuvissa! 😀

 • HeidiJohanna
  Posted at 12:17h, 02 lokakuun Vastaa

  ILOVEME-messulippuarvontaan: Blogisi ei ehkä suoranaisesti motivoi itseäni tavoitetasossa, kun painimme aivan eri sarjassa painon ja motivaation suhteen, mutta yleisellä tasolla nautin kun saan lukea tekstejäsi ja katsoa kuviasi. Olet kuin kaunis taide: voin ihailla vaikka itse en pystykään samaan. Kiitos että kirjoitat! 🙂

 • Miaminttu
  Posted at 13:16h, 02 lokakuun Vastaa

  Osallistun ILOVEME-lippujen arvontaan! Ja voi, mistä sitä edes alottais miten olet inspiroinut ja motivoinut..! Ensinnäkin itseäni auttaa pelkkä tieto siitä, ettet ole ns. syntynyt tuonnäköiseen kroppaan mikä sulla nyt on, vaan olet tehnyt kunnolla töitä sen eteen. Jotenkin sellaisen käsittäminen helpottaa omaa olemista ja etenemistä, että ei tarvitse olla täydellinen heti 🙂 Lisäksi sulta on tullut tosi kivoja treenivinkkejä, viimeisimmäksi ihastuin ainakin Instagramissa julkaisemaasi kyykky-hyppelyvideoon. Tekee niin gutaa koiville se! 😀 Mutta jotenkin eniten sussa ihastuttaa ja jotenkin sanattomasti inspiroi se kiehtova yhdistelmä herkkyyttä, suloisuutta ja toisaalta bad-assia ja raudanlujaa mimmiä. Se, miten olet kasvanut nuoresta ehkä pikkiriikkisen liikaa meikkaavasta ja vähän lapsellisestakin kovis-kiusaaja-teinistä ymmärtäväiseksi, oikeudenmukaiseksi, kauniiksi ja menestyväksi naiseksi. Se on huikeaa seurattavaa!

 • Lotta
  Posted at 14:42h, 02 lokakuun Vastaa

  Heippa hei 🙂
  En halua osallistua arvontaan, mutta kysymyksesi arvontaan liittyen oli sellainen, että oli pakko tarttua kiinni. Olen jo pitkäänpitkäänpitkään halunnut laittaa sulle viestiä, mutten oo vaan uskaltanut. Enkä tajua miksi!? Kai se on nuoren iän aiheuttamaa epävarmuutta. 😀
  Joka tapauksessa, mikäkö sinussa on motivoinut mua? No aika monikin asia. Tunnistan sussa sellaisia piirteitä, joita koen itsekin omaavani (päämäärätietoisuus, ihmisläheisyys, tunteellisuus) ja joita olen saanut viimeisen vuoden aikana etsiskellä aika ankarasti. Elämääni ravisutti monen laiset kokemukset viime vuonna ja monen asian summana sai syömishäiriö kepeän otteen minusta. Ei, en ollut anorektikko tai sellaisissa mitoissa/käyttäytynyt niin, mutta kyllähän se on aina jonkunlainen syömishäiriö, kun ei ole motivaatio mihinkään ja vielä vähemmän syömiseen. Miks pitäis syödä, kun emmää siitä varmaan hyödy kuitenkaan? Kun en oo hyötyny tähän asti tekemistäni ratkaisuista, vaikka oon kuinka yrittänyt järkeillä ja laittaa asiat fiksuun järjestykseen? Kun oon kuitenkin ihan yhtä yksinäinen kuin syksyn alussakin, vaikka koulussakin mun ympärillä oli koko luokallinen saman ikäisiä? Jotka juttelivat, heittivät vitsejä, eivät jättäneet yksin. Mutta silti olin tosi yksinäinen. Hmm, miksi ihmeessä? Noh, olin juuri muuttanut tälle uudelle paikkakunnalle käymään vikan luokan peruskoulussa (muutin pk-seudulta, oli iso koulu ja laaaaaaja kaveripiiri sekä useita hyviä ystäviä), enkä tuntenut ketään. Tai tunsin yhden tytön, mutta hän muutti pian. Lisäksi mulla on hevonen jonka luona kävin joka ikinen päivä koulun jälkeen, mutta sekin lähti jatkokoulutettavaksi. Vuosi oli todella rankka eikä nämä syyt tosiaankaan olleet ainoita väsymykseen. Perheessä oli muutenkin hankalaa. 🙁 suhde liikkumiseeni oli häiriintynyt ja oli pakko liikkua joka päivä, vaikka syke kertoi ettei pitäisi. Mutta kun se oli ainoa juttu mikä oli kivaa ilman taka-ajatuksia. Keväästä ne taka-ajatuksetkin heräsivät, ja murruin aika totaalisesti. Kesällä alkoi kamppailu. Mähän muuten nousen.
  Nyt olen saanut ihan uuden alun, lukio uudessa kaupungissa on alkanut. Asun veljeni kanssa viikot kahdestaan. Mitenkö sairaalla ihmisellä sellainen on mahdollista? Koska pääsin jollain oudolla tapaa sairaudesta hirmu vauhtia pois päin. En voi käsittää, mutta kun aloin käymään salilla, aloin miettiä mikä on keholleni parasta ja arvaa mitä? Ei tarttee liikkua joka päivä. Muistan levätä. Se on luonnollisesti osa kehitystä! Nyt mennään kohti hyvinvoivaa ja tervettä kroppaa, sekä voimakkaampaa olemusta. Sun ansiosta uskaltauduin sinne salille, eikä kukaan tuominnut mua siellä! Miten ihanaa!! Kelpaan tällaisena kuin olen, mutta aina voi kehittää omia kykyjään ja taitojaan. 🙂 mikä parasta, olen täällö uudessa kaupungissa uskaltanut puhua ihmisille ja saanut äly hyviä kavereita! Oon kymmenen kertaa onnellisempi, vaikka menneisyys joskus muistuttaakin itsestään.

 • RanjaK
  Posted at 16:05h, 02 lokakuun Vastaa

  Haluan mielelläni mukaan lippuarvontaan. Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa ja se on FitFashion sivustolla ainoa blogi, jonka päivittymistä odotan innolla. Jaat lukijoille elämääsi sellaisena kuin se on ja kerrot vaikeammistakin asioista. Olet näyttänyt jokaiselle epäilijälle omalla esimerkilläsi, miten vaikeudet voitetaan ja kuinka saavuttaa tavoitteet! Mä tsemppaan sua Linda kisoissa ja muutenkin. Olet hieno roolimalli nuorille tytöille, jotka kamppailevat minuutensa etsimisen kanssa, ja tällaisten vähän vanhempien (okei alle 30) on kiva lukea juttujasi. 😀

 • RanjaK
  Posted at 16:09h, 02 lokakuun Vastaa

  Ai niin se vastaus…

  Ennen kuin loukkaannuin, kävin salilla useamman kerran viikossa ja sain blogistasi inspiraatioita lihaskuntoliikkeisiin. Nyt en ole kuukauteen voinut treenata, mutta blogisi tuo iloa kotona möllötykseen ja olen myös seurannut Martina ja hengenpelastajat-ohjelmaa. Oot ihan huippu!

 • Mari L
  Posted at 18:02h, 02 lokakuun Vastaa

  Osallistun lippuarvontaan! Sun blogi ilman muuta inspiroi ja innostaa liikkumaan positiivisuudellaan ja energisyydellään. Ja olen myös ilahtuneena ja kiinnostuneena seurannu sitä kuinka paljon ja hyvin voi syödä ja silti laihtua. Siinä olis ittellä reilusti tavotetta. Tsemppiä kisoihin!

 • r
  Posted at 20:21h, 02 lokakuun Vastaa

  Messulippuarvonta: Olen inspiroitunut ihan älyttömästi motivoivista ja tsemppaavista teksteistäsi! Salitreeniin oon laittanut aina vain enemmän paukkuja ja vaikka aluksi entiselle ahkeralle juoksijalle ja sekaliikkujalle ”pelkkä” salilla pumppailu tuntui puuduttavalta, niin nyt kun on tatsiin päässyt ja painoja on nostettu maksimivoimaa tavoitellessa, niin oon niin koukussa! Ja tästä on kiittäminen sun motivoivia kirjoituksia ja esimerkkiä!

 • Angela
  Posted at 20:52h, 02 lokakuun Vastaa

  Kyllä blogi inspiroi! Tällä hetkellä olen flunssassa ja tästä kun paranen, niin kyllä riittää taas motivaatiota salille ja lenkkipolulle 🙂 Hyvää syksyn jatkoa ja tsemppiä kisoihin!

 • Julie
  Posted at 21:19h, 02 lokakuun Vastaa

  Oon saanu sun blogistas ja instagramista ihan hirveesti motivaatiota!! Monina aamuina ennen töitä, kun kello soi kuudelta ja pitäis lähteä aamuxyclingiin ja mietin, että jaksaako nousta vielä vai ei ni avaan instagramin ja katon sun kuvia ja ei mee montaa sekuntia ku pomppaan sängystä ja treenikamat niskaan!
  Täytyy kiittää sua tästä motivaatiosta ja muutenki blogista!! Parasta luettavaa ja katottavaa 🙂

 • Takis
  Posted at 21:34h, 02 lokakuun Vastaa

  Hei Linda, haluaisin minäkin osallistua. Olet inspiroinut minut monella tavalla. Pari vuotta sitten kun sä valmistut PT. teit minulle ruoka ja kunto-ohjelmat. Seurasin sun ohjeet, ja myös luin sun blogi. Aloitin taas kuntoilua, tällä kertaa järkevästi, ja nopeasti huomasin, että ylimääräiset kilot olivat hävinneet ja tilalle oli terve lihas. Laihduin about 20 kiloa sun ohjelmalla ja haluan kiita sinut tästä.Vaikka tiedän etten saan ne liput 🙂 olen silti kiitollinen sinulle.
  Seuraan jatkuvasti sinun elämän kulkuun, vaikka tästä missä nyt olen ei ole helppoa. Afrikassa netti ei toimi kuin Suomessa. Tuntiohjelma kestää pari tuntia hidan latauksen vuoksi :). Mutta tsemppiä tulevissa kilpaillussa ja muistaa että olet jatkuvasti minun ajatuksessa.
  Tsemppiä, ja ole vain sitä ihana oma itsensä.. LOVE YOU
  …….. Did i won ?

 • Jenny
  Posted at 00:57h, 03 lokakuun Vastaa

  Blogin kautta saa inspiraatiota siihen, että hyvään kuntoon ja fitnesslookiin voi päästä, vaikka ei olisikaan jo valmiiksi tikkulaiha. Näkee että tuloksia saa kunnon työllä aikaan! Et ole aivan samasta puusta veistetty kuin monet muut blogistit.

 • Silja
  Posted at 10:31h, 03 lokakuun Vastaa

  Mun on itse asiassa pitäny lähettää sulle sähköpostia siitä miten paljon oot mua inspiroinut! Oon aina ollu normaalipainonen ja tykänny herkuista. Liikkuminen jäi aika vähille. Kävin tanssitunneilla monta vuotta mutta nekin jäi vuonna 2010. Sen jälkeen ainut liikunta mitä sain oli koululiikunta ja silloin tällöin kävin vähän kävelemässä. 2012 syksyllä (kun aineenvaihdunta ei enää toiminu niinku pikkutyttönä) halusin olla laiha, mutta rakastin myös herkkujen syömistä. Korvasin siinä sitten melkeimpä kaiken ruuan karkeilla, sipseillä ja jäätelöllä. Olo oli aika paska suoraan sanottuna. Iho oli huonossa kunnossa, olin väsynyt ja kaikkein pahin oli se kun tukkaa alko tippumaan päästä ihan hirveitä määriä. 2013 keväällä sit aloin kiinnostumaan vähän enemmän liikunnasta, ”kesäkunto” kiinnosti, mutta päätin että halusin että siitä tulisikin ”koko elämän kunto”. Keväällä aloin sitten käymään useammin pitkillä reippailla kävelylenkeillä ja tein kotona erilaisia jumppaliikkeitä. Tätä jatku kevääseen 2014 asti ja jossain vaiheessa mukaan tuli myös kahvakuula ja nilkkapainot. Sitten alko kyllästyttämään se, että treenas usein, mutta tulokset oli aika pieniä, koska en käyttänyt isoja painoja. Niinpä päätin liittyä salille. Treenasin kesällä innokkaasti ja yritin syödä mahdollisimman paljon proteiinia. Elokuussa kesän herkuttelujen jälkeen yritin jättää ruokavaliosta pois melkeimpä kaikki mahdolliset hiilihydraatit ja pidin mukana vain proteiinit, koska ”halusin olla laiha, mutta iso ja kiinteä pylly olisi myös tosi kiva juttu”. Sitten tulin kipeäksi ja olinki flunssan kourissa melkeimpä neljä viikkoa. Aluksi olin tosi vihainen kun pystynyt treenaamaan. Aloin ettimään kaiken mailman pyllyliikkeitä (että ”sitten kun pääsen salille treenan hitto joka päivä”) ja muistin joskus jotain liikkeitä nähneeni täällä sun blogissa. Rupesin lukemaan postauksia läpi ja yht äkkiä vaan soi kellot päässä. Mun treenit menee harakoille kun en syö ja treenasin ihan liian usein joten mun lihakset ei kasva koska ne ei saa palautua rauhassa. Luin täältä että hyvän pyllyn saa kovalla treenilla ja SYÖMÄLLÄ. Mun piti tajuta, että ruoka ei ole mun vihollinen vaan ystävä. Piti vaan opetella syömään kunnon ruokaa viinirypäleide, ruisleivän ja parin rahkapurkin sijaan. Nyt muistutan joka päivä, että syö syö vaan, ei se pylly muuten kasva (en tietysti ihan holtittomasti syö :D). Oon saanu täältä blogista ihan kullan arvosia vinkkejä treenaamiseen ja siihen syömiseen ja oon niin ilonen että löysin tän blogin kipeyskiukuissani! Aluks tosiaan harmitti se ettei voinut treenata, mut nyt oon tajunnu että ilman sitä flunssaa mä treenaisin luultavasti vieläkin ihan liian usein ja söisin ihan liian vähän. Tulipas kilometripostaus mutta halusin jo lähettää tälläsen viestin ennen tota arvontaa mut sitten se aina jotenkin jäi. Nyt tuli sitten kaks kärpästä yhellä iskulla kun voi arvontaankin osallistua! Kiitos Linda inspiroivasta blogista!! Ja hurjasti tsemppiä kisoihin, tekis hirmusti mieli tulla kannustamaan ihan paikanpäälle, mutta saa nähä suostuuko kukaan kaveri tulemaan seuraks 😀

 • RiikkaHoo
  Posted at 17:44h, 03 lokakuun Vastaa

  Osallistun I love me -lippujen arvontaan sanomalla, että inspiroit minua viimeksi eilen; pötköttelin koulun jälkeen sohvalla ja en olisi millään jaksanut lähteä salille paukuttelemaan jalkatreeniä.
  Lukaisin maatessani alkuviikon blogipäivitykset ja puolivälissä oli blogisi vuoro ja tuli melkein huono omatunto, kun sä olit treenaillut ja itse lusmuilin. Niimpä nakkasin kamat päälle ja kipittelin salille 🙂

 • Jonnaajon
  Posted at 08:02h, 04 lokakuun Vastaa

  Enemmän sun blogissa kiehtoo tää ”henkinen puoli” ja sun oma kasvu, mutta myös liikkumiseen (jonka kanssa ei juurikaan motivaatio-ongelmia) olen saanut motivaatiota kauttasi esimerkiksi lisäämällä salitreenin määrää normaalin aeroobbisen ohelle. Lisäksi löysin itseni tekemästä kyykkyhyppyjä sun Instavideon jälkeen 😀 Henkisestä puolesta täytyy sanoa, että on ollut mahtava seurata matkaasi tähän asti (olen aika uusi lukija, mutta kahlannut läpi vanhemmat postaukset) ja sitä kautta olen saanut paljon perspektiiviä asioihin ja muunmuassa jutellessani ihmisten kanssa käyttänyt sinua esimerkkinä järkevästä tyylistä kisata fitneksessä ja kehoittanut heitä tutustumaan blogiisi 🙂

 • Jenni
  Posted at 09:03h, 04 lokakuun Vastaa

  Täytyy myöntää,etten aluksi pitäny susta ollenkaan.. ”Itseensä täynnä oleva pyllyn esittelijä” tais olla ekat ajatukset, ja jossain vaiheessa en lukenutkaan blogiasi pitkään aikaan,kunnes kerran tänne taas eksyin(reilu vuosi sitten). En tiedä mitä oli tapahtunu,olitko sä jotenki muuttunu vai oliko mun ajatusmaailma muuttunu,mutta hitto mun oli pakko jäädä sun blogia seuraamaan,niin paljon täältä sai vinkkejä ja tietoa. Nyt vuoden blogiasi(ja instagrammia) seuranneena,en voi muuta kun nostaa hattua,olet mieletön. Sun tekstit paranee päivä päivältä ja tää sun matka kisoihin on ollu ihan huippua seurata. Ristiriitaset kuvat fitneksen terveellisyydestä on muuttunu vaan positiivisiks,sillä sä oot näyttäny et ku kaiken tekee oikein,kropan ehdoilla,tulos on upea,niin henkisellä kuin fyysisellä puolella. Sä motivoit niin paljon,etkä vaan raahaamaan sitä takapuolta salille,vaan nimenomaan myös tekemään sen kaiken terveellisesti ja kroppaa kuunnellen,kiitos.Tsemppii vielä vikaan viikkoon!!

 • Kaisa
  Posted at 12:34h, 04 lokakuun Vastaa

  Moikka, toivottavasti tää kommentti ei peity tänne arvonta-kommenttien joukkoon!:D
  Mutta kyselisin, että voisitko mahdollisesti tehä samanlaisen videon instagrammiin koskien vatsalihaksia kun sulla oli niitä kyykkyjä/loikkia? Tein meinaan sen ”kuntopiirin” lenkin yhteydessä ja oli TODELLA tehokas, joten olis kiva jos sais samanlaisen koskien vatsalihaksia:))
  Kiitos jo etukäteen jos viitsisit sellaisen tehdä!:)

  • linda
   Posted at 20:03h, 07 lokakuun Vastaa

   Moikka! kiitos ehdotuksesta, täytyy tehdä niitä enemmän jokaiselle lihasryhmälle 🙂

 • Jenny
  Posted at 20:18h, 04 lokakuun Vastaa

  Moikka!
  Sun blogi on saanu mut liikkumaan uudelleen!
  Mun selkä ja polvet meni joskus kovassa kilpa treenissä huonoon jamaan, jonka jälkeen en treenannut valehtelematta pariin vuoteen ollenkaan. Sun blogista olen päässyt taas kiinni urheiluun, tietysti omien voimavarojen mukaan! Mutta sun blogi on antanut mulle potkua persaukseen, kiitos tästä! 🙂

 • Nelli
  Posted at 22:01h, 04 lokakuun Vastaa

  Sun blogi on innostanut käymään salilla! Oon enemmän sellanen aerobinen liikuntahullu, mutta tää blogi on muistutellut salilla käynnin tärkeydestä ja oonkin nyt löytänyt jopa melko suuren rakkauden sitä kohtaan, kun saa punpata siellä täysillä ja seuraavana päivänä lihaskivut, joista tietä tehneensä jotain 🙂

 • Titta
  Posted at 12:06h, 05 lokakuun Vastaa

  Mahtavaa treenifiiliksen nostatusta blogisi lukeminen!

 • Susanna
  Posted at 12:27h, 05 lokakuun Vastaa

  Messuarvonta: olet inspiroinut paljonkin! Urheilullinen, terve kroppa! Jalat maassa kuitenkin, hienoa! Tsemppiä 🙂

 • Roosa
  Posted at 12:49h, 05 lokakuun Vastaa

  I love me- lippujen arvonta:
  Olen pitkän aikaa käynyt salilla ja urheillut tasasesti. Jostain kautta löysin sut instasta ja sun blogin. En ikinä ennen ollut kuullukkaan bikinifitneksestä, mutta sun avulla aloin kiinnostumaan siitä. Nyt treenaan entistäkin kovemmin, mutta vain omaksi iloksi. On mahtavaa nähdä muutoksia kropassa!
  Ja tavoitteena ja unelmana olisi jossain välissä elämäni aikana päästä lavalle.
  Sanoin kaverille pari viikkoa ennen sun lavalle nousua, että oon ihan varma Lindan voitosta.

  Odotin myös aivan innolla et nään sut Martina ja hengenpelastajissa, mukavaa seurata!

 • Jas
  Posted at 15:16h, 05 lokakuun Vastaa

  Todellakin sun blogi on saanut mut liikkumaan enemmän, menemään sinne salille vaikka kuinka olis miettinyt et mitä mä tällä kertaa tekisin ja kattooko kaikki. Ymmärtänyt et tärkeä kysyä ohjaajilta apua niihin liikkeisiin et tekee ne oikein. Mut ennen kaikkea sun blogi on inspiroinu mua syömään oikein ja useammin! Aluks mua pelotti ne määrät, mut pakko tää aineenvaihdunta oli saada käyntiin. Kiitos ihanasta ja motivoivasta blogista <3

 • Ella E
  Posted at 19:27h, 05 lokakuun Vastaa

  JOO osallistun messulippujen arvontaan! 🙂

 • Minna
  Posted at 22:52h, 05 lokakuun Vastaa

  Treenaan itsekin paljon ja löydän myös joskus blogeista erilaisia treenivinkkejä. Treenaan yleensä salilla matalilla sykkeillä, mutta päätin kuitenkin kokeilla olkapäätreeniä, josta kerroit blogissasi muutama kuukausi sitten. Aluksi olin skeptinen treenin suhteen, mutta kerran kokeiltuani tykästyin todella tähän treeniin, ja siitä lähtien olen tehnyt osan salitreeneistäni tuohon tyyliin, pienemmillä painoilla sykkeet korkealla. Olet siis todella vaikuttanut jo näinkin kaavoihin kangistuneeseen treenaajaan, kiitos siitä!

 • ViliVilperi
  Posted at 13:02h, 07 lokakuun Vastaa

  Olet aikamoinen surkea raukka ja persaukinen huijari, joka elää yhteiskunnan avustuksilla ja koittaa huijata ihmisiä sekä antaa harhaisen kuvan olemisestasi.
  Uskot itse omia harhojasi ja luulet ne todeksi?

  Tässä faktaa, koita tiedostaa se!

  JULKIMOIDEN HUVITTAVA JA HARHAINEN JULKISUUSKUVA.
  Epätoivoisesti julkisuutta hamuava Linda Danakas/ Linda Manuela” antaa kuvan itsestään menestyvänä, positiivisena, hyvin toimentulevana ”Miljonääri” poikaystävänsä kanssa elämää vietävänä seurapiiri julkkiksena/ bloginpitäjänä.

  Todellisuus on toinen.
  Linda on kouluttamaton itsekeskeinen narsistinen surkimus, joka on elänyt useita vuosia työttömyyskorvauksella ja yhteiskunnan varoilla.

  Alla faktaa ”pariskunnan todellisista tuloista menneinä vuosina.

  Joel Nikanor Vuorinen ( ”miljonääripoikaystävä”) Köyhä luuseri.

  On tienannut vuonna 2011. 32 558,74€ ei pääomatuloja
  2012. 32 274, 63 ei pääomatuloja

  Linda Danakos on tienannut vuonna 2011. 7960.08 € ei pääomatuloja
  2012. 8309,89 € ei pääomatuloja

  Eli ihan puuta heinää kaikki ”miljonääri hypetykset”, pari asuu vuokra-asunnossa, treenaan yhteiskunnan kustannuksella ja huijaavat tavalla tai toisella tai ja näyttelevät elintasoa joka on harhainen eikä ole todellinen.

  Surkeutesi todistaa taas se ette pidät sensuuria sivullasi, etkä taas tätäkään uskalla julkistaa!
  Lukijasi huomaisivat kuinka surkea huijari luuseri olet!

  • linda
   Posted at 13:30h, 07 lokakuun Vastaa

   Ensinnäkin. Tämä on minun blogini, minä valitsen itse mitä täällä haluan julkaista ja mitä en. Tämä ei ole avoin forumi kaltaisillesi hulluille.
   Toiseksi, jokainen kommenttisi on julkaistu.
   2011-2012 olen ollut lukiossa sekä opiskellut avoimessa yliopistossa. Haluaisin nähdä sinun tulosi opiskeluajoiltasi (:

   Ja hatunnosto, olet kyllä saavuttanut pakkomielteisen friikin levelillä jo aikamoisen tason!
   Ps.pelottavan stalkkauksen, toistuvien kymmenien yöllisten erittäin kyseenalaisten sekä vihamielisten kommenttivyöryjen, sekä pakkomielteisyytesi vuoksi olen tehnyt sinusta rikosilmoituksen poliisille.

   • ViliVilperi
    Posted at 14:26h, 07 lokakuun Vastaa

    Hahahahaha taidat olla todella sekaisin ja harhainen!
    ”pelottavan stalkkauksen, toistuvien kymmenien yöllisten erittäin kyseenalaisten kommenttivyöryjen, sekä pakkomielteisyytesi vuoksi olen tehnyt sinusta rikosilmoituksen poliisille”.

    Mielenkiintoista, ellet puhu taas kerran puuta heinää ja valehtele ihmisille, kuten sinulla on tapana.
    Tosin taidat olla todella harhainen kun puhut pelottavasta stalkkauksesta, kommentinihan ovat kaikki asiaa ja kertovat vain totuudesta.
    Pakkomielteisyys on kaukana siitä. Se taitaa olla sinun heiniäsi monellakin tasolla!

    • vILIvILPERI
     Posted at 15:26h, 07 lokakuun Vastaa

     Oletko havainnut että sinulla on paha PRINSESSAKOMPLEKSI ja olet hyvin itsekeskeinen sekä subjektiivinen?
     Et taida pitää siitä jos jollain on eriavä mielipide kanssasi?
     Eivätkö ihmiset saa olla kanssasi asioista tai sinusta erimieltä?
     Pitäisikö kaikkien olla samaa mieltä kuin sinun?

 • vILIvILPERI
  Posted at 15:31h, 07 lokakuun Vastaa

  Muistathan ottaa myös minut mukaan niin ”haluttujen” ILOVEME-messulippu arvontaa. 😀
  Mistä niin muistutit.
  Olen sinun fantsuin fanisi, kun olet niin ihana rinsessa!
  SInun fantsu Vilisi

 • Tytti
  Posted at 17:20h, 07 lokakuun Vastaa

  Inspirointi on kyllä onnistunut! Sun aurinkoisesta blogista tulee hyvä fiilis ja lisäksi kirjoitat mielenkiintoisia juttuja sekä ajankohtaisista puheenaiheista, että liikunnasta ja muusta terveyteen liittyvästä. Eniten ehkä kuitenkin on inspiroinut sun oma tarina laihdutuksesta, liiasta laihtumisesta ja uuden, terveellisen elämän löytymisestä. Sulla ei oo aina ollut helppoa tai täydellistä, mikä inspiroi mua todella paljon. Oot ihanan aito bloggari. Hauskaa viikkoa!

 • Lauren
  Posted at 17:37h, 07 lokakuun Vastaa

  ILOVEME: Sinun blogisi on inspiroinut minua ihan älyttömän paljon! Painoin yli kymmenen kiloa enemmän vielä ennen kuin aloin lukemaan blogiasi. Sinun positiivisuutesi saa minutkin hyvälle tuulelle. Rakastan lukea uusia postauksiasi. Sinun avullasi olen löytänyt liikunnan ilon. Kiitos! <3

 • Eveliina
  Posted at 19:46h, 07 lokakuun Vastaa

  Iloveme-arvonta:
  Inspiroi todellakin! Joskus enemmän ja joskus vähemmän, mutta yleisesti ottaen inspiroi ja paljon! Jos salille lähtö on joskus vaikeaa niin avaan seuraamani blogit ja kohta salille lähtö muuttuukin houkuttelevaksi.

 • Alesya
  Posted at 22:13h, 07 lokakuun Vastaa

  Osallistun kilpaillun!

  Arvostn sinun blogia j sinua, koska et ollu aina laiha, kävit sen kivisen tien painoon pudotukseen, alipainon ja nyt olet ihannekunnossa, teet sitä mihin tähtäsit! Onnistuit siinä mihiin pyrkkiit. Olet mahtava esikuva, sulla on sanottava ihmiselle, koska moni kampaillee samoista ongelmista ku sinä aikanaan ja sulta ainoa voi kysyä neuvoa. Olet fiksu ja hyvä sydämellinen ihminen, et ole kiero, vaa aidosti tsemppaat ihmisia ja olet onnellinen muiden onnistumisesta. Linda olet huippu ♥

 • Miina
  Posted at 09:56h, 08 lokakuun Vastaa

  Tavallaan olet. Tykkään lukea treeniblogeja ja katsoa nättejä kuvia. Yleensä kuitenkin blogit ärsyttävät minua suunnattomasti tavalla tai toisella. Sinun blogiisi (muutaman muun lisäksi) tunnun palaavan useinkin. Saan näistä insipiraatiota vääntäytyä töiden jälkeen taas salille!

 • Kati
  Posted at 14:35h, 09 lokakuun Vastaa

  En ole innostunut blogisi takia liikkumaan mutta tv’tä oot saanut mut katsomaan 😀

 • fiiia
  Posted at 19:07h, 09 lokakuun Vastaa

  Moikka!
  Oon todellakin inspiroitunut sun blogista liikkumaan. Oikeestan tän blogin avulla mä löysin salilla käynnin! Ennen kävin 2 kertaa viikossa salilla ja tein kaiken suoraan sanottuna päin persettä enkä tajunnut esim ettiä sitä tuntumaa lihakseen. Lisäksi kävin myös esim bodypumpissa. Nyt tän blogin kautta oon kuitenkin löytänyt bikinifitneksen ja salilla käynnin, salilla käynti on noussut 5krtaan viikossa, ohjelma on muuttunut 3-jakoiseksi ja lihasta on todellakin tullut. Lisäksi bodypumpit oon heivannu kokonaan mun viikko-ohjelmasta, pari kertaa kuukaudessa käyn vaan hakemassa monipuolisuutta mun treeniin. Oon myös ymmärtäny, että oon raiskannut mun aineenvaihdunnan pitkäaikaisella 1000kcal ruokavaliolla ja nyt olen lähtenyt parantelemaan sitä. Oon myös ymmärtänyt sen, että tarviin ne plussakalorit jotta se lihas kasvaa ja senkin takia oon nostanut kaloreita. Tosiaan ennen sun blogiin eksymistä mä en tienny bikinifitneksestä suoraan sanottuna MITÄÄN, mutta nyt koen suurta paloa tätä lajia kohtaan ja treenaan sen mukaisesti. Tästä mä haluan kiittää sua. We’ll see, ehkä mut nähdään lavalla joku päivä?

Post A Comment