Arkea kisojen välissä.

Heippa!

Nyt on pakko myöntää, että kyllä se koipi alkaa hieman painamaan. Motivaatio on kuitenkin korkeella. Rasvakin on selkeesti tirissyt taas ja treeneissä on annettu kaikki peliin. Olisi inhottavaa seistä lavalla ja miettiä ”olisin sillonkin voinut antaa enemmän itsestäni”. Kun kerran mennään niin mennään täysillä, tietenkin kehoa kuulostellen ja terveyttä kunnioittaen.

Ruokaa mulla on hyvin, enemmän kun ennen ja hiilareita suhteellisesti enemmän. Hirveesti en mun treeniohjelmista tai ruokavalioista puhu, sillä jokainen varmaan ymmärtää, että ne ovat aina laatijansa omaisuutta ja luovutetuista ohjelmista on tietääkseni joissain tiimeissä ja valmennussuhteissa jopa sakkosopimus.  Hyvä niin. Kenenkään ei koskaan tulisi muutenkaan verrata omaa ohjelmaansa jonkun muun ohjelmaan. Mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi itselle ja varsinkin kisakauden ohjelmat ovat heijastusta siitä, mitä on ns. offilla saatu aikaan.

10706958_279894692219443_1901273283_n

Mä otin mun pidennyksetkin pois vikoille viikoille, sillä mulla menee ikä ja terveys siihen, että yritän pitää ne hyvässä kunnossa tällä tahdilla. Varasin ajan Gyyliin ja ne laitetaan juuri ennen kisoja takaisin. Mä oon usein 2x päivässä hiestä läpimärkä, joten lyhyt oma tukka on tällähetkellä se paras ratkaisu. Ja mitä mä pidennyksillä yritän pelastaa muutenkaan, kun suurimmaksi osaksi arjestani jokatapauksessa vedän tukka nutturalla treenivaatteissa menemään tai hengaan himassa lähinnä kodittoman näköisenä ja haisen paskalle.

Tällästä tää on. Se ihana vaaleanpunainen unelma-ajatus hehkeästä bikinifitness kisaajasta täydeissä tällingeissä ja yhteen sopivissa treenivaatteissa tissitoppineen… mistä se tulee? Nostan hattua, jos sellaisia on! Mielellänihän mä toki näyttäisin jatkuvasti hyvältä, mutta totuus on, että hyvä kun on edes treenivaatteita jokapäivälle, kun niitä menee vähintään se kaks kokonaisuutta pesuun jokapäivä! Ylemmässä kuvassa oleva hupparikin on n. 3 vuotta vanha, ei todellakaan treenivaatteeksi tarkoitettu ginatricotin huppari. Harvemmin edes kerkeän katsomaan peiliin ennen salille lähtöä, mikä olis ehkä ihan hyvä juttu opetella, sillä usein oon huomannut salilla että mulla on ruokaa naamassa. Siitä salista on tullut niin itsestäänselvä asia arkeen, ettei sitä sen enempää ajattele tai jaksa stressata. Salilla ollessa ulkonäöllä ei ole enää mitään tekemistä sen kanssa, mitä siellä tehdään, vaikkakin kehoammehan me siellä muokataan ja mielellään paremmaan suuntaan. No, sitä kokonaisuutta ja työn tulosta pääsee sitten ”prinsessapäivänä” esittelemään. Sinne asti huppu syvälle päähän ja keskittyminen olennaiseen 😉

10005537_1540741882828772_1555097625_n

 

Ihanaa on, että perhe sekä ystävät tukee. Joel jaksaa kattella sen römppävaimoa joka haisee aina hielle valittamatta ja äiti viitsii kysellä kisajutuista, vaikkei mitään ymmärräkkään. Varsinkin kisojen lähestyessä on hienoa aikaa kanssaeläjille, kun ei saa edes käyttää deodoranttia. Dödö saattaa muuttaa kehon PH arvoja, joka taas voi saada kisavärin vihertämään. Huomasin yksi päivä että myös puheenaiheet ovat todellakin kohonneet kattoon. Aivan vilpittömän kiinnostuneena kyselin Joelilta, kuinka usein hän käy kakalla päivässä ja kerroin iloiten omasta vatsantoiminnastani. Parisuhde parhaimmillaan!

10655108_778382995538867_2114595964_n

Äidin tuliaiset on muuttuneet hajuvesistä jauhelihaan ja makaroniin. Ja faktahan on, että niille mulla on tällähetkellä tarvetta, joten en valita! Kaikki ovat niin ihanasti olleet mukana, etten voi koskaan kiittää tarpeeksi. Ja se hetki, kun tuut lavalle ja sun läheiset kannustaa, on maailman ihanin fiilis. Kiitti tyypit <3

IMG_0609

Toivon, että voin joskus korvata tän kaiken tuen määrän ja auttaa itse läheisiäni, niinkuin he auttavat mua.

martina05140909PP_vi-1

kuva: iltalehti

Kuinka moni katsoi eilen JIMiltä Martina ja Hengenpelastajat- ohjelmaa? Aikamoista meininkiä taas, mutta hyvin viihdyttävää. Noran kanssa mietittiin, että oltiinko me edes itse tuolla mukana, kun ollaan oltu aivan hemmetin pihalla kaikesta mitä siellä ”sisällä” on tapahtunut. 😀 No toisaalta ihan hauskaa, ollaan samassa asemassa kuin katsojat ja saadaan joka jaksossa yllättyä. Vaikkei mikään ihme ettei tiedetty, olihan siellä käsimerkit ja kaikki muakin varten, joita näytettiin jos saavuin paikalle. 😉

1168795_652624951521148_914137574_n

 

Sahra joutui eilen jättämään kisan ja itsekin äänestin häntä. Mieletön tahdonvoima ja asenne kisaa kohtaan ja hienosti vedetty.  Jimille ilmestyy aina pudotuksen jälkeen putoajien haastikset ja fiilikset. Niitä voi tsekkailla täältä.

kuva:iltalehti

kuva:iltalehti

Mielenkiinnolla seuraavia jaksoja odotellen.


69 Comments
 • Sandra
  Posted at 19:27h, 24 syyskuun Vastaa

  Onnea tuleviin kisoihin! Sua ja sun kehitystä on ollut mukava seurata täältä blogista:) Musta tuntu kun katoin eilen tota jaksoa että tytöillä tais olla jotain henk.kohtasta sua vastaan tai tunsivat sut jotenki uhkana. Vaikutti ainakin että olit oma ittes ja just niin sen kuuluukin olla! miks pitäis olla joku hiljanen hiirulainen joka ei tuo omaa mielipidettään esiin? Mutta tollasta se kai useimmiten on isommassa naisporukassa.. -.- tsemii ja kaikkee hyvää sulle! <3

 • Iina
  Posted at 19:46h, 24 syyskuun Vastaa

  Musta toi jakso oli järkyttävää katsottavaa.
  Käy ihan sääliksi noita ”aikuisia” ihmisiä miten viittitään käyttäytyä noin lapsellisesti. Mietin hetken että onko noi tosiaan päältä 20 vai yläasteella. Aika surullista.

  Aina ei voi voittaa ja odottaa ihmisiltä liikoja. Kaikille ei oo suotu hyviä käytöstapoja.

  Oot ihan mielettömän ihanan olonen tyyppi ja oon seurannu sun blogia 2011 syksystä asti. Ihanaa syksyn alkua ja iso tsemppihali uusiin koitoksiin <3

 • Myy
  Posted at 20:05h, 24 syyskuun Vastaa

  Sun blogi on ihan loistava! Niin aito ja hauska.

 • heartbeat
  Posted at 20:29h, 24 syyskuun Vastaa

  En voi ymmärtää miksi sua vihataan noin paljon! Oot upea, selvästi aito ja inspiroiva ihminen! 🙂 Mahtavaa!

 • aaa
  Posted at 20:41h, 24 syyskuun Vastaa

  Ai kauhee ihan vihat nousi niitä henkilöitä kohtaan, jotka susta puhui pahaa selän takana niinkuin ala-asteikäiset. Varsinkin Sara Sieppi, ex-miss Suomena miettisin ehkä vähän tarkemmin mimmoisen kuvan itsestäni annan julkisuuteen…

 • Henna-Maria
  Posted at 20:50h, 24 syyskuun Vastaa

  Moikka Linda. Oon seurannut sun blogia nyt parin vuoden ajan ja katsoin myös eilen kyseistä ohjelmaa. Naurettavaa käytöstä muilta tytöiltä, mutta onhan se ymmärrettävääkin. Sä oot niin kova vastus kaikille siellä ja se että haluat ja uskallat heittäytyä peliin täysillä taitaa pelottaa muita tyttöjä. Jatka samaan malliin, oot ihan mahtava!! <3

 • kika
  Posted at 21:07h, 24 syyskuun Vastaa

  Mie katon tuota koko sarjaa vaan ja ainoastaan siks ku sie oot siinä! 😀
  Kylllä noita jaksoja katsoessa tulee mieleen vaan että miten helkkarin lapsellisia ihmisiä siellä on. Siis luulis noitten sabinan ja siepin käyttäytyvän niin kuin aikuisten kuuluu käyttäytyä. Todella naurettavaa hyökätä yhtä vastaan, keksiä jotain helkutin käsimerkkejä jotka ei todellakaan enää tuohon ikään kuulu. En jotenkaan voinut kuvitella noita ihmisiä tuollasiks mitä ne tuolla on.
  Miusta vaikutat sellaselta ihmiseltä kehen ois ihana tutustua 🙂 Sitä paitsi ilman itseluottamusta ei pitkälle pötkitä!

 • salo
  Posted at 21:23h, 24 syyskuun Vastaa

  Muista Linda aina se että nuo ”meangirlsit” on tuollaisia vain sen takia että sä oot AITO säihkyvä persoona ja tuollaisia ihmisiä on niin harvoja jotka uskaltaa olla oma itsensä eikä välitä mitä muut siihen sanovat. He ovat kateellisia koska ei noilla tuollaisilla tyypeillä itsellä rahkeet ja itseluottamus riitä siihen että uskaltaa olla aito eikä kalastele muitten hyväksymistä. Olet ihana PYSY OMANA ITSENÄ JA AITONA sinunlaisia tarvitaan enemmän tähän maailmaan <3

 • Riiina
  Posted at 21:32h, 24 syyskuun Vastaa

  Tuntu vähän jopa pahalta kattoa tuota viime jaksoa. Sai taas huomata kuinka kaunis ulkokuori ei paljoo auta jos sisältä on kaikkea muuta… Erityisesti naurattaa Saran kommentit, paistaa katkeruus niin pahasti läpi että tyhmäkihän tuon näkee ja kuulee. Sääliksi käy.

  Mutta en kyllä ihmettele miks porukka sua pitää niin pahana vastuksena 😉 Hemmetin upea, menestyvä ja vielä niin sympaattisen oloinen tyttö kun oot, että toista laatustas saa kyllä ettiä! Toivon sulle niin paljon hyvää tulevaisuutees.

 • HmmHmm
  Posted at 21:41h, 24 syyskuun Vastaa

  Norasta jotenki on ainaki tähän mennessä ohjelmassa huomannu, että kaikki kommentointi on tosi korrektia ja positiivista. Hänellä on selvästi edustus hallussa ja jättää sen itsensä nolaamisen yleisön silmissä muille. Pientä ihmetystä sen sijaan herättää moni muu. Heillä elanto riippuu ymmärtääkseni PR-hommista ja valmentamisistakin. Kannattaako oikeesti haukkkumalla ja kiusaamalla toisia menettää noin pahasti maine katsojien eli asiakkaitten silmissä? Eihän kukaan voi haluta itselleen tuollaista valmentajaa? Sen verran tosi-tv-konkareita sieltä löytyy, että luulis jo olevan homma hallussa. Sä vaikutat kyllä olevan aidosti ihan pihalla ja tohellat omias ja keskityt kilpaan enemmän ku miellyttämään tiettyjä henkilöitä 😀 Sulta tais unohtua noi sivujuonteet, mitä nää ”laitetaan naiset saarelle” ohjelmat yleensä sisältää 😉

  • linda
   Posted at 23:49h, 24 syyskuun Vastaa

   Joo ja siis mä tyyliin kaivan mun persettä siellä taustalla kokoajan xD niin pihalla !!!

 • Kalle Kummola
  Posted at 21:45h, 24 syyskuun Vastaa

  Haha herätkää jo höperöt pinnalliset idiootit jotka turhaa julkkista palvotte.
  Lindahan on ruma, itsekeskeinen perunanenä jolla on ihan pinnallinen ja typerä itsekeskeinen luonne.
  Sen havaitsevat kaikki jotka kisaavat hengenpelastajat ohjelmassa.
  Jos ja kun noin 7-9 naista ovat yhdestä sitä mieltä että hän on itsekeskeinen typerys niin silloinhan se on todennäköistä että näin onkin.
  Kommentoijat järjenkäyttö on sallittua ja aina kun teidänkaltainen persoona ihastelee jotain turhaa julkista se vain kertoo että tämä persoona on aika surkea ja ankea luonteeltaan.
  Useimmissa julkkiksissa ei ole mitään fanitettavaa, varsinkaan perunanenä tyhjäpää Lindassa!

  • v
   Posted at 12:38h, 25 syyskuun Vastaa

   Mä jotenki veikkkaan, et mitä tahansa täntyyppisiä kommentteja tulee Lindalle, ni ne tulee tältä samalta henkilöltä, jolla selvästi on jotain todella pahoja patoumia Lindaa kohtaan. Sairasta..

 • Kalle Kummola
  Posted at 21:48h, 24 syyskuun Vastaa

  Typerän luonteesi todennäköisesti todistat sillä ettet uskalla julkista arvostelevia kommenttejasi hahaha voi kuinka surkea ja ruma oletkaan!

  • linda
   Posted at 21:55h, 24 syyskuun Vastaa

   Mä en näe yhtään syytä , miks en julkaisisi. Eiköhän tuo sun kommentti kerro jo tarpeeksi, minkälainen tyyppi siellä mölyää <:

  • Carola
   Posted at 22:37h, 24 syyskuun Vastaa

   Hei anteeksi mutta tää sama ylempi henkilö on kommentoinut samaa paskaa mm sara siepin blogiin ym 😀 säälittävää ja huolestuttavaa..

 • nennae
  Posted at 22:06h, 24 syyskuun Vastaa

  Moikka! Tuli vaan mieleen et jos ei saa dödöö käyttää ni oiskohan himalajan suola palasaippuasta haittaa ku sehän on luonnollista 🙂 sitä voi käyttää dödönä, se ei estä hikoilua mut pitää hajun hyvin loitolla 🙂 http://www.allergiakauppa.fi/tuote/suolasaippua-himalajan-suolatuote/000050/

  • linda
   Posted at 22:15h, 24 syyskuun Vastaa

   Kiitos hei vinkistä , joel varmaan tykkäis 😉

   • Herminica
    Posted at 22:40h, 24 syyskuun Vastaa

    Hei Linda! Piti myös vinkata tuosta dödöstä 🙂 Kokeileppas SANTE merkin mineraalikivi-dödöä 🙂 https://www.hyvinvoinnin.fi/sante-kristall-deo-stick-pure-spirit Itse oon ihan älytön hikimamma ja tää toimii :)!

    Tuosta ohjelmasta vielä sen verran, tulee sitä kattoessa ihan sellanen olo mikä oli ittellä kun mua kiusattiin. AIvan älytöntä touhua aikuisilta ihmisiltä… Katkeruus se vie aidon pohjan siltä että pystyy aidosti ymmärtämään. Huomaa jo siinä, että valitetaan kameralle suihkuvuoroista- eihän niille voi mitään, ellei niistä ääneen puhuta! 😀 Älytöntä toimintaa, että ei tajuta vielä tässäkään vaiheessa että ei kaikki voi lukee muiden ajatuksia… 😀 En kyllä myöskään itse viittis altavastaajana fyysisessä kisassa edes ajatella olevani noissa joissain uimalajeissa jne parempi ja saavani joukkueelle voittoa, kyllä se pelin kannaltaa pitäs mennä taktiikka ennen ”kaikille yksi karkki”- meinikiä 😀

 • Kalle Kummola
  Posted at 22:08h, 24 syyskuun Vastaa

  Totuuksia kerron, sellaisena kun ne todennäköisesti kaikkien ajattelevien ihmisten näkeminä ovat!
  Blogisi viestittelijöistä suurin osalla ei ajatuksen häivääkään ja senhän todistaa se että he sinun blogiasi seuraavat, sekä mahdollisesti ovat fanejasi!
  Ei kukaan joka ei ole pinnallinen höperö, sinua fanita, olet varmasti myös huomannut tämän jos uskallat itsellesi olla rehellinen!

  • linda
   Posted at 22:15h, 24 syyskuun Vastaa

   Meillä kaikilla on mielipiteemme (:

 • Kalle Kummola
  Posted at 22:30h, 24 syyskuun Vastaa

  Sinun olisi kuulunut tippua eilisessä jaksossa!
  Sahra on paljon parempi tyyppi kuin sinä vaikka ei osaa edes uida.
  Miksi koitit myös tuhota myrkyillä kaskaita ja polttaa lomakeskuksen?
  Tosi ”välkkyä” eikö tullut heti mieleen että korvatulpat oli ratkaisu kaskaiden siritykseen, senhän tietää kaikki jotka hiukankin matkustelleet.
  Mutta ei taida ajatus kulkea sinulla,
  Sinä olet vaan itsekeskeinen tyhjäpää!

  • linda
   Posted at 23:31h, 24 syyskuun Vastaa

   Jep!! Voitko laittaa aitomedialle viestiä , että sut saataisiin ens kaudelle, kun oot niin huikee tyyppi 🙂

   • KalleKummeli
    Posted at 11:13h, 25 syyskuun Vastaa

    En ole narsistinen ja itsekeskeinen turha julkkis, en kaipaa julkisuuteen kuten sinä ja kaltaisesi.

    • linda
     Posted at 11:16h, 25 syyskuun Vastaa

     sä ihan oikeesti päivystät täällä, ei hyvät hyssykät. tsemppiä!

 • Henna
  Posted at 22:31h, 24 syyskuun Vastaa

  ’Kalle Kummolalla’ tuli vissii napattuu väärästä rasiasta tän päivän lääkitys :’D jaksaa kuiten käydä täällä sua seuraamassa vaikka NIIIIIIIIN ruma oot Linda että hyhhyh! 😀 mistähä tonki ihmisen viha kumpuaa 😀

  Mäki katoin eilen hengenpelastajat ja jotenki arvostus laski suurinta osaa osallistujia kohtaan.. Vaik osa noist tytöist on mua itteeni nuorempia nii oon kuitenki aina pitäny niit ’vähä isompina’ mut nyt tuli kyl selkeeks et moni kakku päältä kaunis sisältä pelkkää p*skaa 🙂 mä vähä epäilen et sä tuut voittaa ton! 😉

 • Jenna
  Posted at 22:33h, 24 syyskuun Vastaa

  Lueskellesani hetken aikaa yllä olevia komentteja, tuli yksinkertaisesti huono olo, siitä miten te bloggaajat joudutte lähes päivittäin lueskelemaan kateellisten ihmisten turhanpäiväsiä haukkumisia.. Täytyy olla hyvä itsetunto, että pystyy kaikki haukut suodattamaan ! Nostan hattua. 🙂

  Tsemppiä tuleviin kisoihin. Olet mahtava!

 • Titta
  Posted at 22:36h, 24 syyskuun Vastaa

  No voi helv#%@.. millanen urpo täällä laukoo kommenttia!! ..(…asioiden ilmaisutavasta voisi vaikka kuvitella, että kaksi S-kirjaimella alkavaa ”neitokaista” siellä kirjoittelee..)
  Tsemppiä sulle Linda! ..mut niinhän Se menee, ”koirat haukkuu ja karavaani kulkee”

 • vera matilda
  Posted at 22:43h, 24 syyskuun Vastaa

  Kovasti jaksamista ja onnea kisoihin! 🙂
  http://mynameisv90.blogspot.fi/?m=1

 • juha
  Posted at 22:54h, 24 syyskuun Vastaa

  Tässä formaatissa on poikkeuksellisesti nyt vähän sellanen erilainen tilanne, kun tuolla Thaimaassa on myös kaksi täysjärkistä ja oikeaa kilpailijaa. Siksi tuo noiden muiden kanojen juonittelevuus ja ilkeys korostuu niin selvästi. Jos Linda ja Noorakin olisivat samanlaista sakkia, kuten nuo kaikki yleensä tollasis ohjelmis on, niin tämä touhu ei korostuisi näin paljon. No, toisaalta siinäpä muu kanalauma kotkottaa ihan itse, eivät tarvi ainakaan apua itsensä nolaamiseen.

 • juha
  Posted at 23:13h, 24 syyskuun Vastaa

  Vielä sen verran lisäisin, että tämä naisten tapa vihata usein sitä nuorinta ja parasta on ikiaikainen asia. Joillakin naisilla ei vaan ole rahkeita kestää toisen nousevaa tähteä ja omaa hiipuvaa tilannetta. Onneksi kaikki eivät kuitenkaan sellaisia ole.
  Tällaisiahan on esitetty kuuluisissa saduissakin kuten prinsessa ruusunen, lumikki ja tuhkimo. Tämä versio on kuin suoraan tuhkimosta. Ahkera, tunnollinen, suloinen tuhkimo Linda, jota ilkeät sisarpuolet em. syistä vihaavat. Tässä tapauksessa Siepin jalka on liian pitkä lasikenkään ja Tervon liian leveä…. Taustalla häärii toisen sadun , poissa silmistä muttei mielestä, pahatar Ruusila… tämähän on yleisesti tiedossa. Noora Vuorio on tietenkin ihastuttava halltijakummi . Totuus on tarua ihmeellisempää jopa. Tervo juuri kirjoitti blogissaan kiusaamisesta… ja millainen onkaan hänen esimerkkinsä ? No, hänen junansa meni jo, ja ohjelmaa katsottaessa voi tajuta, että mitään ei vaan ole tehtävissä; sisäinen rumuus on niin pysyvää. Tsemppiä sulle Linda ja hurjasti jaksamista ja voimaa kisoihin ! Olet ihana ja aito ihminen, tuo ohjelma vaan lisää arvostusta sua kohtaan,

  • KalleKummeli
   Posted at 00:47h, 25 syyskuun Vastaa

   Voi elämä miten idiootteja ja pinnallisia typeryksiä täällä onkaan.
   Ettekö tajua jonkun turhajulkis perunanenän pinnallisen hörhön fanittaminen, tekee teistä täysin pinnallisia uskomattomia idiootteja?

   Jenkeissä oli tehty tutkimus faneista ja todettu että fanit ovat yleensä idoliaan noin 4-10 kertaa tyhmempiä, rumempia, yksinkertaisempia, lihavampia ym.. Eli faneille oli tärkeää saada fanittaa itseään paremmaksi kuviteltua tyyppiä!
   Mitä se kertoo teistä kun fanitatte airhead, perunanaama, itsekeskeistä, pinnallista tyyppiä?
   Taidatte olla todella surkeaa, pinnallista, rumaa ja onnetonta porukkaa!
   Järjenkäyttö on sallittua ja myös toivottavaa!
   Onko se liikaa vaadittu Lindan kaltaisen henkilön ”faneilta”? Taitaa olla!

   • KalleKummeli
    Posted at 00:50h, 25 syyskuun Vastaa

    Jotkut teistä idiooteista vielä menevät Sara Siepin sivuille haukkumaan Saraa, kun hän on todennut idolinne olevan pinnallinen, itsekeskeinen typerys joka on täynnä itseään, eli havainnut totuuksia!
    http://www.sarasieppi.com/
    Haha kuinka onnettomia surkimuksia te olettekaan.

   • PP
    Posted at 10:12h, 25 syyskuun Vastaa

    Eikös juuri myös julkaistu tutkimus, jossa trollit todettiin psykopaateiksi ja narsisteiksi..

   • S
    Posted at 10:29h, 25 syyskuun Vastaa

    ”Pinnallista” porukkaa ja itse kommentoit Lindaa ”rumaksi perunanenäksi” ja hänen bloginsa lukijoita ”rumiksi ja lihaviksi”. Vaikuttaa itselläsi olevan aika pinnallinen tulokulma. Kaikilla on toki omat mielipiteensä. Käy sääliksi, toivottavasti opit joskus käytöstapoja ja sivistyt ajatusmaailmaltasi 😉 kai jokainen tietää mistä tuollainen haukkuminen yleensä perimmiltään kumpuaa.

    Ps Linda oot huippu ja todella motivoit mua ! (:

 • nella
  Posted at 06:17h, 25 syyskuun Vastaa

  Linda oot huippu ja ihanan huonnollisen olonen 🙂 vitsit kun näkisim ton hengenpelastajat.. yritin sitä kattoa netistä mut ei näy jenkeissä noi netistä 🙁 tsemppiä kisoihin! Oot upea, kelpais mullekin toi kroppa ja säihke!

 • KalleKummeli
  Posted at 09:02h, 25 syyskuun Vastaa

  Herätkää jo typerykset!
  Muutama totuus teille sosiaalisesti kyvyttömille, huonosta itsetunnosta kärsiville raukoille ja fanaatikoille!
  Fani nimitys on lähtöisin englannin sanasta fanatic eli kiihkoilija.
  Fanitus kertoo fanin tarpeesta seurata ja ”fanittaa” itseään parempaa kohdetta, asiaa tai yksilöä, se kertoo huonosta itsetunnosta ja riittämättömästä itsensä arvostuksesta!
  Tutkimuksissa todettu oireena, joka kertoo yksilön psyykkisistä häiriöistä ja tai yhteiskunnan sosiaalisista ongelmista yleensä kummastakin.
  Yleinen mielikuva faniudesta sisältää kaksi stereotyyppiä: pakkomielteisen yksilön sekä hysteerisen ryhmän.
  Fanireaktiot saatetaan kiivaudessaan nähdä hysteerisinä ja järjettöminä.
  Kun fanius nähdään ”fanin” yksilön sosiaalisten ja itsetunnon kyvyttömyden oireena!

 • KalleKummeli
  Posted at 09:07h, 25 syyskuun Vastaa

  Haha johan sinä todistit surkean luonteesi ja aloit sensuroimaan viestejä hahaha 😀 Olet kyllä surkea tyyppi!

  • linda
   Posted at 10:41h, 25 syyskuun Vastaa

   voi muru, kyllä sun kaikki viestit on täällä, älä huoli. Oletko nukkunut raukka parka lainkaan, kun olet koko yön pommittanut tänne ?

   • KalleKummeli
    Posted at 11:17h, 25 syyskuun Vastaa

    Muru Rakkaani itsekeskeinen perunanenä, oletko niin ihanan yksinkertainen ettet osaa katsoa viestien lähetysaikaa.
    Niistä näkyy hyvin koska viestit on lähetetty.
    Oot niin fantsun ihana itsekeskeinen ja ruma, et oot niin typerän mahtava ja ihana.

    • linda
     Posted at 11:25h, 25 syyskuun Vastaa

     Meeppäs molliin vähän surffaamaan, työpaikka tms oikea tekeminen vois tehdä hyvää! (:

  • linda
   Posted at 10:55h, 25 syyskuun Vastaa

   niin ja sun spämmäämisen määrä on saanut tän sivustonkin ajattelemaan että spämmäät roskaa tänne ja oli automaattisesti heittänyt muutaman viestin roskakoriin 😉 ihan pieni vinkki , ehkäpä?

 • Alexandra
  Posted at 09:52h, 25 syyskuun Vastaa

  Inhottavaa kyllä miten lapsellisia kilpatoverisi ovat. Sara Sieppiin petyin ja pahasti. Olet mahtava!!

 • Virpi
  Posted at 10:09h, 25 syyskuun Vastaa

  Vienon kaino pyyntö sinulle, Linda. Jos ystävällisesti jättäisit julkaisematta tuollaiset ikävät viestit, niitä ei ole kiva lukea, ei varmaan sinun eikä meidän jotka seuraamme blogiasi. Jääkööt tuollaiset viestit kaikessa rauhassa heilumaan bittiavaruuteen ei niitä kukaan kaipaa arkeansa pilaamaan. Muuten pidän lukea näitä lukijoiden kommentteja mutta tuollaiset viestit jääköön omaan arvoonsa, ei niitä kukaan kaipaa. Itse ainakin haen näiltä blogeilta joita seuraan, hyvää mieltä ja tsemppiä omiin harrastuksiini. Ei näin vanha nainen enää jaksa lukea pahaa mieltä aiheuttavia kommentteja.

  • linda
   Posted at 10:43h, 25 syyskuun Vastaa

   En ole itse lukenut yhtäkään parin ensimmäisen jälkeen ja neki vain hyvän viihteen vuoksi. Älä välitä 😉 kertoo aika paljon itse kommentoijasta. Todnäk, joku psykopaattinen narsisti, jolle on edes turhaa sanoa mitään kun on aina oikeassa, joten kirjoitelkoon omassa rauhassa ja viihdyttäköön sieluaan niin. Surullinen tapaus.

 • anselma
  Posted at 10:25h, 25 syyskuun Vastaa

  Olet Linda upea, aito ja ihanan elämäniloinen. Ei tarvi sanoa muista mitään, heidön käytös ja sanat puhuvat puolestaan. Sinä ja Nora vaikutatte niin kypsiltä ja ihanilta. Huikeasti tsemppiä jatkoon.<3

  • KalleKummeli
   Posted at 11:26h, 25 syyskuun Vastaa

   Haha ihan hupaisan uskomatonta miten typeriä ihmisiä täällä voi ollakin.
   Olette niin fantsun ihanan pinnallisia höperöitä kaikki ja varmasti hienoja ihmisiä, fanitatte jotain typerää kouluttamatonta, itsekeskeistä, narsistista silikonibimboa joka ei ole mitään saanut aikaiseksi.
   Linda minä en ole julkisuudessa enkä sitä kaipaa, niin on todennäköistä etten voi olla narsisti, kuten sinä.

   Yksi prosentti väestöstä kärsii vakavasta narsistisesta persoonallisuushäiriöstä. Narsistisia persoonia on huomattavasti enemmän.

   Narsistin piirteitä ovat muun muassa omahyväisyys, vallanhalu, kunnianhimo, itsekkyys, huomionhaku ja taipumus muiden mitätöintiin.
   Nämä kaikki ominaisuudet sopivat täydellisesti Lindaan
   Ne kuka tahansa ajatteleva persoona havaitsee Tv ohjelmasta hengenpelastajista.
   Huomattavasti todennäköisempää on että julkis on narsisti/narsistinen persoona kuin Maija tai Matti meikälainen.
   Juuri sen takia koska ovat julkisuudessa, pitävät blogia, instagramia ym.. ja sitä kynsin hampain kaipaavat ja epätoivoisesti julkisuuteen pyrkivät!

   • KalleKummeli
    Posted at 11:30h, 25 syyskuun Vastaa

    Ei täällä taida olla muita surullisia tapauksia kuin sinä ja fanisi! Ettekä te raukat edes ymmärrä sitä kuinka surullisia tapauksia olette!

    Paljon pinnallisia halipusuja ja positiivistä idiootimaista hörhöilyä kaikilla ja Lindalle piiitkä höperöinen hali, oot niin fantsun itsekeskeisen ihana.
    Mustakin meinaa tulla sun fani kun sulla niin ihana perunanenäkin.

    • Carola
     Posted at 11:45h, 25 syyskuun Vastaa

     Hei ihan oikeesti en tiennyt että siellä suljetulla osastolla on pääsy tietokoneelle?
     Ihan pelottaa millaisia mielenvikaisia ihmisiä täällä meidän muiden seassa liikkuukaan.

     • KalleKummeli
      Posted at 12:07h, 25 syyskuun

      Hei Carola, en minä ole suljetulla osastolla, oletko sinä kun asiasta mainitset?
      Ei kai täällä muita mielenvikaisia ole kuin sinä Linda ja muut lindan ”fanit”.
      Huvittavinta ja kauheintahan on se ettette sitä edes ymmärrä!

      Arvot hukassa vai onko synnynnäinen tyhmyys ja luokattomuus niin kovaa ettet sitä edes itse huomaa?
      Mieti nyt hetki ja keskity kovasti ajattelemaan, miksi kukaan fanittaa itsekeskeistä kouluttamatonta, rumaa silaribimboa joka on todennäköisesti myös narsistinen persoona, eikä ole saanut mitään aikaiseksi?

      Keskity kovasti olen hengessä mukana, yritä edes ajatella kyllä sinä onnistut, hyvä hyvä melkein, mutta ei ihan kumminkaan!
      Pinnistä ensi kerralla kovemmin äläkä luovuta, kyllä sinä kykenet ajattelemaan jos oikein kovasti yrität!
      Usko pois vain, silloin sinä huomaat että mitä hittoa minä teen Linda Manuelan sivuilla ja ihmettelet miksi olet siellä koskaan edes käynyt!

      Mutta lämmin pinnallinen kannustava hali sinulle siihen asti kunnes onnistut, olet rakas hanipuppeli.
      Kyllä sinäkin sen ajatuksen joskus tavoitat,muista uskoa itseesi, kyllä se siitä!
      Muistat vain olla vähemmän pinnallinen, ajatella enemmän, olla vähemmän positiivinen hörhö ja muista että kritiikki on positiivista ja se saa sinut ajattelemaan.
      USKON SINUUN, KYLLÄ SINÄKIN AJATUKSEN TAVOITAT! 😀

     • Carola
      Posted at 20:23h, 25 syyskuun

      Voi sinä rakas KalleKummeli, toivon toden teolla että hakeudut hoitoon, ettet tee pahaa muille ihmisille.
      Tuskin olen vähä-älyinen fani, olen tällä hetkellä helsingin yliopistossa tohtorikoulutettavana. Se siitä minun älykkyydestäni. Todellakin on pelottavaa kun sinä täällä harhoissasi kirjottelet. Mikä saa sinut noin raivon valtaan, sekö että lindalla on FANEJA (=ihan tavallisia blogin seuraajia, mutta faneiksi meitä nähtävästi kutsut.) Yksikään luettelemistasi teorioista ei vielä ole tähän mennessä pitänyt paikkaansa. Edes se että minä fanaattinen fani olisin paljon tyhmempi kuin idolini Linda. Sääliksi käy sinunkaltaisiasi pahaa oloa täynnä olevia ihmisraunioita.

 • MissEvilEve
  Posted at 10:31h, 25 syyskuun Vastaa

  Mä itseasiassa kirjoitin tän saman jo toiseen blogiin, mutta laitetaan tännekin paloja siitä kun sitä kysyt, heh 🙂

  Katson ohjelmaa suurella mielenkiinnolla, mä tykkään realitystä. Televisiosta en sitä ehdi katsomaan mutta katon netistä heti kun jakso on loppunut tai seuraavana päivänä.

  Aiemmassa jaksossa ihmettelin sitä miksei Sabinaa äänestetty pois koska sen päiväisen meiningin perusteella olisi ollut aiheellista, mutta päätyivät sitten Isabeliin. Kaipa se oli viihdearvon takia. Noin muuten mut on yllättänyt se miten Sabina ja Sara Sieppi on näytetty. Vaikka joutuivat eri joukkueisiin ovat ohjelmassakin hakeutuneet pareiksi, ja molemmilta on tullut ilkeämieliseltä vaikuttavaa juttua joka on kohdistunut Lindaan. Ihan jo ekassa jaksossa ihmeteltiin mitä se tekee ohjelmassa kun ”se on VAAN bloggari eikä oo ollu missään” (no varmaan myös siksi ettei samat naamat ole joka paikassa aina, kai Suomessa muitakin ihmisiä on), ja sitten kun Nora ja Linda voittivat joukkueelle tehtävän, alkoi Sara marmattaa kuinka itsekäs Linda on kun meni tehtävään ja olisi voinut suoda myös sen veden alla tehdyn kilpailun voiton TOISELLE JOUKKUEELLE. Siis wtf? Toi on K I L P A I L U. Pitäisi olla aika helvetin tyytyväinen jos omassa joukkueessa joku voittaa, ja mitä sitten vaikka olisi ollut ”minäminä”-asenteella kun Nora ja Linda veivät parikilpailussa Sabinaa ja Elinaa ihan 6-0.

  Aina voi olla että ohjelma leikataan tietynlaiseksi, mutta toistaiseksi olen saanut ihan yllättävän töykeän kuvan Sarasta ja Sabinasta. En todellakaan väitä että näin olisi IRL koska kyseessä todellakin on viihdeohjelma, mutta parin ekan jakson perusteella fiilikset on nää.

  Mutta kuten huomaa, todellakin seuraan ohjelmaa 😀

  • Heidi
   Posted at 12:11h, 25 syyskuun Vastaa

   SAMAA MIELTÄ! Kirjotit just sen mitä mun päässä liikkuu.

 • didi
  Posted at 11:38h, 25 syyskuun Vastaa

  Mielestäni kaikki tytöt ohjelmassa ovat ihan järkeviä. Totta kai kärhämää tulee noin monen tytön ollessa samassa talossa ja siihen kun vielä lisätään se, että ohjelmaa leikataan 100 % varmuudella mahdollisimman viihdyttäväksi, eli toisin sanoen ihmisistä tehdään ilkeitä. 😀 On lapsellista lähteä väittämään, että Sara on jotenkin ilkeä, kun hänellä ei vain kemiat kohtaa Lindan kanssa. Jokaisella meistä on ollut elämänsä aikana ihmisiä, jotka ärsyttävät meitä. Kun siihen lisätään päälle vielä kilpailutilanne, niin varmasti alkaa v*tuttamaan tyttöjä 😀
  Mielestäni Linda ja Sara vaikuttavat kummatkin viehättäviltä tytöiltä, turha ruveta kenenkään tuomitsemaan. EMME ME OLE SIELLÄ 24 TUNTIA PÄIVÄSTÄ, VAI OLEMMEKO?

 • Kirsi
  Posted at 12:17h, 25 syyskuun Vastaa

  Moi Linda!
  Lähetäs vähän tänne myös tuota motivaatiotasi ja tinkimättömyyttä, millä etenet kohti kisojen voittoa!!
  Tekisi todella hyvää laiselleni sohvaperunalle. Sä olet niin inspiroiva, kiitos siitä!
  Olet upea, tsemppiä treeneihin ja kisoihin!

  T: lukijasi, joka ottaa nyt itseään niskasta kiinni ja aloittaa treenaamisen!

 • matti
  Posted at 13:08h, 25 syyskuun Vastaa

  Muistetaan vielä, että tollasen härikön kummola, kummeli, vilivilperi, hulluri, sekari, vajari yms mitä sillä näitä on… niin sellasen haukut on pelkästään hyvä asia ja kamalinta olis lukea siltä jtn positiivista ja joutua miettimään miks se tykkää ? Eli sikälikin asia hyvä.
  Paljon onnea lindamanuella kisoihin ja ihan kaikkeen mitä teet , pysy aina tuollaisena kuin oot; aito, hauska , superkaunis ja hellyttävä ! Kaikkea menestystä elämääsi ja kiitos parhaimmasta blogista!

 • JM
  Posted at 13:57h, 25 syyskuun Vastaa

  Onpas nyt pakko tähänkin asiaan sanoa sanottavani 😀 Mulla tuli melkeen paha olo katsoessa viime jaksoa. Jotkut eivät ilmeisesti olleet tajunneet, että kyseessä on kilpailu jossa jokainen tekee parhaansa ja pärjätäkseen täytyy välillä olla itsekäskin. Häiritsi aivan suunnattomasti kommentit siitä, että et välitä muiden mielipiteestä. Sehän tuli kamerallekin kun kysyit haluaako joku muu suorittaa tehtävän, mutta kukaan ei aukiassut sutaan! Sillon ei voi valittaa. Ja kun on kyse joukkuelajista, ei homma toimi niin että kaikki vain pällistelee ja odottaa että päätöksiä tehdään. Jonkun täytyy avata suu. Ja noita käsimerkki juttuja sun muuta niitä ei varmaan tarvitse edes mainita, mä harrastin noita kans ala-asteella 😀 Linda oot lemppari!

 • Matilda
  Posted at 15:33h, 25 syyskuun Vastaa

  ”Ettekä te raukat edes ymmärrä sitä kuinka surullisia tapauksia olette!” Ei en kestä millanen vajari täällä sekoilee, katsos kuule omaa toimintaas, dissaat muita IHAN SAMOISTA asioista mitä itse teet :D:D:D Haluisin niin kovasti nähdä millanen huonosta itsetunnosta, elämänhaluttomuudesta ja mielenviasta kärsivä henkilö siellä kirjoittelee. Laitappas oma kuvasi muiden nähtäville niin katsotaan millainen psykopaatti-mörkö siellä oikeen on 🙂 Uskallan veikata, että kateellinen ja katkera naishenkilö.

  Linda, toivottavasti osaat ottaa tuollaisten sekoboltsin kommentit huumorilla, taitaa joku siellä ruudun takana olla aika pahasti pipi päästään… Sara Siepit ja Sabina Särkät voi ihan rauhassa keljuilla keskenään, lapsellisia tyyppejä molemmat!

 • mariaannnnnnnnnn
  Posted at 16:47h, 25 syyskuun Vastaa

  Heh, pakko kommentoida että tämä keskusteluketju kyllä piristi mun päivää mukavasti, kiitokset siitä!:) Mäkin olen ihmetellyt miten osa kilpailijoista näytetään noinkin ”ilkeässä” ja huonossa valossa, mutta ihan varmasti sitä asetelmaa on korotettu kaiken maailman leikkauksilla…… Ei tossa olisi muuten mitään järkeä. Ja sanomattakin selvää että tän koko jutun taustalla on jotain muutakin , ei tää kaikki liity tähän ohjelmaan 🙂

  • linda
   Posted at 19:41h, 25 syyskuun Vastaa

   Kyllähän siitä nimenomaan halutaan mahdollisimman dramaattinen ja jos me oltas noran kanssa sanottu muista pahaa sanakin, niin totta hitossa nekin näytettäis. Vaikka kuinka paljon puhuisi hyvää , niin tietty ne kiinnostavimmat palat vaan leikataan esille, jotta saadaan keskustelua aikaan. 😉

 • Emma
  Posted at 17:32h, 25 syyskuun Vastaa

  Kummelin höpötykset on kyl parasta viihdettä vähään aikaan. 🙂 Muakin harmitti se kuva, minkä viime jakso antoi muiden käytöksestä sua kohtaan. Onneksi sulla oli kuitenkin ystäviä siellä, et voi silloin ihan täysin ”minäminäminä”-tyyppiä olla. Ne nimittäin jää yleensä yksin. 🙂

 • a-
  Posted at 22:29h, 25 syyskuun Vastaa

  kannattaa jo ilmottaa poliiseille tosta yhestä hullusta. tollanen häiriköinti ei ole tervettä 😀 suljett uosasto ois vaarmaan oikea paikka kyseiselle hullulle…

  • linda
   Posted at 13:35h, 26 syyskuun Vastaa

   joo, kävi kyllä mielessä 😀

 • V
  Posted at 09:12h, 26 syyskuun Vastaa

  Moikka!

  Oon lukenut sun blogia jo n. 1,5 vuotta ja oot antanut mulle aina hyvää treeni inspiraatiota. Aloin katsomaan tota Martina ja hengenpelastajat -ohjelmaa, koska sä olet siinä. Oot ehdoton ykkönen tuolla ja jos sut tiputetaan niin se johtuu vaan siitä, että muut kokee sut niin kovana uhkana. Muijahan on terästä! En tiiä johtuuko ohjelman leikkauksista, mutta muista tytöistä oon saanut todella ilkeän mielikuvan – etenkin viime jakson jälkeen. Pidetään peukkuja, että voitat!

  • linda
   Posted at 13:34h, 26 syyskuun Vastaa

   Kiitos paljon ja ihana kuulla että oot jaksanut lukea <3

 • Anna
  Posted at 10:06h, 26 syyskuun Vastaa

  Mua ärsyttää kuinka siinä ohjelmassa näytettiin niin paljon sellaisia kohtia, joissa juuri sua vähän dissattiin. Kunpa ihmiset tajuais, että siihen on varta vasten leikattu sellaset kohdat, koska tottakai naisten väliseen kilpailuun halutaan draamaa. Onneksi siinä nyt ei kuitenkaan pahasti mustamaalata ja mielestäni oli hyvin ja varmasti myös totuudenmukaisesti selitetty asiaa sillä, että olet kilpailuhenkinen ja ehkä enemmän yksilökisaaja. Eikä siinä ole mitään pahaa, se ei tarkoita etteikö osaisi toimia ryhmässä. Kuitenkin ottaa päähän tosiaan se, että väkisin tuollaisiin ohjelmiin halutaan hakea sitä hämmennystä ja on inhottavaa, että se tapahtuu yhden ihmisen kustannuksella. Eiköhän sieltä saisi aivan saman tyyppiset pätkät leikattu ihan kestä tahansa muustakin kilpailijasta=)

  • linda
   Posted at 13:34h, 26 syyskuun Vastaa

   Show must go on 😀

 • aleksandra
  Posted at 10:16h, 26 syyskuun Vastaa

  Linda mä ihailen sua <3 Olet super kaunis ja vaikutat niin aidolta ihmiseltä!

  • linda
   Posted at 13:33h, 26 syyskuun Vastaa

   kiitos ihana <3

Post A Comment