Syksy tuli!

Heippa!

Mihin se kesä oikeen katosi? Tänään aamulla treenaamaan lähtiessäni vastassa oli auringon sijaan sateinen ja kolea ilma. Puista on yhtäkkiä tippunut hurja kasa lehtiä ja illat pimenee hurjaa vauhtia… Mä pidän syksystä ja en pidä. Se on ihanan raikas, mutta masentava, sillä muistuttaa jatkuvasti lähestyvästä talvesta ja kaamoksesta….

Treenit meni todella hyvin. Eilisen tankkauspäivän jälkeen jaksoi rullailla eteenpäin, mutta salin jälkeen tuntuikin vähän inhottavalta tallustaa kotiin litimärissä lenkkareissa kaatosateessa. Pakko kaivaa saappaat kaapista ja sanoa hyvästit lenkkareille ja tennareille.

Mä itse reagoin kaamokseen todella vahvasti ja yritän jatkuvasti löytää ratkaisua talviajalle.  Siitä olen iloinen, että olen päässyt tietynlaisen pinnallisuuden yli ja ei haittaa kulkea kunnon toppapuvussa ulkona, lämpimissä kengissä ja vaatteissa. Nuorempana kun pääasia oli aina näyttää hyvältä, oli kylmä tai ei… 😀

Nostan kyllä hattua jokaiselle, joka vetää kisadieetin talvella, kun energia ja mieli on muutenkin miinuksella. Ainakin mulla. Toisaalta, eilen sain yhtäkkiä hirveen kaipuun lumilautailua kohtaan. Laskettelu on hauskaa, vaikken muuten talvi-ihminen ole.

Tehtiin eilen Joelin kanssa suursiivousta kotona ja päätettiin, että nyt täytyy saada vähän uutta ilmettä kotiin.Tykkään tosi paljon yhdistää lilan eri sävyjä tumman ruskeaan. Oonkin surffaillut tänään Espritin sivuilla ja etsinyt mm. uusia verhoja ja koristetyynyjä, torkkupeittoja ynm. millä saa helposti muokattua lämpimämpää fiilistä kotiin.  Mä en edes tiennyt että niilläkin on verkkokauppa ja Joel varsinkin tykkää hirveesti niiden tuotteista.

Tykkään paljon myös poltella kynttilöitä pimeinä iltoina ja niitä meillä riittääkin. Oon myös saanut Joelin ihastumaan kynttilöihin, sillä mun ollessa Thaimaassa löysin kuvan, kun Joel oli kotona katsellut telkkaria JLOn kanssa kynttilän valossa 😉

Ketä muu löytää itsensä nettikaupoista, keksimässä hyviä uusia syitä shoppailla uutta ilmettä kotiin sekä talvivaatteita? Mä itse ainakin jotenkin jo ”eksyin” tuolla espritin sivuilla surffaillessani sisustuspuolelta talvitakkeihin sekä muihin talvivaatteisiin… Kaikki lämpimät villapaidat, ponchot ja neuleet oikeen huutaa mun nimeä. Mä oon maailman pahin vilukissa, joten pakko olla kaapissa jotain mihin voi kääriytyä. Vihaan kylmää!

Kertokaas ihmeessä, miten te ylläpidätte hyvää fiilistä- ja energiatasoja talvella?

 JLO syystunnelmissa

JLO syystunnelmissa

Jos joku lukijoista haluaa seurata postauksiani ja tekemisiäni, kannattaa tykätä facebook sivuistani: LindaManuella


23 Comments
 • vera matilda
  Posted at 17:30h, 22 syyskuun Vastaa

  Mulle ainakin loka-marraskuu on pahimmat, loskaa, pimeää ja märkää. Siksi mun ratkaisu on lähteä ulkomaille kuukaudeksi 😀 jos sitä vaihtoehtoa ei ole, niin sitten auttaa lämpimät ja pörröiset neuleet 🙂
  http://mynameisv90.blogspot.fi/?m=1

 • Liisi
  Posted at 18:18h, 22 syyskuun Vastaa

  Joo, kyllä vaan tämä syksy sieltä väkisin yrittää tulla! Kyllä se niin on, että täytyy itteensä tsempata joskus aina vähäsen! Tällainen kylmä, kolea, märkä ja pimeys ei aina mukavaa ole.. varsinkin kun näin kesän jälkeen on tottunut valoisiin ja lämpimiin iltoihin. Mutta eiköhän se tästä. Itse tykkään myös kovasti poltella kotosalla kynttilöitä 🙂 Uudet kivat vaatteet tuovat kivasti myös piristystä.. yhteiset viikonloppu pikkureissut miehen kanssa esim. kylpylään tai hotelliin on kivoja 🙂 Myös kirpsakka ulkolenkki luonnossa tekee joskus terää… Täytyy vaan toivoa että myös se aurinko pilkahtelee aina välillä 😉

 • Jeni
  Posted at 19:24h, 22 syyskuun Vastaa

  Munkaan mielestä vielä ei ole edes pahin aika 😀 Itseäni piristää, no treenit ja kynttilät!! Ja positiivinen asenne tottakai 🙂

 • Tiuskis
  Posted at 20:04h, 22 syyskuun Vastaa

  Voi kun tuli ikävä suomen syksyä ja talvea, ne on niin mun lemppari vuodenaikoja 😀 Asun Kaliforniassa, eikä täällä näe lunta kuin harvoin talvella ja silloinkin pitää matkustaa vuoristoon. Ihanan väriset syksyn lehdet, kynttilät, viltit ja tee ovat jotain niin parasta kaamoksen aikaan. Ja kuuma sauna talvisen päivän tai laskettelun päätteeksi, aahhhh!!! ei tarvii paljon saunasta haaveilla kun ulkona about 40 astetta lämmintä.

 • Larppa
  Posted at 21:49h, 22 syyskuun Vastaa

  Mullaki tekee mieli shoppailla sisustusjuttuja, kolme vuotta nimittäin asuttu soluasunnoissa ja viikon kuluttua pääsen ihan omaan yksiöön asumaan <3 pitäähän sitä omaa koloa laitella nätiksi 😀

 • Heidi
  Posted at 00:05h, 23 syyskuun Vastaa

  Moikka! Tuli vasta nyt mieleen et olis kiva jos tekisit postauksen vaikka just kodistasi eli vaikka kuvia omasta kodista tai sitten jotain kollaaseja esim millaisia juttuja kotiin haluaisit. Olis kiva myös kurkistaa vaatekkaappiisi mitkä on sun nää kuuluisat vaatekaapin kulmakivet 🙂 me nähdään sut niin usein treenikamoissa ja salikuvissa ni olis kiva nähä sitä toista puolta susta. En tiiä jos sait nyt yhtään kiinni mun ideasta 🙂 tsemppiä syksyyn ja kisoihin, oot niin rock muija että! 😉

  • Heidi
   Posted at 21:47h, 25 syyskuun Vastaa

   Tiedän että sulle tulee paljon kommentteja mutta olis kiva jos vastaisit kun kerran tänne jotain rohkenen kommentoida :/

   • Heidi
    Posted at 21:25h, 28 syyskuun Vastaa

    ….?

 • Oml
  Posted at 21:56h, 23 syyskuun Vastaa

  Kattelin hengenpelastajia tänään ja onneksi et tippunut! Sitäkin ohjelmaa katson vain koska sinä olet siinä 🙂

  • linda
   Posted at 22:31h, 23 syyskuun Vastaa

   Hah, still there (: kiva kuulla!!

 • Lara
  Posted at 22:53h, 23 syyskuun Vastaa

  Oon lukenut sun blogias vuosikausia, ja nyt jännityksellä odotin Martina ja Hengenpelastajia että vastaatko sitä kuvaa televisiossakin minkä olen susta blogin kautta saanut. Nyt ohjelmaakin seuranneena olen entistä varmempi siitä kuinka upea nainen olet! 🙂 Ehdottomasti mun suurin ”esikuva” mitä Suomessa löytyy niin motivoivana fitnesskisaajana, kaunottarena ja myös sun uskomattoman postiivisella asenteellasi.

  En nyt lähde tässä muita yksittäisiä kisaajia mustamaalaamaan, mutta ohjelmasta näkee kuinka keskityt omaan suoritukseen ja muiden tsemppaamiseen semmosen ikävän paskanpuhumisen ja valittamisen sijasta. Ja ihan samaa en voi sanoa kaikista muista kisaajista.. 😀 Ja kuitenkin silti vaan löytyy katkeria ihmisiä jotka jaksavat kirjoitella kaikennäköistä roskaa. Onneksi kuitenkin näitä anonyymejä hatereita löytyy ehkä yksi sadasta, jotka loput ihailevat sua. 🙂

  Toivottavasti aiot vielä piitkään jatkossakin ilahduttaa meitä lukijoita jutuillasi. 🙂 Kiitos!

 • Anna
  Posted at 06:15h, 24 syyskuun Vastaa

  En asu suomessa mutta katson netistä hengenpelastajia , minäkin ihan vaan sen takia että oot ohjelmassa mukana 🙂

  Oot mun ehdoton suosikki, ihan huipputyyppi ja näkee selkeesti joka jaksossa miten täysillä oot mukana niin kun tässä ohjelmassa kuuluukin olla. Sydän hakkas pudotuksessa ihan hulluna ja oon tosi onnellinen että oot vielä mukana ja toivottavasti loppuun saakka !

  Ja muista aina: ”What Susie says of Sally says more of Susie that of Sally.”

  Myös, ihan älyttömästi onnea karsintojen voitosta ja toivottavasti voitat myös sm:it , ansaitset sen!! Oot mun ehdoton lemppari bloggaaja ollut jo melkeen pari vuotta vaikka kommentoin vasta toista kertaa!

  Keep it up !!!

 • moi suloinen
  Posted at 10:34h, 24 syyskuun Vastaa

  Pakko kommentoida; sähän olet ihan kiusattuna tuolla. Muut kehittelevät jopa käsimerkkejä ja suunnittelevat kaikenlaista sun pään menoksi. Taidat olla paha uhka monella tapaa ko.henkilöille !!!! Mutta aika erikoista katsoa kun aikuiset ihmiset kiusaavat yhtä. Ja sitä kaikista nuorinta ja parasta.Tota on mm. työpaikoilla paljon. Ohjelmassa perustelevat joukkuepelaamisella ja samalla itse menevät edustamaan joukkuetta sellasiin tehtäviin, joissa eivät pärjää…. Onko se joukkueen etu heidän mielestään ? Jääkiekkoon vedottiin; no, siellä maalissa on henkilö, joka on siinä paras, hyökkääjinä sen homman parhaiten osaavat yms. Tuossa ohjelman ”Joukkueessa” halutaan laittaa uimataidoton uimaan joukkuueen edun nimissä ??? No, onneksi nyt ainakin eräs päällepäsmäri pääsi näyttämään ”taitojansa” siten kun itse halusi ja vahvuudekseen tunsi… nauruthan siitä katsojille tuli. Ja häpeää joutuu tuntemaan ko.henkilöiden puolesta. Niin NOLOA, avointa kiusaamista televisiossa .Pudonnut henkilö mainosti kokoajan paremmuuttaan. Ihme kun se on ihan ok….. ? Onneksi sinä olet niin ihana ,ja sisukas, jaksat olla iloinenkin koko ajan. Olet niin kaikista suloisin ! Muut ovat kuin piraijoja…hyi rumia.

 • Nita
  Posted at 12:48h, 24 syyskuun Vastaa

  Martina ja ”hengenpelastajat” antaa mielestäni sinusta aivan samanlaisen kuvan kun mitä bloginkin kautta välittyy -lapsellinen omaan napaan tuijottava, ei todellakaan mikään penalin terävin kynä. Puhut hyvin usein yhtä ja teet toista.

  • pena
   Posted at 15:33h, 24 syyskuun Vastaa

   Nita, sun kommentti antaa susta just sellasen kuvan kuin mitä oletkin 🙁

 • Lli
  Posted at 13:03h, 24 syyskuun Vastaa

  Mä oon ihan järkyttyny siitä miten noi muut kohtelee sua tuolla ohjelmassa.. Siis suoraan sanottuna ihan törkeetä puhuu tollasia juttuja ja sit vedota siihen, ettet sä ole joukkuepelaaja. Sekö riittää perusteluksi siihen, että toista saadaan mustamaalata ja puhuu paskaa selän takana? 😀 Ja muutenkin noi eräänkin henkilön ”ei mulla oo mitään Lindaa vastaan” -kommentit lähinnä naurattaa.

  Onneks edes joillain siellä on järki tallella eikä kaikki oo lähettämässä sua, joukkueen ehdottomasti yhtä vahvinta kilpailijaa, kotiin vedoten johonkin ainakin osittain päästä keksittyyn syyhyn. Ja miten sekin voi olla joillekin niin iso ongelma, jos sä sanot olevasi hyvä jossain asiassa? Minkä takia siitäki pitää vääntää jotain ihme haukkumiskommentteja? Varsinkin, kun te vielä voititte sen uimakisan sillon.

  Tainnut eräälläkin tyypillä tuolla nousta kusi pikkusen hattuun. Joskus vielä pidin häntä ihan fiksuna ihmisenä, mutta toi ohjelma kyllä muutti mun käsityksen hänestä ihan täysin, vaikka saman mimmin menoa on tullut muissakin realityohjelmissa seurailtua.

 • Veeruska
  Posted at 13:56h, 24 syyskuun Vastaa

  Moro Linda! Kiitoksia oikein positiivisesta ja motivaatiota lisäävästä blogista 🙂 Ilo lukea suoria mielipiteitä ja reipasta asennetta sisältävää tekstiä.. Täytyy itsekin mainita tuosta hengenpelastusohjelmasta, että jännityksellä katson joka jakson ja tsemppaan Sinua! Blogisi on monesti motivoinut minut iltalenkille pitkän työpäivän jälkeen, eli pysy samoilla linjoilla 😉 Vielä kun saisi sen uskalluksen lähteä salillekkin joskus 😀

 • Johanna
  Posted at 14:30h, 24 syyskuun Vastaa

  Mäkin oon seurannut tota martina ja hengenpelastajat ohjelmaa ja tietenkin aina kun sarja sitte leikataan ja pinotaan kasaan niin mehevimmät asiat säästetään. Mietityttää olivatko muut tytöt myöskin kuvasten takana tuollaisia sinulle ? Ja miten nyt kuvausten jälkeen oletteko olleet yhteydessä ? Tulee tosta kiusaus meiningistä ihan hirvee olo ja surullinen mieli.. onko toi sitten muka heidän mielestään joukkuepelamista että puhutaan seläntakana paskaa yhdestä ihmisestä ja yritetään seläntakana savustaa se ulos ? Eikö voida sitten kasvotusten itse tämän ihmisen kanssa jutella asiasta ? Ihan kauheeta ! 🙁

 • Melis
  Posted at 16:46h, 24 syyskuun Vastaa

  Minustakin oli surullista katsoa kun aikuiset käyttäytyi kuin lapset. Sieppi antoi kyllä niin kateellisen käärmeen kuvan itsestään.
  Minä näen asia niin, että sinä olit aktiivinen kun tarjouduit kilpailemaan, kyllähän muutkin voisi olla sen verran aktiivisia että avaa suunsa päätös tilanteessa ja ehdottaa muuta jos haluaa. Onneksi Martina ja Nora näyttivät olevan sinun puolella. Mutta ovathan he vähän kypsempiä naisia muutenkin kuin ne kateeliset tyttöset.
  Olet ihana, hyvää syksyä!

 • niiinu
  Posted at 18:09h, 25 syyskuun Vastaa

  Hei Linda oot upea ihana persoona! Jossain postauksessa sanoit että sulla on ollu paniikkihäiriö, ootko täysin toipunu jo vai onko yhä ahdistuneisuutta? Täällä yks yleistyneeseen ahdistuneisuushäiriöön sairastunut ja tsemppiä kaipailisin että täältä vielä noustais. Sun elämä vaikuttaa niin ongelliselta ja sun ihanan enpaattisen luonteen takia suhtaudun suhun niin with respect! Ittelläki kaikki kunnossa elämässä, ainut että ahdistus vaivaa, haluaisin vaan niin olla onnellinen koska kaikki syyt mulla siihen on! Toivon tsemppiä sun syksyyn 🙂 älä anna kenenkään lannistaa!

  • linda
   Posted at 13:42h, 26 syyskuun Vastaa

   Mulle tulee ekana mieleen, (jos ei löydy selkeää syytä/aiheuttajaa)että kärsitkö esimerkiksi jumeista kehossa, kivusta, särystä? Esimerkiksi tietynlaiset hermoston tasapainotushoidot saattais auttaa, sulla voi olla hermosto jumissa, jolloin esimerkiksi välittäjäaineet ei pääse kulkemaan lainkaan ja sekin saa aikaan vaikka mitä! Lisäksi tietenkin jokin käsittelemätön asia, muutos elämässä saa aikaan ahdistuneisuutta. Mä itse ahdistun todella helposti ja oon todella herkkä ihminen, mutta oon opetellut hallitsemaan niitä kehonhuollon, venyttelyn ja hengitysharjotusten kautta ! Myös tietynlaiset ajatusmallit ja positiivisuusharjotukset on auttanut paljon (: ja tietenkin, seura!! tärkein. Ihmiset ympärillä.

 • niiinu
  Posted at 19:54h, 26 syyskuun Vastaa

  Harrastan kilpaurheilua itekkin ja ja paikat vähän väliä jumissa ja en kyllä osaa sanoa että johtuuko lihasjännitys ahdistuksesta vai ahdistus lihasjännityksestä 😀 mikä kamala oravanpyörä! Mulla on ihan sama juttu että oon äärimmäisen herkkä ja ahdistun helposti siitä huolimatta että oon sosiaalinen ja huoleton! Ihmeellisiä yhtäläisyyksiä 😀 mutta ihana kun vastasit! Kyllä se tästä :))

 • Diana Desire
  Posted at 15:07h, 28 syyskuun Vastaa

  Eli teidän pitää tulla tänne joku kylmä luminen viikonloppu! Mennään mökille himokseen ja laskettelee. Illalla vähä nuotioo, leirilauluja, kuumaa kakaoo ja tyhmiä läppiä !

Post A Comment