itkupilli täällä hei!

APUUUVA.

Täällä ollaan nyt viraallisesti -10kg ja tajusin just, että jäljellä on enää yks viikko ja pari päivää itse treeniaikaa ennen viimeistelyjä.

10636247_695109673910613_5500839795337016480_n

Mun paino on vielä mun pituiselle, 163 senttiselle aika korkea. Aamulla näytti 53,3 kg ja itse odotin, että tässä vaiheessa oltaisiin siellä alle 50 kilossa, mutta tuskin sinne ikinä mennään ja hyvä niin! Kertoo ainakin (ehkä?) siitä, ettei tässä ole vuosia aivan turhaan tuolla salilla vietetty aikaa. Vaikka kyllähän mun lihasmassani on vielä hyvin olematon, mutta tästä on hyvä lähteä.

10659045_10152325935885794_4141878439992979320_o

10636039_10152325967020794_3347279652674952679_n

Tän jälkeen on hyvä lähteä varsinkin pakaroihin ja jalkoihin panostamaan. Ne tarvitsee sitä todella. Myös liikkuvuus on asia johon aijon jatkossa kiinnittää huomiota paljon enemmän! Mitä tekee hienolla keholla jos se on yhtä jäykkä kuin kivipatsas, heh…

Vatsojahan mä en treenaa oikeesti offilla IKINÄ. Ne aktivoituu niin paljon kaikessa, varsinkin syvät vatsat ovat kovassa käytössä, oli treeni mikä tahansa. Olen todella yllättynyt että mun vatsat ovat näinkin näkyvät, odotin että mulla ei tulisi niitä lainkaan esiin…

Treenien lisäksi ei tässä mitään iheempiä kuulu ja vähän käy lukijoitakin sääliksi kun aina näitä samoja dieetti juttuja. Joel on ollut tosiaan viikon Marbellassa isolla kundiporukalla ja sain eilen kävellessäni salilta kotiin erittäin suloisen humalaisen puhelun. Joel soitteli sieltä ikäväänsä ja mulle tuli hetkeksi sellainen ”flashback” ajoista kun oltiin vielä siinä iässä, että tarvitsi muutaman siiderin ennenkuin kehtasi soittaa ihastukselle. Perhosia lensi vatsassa hetken ja uppouduin siihen fiilikseen… kunnes sitten yhtäkkiä aloin nauramaan ihan hirveesti ja pakko oli vähän kettuillakkin asiasta. Niin huvittavaa. Ollaan Joelin kanssa kuin paita ja peppu, joten ei oo tullut tällaista kännipuhelua sitten meidän ”tapailu aikojen”. Vai tulokohan silloinkaan, sillä ekojen treffien jälkeen ollaan oltu AINA yhdessä. Huomenna se onneksi tulee takas kotiin <3

1907766_10152312922940794_5584493170186887458_n

 

On toisaalta ollut ihan mukavaa olla hetki yksinkin. En kiellä, etteikö välillä olisi hermot herkillä sekä ajoittain huomaan olevai aivan toisissa maailmoissa. Nyt ei ole tarvinnut potea huonoa fiilistä siitä, että on kuin mikäkin ameeba ja oleskella rauhassa tässä fitnesskuplassa, mihin väistämättäkin uppoaa jossain vaiheessa dieettiä. Tunneherttyys kyllä yllätti mut! Enkä nyt tarkoita sitä, että olisin joku raivohullu ja kiukkupussi, vaan päin vastoin. Mitään ohjelmaa ei voi katsoa pillittämättä ja yksikin kehu saattaa saada itkun kurkkuun kun kokee niin suurta kiitollisuutta. Huomaan välillä, kun luen kommentteja tai puhun puhelimessa jonkun kanssa ja saan kehun, niin olen aivan silmät kosteina välittömästi ja yritän tsempata etten nyt ihan parkumaan ala. Hullu ku hullu :D

Törmäsin eilen instagramia selatessani tähän SOME kampanjaan, joka varmasti monelle muullekkin on tullut vastaan. Eli lukiolaisten järjestämä #kutsumua kampanja kiusaamista vastaan. Selailin siihen osallistuneiden kuvia ja herkistyin siitäkin aivan hirveesti kun luin mitä ihmiset on kirjoittaneet lappuihinsa.

10611190_1551207198431996_1316386279_n

Netin yleistyttyä myös kiusaaminen on helpottunut, nimittäin enää siitä ei tarvitse ottaa edes vastuuta ja sen voi tehdä vaikka salaa muilta. Kunhan vaan on olevinaan kova tyyppi ja laittaa anonyymisti jotain paskaa toisesta. Ihan sama miten hieno ihminen on, aivan sama mitä hän on tehnyt hyvää, mutta ai että jos on joku asia josta pääsee kivittämään niin se tehdään ihan otsasuoni pinkeenä. Jotkut on niin ällöttäviä ja säälittäviä. Toisaalta netin yleistyttyä myös on ollut mahtavaa huomata, että kiusaamisesta puhutaan yhä enemmän ja tämänkaltaiset SOME – kampanjat sekä muut kiusaamiseen liittyvät asiat ovat varmasti tehneet monille selväksi sen, että kiusaamisessa ei ole MITÄÄN HIENOA! Päinvastoin, uskon että nykyään olisi maailman nolointa jäädä kiinni muiden kiusaamisesta. Oli kyse koulukiusaamisesta, työpaikkakiusaamisesta tai nettikiusaamisesta. Ainoastaan tämän universumin pohjamudat ja itsensä kanssa ongelmissa olevat raasut turvautuvat muiden kiusaamiseen, sillä ilmeisesti pääsee hetkeksi pakoon omia ongelmia ja epäkohtia. (Pieni vinkki muuten, että niistä ongelmista pääsee myös eroon kun suuntaa kaiken sen energian, mikä menee muiden kiusaamiseen, itsensä kehittämiseen ja ongelmiensa ratkaisemiseen).

minä ulen puhunut, UGH ! :D

Tää aivopieru lähtee tekemään ruokaa ja palaa töiden pariin!

 

 


16 Comments
 • Emmi
  Posted at 20:48h, 30 elokuun Vastaa

  Jumaleissön tota sun kroppaa! Näytät ihan mielettömältä :) Huomaa kyllä, että on salilla käyty kun vertaa moneen muuhun samassa ”tilanteessa” olevaan. You go girl! Hurjasti tsemppiä loppurutistukseen ja ihanaa kun saat oman kullan kotiin huomenna :)

  • linda
   Posted at 06:15h, 31 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon <3 täällä jo odottelen sitä!!

 • everfit
  Posted at 00:15h, 31 elokuun Vastaa

  Oot upea itkupilli! Aivan huikea kroppa. Oot tehnyt loistavaa työtä! <3 :)

  • linda
   Posted at 06:16h, 31 elokuun Vastaa

   Kiitos, siellä myös!!!<3

 • Minna virtanen
  Posted at 02:09h, 31 elokuun Vastaa

  Hmm puhut usein siitä kun sinä olet itse ollut koulukiusattu.. Entä se puoli kun itse olit koulukiusaaja? Kuinka moni mahtoi olla todella allapäin pahoista sanoistasi? Olen pahoillani siitä, kun olet joutunut kiusaamisen kohteeksi (itsekin olen), mutta tiedän että tiedät myös millaista on olla kiusaaja. Kerro siitä seuraavaksi.

  • linda
   Posted at 06:15h, 31 elokuun Vastaa

   Hmm, mä en ole ikinä ollut koulukiusattu enkä koulukiusaaja. Tosin, olen kyllä hyvin avoimesti kirjoittanut siitä, että ennen olin aikamoinen kovanaama ja uskoin että hyökkäys on paras puolustus.

   Mä luulen, että meidän koulussa, jossa vietetään se 12-6 vuotta lähes jokapäivä samojen ihmisen kanssa suuri osa päivästä ja kun niitä ihmisiä on kourallinen, niin siinä pahimmassa murrosiässä varmasti jokainen on onnistunut loukkaamaan jotakin. (:

 • sisi
  Posted at 02:18h, 31 elokuun Vastaa

  haha:D alko naurattaan toi tunneherkkyys:D en oo millään dietillä mutta mulle tulee välil ihan samanlaisia oloja:D esim joku vanhus tms voi olla kadulla niin sympaattinen et ihan alkaa itkettään tms:D mut tsemppii linda! loppukiri ja loista lavalla<3 äläkä ala parkumaan tosta lauseesta jooko haha;)

  • linda
   Posted at 06:11h, 31 elokuun Vastaa

   Hahaha!!! Sä oot luontasesti vaan sekasin <3

 • Eve
  Posted at 06:45h, 31 elokuun Vastaa

  Upeessa kunnossa oot! Tsemppiä loppu rutistukseen ♥

 • vera matilda
  Posted at 10:38h, 31 elokuun Vastaa

  En pääse yli tuosta sun kropassa, ihan mahtava! Ja hyvä, kun otat kantaa tällaisiin tärkeihin asioihin, osoittaa vahvasti, ettei pää ole täynnä höttöä :) mukavaa syksyn alkua sinulle!
  http://mynameisv90.blogspot.fi/?m=1

 • Jenni
  Posted at 11:26h, 31 elokuun Vastaa

  Jäätävä kondis Linda!!! Tuota kun kattoo, ni alkaa jo mitalit kiiltämään silmissä ;-) Tsemppiä loppurutistukseen, tuut olemaan mahtava näky lavalla <3

 • Nannannaa
  Posted at 18:46h, 31 elokuun Vastaa

  Heiiiii mulla on nyt menny Jotenki täysin ohi että ootko itse tehnyt kaikki ohjelmas siis ruoka ja treeni vai onko sulla valmentaja? :) Oot upeessa kunnossa!!!!

 • ajattelija
  Posted at 14:40h, 01 syyskuun Vastaa

  Ootko miettiny miten rampa toi haaste tavallaan on? Mä tajusin sen kun entiset kiusaajat alkoivat näitä kuvia laittamaan… tää haaste ei tuu kiusaamista poistamaan eikä kovin paljoa edes vähentämään.. tää toimii varmaankin hyvänä vertaistukena kiusatuille, mutta kiusaamisen takana on sellasia juttuja ettei tämmöset haasteet auta.. valitettavasti. Ihmiset eivät edes ymmäräkään kun kiusaavat toisia.. esim. Eräs ystäväsikin fb:ssä julkaisi kuvan keskustelusta jossa eräs mies oli provosoitunut kun ei ollut mennyt kahvikutsu läpi.. ikäänkuin ”nauretaan kaikki tuolle yhdessä”. Kuinka moni sortuukaan huomaamattaan..

  • linda
   Posted at 14:50h, 01 syyskuun Vastaa

   Oot niin oikeassa!! ja sama homma myös toisinpäin. Jokainen jolle on joskus sanottu paha sana tms (eli varmasti tässä maailmassa jokainen) ovat yhtäkkiä kaikki kiusattuja ja kalastelevat uhrin roolia, vaikka tosiasiassa heitä ei olisi ikinä kiusattu. Esimerkiksi tuttuni päälle kävi eräs hänen entinen luokkalainen yhtäkkiä baarissa ja väitti että häntä oli kiusattu aina, vaikka tosiasia on, että tämä ”kiusattu” oli vain ujo, omissa maailmoissa elänyt ja hieman syrjäytynyt nuori, jota kukaan ei oikein edes muistanut. Se on ikävää, mutta ei kenenkään muun vikaa. Kiusaaminen on usein systemaattista ja jatkuvaa, eikä ketään voi syyttää siitä, jos itse on syrjäytyvä tai ujo. Lisäksi tulee muistaa erottaa teini-ikäinen, rajojaan kokeileva nuori hormonimyrskyssään ja itseään etsiessään sekä aikuinen, kypsä ihminen ja pitää mielessä se, että mikä kuuluu tiettyyn ikään ja missä kohtaa se käytös ei enää todellakaan kuulu.

 • Sanna Latvala
  Posted at 23:25h, 01 syyskuun Vastaa

  Ei vitsit oot kyllä upea! Ja mä oon kade! ;)

 • Girllllll
  Posted at 07:46h, 02 syyskuun Vastaa

  Hello! Ihana postaus, oot upea :) tsemppiä iha hurjasti loppurutistukseen!

  Yks kysymys olis: Millon sulla olis aikaa/tilaa ottaa yks super päämäärätietonen tyttö henkilökohtaseen valmennukseen?? Vai teetkö sitä ollenkaan? Asun tällä hetkellä ulkomailla, mutta palaan Suomeen joulukuussa :)

Post A Comment