Nelonenexpo- pressipäivä!

Ciao!

Tulla tupsahdin juuri Nelosen exposta, elikkäs pressistä näin selkeämmin sanottuna.

Paikalla oli kaikki Nelonen median syksyllä alkavat ohjelmat ja ohjelmien tähdet. Meillä oli luonnollisesti myös oma ”standi” mestoilla.

10647758_10152353861191094_665522108_n

Oli ihanaa nähdä tyttöjä. Varsinkin Anne-Marin, Sahran, Jasminen, Isabelin ja Noran kanssa ollaan ystävystytty ja pidetty jälkeenpäinkin paljon yhteyttä! Mikäs sen ihanampaa, kuin saada kaiken sen hengenpelastustyön oppien lisäksi vielä hyviä ja ihania ystäviä, niitä kun ei koskaan ole liikaa! Varsinkin Norasta on tullut todella suuri tuki ja turva elämässä ja meistä on tullut todella läheisiä.

10575267_10152322340515794_3591093346810867972_o

Reissu oli rehellisesti sanottuna todella raskas ja hieman on ristiriitaiset fiilikset mm. markkinointityylin kanssa. Itse ainakin ymmärrän erittäin hyvin ihmisten ennakkoluulot ohjelmaa kohtaan, 10 mimmiä uikkareissa ja sillä mainoksella herätetään varmasti kaikenlaista ajatusta, mutta toivon että ohjelman ydin: hengenpelastus tulee isossa roolissa esille ja se, että reissussa ei todellakaan lomailtu hetkeäkään ja ollaan tärkeän asian puolesta. Oli myös mahtavaa, miten moni oikeasti oli tosissaan asian kanssa. Ohjelman teko ja kisat olivat niin kovia sekä rankkoja, ettei tämä kisadieettikään ole mitään siihen verrattuna. Sen verran voin paljastaa, että kehoni tärisi joka päivä väsymyksestä ja ihossani ei ollut kohtaa, joka ei kuplinut palovammoista. Kuvaukset kestivät aamu 7 usein yömyöhään ja lämmintä oli n. 40-50 astetta. Niin ja varjossa me ei oltu koskaan, koska kokoajan kuvattiin!Ruokaa saatiin se muutama kerta päivässä ja ne itse tehtävät olivat henkisesti sekä fyysisesti niin rankkoja, etten ikinä ole vielä tehnyt mitään vastaavaa.

10654052_10152353875301094_1892237239_n

Mulla itsellä on ollut todella vaikeita ajatuksia tämän asian kanssa. Ajoittain on harmittanut että lähdin mukaan, mutta kuitenkin loppujenlopuksi olen erittäin iloinen että lähdin. Opin matkalla  paljon. Tiedän nyt mitä haluan ja mitä en, näen monen asian hyvin eri valossa kuin ennen ohjelmaa. Sen lisäksi sain mahdollisuuden oppia taitoja, joilla voin hyvässä lykyssä joskus pelastaa ihmisen hengen ja sain useita uusia ihania ihmisiä ystävikseni. Uskon että kaikella on tässä elämässä tarkoituksensa ja ilman ohjelmaa olisin varmasti köyhempi kyvyiltäni, ajatusmaailmaltani sekä ihmissuhteiltani. Olen kiitollinen kokemuksesta ja taas askeleen viisaampi.

10602928_10152353861671094_731823869_n

Mitä mieltä te olette? Odottaako joku ohjelmaa, vai seuraatteko ylipäätään tv- sarjoja? Mä itse juuri naureskelin, että rehellisesti sanottuna en katso telkkaria oikeastaan ikinä, enkä ole koskaan seurannut yhtäkään reality ohjelmaa ja nyt olen itse mukana yhdessä. Tuntuu jotenkin aivan epätodelliselta ajatukselta, mutta pian se kuitenkin alkaa!

Toinen hauska juttu on, että jengi varmaan ihmetteli tänään että kukas tuo tyttö on, sillä olen tällä hetkellä lähes 10kg hoikempi kuin kuvauksissa, joissa oli vikat ”massakaudet” päällä, joten kyllä tässä on aikalailla erin näköinen! Heh! Jos joku on nähnyt sen jimillä pyörivän mainoksen, niin kyllähän siinä on poskissa enemmän tavaraa kuin nyt, mutta rehellisesti sanottuna viihdyn kyllä paljon enemmän normaalipainoisena kuin tässä skeleton- lookissa.

10644697_10152322384220794_7006020507957696954_o

Kuvauksissa paino taisi olla sitä 62-63 kg luokkaa, ja nyt mennään about 54-53 kilossa. Normaalipainoinen olen vieläkin, mutta kun rasvaprosentti on todella matala niin näytän aivan eriltä, kuin ennen tämän painoisena. Niinkuin aiemmin olenkin maininnut, niin itse pidin eniten ulkonäöstäni alkudieetillä, kun paino oli 60-58 tienoilla. Sillon tunsin itseni terveen- ja urheilullisen näköiseksi.

10626382_10152322340525794_5630285786056668041_o

Nyt niitä mielipiteitä! Kuka on sun lemppari ohjelmasta ja mitä odotat sarjalta?

 


34 Comments
 • äiti
  Posted at 00:52h, 29 elokuun Vastaa

  Sain joskus maailman suloisimman pienen nyytin syliini ja tuntui , ettei onnellani ollut rajoja. Ajattelin, ettei se voisi olla enää suurempaa…. mutta sitten nyytistä kasvoi paras ja kaunein ystäväni ! Onnella ei tosiaan ole rajoja.
  Linda, olet kaunis ennen ja jälkeen dieetin, kuten myös sen aikana ja ilman sitä. Mitä enemmän löydät itsesi, ajatuksesi ja oman tiesi, sitä kauniimmaksi muutut.
  Ala-asteen todistuksessasi, kohdassa lisätietoja, luki : ”Olet ihana, sosiaalinen hymytyttö. Hymysi valaisee koko luokan ! ” Tuo lause onkin ollut, ja on, sinua hyvin kuvaava. Kiitos, että olet elämässäni; ikuisen sympatian ja vielä ikuisemman pöllön huumorisi kanssa !!! Ja pojat on yhtä rakkaita myös, tietty 🙂
  love, kiss ja pus ja hug

 • Sarah Anniina
  Posted at 01:22h, 29 elokuun Vastaa

  Odotan sarjaa, koska sinä olet siinä 🙂 Muuten ei tulis varmaankaan katseltua ollenkaan 😀

  • Marika
   Posted at 20:38h, 29 elokuun Vastaa

   En oo aiemmin seurannu nuita höpöhöpösarjoja (viidakon tähtöset, maatilan prinsessat ja mitä näitä nyt on), mutta tää vaikuttaa ihan kiinnostavalta! Jännä nähä vastaako se mielikuva minkä blogisi kautta on saanu susta sit todellisuutta. 🙂 tsemppiä loppurutistukseen, näytät jo nyt hyvältä!

 • Eliel
  Posted at 08:41h, 29 elokuun Vastaa

  Mua ärsyttää kun Martina on ilmeisesti huudellut ympäri kyliä kuka tuon skaban voittaa. En tiedä ketään kuka ei tietäisi voittajaa ja kaikki on kuullut sen joltain jolle Martina on kertonut 😀

  • linda
   Posted at 09:21h, 29 elokuun Vastaa

   Ai! Mä en ole törmännyt tähän, mutta kaikenlaista diipadaapaa olen kuullut, harvemmin mitään mikä on paikkaansa pitänyt (; toivotaan ettei kaikki tiedä !!

 • asdfgh
  Posted at 08:55h, 29 elokuun Vastaa

  Sanoit jossain postauksessa että oot kärsiny paniikkihäiriöstä? 🙂 lääkittiinkö sitä vai miten pääsit yli siitä? Ja sarjaaa odotetaan innolla !! Tsemppiä vielä dieettiin 🙂

  • linda
   Posted at 09:19h, 29 elokuun Vastaa

   Sain siihen lääkityksen, jonka olen tosin jättänyt pois. Paniikkihäiriöön tepsii parhaiten mielenhallintaharjoitukset (:

 • maya
  Posted at 09:05h, 29 elokuun Vastaa

  Miks sä oot siinä sarjassa, koska eihän kukaan edes tiedä kuka sä olet?

  • linda
   Posted at 09:17h, 29 elokuun Vastaa

   Mä en osaa sanoa, sitä miksi minut siihen haluttiin sun täytyy kysyä muualta. (: kai blogimaailmaakin aletaan pikkuhiljaa naapurimaamme ruotsin tavoin avaamaan.

  • Tuuli
   Posted at 09:24h, 29 elokuun Vastaa

   Hahhahaaaa. Nyt on kyllä pakko kommentoida, että herranjumala jos Linda on tän kommentoijan mukaan se jota kukaan ei tiedä :DD sarjassa on mun mielestä aika monta muuta pienemmän kaliiberin ”julkkista” 😀 taitaa tällä blogilla olla (kymmeniä?)tuhansia lukijoita, plus löysipä kommentoija itsekin tänne vaikkei ”tiedä kuka sä oot”. Jotain rotia ny tän kommentoinnin kanssa.

 • Nahnah
  Posted at 09:41h, 29 elokuun Vastaa

  Apua! Aloin itkee tolle sun äitin kommentille, IHANA!! Olispa munkin välit äitiin samanlaiset ja yhtä läheiset. Mun piti tulla siis kommentoimaan sua ja Joelia, mut nyt kommentoin sua ja sun äitiä ja sun Joelia! Ootte ihanin pariskunta mitä tiedän. Siis en tietenkään tiedä kaikkea eikä kenenkään muun tarvi tietääkään kun teidän kahden rakastavaisen. Ootte esimerkkejä mulle tulevaisuutta ajatellen, millasen parisuhteen haluan. Teistä huokuu myös se lämpö ja läheisyys, ennenkaikkea se luottamus ja kunnioitus toista kohtaan. Molemmat saa toteuttaa itseään, omia halujaan ja unelmiaan mutta silti se toinen aina mielessä ja sydämessä mukana. Ihanaa jotenkin kun Joel aina kommentoi välillä sun kuviin kaikkee söpöö ja kehuu sua.. Ja nyt sä saat viikon keskittyy täysin ittees, kun jäbä lomailee reissussa. Toi on se täys luottamus mut rakkaus mitä arvostan ja ihailen teissä. Ps. Oon seurannut sun blogia niin iän ikuisuuden ja MUISTAN sen sun ”teiniblogin” jota luin ja seurailin mut silti välillä ärsytti ihan sairaasti mut sillon jo ajattelin että tällä tytöllä on oikeesti hyvä sydän ja odotin aina että koska se alkaa ilmeneen joka päiväsessä tekstissä ja tekemisessä ja oh, im so happy now cause I can see all that beauty of you <3 Ja ps. eniten harmittaa ku oon sulle laittanu meiliä pt:stä keväällä ja et ikinä vastannu 🙁 Mut aattelin antaa sulle aikaa kisojen yli ja kyselen sit uusiks apua!

  • linda
   Posted at 14:44h, 29 elokuun Vastaa

   Voi kiitos, ihana olet ! Ja toivottavasti tästä vielä kehitytään eteenpäin ihmisenä (: Ja olen pahoillani jos en ole vastannut, olethan laittanut mailin varmasti oikeaan osoitteeseen?
   Ja kisojen jälkeen kannattaa ottaa yhteyttä, tällähetkellä en ota uusia asiakkaita koska on niin kamala kiire 🙁 😀

 • veera
  Posted at 10:02h, 29 elokuun Vastaa

  Myötähäpeää odotan tolta ohjelmalta, ihan samallailla ku viidakon tähtösiltäki odotin. Eikä tuottanu pettymystä 😀

  • linda
   Posted at 14:42h, 29 elokuun Vastaa

   No toivotaan että mielipide muuttuu (:

 • Myy
  Posted at 10:19h, 29 elokuun Vastaa

  Odotan innolla sarjaa ilman että minulla olisi ketään ennakkosuosikkia tai lempparia. Ja aiemmalle kommentoijalle pakko sanoa, että minä en ainakaan ole kuullut tai lukenut mistään, kuka skaban olisi voittanut. Tosin minulle ei ole väliä kuka kisan voittaa, itse tekemisen meininki on tärkeämpää.

  • linda
   Posted at 14:42h, 29 elokuun Vastaa

   Hyvältä kuulostaa, hyvä asenne (:

 • MissEvilEve
  Posted at 12:37h, 29 elokuun Vastaa

  Mä aion ehdottomasti katsoa, ja tykkään tän tyyppisistä ohjelmista. En ole kuullut mitään huhuja voittajista tai muutenkaan, ja se on merkityksetöntä. Mulle ei merkkaa voittaja mitään, vaan itse tekeminen ohjelman aikana 🙂

  Niin ja ihana toi äitisi kirjoitus <3 Ja huvittava tuo että eihän sua tunne kukaan, voi elämä taas 😀

  • linda
   Posted at 14:42h, 29 elokuun Vastaa

   Ohjelma tulee kyllä varmasti yllättämään monet. Se on niin rankka ja kaukana viidakontähtöset meiningistä 😀
   Heh äiti on symppis <3 No jotkut tietää, jotkut ei 😀

 • Niina
  Posted at 13:29h, 29 elokuun Vastaa

  Mä aion yrittää katsoa, koska sä olet siinä! En paljoa ehdi kattoo telkkaria, mut jos nyt tsemppais.

  • linda
   Posted at 14:41h, 29 elokuun Vastaa

   Toivotaan, että muutama jakso tulee kerittyä katsomaan! 🙂

 • petra
  Posted at 18:01h, 29 elokuun Vastaa

  Näkeeks tota sarjaa netistä? Ei oo TVtä mutta ois kiva edes yks jakso nähä ku sä oot siellä!

 • mari
  Posted at 20:56h, 29 elokuun Vastaa

  En katso ihan vain Martinan takia, naisen menneisyys, ja myös nykyinen toiminta on hyvin kaukana mun arvomaailmasta. Muutenkin pidän ohjelman konseptia seksistisenä, mutta Jimhän on miehille suunnattu kanava.En tosin tunne yhtään miestä, joka haluaisi kyseistä ohjelmaa katsoa 🙁

 • ida
  Posted at 09:39h, 30 elokuun Vastaa

  Mä odotan ohjelmaa paljon, musta siinä on paljon huipputyyppejä mukana, ja mä tykkään Martinasta siinä on niin paljon asennetta. Ja niin kivaaa et sä oot siinä mukana. Ohjelmaa on vähän markkinoitu seksistisellä tavalla, mut uskon et ohjelma on paljon muuta. Jännäää, ei jaksais enään odottaa. 😀

 • Wera
  Posted at 14:35h, 30 elokuun Vastaa

  Kaimani jo mainitsi, odotan myös suuurta myötähäpeää. Vähän niin kuin kaikki muut ohjelmat missä on tämän tason ”julkkikset” 😀 Tuttuni oli jollain tavalla mukana ohjelman teossa ja mielipide oli aika selkeä: kiljuva muovikanalauma. Ja siltä se myös vaikuttaa. En siis todellakaan aio ohjelmaa katsoa. Paitsi ehkä silloin kun haluan hyvän mielen itsestäni ja haluan tuntea itseni fiksuksi 😀 (tai sitten olen väärässä ja katson joka jakson, mitä en kehtaa tunnustaa….. :D)

 • vera matilda
  Posted at 16:34h, 30 elokuun Vastaa

  Todellakin aion katsoa!!!!

 • Julia
  Posted at 18:06h, 30 elokuun Vastaa

  Moikka Linda! 🙂 Jos olen ymmärtänyt, niin olet tähtäämässä tän vuoden fitness expon bikinifitnekseen? Näkeekö pelkällä messulipulla sun kisat (jos siis oot tulossa!)? 🙂

  • linda
   Posted at 20:57h, 30 elokuun Vastaa

   Näkee !! 🙂 sinne vaan!! ja kyllä, siihen juuri junnu kisaan!

 • fit
  Posted at 19:07h, 31 elokuun Vastaa

  Herranjumala millä tukiaisluukilla oot vetäny tuol. Toi kunnon etureppu ja turvonnu naama….

  • linda
   Posted at 20:06h, 31 elokuun Vastaa

   No jos normaalipainoinen tyttö on sulle tukiaislook, niin sitten oon ylpein mielin tukiaislookilla vetänyt 😉

  • mikaela
   Posted at 10:42h, 02 syyskuun Vastaa

   On yks juttu kritisoida, toinen vittuilla ja sit on se straight up ilkeily, miksi joku tahtoo kommentoida näin? Kertoo ehkä enemmän kommentoijasta kun kohteesta.

 • Riikka
  Posted at 17:46h, 02 syyskuun Vastaa

  Ohjelma todennäköisesti on täysin turhanpäiväinen. Muutenkin tuon tason ohjelmat lähinnä vain huvittavat. Uskon kuitenkin, että näytät siinä varmasti hyvältä 🙂

 • Milla
  Posted at 12:14h, 05 syyskuun Vastaa

  Mä aijon katsoa ton ohjelman ainoastaan siksi että sä oot siinä!

 • Heidi
  Posted at 23:00h, 05 syyskuun Vastaa

  Huh huh, suututtaa, kun lukee, millaisia paskakommentteja täällä jätetään. Täytyy olla paha olla, kun jaksaa tänne tulla kerta toisensa jälkeen haukkumaan ja pahoittamaan toisen mielen. Miltähän nimimerkistä ”fit” tuntuisi, jos joku tulisi päin hänen naamaansa haukkumaan hänen ulkonäköään turvonneeksi ja tukiaislookiksi? Niinpä niin, voisi itku tulla. Tsemppiä Linda, oot vahvin nainen, jonka tiedän!

Post A Comment