Tavallinen päiväni, josta ystävät ja perhe tekevät mahtavan

Herään ennen herätystä, sillä dieetti on pienentänyt selvästi unentarvetta . Verhot on huonosti, joten näen raosta ettei ulkona ainakaan sada, hienoa. JLO ulos, keppien heittelyä unohtamatta.

Aminot ja vitamiinit naamaan ja lenkille. Juoksentelen vanhoja, satoja kertoja koluttuja reittejä, mutta onneksi vastaan tulee kuitenkin aina uudet ihmiset. Lenkillä usein analysoin ihmisiä, mietin mitä kenenkin mielessä liikkuu tai minne he ovat menossa.

Puhelin pärisee, joten pysähdyn hetkeksi. Kukas muukaan siellä viestittää tsemppejä kuin ihana tukeni, Nora. Tulee heti hyvä fiilis. Jatkan vielä yhden kierroksen töölönlahtea ja päätän treenin kuntopiiriin, joka sisältää askelkyykkyjä, punnerruksia ja vatsoja.

Kotiin päästyäni ovella tulee vastaan aina niin iloinen JLO. Miten se voi aina olla yhtä innoissaan ja onnellinen kun tuun kotiin? Me tehdään yhdessä ruokaa ja vietetään hetki sohvalla.

Pikkuhiljaa raahaudun koneelle. Nyt on se aika päivästä, kun tehdään töitä. Mun sähköposti kaatui eikä päästänyt mua sisään moneen päivään, mutta nyt sain vihdoin takaisin mailit ja voin alkaa tekemään töitä. Niitä on paljon ja tuntuu epätoivoiselta.

Soitan äidille ja vietetään taas yhdessä nopea, mutta ytimekäs kuulumisten vaihto. Tämä toistuu joka päivä. Päivi laittaa mulle kuvan sen tekemästä meikistä. Mietin miten hienoa on, että Päivi on löytänyt juttunsa ja on siinä vielä aivan älyttömän hyvä! Ehdotan elokuviin menemistä. Sovitaan, että palataan asiaan myöhemmin ja sitten mä nukahdan.

Unenpöpperöisenä tajuan, että mun pitäis olla jo salilla. Katson puhelinta ja Sara siellä pyytää iltalenkille. Hmm, lupasin Päiville mennä leffaan, mutta nyt kun nukuin pommiin niin taitaa mennä suunnitelmat uusiksi. Molemmat ymmärtää ja sovitaan, että yritetään huomenna posetella yhdessä! Viikonloppuna ainakin tehdään jotain, sillä Saralla on synttärit. Facebook ilmottaa, että Viivi on kipeä. Vietin eilen aikaa Inkan ja Viivin kanssa ja muistan että Inka oli myös kipeä. Lasken 1+1 ja käyn hakemassa vettä, jonne tiputan liioitellun määrän punahattu- uutetta. Kipeäksi mä en suostu tulemaan!

Nyt äkkiä aminot naamaan, kamat kasaan ja eteenpäin! Muistan hississä, että unohdin tietenkin sateenvarjon sisälle, joten upotan lippiksen kunnolla päähän ja talsin suoraan sateeseen. Ilma on kuitenkin kaunis ja raikas. Aurinko paistaa ja sadepisarat on todella suuria, melkein kuin rakeita.  Ihmiset katsoo mua kun kuvailen innoissani maisemia ja hymyilen itsekseni hölmösti.

Salin ovella näenkin jo tuttuja naamoja, moikkaan ja jatkan sisälle. Mietin, jäiköhän mulle jotain kastiketta tai ruokaa naamaan, kun unohdin taas kokonaan katsoa peiliin ennen lähtöä. Meidän ihana minilinda tuleekin vastaan jo käytävällä ja vaihdetaan kuulumiset. Sitten äkkiä niiden jalkojen pariin. Treenin ajaksi laitan musat täysille, vedän lipan vielä syvemmälle päähän ja keskityn treeniin. Kun jumpat on jumpattu, nostan lippaa ja huomaan että löydän ihmisten joukosta tuttuja kasvoja ja vaihdan Villen kanssa kuulumisia. Siirryn raskaiden liikkeiden jälkeen hyppyjen pariin toiselle puolelle salia ja jatkan siitä aerobisen pariin kiipeämään portaita. Ei hitto, taas näitä portaita. Jalat tärisee jo valmiiksi. Sovin itseni kanssa, että saan ottaa tämän aerobisen rauhallisemmin, sillä aamutreeni oli niin kova ja jalkatreenin jälkeen jalat särkee jo valmiiksi. No, minuutin kuluttua rullaan jo 112 porrasta minuutissa vauhtia ja tiedän, ettei vauhti tästä ainakaan hiljene. Mä olen huono antamaan periksi….

Tuntuu että kuolen. Käännän katsetta ja näen Kristan tuulettamassa crosstrainerissa ja viittomassa mulle tulta purjeisiin. Yhtäkkiä energiaa alkaa virtaamaan ja jaksan loppuun asti hymyillen. Treenin jälkeen oon taas niin hiestä märkä, etten oikeen tiedä miten päin olisin. Vähän ehkä jo hävettää olla näin märkä.

Pieni hengähdys, vettä naamaan litroittain ja alas moikkaamaan Kristaa. Hetki keritään juttelemaan, kunnes kolmas Linda hipsiikin jo takana. Mahtavaa, kaikki taas koossa! Käyn pukuhuoneessa pukemassa ulkovaatteet päälle, mutta pakko käydä vielä moikkaamassa tyttöjä. Nauretaan, huudetaan, häiritään todennäkösesti muita, mutta meillä on kivaa! Lähden jälleen kerran hymy leveästi huulilla kotiin ja mietin matkalla, miten kiitollinen olen ystävistäni ja ihmisitä ympärilläni. Avaan puhelimen ja meidän ryhmäkeskustelussa heitelläänkin jo sydämiä ja tsempataan toisiamme.

Kotimatkalla soitan Joelille. Ikävä on kova, mutta toisaalta on mukavaa saada vähän omaa aikaa ja rauhaa dieettiin. Enää ei sada ja muistan, että mun täytyy käydä kaupassa!

Kauppamatkalla soitan taas äidille. Mulla ei oikeestaan oo mitään asiaa, niinku ei ikinä, mutta vihaan kävellä yksin ja äiti tai Päivi joutuvat aina mun matkaseurauhreiksi. Onneksi molempiin voi aina luottaa ja juttua lentää usein niin paljon, että puhelu on jossain vaiheessa pakko lopettaa.

Vihdoin ruokaa. Facebookissa saan viestin veljeltäni, joka kertoo kuinka kovaa aikoo kannustaa mua karsinnoissa. Avaan instagramin ja huomaan, että mun isä on tykännyt kohta jokaisesta mun kuvasta. Ihania tyyppejä!

Tulen koneelle ja ajattelen, että kirjoittaisin tekstin ystävistä. Mietin hetken ihmisiä mun ympärillä ja huomaan pidättäväni kyyneliä. En mä osaa kertoa, miten onnellinen oon jokaisesta ihmisestä mun ympärillä ja ihmettelen itsekin, että miten oon ansainnut tällaisia tyyppejä mun elämään, mutta uskon, että jokaisella on tarkoituksensa.

Ympäröikää ihmiset hyvät itsenne tyypeillä, jotka tuovat teissä esiin parhaat piirteenne.

Nyt nukkumaan. Huomenna postausta mun uudesta IHANASTA tukasta <3

ps. Huomenna ilmestyy kauppihin uusin fitbody, joten muistakaa hakea omanne !

vaatteet: Biancaneven tuleva mallisto kuva: Petri Mast

vaatteet: Biancaneven tuleva mallisto
kuva: Petri Mast

 

 

 

 

 

 

 

 


22 Comments
 • Terri
  Posted at 07:22h, 27 elokuun Vastaa

  Hieno kirjoitus! Omilta läheisiltä ja ystäviltä saa sen parhaan boostin silloin kun olisi itse jo valmis luovuttamaan.
  Tsemppiä sulle viimeistelyyn ennen kisoja sekä onnea kisoihin. Olet todella inspiroiva ihminen :)

  • linda
   Posted at 15:59h, 27 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon! Ystävät ja perhe on kyllä suurimpia tukia asiassa kuin asiassa (:

 • Erika
  Posted at 08:52h, 27 elokuun Vastaa

  Mahtava teksti! Sulla on ihailtava asenne :)

  • linda
   Posted at 15:59h, 27 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon (:

 • Elli
  Posted at 09:00h, 27 elokuun Vastaa

  Joka postauksesi tuo minulle ihan aina todella hyvän mielen, inspiroit niin paljon ja olet positiivisella mielellä elämässä <3 olet ihana.

  • linda
   Posted at 15:59h, 27 elokuun Vastaa

   Ihana kuulla että motivoi !! <3 itse olet ihana!

 • Cilla
  Posted at 09:52h, 27 elokuun Vastaa

  Jee mahtavaa! oot suuri esimerkki meille lukijoille!

  Haluisin kysyä, tässäkkin tekstissä pari kertaan esiintyneistä aminohapoista. Mitä merkkiä käytät/mitä tuotetta? :) kiitos kovasti jo etukäteen :)

  • linda
   Posted at 15:59h, 27 elokuun Vastaa

   Moikka! Kiitos paljon! (: Käytän FASTin bcaa+ kapseleina, sekä glutamiinia ja EAA:ta :)

 • dilli
  Posted at 10:34h, 27 elokuun Vastaa

  mitä jos ei ole kavereita?

  • linda
   Posted at 15:55h, 27 elokuun Vastaa

   Kyllä mä uskon että sulla on, ja ainakin perhe tukena jos ei muuta (: välillä voi tuntuu jossain kohtaa elämässä siltä, että on yksin, mutta ainakin itse vanhetessani kun opin ymmärtämään itseäni, niin löydän saman henkisiä ihmisiä ympärilleni (:

 • Iris
  Posted at 11:24h, 27 elokuun Vastaa

  Ikinä en oo ennen kommentoinut blogeihin mutta nyt on pakko kun alkoi niin naurattamaan!! :-)
  Tuttuun tapaan latasin uusiin välilehtiin kaikki lukemani Fitfashion blogit jotka olivat kirjoittaneet viime käyntini jälkeen. Ja heh, huomasin ajatuksissani säästäväni ja jättäväni parhaan palan eli sinun blogisi viimeiseksi niin kuin aina tekee hyvän ruoankin osalta.. Eli paras pala jää viimeiseksi lautaselle!! ;-) Tekstisi ovat parasta luettavaa!! Tsemppiä kisoihin, olet edistynyt huimasti. Pärjäät varmasti super hyvin kisoissa!!

  • linda
   Posted at 15:54h, 27 elokuun Vastaa

   Eikä !! hahaha, voi että, olen otettu! Täällä on niin hyviä blogeja ja monet panostaa niin paljon, että mieletöntä kuulla (: kiitos <3!!

   • JL
    Posted at 23:39h, 27 elokuun Vastaa

    Pakko paljasta, että samaa mäkin teen aina, siis kaikkien seuraamieni blogien seasta säästän Lindan ja aivan parin muun mielenkiintoisimman bloggaajan tekstit viimeiseksi luettavaksi ^^)

 • linda
  Posted at 11:55h, 27 elokuun Vastaa

  Ihana Linda! Tulin tosi onnelliseksi sun kirjoituksesta ja nimenomaan se on niin tärkeää että on hyviä positiivisia läheisiä ja ystäviä. Välillä kun itse mietin myös ympärilläni olevia tulee myös kyynel silmään ihan silkasta onnesta :) mutta niin sen pitääkin mennä. Olen niin iloinen että omasta elämästä on jäänyt draama pois kun negatiiviset ihmiset on karsittu pois. Tsemppiä vielä treeniin loppumetreille ja onnea kisoihin! <3

  • linda
   Posted at 15:53h, 27 elokuun Vastaa

   Mulla sama, kun vaan luottaa intuitioon ja sulkee kaiken negatiivisen ulos elämästä niin nopeasti huomaa, että se on usein oikea ratkaisu <3 Kiitos paljon!!! (:

 • Mia
  Posted at 13:34h, 27 elokuun Vastaa

  aivan ihana postaus! oot ihanan energinen ja sä kyllä löydät jokaisesta hetkestä niiiiiin paljon positiivista :)) oot superihana ihminen
  tsemppiä sulle loppurutistukseen ♥

  • linda
   Posted at 15:53h, 27 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon <3 Tsemppiä sinnekkin, mitä ikinä sitten päätätkään touhuilla ;)

 • mira
  Posted at 18:07h, 27 elokuun Vastaa

  Kamalan näköistä tai en itse ainakaa tykkää ku sussa ei oo ku luuta ja nahkaa vaan. Ei tuo oo terveen näköstä :/

  • linda
   Posted at 18:35h, 27 elokuun Vastaa

   Kisakunto ei olekaan normaali terveellinen kunto, eikä sitä tule verratakkaan mihinkään normaaliin olotilaan. Paino mulla on kuitenkin vielä aivan normaali, mutta rasvat pienet, eikä se naisella olekaan kovin kaunista. :/

 • Karo
  Posted at 20:11h, 28 elokuun Vastaa

  Pakko kommentoida että ihana miten oot kehittynyt ihmisenä! Susta on tullut jotenkin maanläheisempi ja sun postauksia lukiessa tulee itsellekkin hyvä mieli!:) semmoinen kysymys että syötkö proteiinipatukoita ikinä? Jos syöt niin mitä merkkiä/makua? :)

 • outi
  Posted at 06:52h, 29 elokuun Vastaa

  Ihana kirjoitus, ihan hymyilytti lukiessa :)

 • Nansku
  Posted at 07:20h, 29 elokuun Vastaa

  Ihana Linda! Sitä saa mitä tilaa.. Olemalla muille avoin ja ennenkaikkea aito, saa lähelleen samanhenkisiä ihmisiä. Toki varmasti muitakin mutta ei ne jaksa kauaa sellasen seurassa kellä on hyvä, puhdas sydän tai sit ne alkaa tuomaan itsestään myös sen puolen esiin. Kaikkea hyvää, pussss

Post A Comment