Toivepostausta: tukkajuttuja ja lukijoilleni syksyn tarjous!

Heippa!

Nyt on taas tukkapostauksen aika, niinkuin lupailinkin!

Mun hiuksista tulee yllättävän paljon aina kyselyjä, joten tässä nyt pieni tietoisku mun hiuksista ja hiustenhoidosta siitä kiinnostuneille. :)

Käyn siis kampaajalla Suomen ykkös kampaamossa,  Studio Gyylissä ja mun hiuksista vastaa ihana Jesse Virtanen!

10551591_10152319435315794_3678749439422367383_o

Mä oon itse ainakin aivan rakastunut mun hiuksiin. Juuri on melko tumma, mutta ei kuitenkaan dramaattisen tumma ja päälliosa sekä latvat koostuvat eri sävyisistä vaaleista raidoista sekä teippipidennyksistä. Teipit on tehty hauskalla tekniikalla, sillä mulla on päässä oikeesti lähes valkoista tukkaa päässä, mutta koska laittaja on niin taitava, niin ne sulautuvat hienosti joukkoon ;)

Maanantaina Jesse laittoi mun juuren kuntoon sekä raidotti sävyjä vielä puhtaimmiksi. Tykkään pitää mun hiuksia arkisin vähän pörröisinä ja heittää jakauksen ”huolettomasti” jommalle kummalle puolelle. On myös hauskaa, kun pystyy vaihtamaan helposti lookkia tummemmasta vaaleemmaksi, jakauksesta ja kampauksesta riippuen.

tässä huomaa, miten lookkia muuttamalla saa hiuksista selkeästi tummemman näköiset

tässä huomaa, miten kampausta muuttamalla saa hiuksista selkeästi tummemman näköiset

Laitan kisaviimeistelyviikolla uudet teipit, joten saan pian taas hieman uudenlaista lookkia. Pidennyksinä toimii Bp-hairin todella hyvänlaatuinen tukka. Vaaleakin pysyy hyvin kunnossa, kunhan vaan muistaa hoitaa oikein. Jesseltä saa älyttömän hyviä vinkkejä hiustenhoitoon sekä laittoon!

Jesse on aivan huippu kampaaja ja osaa käsitellä vähän vaikeampaakin tukkaa, sillä on työskennellyt mm. Espanjassa paikallisessa kampaamossa ja tottunut käsittelemään ”ulkomaalaista tukkaa”, mikä on hyvin erinlaista kuin Suomalainen. Mulla itsellä on esimerkiksi todella karhea ja kuiva tukka, joten ihan perus raidotus tms. ei ikinä toimi, vaan tähän pörröön tarvitaan jo oikeesti taitoakin!

Jesse on myös kampaus puolella aivan huippu ja on tehnytkin hiuksia muotinäytöksiin sekä kuvauksiin. Joten jos jollain on tarvetta kampauksiin tai näytöksiin/kuvauksiin hiustenlaittajaa, niin Jesseen ehdottomasti yhteyttä!

10560344_10152319435325794_470583369204860332_o

Hiuksiin käytän kotona ID- hairin pidennyshiuksille tarkoitettuja tuotteita ja Jesse osaa neuvoa jokaiselle omansa, niin pysyy tukka kuosissa. Oli pidennykset tai ei!

Gyylissä on se kiva, että heillä voi maksaa laskulla ja voi itse valita, maksaako erissä vai kokonaan. Lasku tulee siis kotiin ja sieltä saa itse päättää summan, jota alkaa vähentämään. Ei siis tarvitse aina välttämättä maksaa koko summaa heti, vaan tarvittaessa jakaa maksun osiin. Kätevää!

Jessellä on nyt tarjous mun lukijoille: syys- ja lokakuun ajan -15% väri & leikkaus paketista! Gyyli on todella suosittu kampaamo, joten kannattaa olla AJOISSA jos haluaa syystukkaa! Sanon tämän kokemuksen syvällä rintaäänellä, koska olen aina itse viimetipassa ja sitten itken kotona juurikasvua, kun ajat on täynnä. :D 

Ajan voi varata helpotein netistä : AJANVARAUS ja muistaa sitten viimeistään paikanpäällä ilmoittaa, että näki tarjouksen mun blogista, niin saa vielä tuon syksyn alennuksen!

Puhelinnumerostakin saa kiinni, mutta netistä varaaminen on kätevintä. 040 127 27 21

Gyyli sijaitsee bulevardilla, joten sinne on helppo mennä. Gyyli on ihanan trendikäs ja raikas kampaamo, jossa soi hyvä musa ja siellä on myös aina ERITTÄIN hauskaa!! Läpändeerus lentää, joten hiljaisista ja vaivaantuneista kampaamokäynneistä ei tarvitse murehtia jos suuntaa Gyyliin! Mua aina naurattaa, kun en millään meinaa lähteä kotiin sieltä. :D

10623755_10152320180565794_3310643140197441142_o


8 Comments
 • ida
  Posted at 01:03h, 28 elokuun Vastaa

  Tuli itselle hyvään saumaan tämä hiuspostaus. Jätin kesän alussa pitkän harkinnan jälkeen hiuspidennykseni pois, joita olen käyttänyt neljä vuotta. Huh että olo keveni kummasti! Myös mielenkiinto hiusten HOITAMISEEN heräsi sekä halusin pitää omista hiuksistani hyvää huolta. Nyt on hiukset jo ehtiny tuuhentua ja kasvaa. Päänahasta on lähteny kaikki hiustenpidennyksistä aiheutuneet kaljut kohdat pois. Uskon sen olevan laadukkaan ruokavalion sekä kampaamotuotteiden yhdistelmän ansiota.

 • ida
  Posted at 01:08h, 28 elokuun Vastaa

  Niin ja tsemppiä kisoihin! Olet esimerkillinen nainen <3

 • vera matilda
  Posted at 07:30h, 28 elokuun Vastaa

  Aivan ihanat hiukset! ♡
  http://mynameisv90.blogspot.fi/?m=1

 • daniela
  Posted at 11:22h, 28 elokuun Vastaa

  sä oot niin leikellyn näkönen:(

 • n
  Posted at 11:25h, 28 elokuun Vastaa

  Oot aina niin täynnä positiivista energiaa että se aivan tarttuu muhunkin! Tsemppiä linda susta saa niin motivaatiota omaan treenaamiseen :)!

 • Anna
  Posted at 12:43h, 28 elokuun Vastaa

  Heippa!
  Missä kunnossa sun oma tukka on? Oon lukenut sun blogia ihan alusta asti ja muistan kun luovuit pidennyksistä ja saarnasit että älkää laittako niitä ymsyms ja nyt sulla on taas itellä ne :D en sano pahalla ihan mielenkiinnosta kysyn että miten tukka kestäny vaalentamista ja pidennyksiä yhtä aikaa

 • Henni
  Posted at 22:59h, 28 elokuun Vastaa

  Kiitos vinkistä kampaamon suhteen :) Tänne muutettuani toiselta paikkakunnalta en oo uskaltanu mennä minnekkään kampaajalle, nyt sain varattua (onneksi, tuge aivan hirveessä kuosissa) jo huomiselle ajan, nimenomaan Jesselle :)

  Tsemppiä vielä kisoihin ja loppuajalle :)

  • linda
   Posted at 00:05h, 29 elokuun Vastaa

   Huippua! Jesse on ihana, muista sanoa mun nimi niin saat varmasti sen alen! Ja toivottavasti tulee huippu tukka ! <3

Post A Comment