Aikamatka nuoruuteen.

Salamoi hurjasti ja ulkona sataa kaatamalla. Miten nopeesti voikaan kesä vaihtua syksyyn… On ollut todella raskas päivä ja väsy on nytkin kova, mutta en saa unta koska Joel lähti Espanjaan ja mua jännittää taas kaikki. Väsynyt, mutta kuitenkin onnellinen. Tänään oli posetreenit Mayorsilla ja niiden jälkeen suunnistin ihanan Viivin luo porkkanainkivääriomena mehulle. Viivillä on mehulinko, jolla se tekee itse älyttömän hyvää mehua. Mä olen aina ennen vihannut porkkanamehua ja nyt mä en saa sitä makua päästäni. Pakko saada oma!

Viiviltä lähtiessäni käppäilin pitkästä aikaa Elixian Alexiumille. Voi vitsi miten pieni se onkaan nykyään. Muistan Elixian pelottavana isona salina, sillä kävin siellä 2 vuotta muutettuani Helsinkiin, enkä olis sillon uskonut, että sitä joskus ollaan menossa ihan oikeesti kisaamaan.

Oon ollut menossa nukkumaan jo pian 2 tuntia. Äsken kuitenkin nälkä yllätti ja lähdin hakemaan jääkaapista porkkanoita. Matkalla törmäsin Demi lehteen. Ostin sen viimeviikolla, koska siellä oli pieni juttu, jossa kerron miten jaksan treenata ja mikä mua motivoi.

10612994_10152308237530794_8109481216702811532_n

Nappasin Demin ja suunnistin sänkyyn. Luin koko lehden ja uppouduin omaan nuoruuteeni täysin, sillä lehti on suunnattu nuoremmalle väelle ja jutut käsittelevät aiheita jotka on silloin hyvin olennaisia ja suuressa roolissa. Okei, oonhan mä vieläkin nuori, jopa oikeutettu junnu sarjoihin, mutta kuitenkin. ;)

Oli ihanaa lukea lehteä ja samalla muistella omia yläaste- ja lukioaikoja. Voi apua niitä tunteiden heittelyjä, ihastukset tuli ja meni, sydän särkyi, vannottiin ettei koskaan enää, juovuttiin salaa kesäöinä ja kaikki oli muutenkin niin huoletonta. En vaihtais päivääkään! Oon hyvin onnellinen siitä, että olen elänyt.

Olisin voinut olla parempi koulussa, tehdä järkevämpiä päätöksiä ja olla vastuullisempi, mutta kaikki hyvät sekä huonot valinnat on tehneet musta sen mitä tällä hetkellä olen. En ole vielä valmis ihmisenä ja innolla odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Minkälaisia ajatuksia mulla on 5 vuoden päästä, kun jo nyt olen eri mieltä monista asioista ja tekisin monia asioita erilailla kuin vaikka tämän vuoden alussa? Toisaalta, ilman aijempia valintoja: hyviä tai huonoja, ei koskaan kasva ihmisenä tai opi ymmärtämään itseään. Mistä voi tietää mitä haluaa, ellei kokeilemalla ja kokemalla? Virheistä opitaan, joten ajattelin tehdä niitä vielä paljon lisää!

mistakes

 


6 Comments
 • Eveliina
  Posted at 10:54h, 24 elokuun Vastaa

  Loistava kirjotus, varsinki viimenen kappale osu ja uppos! Ei pitäis murehtia menneitä huonoja valintoja vaan keskittyä tähän hetkeen :) Mukavaa syksyä ja hyviä treenejä Linda! :)

 • petra
  Posted at 11:18h, 24 elokuun Vastaa

  Hih ihana postaus! Vois itekki lukee demiä pitkästä aikaa :D hei voisitko muuten tehdä postausta palautumistuotteista, mitä kaikkia itse olet kokeillut ja mitä hyviä ja huonoja puolia olet niistä löytänyt? Mistä tuotteet kannattaa ostaa, mitkä ovat laadukkaita ja hyviä tuotteita? Tilaatko itse tuotteesi fitnesstukusta vai mistä? Missä suhteessa hiilareita ja proteiineja tulisi saada? Oletko kokeillut proteiinipuddingeja ja protein pancake-jauhesekoituksia? Mielipiteitä niistä? Kannattaako palautumiseen juoda palkkari vai käykö myös noi puddingit, pannarit tai ihan perusruoka kuten kananmunat, kana, rahka tmv. Ja hei mitkä maut on ollu sun mieleen!? Makuhan on tärkeä :D onko joku ollut erityisen pahaa..? Syötkö itse prodepatukoita tai -rahkoja tai -smoothieita (kaupan hyllyltä)? Ja voit siis vastata offin mukaan jos sulla nyt dieetillä on vähän eri tuotteita tai muuta :D ois tosi mielenkiintosta kuulla!! Itellä vähä hakusessa aina ku pitää ostaa uus jauhe että mitä ostaisin. Oon pitäytyny ruokakaupan fast hera80 -jauheissa mutta nyt tilasin äske fitnesstukusta leaderin massa+ muistaakseni :D vähän jänskättää maistuuko se hyvälle vai pitääkö tuo kilon säkki kiskoo väkisin alas :’D ois kiva ku löytyis niitä yhen annoksen jauheita nii sais eka kokeilla mistä tykkää..

 • Sini
  Posted at 17:58h, 25 elokuun Vastaa

  Sulla on kyllä hirveen fiksuja ajatuksia ikäiseksesi ja vaikutat jalat maassa tyypiltä! :) Eksyin joskus vahingossa blogiisi ja täytyy sanoa, että olet kyllä hurjan työn tehnyt ja mieletön mimmi:) Tuli mieleen muuten, että joskus aikaisemmin taisit sanoa, että vaalennat kesäksi hiuksia ja sitten kisaamaan tummilla, että erottuu ”blondien joukosta” tai jotain vastaavaa, että vieläkö meinasit tummaksi vetästä kun olet noin kivan väriseksi saanut? :)
  Tsemppiä ja mukavaa syksyä sinulle!

 • vera matilda
  Posted at 05:53h, 26 elokuun Vastaa

  Totta joka sana! Turha murehtia, mitä ei ole tullut tehtyä tai minkä olisi voinut tehdä eri tavalla. Life keeps on going!
  http://mynameisv90.blogspot.fi/?m=1

 • justme
  Posted at 21:12h, 28 elokuun Vastaa

  MÄ EN KESTÄ! siiis vaikka en eees tunne sua niin pakko sanoo ooot ihana :D haha! Kaikki sun jutut on kuin mun omasta päästä ja mietit samoja asioita ja siis ah oot kyllä suurin mun motivaattorini!

  • linda
   Posted at 00:06h, 29 elokuun Vastaa

   Voi ei, ihana kuulla :D Soulmate !;)

Post A Comment