Kisakunto vs. off-kunto

Eilen jalkatreenin ja HIIT:in jälkeen keikistelin vähän peilin edessä kotona ja voivottelin pienentynyttä mahalaukkua. Saan aikaan kunnon ähkyn aivan olemattomista ruokamääristä ja välillä, kun tapani mukaan ahtaan itseni täyteen vihanneksia ja salaattia, on olo hyvin tukala.

Joel siinä katteli ja tokaisi, että vaikka kuntoni on ihan älytön, pitää hän ehdottomasti mua kauniimpana offilla kuin nyt. Voiko ihanempia sanoja tulla oman miehen suusta? EI. Olen elämäni kunnossa, pienissä rasvoissa palikat esillä ja silti olen itse aivan samaa mieltä. Offilla koko olemus on paljon elinvoimaisempi ja Joel kuulemma ikävöi varsinkin mun vahvoja reisiä ;)

aamu kuntoa.

aamu kuntoa.

offilla

offilla

Näin dieetillä on tullut karusti huomattua, miten olemattomat on ne lihakset, jotka sieltä sitten paljastuukaan. Toki olen hyvin paineeton ja tyhjä tällä hetkellä ja toivon mukaan tankkauspäivänä (jota vietän ens viikonloppuna) vähän tulee lihasta esiin.

Joel olis halunnut, että otan teille eilen kuvan mun kunnosta ja painosta ja laitan tänne. Illalla painoin 57 kiloa ja näytin pienemmältä kuin 47 kilosena. Ihan älytöntä. Niin se lihas kuitenkin siellä painaa, vaikka sitä olisikin vielä aika minimäärä. Aamupaino on tällähetkellä n. 55 kiloa ja luulen että mun kisapaino on jotain 50 kg paikkeilla. Tiedän, että tästä kun mennään eteenpäin en tule pitämään enää ulkonäköäni kauniina tai kovin naisellisena, mutta on toki myös kiehtovaa ja jännittävää nähdä mitä täältä ikinä kuoriutuukaan vielä ja miltä minä näytän kisapäivänä.

10547780_10152267168515794_1048398883583315129_o

 

Kirjoituksen pointti on kuitenkin se, että älkää hyvät ihmiset kuvitelko että pieni rasvaprosentti tai vatsalihakset tekis teistä yhtään sen parempia ihmisiä tai onnellisempia. Toki kaikkea saa- ja kannattaa havitella, itseään voi haastaa ja tavotteita asettaa, mutta kyllä ihminen on vaan kauneimmillaan kun se voi hyvin, on elinvoimainen ja onnellinen. (:

 


32 Comments
 • ida
  Posted at 15:03h, 31 heinäkuun Vastaa

  täytyy sanoa et osus ja uppos oikeen kunnolla toi viimeinen kappale! oot huikee mimmi <3 ja upea kroppa nytkin vaikka samaa mieltä olen sun kanssa että offi kunto on musta kauniimpi. PALJON tsemppiä vielä viimeisiin rutistuksiin ja kisoihin!

  • linda
   Posted at 16:21h, 31 heinäkuun Vastaa

   Joo kyllä tää on siistiä mutta ei tässä kunnossa jatkuvasti vois olla :D kiitos <3

 • Katriina
  Posted at 15:03h, 31 heinäkuun Vastaa

  Kaunis kirjoitus :)

  • linda
   Posted at 16:21h, 31 heinäkuun Vastaa

   Kiitos (:

 • Panagiotis Danakas
  Posted at 15:55h, 31 heinäkuun Vastaa

  Olen kyllä samaa mieltä Joel:iin kanssa tästä asiasta, Ymmärrän kuitenkin sun tavoite ja olet saavuttanut niin huikea tuloksen; vaikka olet joskus itsellesi niin kriittinen; Kuitenkin harmittaa niin paljon että, mun matka alkaa juuri silloin kun sun kisat alkaa, Olemme kaikki niin ylpeitä sinusta ei ainoastaan mitä olet saavuttanut fitness puolesta mutta eniten siitä mitä olet saavuttanut ihmisenä… LOVE YOU

  • linda
   Posted at 16:20h, 31 heinäkuun Vastaa

   Kiitos isi <3 love you more!

 • gerbiili
  Posted at 16:12h, 31 heinäkuun Vastaa

  Vähän on vielä tytön tylleröisellä löysää kyljissä. Sitä ollaan keskitytty vaan kuvauksiin..AIJAIJAI!

  • linda
   Posted at 16:19h, 31 heinäkuun Vastaa

   Onhan sitä vielä !! 10 & 7 viikkoa aikaa kadottaa löysät (:

 • veera
  Posted at 16:39h, 31 heinäkuun Vastaa

  http://mynameisv90.blogspot.fi/?m=1
  täysin samaa mieltä! Kunhan itse on tyytyväinen, niin ei väliä onko kurvikas, poikamainen tai lihaksikas!

  • linda
   Posted at 00:12h, 05 elokuun Vastaa

   Nimenomaan!! :)

 • Tiina
  Posted at 18:00h, 31 heinäkuun Vastaa

  Jälleen upea teksti, Linda! Ja olette molemmat Joelin kanssa oikeassa, et ole mitään myrkkyä silmälle nytkään, mutta todella näyttävä offilla :) Näytät ja annat monelle todella hyvää esimerkkiä. Saati, että ihanasti varoittelet meitä seuraajia, että ”huonompaan” mennään ;)

  Minua jäi kiinnostamaan, kun kerran ohimennen kirjoitit, että tekisit nyt offilla jotain asioita toisin. Olisi ilo, joa joskus jakaisit näitä ajatuksia meidän lukijoiden kanssa. Mitä tulet muuttamaan tai kehittämään :) Samalla vinkkiä meille nyt offilla oleville kanssasisarille :)

  • linda
   Posted at 00:12h, 05 elokuun Vastaa

   Ens offilla aijon just nimenomaan panostaa uneen ja sen laatuun, rytmiin. Lisäksi syödä ja olla vielä maltillisempi, panostaa ja kuunnella omaa kehoa ja sen tarpeita (: ne tulee ekana mieleen! ja kiitos paljon, ihana olet <3

 • miia
  Posted at 18:02h, 31 heinäkuun Vastaa

  Luin tän kahvitauolla ja muotoilin vähä huonosti äsken tossa kassalla eli siis tarkotin että upeessa kunnossa et vau mitkä lihakset sieltä on tullu esiin! Oli pakko tulla oikasee :D

  T. Miia tiiät kyllä minkä kassalta :D

  • linda
   Posted at 00:11h, 05 elokuun Vastaa

   hehee !! kiitos <3

 • Marsku
  Posted at 18:13h, 31 heinäkuun Vastaa

  Onko sulla urheilun saralla jotain muita tavoitteita tai haaveita kuin tämä fitness? Esim maratoneja ja triathloneja yms. Yhtäaikaahan näitä projekteja on hankala toteuttaa mutta kai joskus fitness-kisaamiseen kyllästyy ja tulee joitakin vuosien taukoja. Postaustoive oliskin juuri elämää kisaamisen jälkeen, miten urheilu näkyy sitten sun elämässä? ;)

  • linda
   Posted at 00:10h, 05 elokuun Vastaa

   Fitnestä aijon varmasti jatkaa elämäntapana pitkään, mutta katsotaan mihin se kehittyy kun kisaaminen ei nappaa tai kroppa haluaa taukoa. :) ei oo tosiaankaan kovin hyvä kisata usein fitneksessä.

 • jansku
  Posted at 19:44h, 31 heinäkuun Vastaa

  Upeelta näytät myös offilla! Mua kiinnostais tietää paljon suurinpiirtein syöt offilla hiilareita? (siis edes karkea arvio??) Entä onko offilla ja aktiivisella massankasvatus kaudella jotain eroa? Toisin sanoen, syötkö dieettiä lukuunottamatta koko ajan vähän plus kaloreita vai miten homma oikein käytännössä toimii? :)

  • linda
   Posted at 00:09h, 05 elokuun Vastaa

   about 300 grammaa päivässä :) ja onhan niillä, esim nyt viime offilla otin kunnolla sitä massaa, ens offilla pyrin pitämään sellasena + max 8 kiloa kisapainosta, mutta silti makrot ja kalorit niin, että ravintoa riittää lihaksien rakennukseen. :) Eli viime offilla söin kokoajan reiluilla plussilla, ens offilla syön todennäkösesti sellasilla semisti plussilla :D

 • sofi
  Posted at 12:30h, 01 elokuun Vastaa

  mun mielest toi aamukunto on nyt siis VAU! mun silmää miellyttää kyllä paljon, toi on mun käsitys ihan täydellisest kropast:D mut thats just me… en kyl siis vielkään oikeen tajuu et miten treenaat? salii ja lenkkii vain vaiko?:)

  • linda
   Posted at 00:07h, 05 elokuun Vastaa

   lenkkeilen vähän, mutta teen kuntopiiriä, hiittiä, salia :) ja kiitos!!

 • pähkinä
  Posted at 13:20h, 01 elokuun Vastaa

  JALKATREENI POSTAUSTA!! Ihan älyttömän ihanat takareidet!!!

  • linda
   Posted at 00:07h, 05 elokuun Vastaa

   täytyy laittaa ;) kiitos <3

 • Vili
  Posted at 15:09h, 01 elokuun Vastaa

  Heeei minkäs merkkiset noi sun mustat kuulokkeet on ja onks ne hyvät urheilussa? :)

 • anni
  Posted at 12:27h, 02 elokuun Vastaa

  Voitko tehdä musiikkipostauksen?

 • Jenna
  Posted at 22:55h, 02 elokuun Vastaa

  Kuinka pitkä muuten olet? :)

  • linda
   Posted at 00:05h, 05 elokuun Vastaa

   163 :)

 • Apua ruokavalioon ja akneen?
  Posted at 15:04h, 04 elokuun Vastaa

  Hei! Sä kirjotit joku aika sit ettet käytä maitotuotteita. Millä sä korvaat ne? Mistä saat kalsiumin? Syötkö proteiinis broilerin, kalan ja pähkinöide muodossa? Olen ite ajatellut jättää ne sekä viljat ja nopeat hiilarit, josko se auttaisi aknen hoidossa. Käytän myös heraproteiinia ja banaania palautumiseen ja nekin pitäisi jättää pois. Millä nuo voisi korvata? Viekö esim. soijaproteiini saman asian? Mistä saisin siihen sen hiilarin, vai onko mahdollista kasvattaa lihaksia myös ilman palautusjuomaa tai juomalla pelkän proteiinin esim. sen soijaproteiinin? Olis tosi kiva jos vastaisit! Pelkään etten saa kohta enää mistään hiilareita tankkaukseen enkä proteiinia lihaksia kasvattamaan.

  • linda
   Posted at 00:04h, 05 elokuun Vastaa

   Maidon voi korvata soijaproteiinilla/hamppuproteiinilla tai sitten jättää lisäproteiinit pois kokonaan ja siirtyä aminohappoihin ja oikeeseen ravintoon.
   Kaikkia hiilareita ei todellakaan kannata jättää, mutta gluteeni on hyvä ottaa pois jos siltä tuntuu että se ei sovi.

 • kriss
  Posted at 22:16h, 06 elokuun Vastaa

  No mutta sehän olisi aika surullista jos mies tykkäis reisistä/kropasta kun on ”kisakunnossa”. Must atuntuu että nykyään naiset määrittävät itse sen kunnon mistä luulevat miesten tykkäävän, eli mahdollisimmat ”kiree”. Miesten suusta kylläkin kuulee että pitää olla muhkeutta mistä tarraa kiinni :)

  • linda
   Posted at 16:02h, 09 elokuun Vastaa

   Se on enemmänkin homojen luoma maailma, jossa nainen on 0 koossa. (mallimaailmat jne.) (:

 • Elisabet
  Posted at 01:30h, 07 elokuun Vastaa

  Huh miten ihana teksti! En voi tarpeeks korostaa kuinka TERVE ja mainio roolimalli oot erityisesti teineille, jotka tällä hetkellä valtavirtana ihannoi niitä olemattomien rasvaprosenttien kroppia. Sun pitäis saada joku vuoden roolimalli -pysti!!!

  • linda
   Posted at 15:58h, 09 elokuun Vastaa

   Voi kiitos paljon!!! (: toivonkin, että nuoret erottaa kisaminän ja todellisen minän! pieni rasvaprosentti ei ole kropalle hyvä tila!

Post A Comment