FitBodyn kansikuvaukset ja fiiliksiä tulevasta.

Heippa aurinkoiset!

Meikäläinen on niin innoissaan! Eilen oli mun ihka ekat kansikuvaukset FitBody lehteen. Kuvaajana toimi super taitava Petri Mast. Myös taustajoukoille, Joelille ja Janinalle isot kiitokset. Oli aivan super hauskaa, tehokasta ja huippua oli taas dieetillä päästä hetkeksi tekemään jotain uutta, vaikkakin tälläkertaa pääasiassa käsiteltiinkin itse lajia.

10553611_10152263546870794_5033108090731217240_n

 

10430440_10152265354730794_2751228070334183382_n

 

Meillä sujui kuvaukset ihan törkeen hyvin. Ei menny kauaa kun setti oli purkissa ja päästiin itse haastattelun pariin. Naurattaa jo valmiiks mitä sieltä tulee, koska näillä dieetti aivoilla tuo puheen tuottaminen järkevässä muodossa rupee olemaan jo aika haasteellista. ;D

tässä hei vähän tilanne kuvaa. Ihmiset usein pyytävät kuvia tilanteista joissa ei poseerata. :)

tässä hei vähän tilanne kuvaa. Ihmiset usein pyytävät kuvia tilanteista joissa ei poseerata. 🙂

10245570_10152265354740794_150650416630906361_n

 

Kiitos taas super ihanalle Sponsorilleni, Biancanevelle vaatteista! Kuvissa näkyvät vaatteet ovat Biancaneven tulevan malliston protoja (:

Juttu ilmestyy ens kuussa, joten pian pääsette lukemaan meikäläisen höpinöitä ja näkemään sitten niitä loppullisia kuvia.

10488633_317773465047448_1360682309_n

 

Dieetti etenee. Nyt mulla on sellanen kohta menossa, että oon täynnä ”ylimääräistä nahkaa”, sillä rasva on sulanut ja jälkelle jäänyt sellanen ”rotsi”. Tästä seuraavaks pitäis tulla sitten sellanen kiinteytymis vaihe… Valkku just tänään sanoi, että jatkossa kun kokemusta karttuu niin tuun itsekkin hahmottamaan tätä dieetin kulkua selkeämmin ja tietämään milloin ollaan missäkin vaiheessa dieettiä. Mutta kuulemma hyvä merkki. 😀

10584772_248618855348122_285559727_n

 

Mulla on selkeesti kyljet, alasekä ja reidet sellaset jotka tulee perästä. Niitä nyt sitten ootellaan. Onneks vielä 7 viikkoa (tai no, 6 ja puol) aikaa karsintoihin ja itse lahden kisaan sitten se 10 ja puol, sillä Junnuille järjestettävään CUP:piin ei ole karsintaa. Mä en tiedä yhtään ketä sinne osallistuu. Eli jos joku junnu lukee tätä niin saa ilmoittautua! 😀

Niinkun oon kertonut, niin olen nyt todennäköisesti menossa Junnuille järjestettävään MM karsintaan Jyväskylään, mutta jos siltä tuntuu että mennään perse eellä puuhun niin se jää välistä ja se mihin tähtään on Junioreille järjestettävä NFE Fitness Cup. Jyväskylästä sais toki hyvää kokemusta lavalla olemisesta expoa miettien. Tossa Junnujen Cupissa ei siis ole kyse SM- kisasta ja sitä pääsee seuraamaan messulavalta messulipun hinnalla. 

Miks mä en sitten mee suoraan yleiseen sarjaan ja suoraan SM -kisoihin ? No ihan siks, että mä haluan kokemusta, haluan kokea tämän ekan dieettini ja kisani mahdillisimman rauhallisesti. Kyse ole siitä, että kokisin itseni huonommaksi, mutta mulla ei ole mikään kiire ja haluan toteuttaa tätä lajia rauhallisesti pienin askelin. Tiedän jo nyt mihin panostan ens offilla ja mitä voin tehdä paremmin seuraavia kisoja miettien. Mä tunnen itseni sen verran hyvin, että suoraan liian suurien tavotteiden asettaminen vaan saa mut stressaamaan itseni kuoliaaksi ja ekoissa kisoissa KAIKKI on niin jännittävää. Kun mulla kerran on mahdollisuus mennä vielä junnuihin niin ehdottomasti menen hakemaan sieltä kokemusta itselleni ja sitä kautta myös toivottavasti tulisi myös itsevarmuutta lisää lavatyöskentelyyn. Se, että kisa ei ole SM kisa tai mikään sen suurempi titteli-kisa, ei haittaa mua lainkaan. Teen tätä itseni vuoksi, sen vuoksi että voin oppia ja olla parempi ja joskus kävellä sitten SM lavoilla ylpeästi ja rauhallisena ilman sitä ensikertalaisen hössötystä ja pelkoa pakaroissa ja toivottavasti joskus tulevaisuudessa päästä mahdollisimman pitkälle. Oli se sitten 22 vuotiaana tai 33 vuotiaana. (:

Mulla ei myöskään oo minkäänlaista yksilön kilpaurheilutaustaa, joten kaikki kisatilanteet on mulle todella hermostuttavia ja pelottavia. En myöskään siedä tiedottomuutta ja kaikki se viimeistelyviikolla ja kisatilanteessa tapahtuva on mulle niin uutta, joten stressaan jo nyt itseni ihan kuoliaaksi siitä päivästä. Uskon, että kun tilanne tulee tutuksi voin myös jatkossa nauttia kisapäivästä ja niihin valmistumisesta enemmän. (:

Tähän asti dieetti on ollut mulle se verran helppo ja nautin tästä suurimmaksi osaksi, joten en näe miksi en kisaisi vaikka heti keväällä Junnujen SM-kisoissa, mutta KAIKKI riippuu mun kehosta ja mielen hyvinvoinnista. Voihan mulle tulla ekojen kisojen jälkeen sellanen fiilis, että tää ei ookkaan mun juttu. Mistä sitä ikinä tietää. Pienin baby askelin kohti tavotteita. Tässä on aikaa (:

10514205_674051726017729_1162208284181598281_o


26 Comments
 • Saara
  Posted at 15:25h, 30 heinäkuun Vastaa

  Voi ei, miks mun pitää heti haluta noi Biancaneven uudet treenikuteet! Onko näitä tulossa syksyllä myyntiin siis? 🙂

  • linda
   Posted at 15:47h, 30 heinäkuun Vastaa

   kyllä tulee (: !! Sitten vaan tilaamaan ;D

 • MissEvilEve
  Posted at 15:31h, 30 heinäkuun Vastaa

  Toi kirsikkaprintti on vaan niin ylimakee että <3 Ja sopii erityisesti jotenkin sulle, tummien muijien juttu sanon mä 🙂

  • linda
   Posted at 15:47h, 30 heinäkuun Vastaa

   Heh toi on kylläsuper söpö 😀

 • Napsis
  Posted at 15:42h, 30 heinäkuun Vastaa

  Moikka! Mitä kokoa käytät biancaneven shortseista ja yläosasta? Haluaisin tilata, mutta vaikeaa arvioida omaa kokoa

  • linda
   Posted at 15:46h, 30 heinäkuun Vastaa

   S kokoa (:

 • Jade-Yolanda
  Posted at 16:17h, 30 heinäkuun Vastaa

  Oo mun pitikin noista Biancaneven uusista vaatteista kysyä, että onko ne vaan uniikit kuvausvaatteet vai tulevaa mallistoa. Ihanat, kuten muutenkin Biancaneven muutkin mallistot *kuola valuu*. Ja näyttää muuten extrahyvältä sun päällä 😉

  Täällä muuten ilmoittautuu yksi mahdollinen junnukisaaja! Tai siis katsotaan nyt miten nuo yleiset karsinnat menevät, sopiiko kroppa yhtään yleisen sarjan kisaajien joukkoon tai muuta… Vielä on niin paljon auki, ettei pysty oikein sanomaan missä tulee kisaamaan 🙂 Täältä löytyy muuten NFE Cupin osallistujalistaa: http://www.nordicfitnessexpo.com/other-expo-events-3/nfe_juniors_masters/

  Jade
  http://busybeingbodylicious.fitfashion.fi/

  • linda
   Posted at 14:20h, 31 heinäkuun Vastaa

   Nää on tulossa joo , elikkä syksyllä pitäis löytyä kaupoista! 🙂
   Ja hei kiitos tosta! 😀

 • Tiina
  Posted at 18:03h, 30 heinäkuun Vastaa

  Olet täysin oikea valinta kanteen, onnea siitä! Sinua olen jo pitkään seuraillut (ja ”koiraasi”), enkä voi kuin todeta, että olet aivan ihanan oloinen ihminen. Toki vain somen välityksellä, mutta silti. Olet rehellisesti sopivan bling bling, pidät kauneudesta, olet piireissä ja silaria löytyy. Mutta teet asioita tosissasi, et koe tarvetta puolustella valintojasi ja osaat olla aidosti onnellinen toisten puolesta (esim. Asiakkaasi). Olet kulkenut kovan tien kehosi ja psyykkeesi kanssa ja selvinnyt voittajana.
  Jatka samaa rataa, poseeraa upean ferrarin vieressä, edusta kekkereissä – ja treenaa hikisenä, poseta peilin edessä tukka pystyssä ja jos jaksat, niin kannusta ja iloitse yhä yhtä sinnikkäästi heikompien puolesta.

  Mitähän tässä haluan sanoa 😉 ?
  Olet ilo (ja myös se….koira….;) ) .

  (Minua saa kurkata comefitme.blogspot.fi)

  • linda
   Posted at 14:20h, 31 heinäkuun Vastaa

   Moikka!
   Ihan älyttömän ihana kommentti, tulin todella iloiseksi tästä. Kiitos paljon <3
   Ja meidän JLO on aivan ihana ;D

 • sasa
  Posted at 18:15h, 30 heinäkuun Vastaa

  Vau, sä oot niin positiivinen et tulen aina hyvälle tuulelle kun luen sitä 😀 Jatka samoin, olet inspiroiva!

  • linda
   Posted at 14:19h, 31 heinäkuun Vastaa

   Kiitos ihanasta kommentista!!! <3

 • Pipa S
  Posted at 00:44h, 31 heinäkuun Vastaa

  Täytyy kyllä sanoa, että aivan upeaa työtä olet tehnyt. Kumpa itsekin joskus riitäisi itsekuri 😀
  http://lifeofpipa90.blogspot.fi/?m=1

  • linda
   Posted at 14:19h, 31 heinäkuun Vastaa

   Voi kiitos!! (: kyllä sulla riittää <3

 • enkerro
  Posted at 00:57h, 31 heinäkuun Vastaa

  tää ei liity mitenkään kirjoitukseen mutta miks sulla lukee seurustelee facebookissa ja joelilla ei ? 😀 en ole kummankaan kavereissa mutta mietin vain..

  • linda
   Posted at 08:36h, 31 heinäkuun Vastaa

   Hahahaa… Kunnon stalkkeri (; huomasit varmaan ettei paljoo muutakaan näy jos ei ole kavereissa … Kyllä molemmilla lukee että ollaa avoliitossa.

 • Veera
  Posted at 11:23h, 31 heinäkuun Vastaa

  Olet kyllä kaunis! Ja ihania nuo biancaneven uudet vaatteet!
  http://mynameisv90.blogspot.fi/

  • linda
   Posted at 14:19h, 31 heinäkuun Vastaa

   Kiitos paljon! <3

 • mint
  Posted at 12:39h, 31 heinäkuun Vastaa

  Moi! Näytät tosi upealta 🙂
  Tuli mieleen kysyä, jos sä osaisit vastata, että mistä johtuu sellainen, että kun karsin ruokavaliosta kaiken epäterveellisen niin tulen usein kipeäksi tai ainakin tunnen flunssaoireita? :/

  • linda
   Posted at 14:19h, 31 heinäkuun Vastaa

   Moikka! hmm, jos otat kaiken epäterveellisen pois niin huolehdithan niiden tilalle terveellistä ruokaa?

 • samppe
  Posted at 14:08h, 31 heinäkuun Vastaa

  Heh, oon miettiny pitkään, että jos ehdin treenaamaan vasta 20-21 aikaa illasta ja treenin jölkeen söisin vain iltapalan, nii saako lihakset riittävästi ravintoa ja kasvaako ne sitten huonommin kun jos treenaisin aikaisemmim kun on vielä muutama ateria syömättä? 😀

  • linda
   Posted at 14:18h, 31 heinäkuun Vastaa

   No jos otat palkkarin ja huolehdit että iltapala on ravinnerikas niin kyllä se riittää 🙂

 • Janita
  Posted at 23:38h, 31 heinäkuun Vastaa

  Upea kuva tuo viimeinen ja ihanat vaatteet! 🙂 Tsemppiä sulle loppurutistukseen!

  http://sunseyes.blogspot.fi

  • linda
   Posted at 00:07h, 05 elokuun Vastaa

   voi kiitos <3

 • Elina
  Posted at 14:22h, 01 elokuun Vastaa

  Ihanat noi treenivaatteet, haluisin noi itellekin! 🙂 Ja oot loistokunnossa, voi kun itsekin pystyisin olemaan noin motivoitunut ja kunnianhimoinen kuin sä oot! 🙂

  Pidä toi asenne! 🙂

  • linda
   Posted at 00:07h, 05 elokuun Vastaa

   Voi kiitos !! Ja ihan varmasti pystyt, oli kyse mistä tahansa. jos se on itselleen tärkeää niin sillon pystyy!:)

Post A Comment