7 weeks out!

Ciao!

Se olis nyt asiat niin että otsikon mukaisesti 7 weeks out, eli vaivaiset 7 viikkoa jyväskylän karsintoihin. Tosin ihan rehellisesti sanon sen jo nyt, että sinne meno riippuu aivan siitä olenko tyytyväinen kuntooni. Mä en lähde jos en ole tyytyväinen (: Kuitenkin ihan lupaavasti menee kunto eteenpäin, joten ehkä sinne päästään. Jokatapauksessa Lahteen juniori kisaan tähdätään.

10561010_823419461010093_1760225434_n 10520223_789223891128592_331628546_n

Fiilis on ollut nyt yllättävän monta päivää todella hyvä! Kai se on tuo aurinko ja hyvä seura, mikä tekee ihmeitä. Tässä on nyt ihan tosissaan hikoiltu viikonloppu ja tämäkin päivä. Joka päivä oon ollu vähintään 2 kertaa niin hiestä läpi märkä, että aivan kun olis sangosta heitetty vettä päälle. Onneksi nyt on ollut jostain syystä ihan hyvin energiaa, tai sitten oon niin älyvapaa dieetin vuoksi etten edes jaksa ajatella asiaa enää, vaan painelen vaan menemään.

Nyt kuumalla on aamuisin saanut ihan tosissaan puskea eteenpäin. Kuumuus tekee tehtävänsä, mutta mä onneks kestän sitä todella hyvin. Paljon paremmin kuin kylmää. Huomaan silti, että keho selkeesti vähän imee nestettä itseensä viimeaikojen ilmojen vuoksi. Kai keho pyrkii pitämään nestettä itsellään kuumuuden vuoksi. Onko kukaan muu huomannut samaa? Normaalia nesteisempää olotilaa? 😀

10377007_10152258324210794_7991407755626001962_n

 

Kävin mä kaiken tän fitness hömpötyksen ja hikisten päivien keskeltä lauantaina mun veljien kanssa leffassakin. Kivaa päästä tekemään jotain muutakin välillä ja saada ajatukset johonkin muuhun. Tässä ihan uppoutuu tähän fitnesskuplaan todella lujaa, jos ei välillä muista vähän tsekkailla sen ulkopuolellekin. Tosin oon saanut aika monta innostumaan tässä kun mun oma kroppa on muuttunut kivasti ja alotetaan mun isoveljen kanssa projekti ja katsotaan miltä vuoden päästä näyttää (:

10584601_1447454052187483_659340341_n

Hirveesti tulee kyselyjä mun tämän hetkisistä kaloreista ja ymmärrätte varmaan, että en halua niitä näin kisadieetillä sen enempää julistaa, jotta vältytään siltä että joku nuorempi lähtee inspiroituneena kokeilemaan samoilla kaloreilla kovia treenejä. Nyt dieetillä kyse on enemmänkin makroista ja lisäravinteista kuin kaloreista. Kun ravinto alkaa olemaan vähäisempää, niin on tärkeää kuitenkin pitää tarkasti huolta siitä, että tarvittavat vitamiinit ja muut ravinteet saadaan lisäravinteina. On siis hyvin vaarallista treenata paljon matalilla kaloreilla, jos ei huolehdista siitä, että keholle annetaan kaikki tarvittava. Eikä siitä mitään tulisikaan, ekanahan siinä lähtis kaikki lihakset ja sitä me ei haluta.

Itse en offilla palkkarin ja aminohappojen lisäksi käytä oikeestaan mitään lisäravinteita, sillä pyrin saamaan kaiken tarvittavan suoraan ravinnostam mutta nyt on pakko niitäkin lisätä.

Eipä mulla taas muuta. Jännittää ihan pirusti ja se ei auta asiaa lainkaan, että viikot vähenee kovaa vauhtia. 😀

 


15 Comments
 • Pipa S
  Posted at 19:30h, 28 heinäkuun Vastaa

  Mistä tuo valkoinen paita/tunika on? Aivan ihana!
  lifeofpipa90.blogspot.fi

  • linda
   Posted at 22:55h, 28 heinäkuun Vastaa

   Se on nelly.comista !:)

 • Emski
  Posted at 19:45h, 28 heinäkuun Vastaa

  Tuo uusi banneri ! <3 ihana tuo keskimmäinen kuva, alkaa heti hymyilyttää itteäänkin kun avaa sun blogin ja näkee sen ensimmäisenä 🙂 ja taas kerran täytyy todeta että oot kyllä henkisesti kasvanut ihan älyttömästi sun taipaleen aikana… On jotenkin ihanaa että kaiken omassa elämässäsi tapahtuvan keskellä jaksat huomioida ne ketä motivoit ruudun välityksellä, varsinkin kun joukossa on niitä nuorempia ja jaksat muistutella eroista sinun kisaprojektin ja tavallisen kuntosaliharjoittelijan välillä … 🙂 tsemppiä loppurutistuksiin!!

  • linda
   Posted at 22:55h, 28 heinäkuun Vastaa

   kiitos paljon, todella ihana kommentti ! <3

 • hikikinkku
  Posted at 19:52h, 28 heinäkuun Vastaa

  Aivan upeasti piirtynyt esiin vyötärö ja vatsalihakset! Toivottavasti kunto osuu kohdalleen ja sut näkee lavalla 🙂 ja nuo jalathan ovat edelleen himottavat.
  Mulla kans helteet kerää nestettä hulluna. Onneksi parhaillaan iskee taivas tulta ja huomiseksi lupaa viittätoista astetta, niin eiköhän tämä tästä 😀

  http://hikikinkku.fitfashion.fi

  • linda
   Posted at 22:55h, 28 heinäkuun Vastaa

   Hahaaa, toivotaan! Ja joo nyt alkaa myrskyt ! 😀 ei uskalla aerobiselle enää … ;D

 • mixi
  Posted at 22:28h, 28 heinäkuun Vastaa

  Mitkä kisat sulla siis tarkalleen on tulossa? Juniorisarjassa kilpailet sen tiedän mutta en enempää 😉 jännä et näinki olennainen osa blogin aiheen kannalta on menny ohi 🙂

  • linda
   Posted at 22:54h, 28 heinäkuun Vastaa

   Nordic fitness expossa junioreille järjestettävässä NFE Fitness Cupissa ja ehkä jyväskylän junioreiden MM karsinnoissa (;

 • Elli
  Posted at 22:36h, 28 heinäkuun Vastaa

  JOOO!! Mulla on kertynyt näitten ultikuumien päivien sisällä niin paljon nestettä erityisesti keskivartalon alueelle, eilen salilla vilkaisin itseäni peilistä ja piti oikeen katsoa uudestaan järkyttyneenä että herranjumala mitä on tapahtunut (eikiva) mutta toivotaan että se on vaan sitä nestettä ja lähtee pois säitten viilentymisen mukana x)

  • linda
   Posted at 22:54h, 28 heinäkuun Vastaa

   Ihanaaa, en ole ainut 😀

 • A
  Posted at 14:04h, 29 heinäkuun Vastaa

  Ei voi kun ihailla! Upeaa työtä olet tehnyt itsesi eteen 🙂 Sinulla on instagramissa aivan supersöpöt kirsikka-aiheiset toppi- ja shortsit, onko näitä mahdollista tilata mistä?? Kiitos jo etukäteen 🙂

 • Minna
  Posted at 16:38h, 29 heinäkuun Vastaa

  Moikka! Tee jossain vaiheessa semmoinen postaus mihin laitat kuvia juuri ennen diettiä ja dietin loppupuolella, jotta näet/näemme sen kokonaisuuden josta on lähetty ja mihin päädytty 🙂 ? Tsemppiä jatkoon, hyvältä näyttää !

 • Jenni
  Posted at 21:41h, 29 heinäkuun Vastaa

  Pakko kyllä kommentoida että sun kunto on mun silmää älyttömän hyvä!! Etenki jalat! Mä uskon kyllä että tuut loistamaan nimittäin työn huomaa. Oot paremmassa kunnossa kun moni sun kanssakilpailija, monilla niistä ei ole kuntoa nimeksikään…

 • outi
  Posted at 09:32h, 30 heinäkuun Vastaa

  Näyttää kunto kyllä todella hyvältä! Ja ihana tuo uusi bannerisi 🙂
  Tsemppiä loppurutistukseen!
  http://outinfitness.fitfashion.fi

 • Laura
  Posted at 11:23h, 30 heinäkuun Vastaa

  Hei millon noi Lahdessa pidettävät kisat on ja onko tapahtuma jotenkin maksullinen? Olis ihan mahtavaa päästä katsomaan sua sinne! Ja oot Linda ihan huippumimmi, sun postauksista välittyy aina semmonen positiivinen fiilis ja energia, joka sitten tuo itsellekin hyvää mieltä ja motivoi! 🙂

Post A Comment