Kun kaikki on vaan niin kivaa!

Heippa!

Vitsi mitä päiviä! En muista että olis ikinä ollut näin ihania kesäilmoja suomessa ennen. Vaikka ei ihme jos en muista, sillä ennen Joelia viihdyinkin aika vähän Suomessa kesäsin…

Eilen oli hauska päivä ja piristi tehdä jotain täysin erilaista. Vetäsen pienen roolin tulevassa luokkakokous leffassa ja koko päivä meni Jaajon ja Akun seurassa, joten nauraa sai ja paljon. Kaikenlisäksi ihan kaikki paikanpäällä olijat oli niiin hyviä tyyppejä!! (:

Tänään kuitenkin paluu tähän hektiseen kisaelämään, elikkä arvatenkin koko päivä on mennyt urheillessa. En valita, voisko olla mahtavampia ilmoja lenkkeilylle ja kuntopiiritreeneille ulkona? EI! Öljyt pintaan ja treenille. 😉 Mulle tuli tänäänkin jo 30minuutissa ihan törkeet rajat puhelinkotelosta käteen.

5km lenkki, 100 vatsaa, 120 askelkyykkyä ja 100 sammakkoloikkaa nilkkapainojen kera. Joku lapsi luuli että mä oon linnamimmi, kun mulla oli ”jäljittimet” jaloissa 😉

10561059_313594822142310_1783874634_n

 

Hengailin tänään myös mun ihanan isoveljen kanssa. Käytiin Töölönlahdella vähän uittamassa JLOta ja viettämässä laatuaikaa. Mulla on kyllä maailman mahtavin perhe.

10509695_10152256255060794_8832780142908846338_n

Päivä meni ihan törkeen nopeesti. Ehkä myös sen takia että heräsin vasta melkein 11 aikaa. Nukkuminen on kuitenkin todella tärkeetä dieetillä, joten nyt saa nukkua hyvällä omallatunnolla 😉

Ilta menikin jalkatreenin ja HIIT treenin parissa. Ihan kevyesti pukkas taas tota soijaa. Mulla ei ollut paidassa kohtaa mikä ei olis ollut litimärkä. 😀  Hikee tippu ihan ku olis ollu suihkussa. Super hyvä fiilis ! Välillä tulee sellasia päiviä kun tuntuu että ei irtoo millään. No nyt irtos!

1919624_10152256402680794_1284049616080205366_n

 

Huomenna pyhitän ajan ohjelmille, joten tarjouksen tilanneet voi tsekkailla sähköpostejanne jos on kerinnyt jo lähettämään tarvittavat tiedot itsestään (:

 

Oon ennenkin kirjotellut tänne miten tärkeetä on olla hyvässä seurassa ja miten se vaikuttaa todella paljon sun omaan energiaan ja sitä kautta fiilikseen. Luin just keskiviikkona energioista kertovaa blogia ja siinä kerrottiin hyvin tarkkaan siitä miten helposti jonkun toisen negatiivinen energia tarttuu itseensä ja miten ihminen alkaa tahtomattaan käyttäytymään huonosti ja ajatusmaailma saattaa synkistyä herkästi, jos liikkuu paljon väärissä energioissa.  Oon nyt viimepäivinä hengannut selvästi oikeessa porukassa, sillä oon ollut yhtä aurinkoa nää päivät. Se on jännä miten sen oikeen tuntee. Dieetti ei tunnu liian raskaalta (tai raskastahan tää on, mutta ei mitenkään epätoivosta) ja elämä on vaan niin pirun jees. Tänään salille kävellessäni teki mieli hyppiä kun tunsin miten mun koko kroppa oikeen tulvi sellasta positiivista energiaa. Toivotaan että tää jatkuu! Nyt on hyvä draivi ja hyvä fiilis <3

 


13 Comments
 • Aliisa
  Posted at 07:36h, 26 heinäkuun Vastaa

  Ihanan positiivinen päivitys! 🙂 itelläkin on kauhee elämänrakastusmoodi päällä, joten samaistun täysin! Odotan jo sun näkemistä lavalla, tsemppiä viimeisiin kuukausiin ♡

 • Haluu kans katsoo
  Posted at 08:51h, 26 heinäkuun Vastaa

  Ja mikä se energiablogi oli…? 🙂

 • Elisa
  Posted at 10:11h, 26 heinäkuun Vastaa

  Hei ihan aiheeseen liittymätön kysymys että kui usein peset hiukset? 😀 sori vähän intiimiä mutta säkin käytät just lippistä ja nää kelit siihen päälle nii luulis et sais olla huuhtomassa kokoajan. Se on meinaan mun syy skippaa aamulenkit kun rankan salin jälkeen pakko pestä pää ja kahdesti päivässä ei jaksais :’D

 • Lilja
  Posted at 11:55h, 26 heinäkuun Vastaa

  Mua kiinnostais kans se blogi! 🙂

  • linda
   Posted at 12:03h, 26 heinäkuun Vastaa

   Mä en nyt yhtään muista, mutta noita löytyy kun kirjottaa blogilistan haluun että energiablogi tai energiahoito tmS (:

 • Pipa S
  Posted at 13:32h, 26 heinäkuun Vastaa

  Se on se kesä, kun tekee ihmeitä. Ja varmaan myös seura 🙂 itselläkin ollut järkyttävän hyvä fiilis. Kun aurinko paistaa ja elämä hymyilee, niin ei viitsi murjottaa 😀 täytyy nauttia niin kauan kun tätä jatkuu! http://lifeofpipa90.blogspot.fi/?m=1

 • Elsi
  Posted at 12:00h, 27 heinäkuun Vastaa

  Oot niin ihana! Ja ei vitsi noita sun biksukuvia… tääl on yks oikeen fani!

 • amppe
  Posted at 13:40h, 27 heinäkuun Vastaa

  Hihi tuli itelleki tosi hyvä mieli!! 8)
  Hei muuten, kun sanotaan, että normaalisti 6km kävelyyn menee se n.10 000 askelta, mutta kun mä oon joskus laskeskellu ite askeleita 1km matkalla ja saanu sen 1000, mikö ois 6km 6000 askelta. Eli onko se askelsuositus niinku oikeesti 10 000 askelta, vai täyttyykö se kun vaan liikkuu sen oletetun matkan jossa oletetusti kertyis 10 000 askelta? 😀 tuntuu tyhmältä mutta kysyinpähän nyt kuitenkin!!

 • Laura
  Posted at 18:20h, 27 heinäkuun Vastaa

  Moikka! Hei meetkö senä junior mm karsintoihin että expojen junnuihin? Vai miten oot suunnitellu? 🙂

  • linda
   Posted at 19:23h, 27 heinäkuun Vastaa

   Molempiin oon ilmottautunut, mutta katson kunnon mukaan ton mm karsinnan. (:

 • rr
  Posted at 10:57h, 28 heinäkuun Vastaa

  voisitko sä lisätä sitä kunnon kuvaa sun hiuksista:)

 • Zara
  Posted at 00:57h, 04 elokuun Vastaa

  Hei!
  Tämmönen hassu ehdotus mutta ehotan silti. Viimeaikoina on puhuttu kovasti fitnesurheilusta ja siihen liittyvän diettaamisen vaikutuksesta erityisesti naisen elimistöön. En muista tarkkaan oletko tästä sen kummemmin kirjoittanut mutta olisiko sulla mielenkiintoa tehdä juttua juurikin ton dieetin terveysvaikutuksista naisille (mitä olet itse kokenut, onko se vaarallista, voiko olla haittaa naisen normaaleihin hormonitoimintoihin, omia mielipiteitäsi yms. ) Olisi mielenkiintoista lukea, koska tiedät varmasti aiheesta. 🙂

  Tsemppiä diettiin ja mukavaa kesää!

  • linda
   Posted at 00:05h, 05 elokuun Vastaa

   Mä otan tohon kantaa kisojen jälkeen, kun oon viisaampi ja kokeneempi 😉

Post A Comment