Gunshow!

Heippa !

Mä pääsin tänään ekaa kertaa tänä kesänä puistoon nauttimaan auringosta! Päätin raivata vähän aamutreenin ja iltatreenin väliin lounastaukoa auringossa. Kävin hakemassa kaupasta pari lehteä ja suuntasin töölönlahdelle. Nopeesti meni kaksi tuntia auringossa ja sitten kodin kautta pikapäikkärit ja taas treenaamaan.

928030_514354715359946_1769789149_n

Vuorossa oli jalat. Jotenkin oon huomannut, että nyt dieetillä ennen mun lempitreenistä on tullut se kammottavin. Johtuu tietenkin siitä, että jalkatreeni on todella raskas sekä koko kroppaa kuormittava ja suoraan sanoen vit*uttaa se, että ei pysty samaan kuin offilla eikä saa sitä tunnetta samalla tapaa. Voimatasot on tietenkin laskeneet ja vaikka vielä olen suht pirtsakka, niin kyllä se dieetti painaa päälle energiatasoissakin. Tänään kuitenkin meni yllättävän hyvin treeni ja sain todella hyvän fiiliksen treenien aikana.

Treeni koostui 5×20 smithissä askelkyykystä vuoroaskelin, askel venytykseen asti.

Jalkaprässi syvään 5×12

Lantionnostoja tangolla 5×12

Takareiden koukistus 5×10

Etureiden ojennus 5×10

Todella lyhyet palautukset, n 20-30 sekuntiin.

Loppuun tein vielä 20 minuutin vatsapainoitteisen kuntopiirin sekä 20minuutin HIIT treenin pyörällä. Kyllä hiki irtos.

10498117_10152244299780794_8070545224147649910_o

10549785_1443710912575573_630166958_n

Miniguns! Hauistahan en treenaa kuin satunnaisesti. Se ei mun mielestä ole niin oleellinen bikinissä ja kehittyy mun makuuni tarpeeksi hyvin muun treenin mukana 🙂

Huomenna olis tarkoitus mennä SUP:pailemaan Viivin kanssa töölönrantaan. En oo koskaan ennen kokeillut, joten saa nähdä pysynkö pystyssä vai uiskenteleekö tää mimmi siellä sorsien seassa huomenna. 😀 Kerron sitten mikä fiilis jäi! Oon kuullut tosin vaan positiivisia palautteita lajista, joten eiköhän se kivaa ole.

Nyt nukkumaan, palataan <3


12 Comments
 • Marianna
  Posted at 01:45h, 19 heinäkuun Vastaa

  Moikka Linda!
  Ootko saanut mun ruokapäiväkirja-meilin? 🙂

 • hamie
  Posted at 09:27h, 19 heinäkuun Vastaa

  Upealta näytät! Olisiko sinulla vinkkejä olkapäätreeniin? Minulla on itselläni todella vaikea saada olkapäihin tuntuma kunnolla treeneissä, ja tuntuu ettei ne kehity yhtään, vaikka treenaan 2x viikossa ja olen saanut paljon vinkkejä tekniikkaan, ja sen pitäisi olla kunnossa.. Mitkä ovat sinun suosikki liikkeet olkapäille?

 • asdfghjk
  Posted at 17:07h, 19 heinäkuun Vastaa

  onks toi et pidät vaan noin lyhyet tauot sarjojen välissä tarkotus jotenkin polttaa enemmän rasvaa vai miks? 🙂 ja minkälaista liikuntaa tosiaan suosittelet jos haluaa laihduttaa ja nimenomaan niistä rasvoista päästä kehosta?

  • linda
   Posted at 17:38h, 19 heinäkuun Vastaa

   Syke pysyy korkeemmAlla ja treeni intensiivisenä jolloin kuluttaa enemmän ja rasva palaa (: tässä vaiheessa kun ei enää kasvateta lihasta. Suosittelen hyvää ruokavaliota sekä monipuolista rasvanpolttoa. HIIT,Kuntopiiri ja välillä pidempiä rasvanpolttolenkkejä matalalla sykkeellä ettei liikaa rasitu

 • Henna
  Posted at 12:33h, 20 heinäkuun Vastaa

  Hei Linda, osaisitko kertoa mulle kun olen alkanut noudattamaan tietynlaista ruokavaliota ja aijon pudottaa vähintään 15kg. Sekä haluan tietenkin, että koko elämäntavat muuttuvat terveellisiksi. Haittaakohan laihdutustani se, etten jaksa syödä ruokaohjelman asettamia määriä kokonaan? Syön aina niin, että tulee massu täyteen ja ei mahdu enempää ja silti ruokaa jää lautaselle…? Yritän aina syödä kaiken mitä pitää, mutta en vaan saa alas enempää :/

  • pia
   Posted at 15:45h, 20 heinäkuun Vastaa

   Mä ainakin ihan maalaisjärjellä ajattelisin, että jos se 15 kg sulla on pudotettavana niin älä Herranen aika syö itteäs ähkyyn vaan siks kun joku ruokaohjelma käskee! Ei se ohjelma tiedä sun kehon todellista koostumusta eikä aineenvaihduntaa tms. Joten kun sulla on reilusti kiloja pudotettavana niin mun neuvo sulle on että älä syö itseäs yhtään sen täydemmäksi ku siihen että olo on kylläinen. Isommat ateriat merkkaa sun tilanteessa vaan sitä että sulla on enemmän kaloreita poltettavana, ja sitä ei painonpudottaja halua. Monesti nämä huippu-urheilijat painottaa sitä, että syö riittävästi, mutta jos aikoo pudottaa paljon kiloja niin mun mielestä aluksi pitää saada kalorinsaanti vähäisemmäksi ja se onnistuu mm. Pienemmällä ruokamäärällä. Terveisin 8 kiloa tiputtanut nainen, jonka laihdutus lähti santsiannosten poisjättämisellä.

   • linda
    Posted at 16:21h, 20 heinäkuun Vastaa

    Siinä on vaan se ongelma että jos heti alkuun pudottaa kalorit todella alhaisiksi , niin hetken päästä kun keho mukautuu energiansaantiin>kalorinkulutus pienenee> ruokaa tulee taas vähentää> paino junnaa, säästöliekki, nälkä ja alentunut aineenvaihdunta. Itse en esim enää ikinä aijo nähdä nälkää dieetin vuoksi , kun tiedän että ei se määrä vaan laatu 🙂

    • Henna
     Posted at 19:56h, 20 heinäkuun Vastaa

     Kiitos molemmille. Ennen söin tyyliin kerran päivässä tai kaksi ja vieläpä kaikenlaista vaaleaa leipää, paljon voita, mehua, limpparia enkä juonut vettä ollenkaan eli ns täyttä paskaa. Jos nyt tällä ruokavaliolla en syö koko annoksia niin mulle tulee juuri ja juuri sellaiset 1000kaloria syötyä päivässä..eilenkin tuli vain 700 kaloria, vaikka söin 5 kertaa 2-4h välein :/ Söin rahkaa, raejuustoa, kanaa, kalaa, salaattia, kurkkua, tomaattia, mehukeittoa ja kananmunan valkuaisia. En sitten tiedä onko se 700-1000kaloria ihan hyvä? En harrasta tällä hetkellä ollenkaan liikuntaa, tarkoitus aloittaa heti syksyllä.

     • linda
      Posted at 19:59h, 20 heinäkuun

      Syö kaikki vaan, jaa aterioita vaikka osiin mutta syö 🙂

 • Henna
  Posted at 21:55h, 20 heinäkuun Vastaa

  Mutta eikö 1000-1200 kaloria per päivä olisi hyvä? En jaksa syödä enempää ja olen aina kylläinen. Vai osaatko sanoa kuinka paljon kaloreita pitäisi syödä?:)

  • linda
   Posted at 23:17h, 20 heinäkuun Vastaa

   Mä en syö niin vähää ees kisadieetillä

 • Elina
  Posted at 16:34h, 21 heinäkuun Vastaa

  Tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mut osaisitko antaa jotain meikkivinkkejä silmien meikkaukseen? Mulla on myöskin ruskeat silmät ja sulla on aina niin kivan näköset silmämeikit sillon kun oot niihin panostanu esim. juhlia varten, niin osaisitko selittää miten voisin oppia tekemään samantyylistä? Oon niin maailman surkein meikkaamaan silmiä jos vaaditaan muuta ku rajaus ja ripsiväri, joten vinkit ois tervetulleita sekä tuotteista että niiden käytöstä! 😀 tuntuu et jos yritän jotain luomiväriä laittaa niin saan silmät vaan sotkusen näkösiks eikä todellakaan näytä hyvältä, mut haluaisin vihdoin oppia jotain muutakin kun siistin rajauksen 🙂

Post A Comment