Hyvä kiertämään ja paha roskiin!

Ciao!

Eilen juhlittiin Martinan synttäreitä LeBonkissa. Paikalla oli paaaaaljon kavereita ja tuttuja, joten oli kiva nähdä pitkästä aikaa kaikkia. 🙂

Martinan Look-a-like cake ;D

Martinan Look-a-like cake ;D

Tapasin itse ainakin ensimmäistä kertaa TCT:n pojat, joiden musavideolla on tultu hilluttua. :D

Tapasin itse ainakin ensimmäistä kertaa TCT:n pojat, joiden musavideolla on tultu hilluttua. 😀

Väsy tuli kuitenkin taas ”yllättäen” tosi aikasin ja peiton alla olin jo 12 jälkeen. Aamulla oli taas sellanen olo että olis ollu hirveenkin myöhään ulkona. On se jännä, että keho tottuu hyvin nopeesti tietynlaiseen rytmiin ja myös reagoi siihen heti jos tulee jotain erilaista.

10526675_10152112529381504_2024404740_n

Sitten toiseen asiaan. Olen lähtenyt mukaan erääseen hyväntekeväisyyskampanjaan ja ideana on saada mahdollisimman moni mukaan tiimiimme! #Elämäntaidotkouluun on joukkue, joka haluaa liikkumalla luoda kirkkaampaa tulevaisuutta kaikille Suomen nuorille. Yhteinen unelmamme on, että vuonna 2020 jokaisessa suomalaisessa koulussa opetetaan elämäntaitoja. Elämäntaidot ovat ennen kaikkea ennaltaehkäiseviä mielenterveystaitoja, tärkeitä ihmissuhdetaitoja sekä hyvän ja onnellisen elämän mahdollistavia kansalaistaitoja.

 Joukkue inspiroi kaikkia ihmisiä liikkumaan nuorten tulevaisuuden puolesta ja vaikuttamaan nuorten hyvinvointiin liikkumalla. Haluamme lahjoittaa/antaa jokaiselle nuorelle Suomessa yhdenvertaiset mahdollisuudet tavoitella hyvää elämää, ehyitä ihmissuhteita ja henkistä jaksamista. Yhdessä voimme vaikuttaa siihen, ettei yksikään nuori tippuisi järjestelmän ulkopuolelle siksi, ettei hän usko itseensä ja omiin mahdollisuuksiinsa onnistua.

Mikäli innostuit joukkueen unelmasta ja haluat olla osa positiivista energiaa olevassa joukkueessa, liity ryhmään facebookissa ja haasta kaverisi mukaan. Tehdään yhdessä Suomen suurin joukkue: https://www.facebook.com/groups/787559101289568/

Muista: aina kun olet liikkunut ja julkaiset itsestäsi kuvan tai videon Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa, liitä kuvaan mukaan joukkueemme tunnus #elämäntaidotkouluun. Tulemme keräämään kuvia ja julkaisemaan niitä sivuillamme vuoden aikana.

Toivotamme jokaisen mukaan tervetulleeksi joukkueeseen ja liikkumaan nuorten puolesta. Mukaan #elämäntaidotkouluun joukkuetta on lähtenyt viemään julkisuudestakin tunnettuja henkilöitä mm. Amin Asikainen, Janni Hussi, Jere Lehtinen, Oona Tolppanen, Lotta Hintsa, Mari Kasvi, Kimmo Sainio, Elina Tervo, Nora Vuorio, Katrie Daler, Isabel Ljungdell, Linda Manuella ja Kelly Kajonji.

Lisää tietoa tiimistä löytyy Lasten Oikeuksien Tuki RY:n sivuilta

Liikkuen hyvää!

10468364_10152242048960794_6524315335146009227_n

 

Olen tehnyt tässä viimeaikoina sellasen positiivisen oivalluksen siitä miten motivaatio tarttuu ja kiertää. Itse saan ihan hurjasti motivaatiota monilta seuraamiltani urheilijoilta sekä ihmisiltä, jotka ylipäätään tekevät paljon töitä unelmiensa eteen missä tahansa asiassa vaan. Se motivoi minua yrittämään kovemmin ja uskomaan itseeni, mutta se ei suinkaan ole ainut motivaationi lähde. Nimittäin se, että kuulen ITSE motivoivani jotain motivoi minua vielä enemmän. Haluan taas kerran kiittää jokaista joka on minua motivoinut ihanilla kommenteilla ja sanoilla. <3 Olen varma, että jokainen joka yrittää, motivoi aina myös jotain muuta! Motivaatio kiertää, joten laitetaan hyvä kiertämään 😉

Osallistuin eilen instassa luomuhaasteeseen. Ideana on laittaa filtterittömät kuvat rinnakkain ilman meikkiä sekä meikillä. Haastan jokaisen osallistumaan! :)

Osallistuin eilen instassa luomuhaasteeseen. Ideana on laittaa filtterittömät kuvat rinnakkain ilman meikkiä sekä meikillä. Haastan jokaisen osallistumaan! 🙂

Unohdetaan ne jokapuolella näkyvät ”Do it for the ppl who want to see you fail” -jutut kokonaan. NOOT! DO IT FOR YOU! do it for the ppl that believes in you. Negatiivisesta energiasta lähtevä polku ei vie ketään pitkälle. Jokainen teko pitää lähteä itsestään ja jos tekoon tai tavoitteeseen liittyy jokin ulkopuolinen tekijä sinun oman onnellisuutesi tai tulevaisuutesi lisäksi, niin se ei suinkaan pidä olla ihminen/asia joka haluaa tai on aiheuttanut sulle pahaa, vaan päinvastoin, ihmiset jotka uskovat suhun, välittävät susta ja saavat itse voimaa yrittää tekojesi kautta. Sillon jaksaa, kun halu tavoitteeseen lähtee itsestään ja on aitoa.

Meidän tulisi oppia mielummin vain kääntämään se toinenkin poski vihaajille ja menemään itse elämässä eteenpäin kohti omaa onnellisuutta ja hyvinvointia. Let the assholes be assholesYou’ll sleep better. 🙂

10518148_1497677270468706_425371609_n

 

 

 


12 Comments
 • Mellu
  Posted at 21:17h, 17 heinäkuun Vastaa

  Pakko kysyä mistä noi farkut on sun itse ottamassa kuvassa? Ihanat!!:-)

  • linda
   Posted at 21:25h, 17 heinäkuun Vastaa

   Ne on oikeesti varmaan 3v vanhat ja en muista yhtään mistä 😀

 • ama
  Posted at 22:08h, 17 heinäkuun Vastaa

  Ihana tuo meikitön sinä. Oot luonnonkaunis ja enpä ihmettele että viihdytkin ilman pakkelia. Niin raikas!! Ja se on jotain jota ei voi ehostaa vaan se joko on tai ei. 🙂 Toivon sydämestäni ettet lähde liikaa muokkaamaa kasvojasi.

  Tsemppiä kisataipaleen jatkoon ja kiitos kun jaksat päivittää :))

  • linda
   Posted at 22:54h, 17 heinäkuun Vastaa

   kiitos paljon! 🙂

 • ama
  Posted at 22:09h, 17 heinäkuun Vastaa

  Ja lisään vielä että toi Sahra on kuin gaselli :0 wau.

  • linda
   Posted at 22:54h, 17 heinäkuun Vastaa

   Sahra on kyllä kaunis !(:

 • ohjaaja22
  Posted at 03:26h, 18 heinäkuun Vastaa

  Hyväkiva postaus! 🙂

  Kuulostaapa toi #elämäntaidotkouluun kampanjakin mahtavalta. Mietin vaan, että eikö koulussa jo opeteta elämäntaitoja (esim. liikunta, yhteiskuntaoppi, terveystieto) jos vain ymmärtää ottaa niistä oppia. (Perus)Koulun tehtävä on yleissivistää ja kasvattaa ”kunnon kansalaiseksi” yhteisöön ja yhteiskuntaan. Vanhemmilla/huoltajilla on ensisijainen kasvatusvastuu ja itse ainakin lasken siihen sisältyvän terveen, positiivisen ja tasapainoisen elämän ohjeiden jakamisen jälkikasvulle. Kaikkea ei tule sysätä julkisten palveluiden tehtäväksi. On kuitenkin aina hyvä nostaa asioita esiin. Varmaankin pieni päivitys oppisisältöihin ja opiskelutapoihin voisi olla paikallaan…

  Paljon on myös nuoresta itsestään kiinni, niillä hurjilla tennareilla kun on oma pää ja aina oikea mielipide 🙂 oma näkemys on, että nuorten ja nuorten aikuisten ympärille tarvitaan yleisesti kannustavampi, turvallinen ja välittävä ilmapiiri, niin ohjaavien aikuisten kuin kanssanuorisonkin taholta.

  Mietinpähän nyt vaan yön pimeinä tunteina 😀 kaikki mukaan tohon kampanjaan, ei tee pahaa!! 🙂

 • Dashanti
  Posted at 11:05h, 18 heinäkuun Vastaa

  Ihana postaus Linda! 🙂

  http://dashantilife.blogspot.com

 • jm
  Posted at 18:04h, 18 heinäkuun Vastaa

  Olet todella kaunis ja osaat pukea ajatukset sanoiksi mielettömän hyvin 🙂 ootan aina innolla sun postauksia!

 • Fkh
  Posted at 02:04h, 19 heinäkuun Vastaa

  ensimmäistä kertaa , vaikka oon lukenut sun bogias 2 vuotta. Mut siis ihana blogia ja ihan postau:)!! Btw Mistä oot saanut noi ihanat kengät:)??!

 • Jossullaaaaa
  Posted at 01:43h, 20 heinäkuun Vastaa

  Kuka toi blondi on sun vieressä? Ihan törkee kaunotar ja vau mikä kroppa sillä on! :O

  • linda
   Posted at 05:19h, 20 heinäkuun Vastaa

   Miss Helsinki, Isabel <3

Post A Comment