Limppu reissussa taas!

Heippa!

Tässä on tultu oltua ”muutama” tunti autossa viimeisen 2 päivän aikana. Oltiin pikaisella duunireissulla avomiehen- sekä oman firman asioilla ja ehdittiin kiertämään Tammisaaren, Salon, Turun, Nokian, Tampereen, Hämeenlinnan, Janakkalan,Lahden, Heinolan ja Mäntsälän kautta takaisin Helsinkiin. :D Huhuh sanon minä!

10534813_765435133495290_1203985289_n

Mua väsytti eilen niin paljon, että mulla oli aivan epätodellinen ja jopa hieman paha olo reissun jälkeen. Koko kesä on ollut aikamoista räntää ja sadetta ja tietenkin just nyt iski pahimmat helteet kun me oltiin suurimmaks osaks autossa, eikä vapaa-aikaa jäänyt sekuntiakaan. Hemmetin hyvä juttu :D

Kävin Tampereella ekassa biksupalaverissakin ja värit nappasin ykkösellä oikein! Tää täti tiesi mitä haluaa. Toivottavasti toimii lavallakin sitten. (: Vein omalle koutsille tänään kangasta arvioitavaksi ja ei tullut totaali EI- tä valinnasta.

10546554_794719483885531_896968862_n

Tässä Mähösen kaksi marttaa poseharkoissa. Bikinifitness ja Bodyfitness ! Siellä taas väännettiin tyttöjä niin kieroon että hymy hyyty kyllä molemmilla. Ei oo todellakaan helppoa hommaa, mutta sen arvoista ;)

Mä istun tässä koneen ääressä ja mietin että mitähän mä kirjottaisin. Joko ootte kyllästyneet mun dietti höpinöihin? Mun elämässä nyt ei ole mitään kovin ihmeellistä tällähetkellä tän kisahässäkän lisäksi. Herään aamulla, käyn vetämässä aeron, teen töitä, käyn puntilla, teen töitä, käyn lenkillä, teen töitä. Joskus saan päikkärit johonkin väliin ja ruuista nyt ei oo mitään kovin ”ispiroitavaa” kerrottavaa. Jänneintä on ehkä huijata itseään ja syödä just kaikki ruuat erikseen ja eri rasioista ja laskea että kuinka paljon voi ihminen syödä pinaattia tai juoda vettä ennenkuin räjähtää.

10481561_10152228898640794_8892450222307260229_o

Tosin pian blogiin on tulossa kivaa uutta joista saan pian avata vähän lisää asiaa teille sekä sain eilen tietää yhdestä super kivasta duunikuviosta, mutta siitäkään en saa tietenkään puhua vielä… Hmmm! :D

Sain muutamia valmiita kuvia Heli Roosmäen kanssa toteutetuista kuvauksista, joten niitä voisin tähän lisäillä muutaman, kun ei tuu oikeen mitään erityistä nyt mieleen.

Helin kanssa on todella helppoa työskennellä ja suosittelen tätä mimmiä jos haluaa mihin vain tarkoitukseen itsestään kuvia. Heliltä sellasia terkkuja lukijoille, että Heinäkuun aikana varatut kuvaukset hintaan 150e. Sisältää 7 käsiteltyä kuvaa sekä kaikki kuvauksesta tulleet raakakuvat. Kuvaus toteutetaan mallin omilla vaatteilla. Lisä tiedustelut mailiin heli.roosmae@gmail.com

DSC_8218 DSC_8626

 

DSC_8195

 

Kuvat Heli Roosmäe, Make up and Hair Milla Stenman.


14 Comments
 • hannajo-
  Posted at 16:42h, 10 heinäkuun Vastaa

  Täällä ei ainakaan olla vielä kyllästytty dieettihöpinöihin! Mukava pysyä ajan tasalla :)) oisko sulta mahdollista saada videopostausta kehiin? :p

  • linda
   Posted at 22:50h, 10 heinäkuun Vastaa

   Kiva kuulla ;D Joo tulossa on!(:

 • nanna
  Posted at 20:37h, 10 heinäkuun Vastaa

  Mihin tarkoitukseen otitte kuvia? :)

  • linda
   Posted at 22:50h, 10 heinäkuun Vastaa

   Ihan vain esimerkiksi lehtiin, tänne blogiin ja itselle, jos tarvii lähettää johonkin tarkoitukseen vähän parempia kuvia (:

 • T
  Posted at 21:36h, 10 heinäkuun Vastaa

  Oot todella kaunis noissa kuvissa! Ja terveen näkönen, loistava roolimalli! Kiitos!

  • linda
   Posted at 22:49h, 10 heinäkuun Vastaa

   Kiitos itsellesi, ihana kommentti!!

 • jenka
  Posted at 21:49h, 10 heinäkuun Vastaa

  hahah ihana toi sun ig-video !! oon kattonu sen varmasti yli 20 kertaa , niin rakastuneita :D koko versiota odotellessa ;) Täälä oltas kans kiinnostuttu videopostauksista!! ois kivaa vaihtelua:)

  • linda
   Posted at 22:49h, 10 heinäkuun Vastaa

   Voi kiitos <3 Hei niitä on tulossa :) !

 • elisa
  Posted at 22:17h, 10 heinäkuun Vastaa

  wau miten upeita kuvia ja mikä kunto! videopostauksille näytän mäkin vihreetä valoa jos sulla on vaa yhtää mielenkiintoo tehä sellasii :) tsemppiä dieetille, seurailen mielenkiinnolla kehitystäsi :)

  • linda
   Posted at 22:49h, 10 heinäkuun Vastaa

   Niitä on tulossa!!! ;) Ja kiitos hirveesti!!

 • Heimoi
  Posted at 22:55h, 10 heinäkuun Vastaa

  Oot tosi kaunis ja kuvauksellinen, mutta kuvaajalle on pakko antaa noottia tuosta liiallisesta ihon silottelusta!! Näyttää typerältä ja luonnottomalta. Sulla on vielä ihan täydellinen iho, tarvetta silotteluun ei todellakaan ole!

  • Gal
   Posted at 09:47h, 11 heinäkuun Vastaa

   Joo täällä ollaan samaa mieltä! Ihan kauhistutti katsoa miten luonnottomalta kasvot näyttää. Tuo liiallinen blurrin käyttö vaikuttaa aika epäammattilaiselta näin opiskelijan silmin… Mutta nätti malli!!! :)

 • Andy
  Posted at 11:00h, 12 heinäkuun Vastaa

  Moro Linda!

  Olen 19vuotias mies, ja oon jo pitkään kärsiny vaikeesta alipainosta. Mun painoindeksi on 15.6, ja oon jo vuoden yrittäny nostaa painoani, mutta mitään en oo saanut aikaan. Syömishäiriöstä en kärsi, koska mulla on oikeesti halua syödä, mutta ongelmana on se, että vatsaani ei uppoa paljoa yhtään ruokaa. Aina, jos oon syönyt normaalia enemmän, rupee oksettamaan ja tulee muutenki huono olo.

  Oon semi urheilullinen, harrastan sählyä ja jalkapalloa, ja tykkään myös käydä salilla. Lihaksia mulla on tosi vähän, mutta koska oon tosi laiha, niin esim. vatsalihakset erottuu aika hyvin. Alipaino kuitenkin stressaa tosi paljon, ja tahtoisin päästä normaalipainoon. Mihin mun kannattas mun ruokavaliossa panostaa, että sitä painoo lähtis tulemaan lisää? Monet sanoo, että pitäs ruveta syömään tosi paljon herkkuja että sais kaloreita, mutta haluaisin kuitenki enemmän sitä lihasta ku rasvaa.

  Kuulin mun tyttöystävältä sun blogista, ja sain tietää että sä oot selvinny sun alipainosta, ja treenannu ittes hyvään kuntoon. Miehiltä en oo vastaavanlaisia blogeja löytänyt, koska harvat miehet on niin alipainosia, eikä kovin moni edes bloggaa. Haluaisin itelleni sen kymmenen kiloa lisää, mutta se on vaan todella vaikeaa.

  Tsemppiä dieetille! :)

  • linda
   Posted at 00:10h, 15 heinäkuun Vastaa

   Jos olisin sä, niin alottaisin syömään pieniä määriä usein. Esim 2h välein, mutta ihan laadukkaasti eli hyviä proteiineja , hiilareita ja rasvoja. Lisäksi lisäravinteita hyödyntäen saat lisää massaa, juo vitargoa treenin aikana ja panosta ravinne-ja kaloririkkaaseen palkkariin :-)

Post A Comment