Ihanteellisesta bikinifitness kunnosta sekä muita ajatuksia.

Heippa!

Tämä ”kisakausi” on aikamoista vuoristorataa psyykkisesti. Välillä on niin hyvä fiilis että oksat pois ja välillä taas ollaan pelko perseessä ja epätoivo valtaa mielen. Treenien määrä ja jaksaminen ei ole ollut mulle (ainakaan vielä) se ongelma, vaan se että stressaan ihan tajuttomasti sitä että kerkeenkö kuntoon, millainen sen tulisi olla, mitähän ne tuomarit haluaa ja miljoonaa muuta asiaa. Ekat kisat ja KAIKKI on uutta, eikä oikeesti tiedä miten nopeesti painon kuuluis tippua tai mikä on normaalia ja mikä ei. Painoa oon saanut nyt 6 kiloa pois, mutta vielä olis paljon duunia edessä…

Meitä bikinissä kilpailevia on tooooooooooodella laaja kirjo laidasta laitaa. On hyvin siroja, pienemmällä lihasmassalla varustettuja tyttöjä ja ääripäästä toiseen suonet pinnassa ja lihasmassa samaa luokkaa kuin bodyfitneksessä sekä sitten kaikkea siitä väliltä. Sen olen ainakin oppinut, etten vertaa itseäni muihin, sillä siinä menis pää aivan sekasin.

Itseltäni toivoisin enemmän lihaksia pakaroihin, johon mulla ei kovin helposti liha tartu.

10326525_742707082434040_786977726_n

mitään ei näkynyt, mutta sensuroin ns. alarinnan varmuuden vuoksi ;D

mitään ei näkynyt, mutta sensuroin ns. alarinnan varmuuden vuoksi ;D

Tottakai kaikkea saisi olla aina enemmän, tai vähintäänkin lihaksen laatu olla enemmän ns. kivilihasta, mutta olen sieltä nuorimmasta päästä kisoissa, joten mulla on tässä onneksi vielä aikaa kehittyä ennenkuin siirryn edes yleiseen sarjaan. Täytyy todella paljon itselle muistutella aina ajoittain, että kisaan bikinissä ja olen junnu, sillä helposti sitä tsekkailee Amanda Latonaa ja ihmettelee miksei mulla ole samoja pakaroita kun sillä. :D EHKÄ joskus (??) Kuitenkaan junnuissa kisaaminen ja ekat kisat eivät ole tekosyy mihinkään.

Sitten siihen ihanteelliseen kuntoon, mikä minun silmääni miellyttää. Mun oma ehdoton lemppari kevään kisoissa oli lyhyimmän sarjan voittaja Johanna Hermans ja hänen kuntonsa onkin mun silmään hyvin ihanteellinen bikinifitnekseen.

fitnessclassic2

Ei liian kireä, eikä liian pehmeä vaan terveen ja sporttisen näköinen sekä plussana todella kaunis tyttö ja onnistunut lookki! Johannalla on kaikenlisäksi ihan mieletön alakerta. :D

blogger-image-906307797

Mitä mieltä te olette? Tosin kaikki tytöt olivat vallan upeita, varsinkin finaali kuusikko.

Eilen kävin pitkästä aikaa ulkona sillä riskillä että treenien jälkeen nukahdan pystyyn. Taisiis no, tarkemmin sanottuna mun ”ulkona käyminen” oli sitä että olin auttamassa Joelia houstaamaan legendaarisissa kaivon 4th of July – bileissä illan muutamia tapahtumia. Oli ihan piristävää nähdä ihmisiä tämän erakkokauden aikana. Pikkusena järkytyksenä kuitenkin huomasin, etten tuntenut kaivolta enää KETÄÄN. Asuin 18- vuotiaana Ullanlinnassa ekassa omassa kodissani ja lyhyttä matkaa tekosyynä käyttäen mut löysi kaivolta aina kun se oli auki, joten tunsin/tiesin hyvin paljon tyyppejä sieltä. Nyt olin aivan pihalla ja tuli kevyesti vanha olo. Niin vaan ne asiat muuttuu ja jengi vaihtuu! Hauskaa oli jokatapauksessa.

10275451_10152219922840794_3094152112948374689_o 917151_804042242948235_1837243649_n

Ylemmissä kuvissa hieman tämän ainoan vapaapäiväni lookkia. Noikin vaatteet tosin vaihdoin melkein heti rennompiin, kun totesin että on aivan turha lähteä kauppareissuun koroissa. Saipahan ainakin kuvan verran kokeilla muutakin kuin tuulipukua. Rakastan älyttömästi laittautua ja pakko myöntää, että nyt kun olen saanut noita höttökiloja pois joita on päälle kaks vuotta keritty keräämään, niin olo alkaa tuntumaan taas omalta. Tämä tän hetkinen paino, joka on n. 57kg tuntuu sellaiselta minkä haluan jatkossa offilla pyrkiä säilyttämään. Tässä on hyvä olla.

Ensviikolla on mun bikinien suunnittelua luvassa, sekä pientä matkailua ympäri Suomen duunien merkeissä. :) Otetaan siis vastaan hyviä sali ehdotuksia ainakin Tampereelta, Lahdesta ja Turusta! Sitä ennen pyrin (kaikille ohjelmien tilaajille tiedoksi) tehdä ohjelmia valmiiksi, joten olkaa viimeistään huomenna tarkkana sähköpostien kanssa!

Lisäksi mulle on tulossa blogiin uutta kivaa lukijoille, jonka avulla pääsette seuraamaan mun touhuja ja kisataipaletta vielä lähempää. (: Siitä pian lisää!


40 Comments
 • Linda
  Posted at 20:17h, 05 heinäkuun Vastaa

  Ihana asu ja tosi nättinä oot! Mistä oot topin löytäny?

  http://shoesspeaklouder.blogspot.fi

  • linda
   Posted at 20:21h, 05 heinäkuun Vastaa

   Kiitos :) toppi on nellystä!

 • K
  Posted at 20:44h, 05 heinäkuun Vastaa

  Näytät törkeen hyvältä just nyt, eron huomaa tosi hyvin!
  57 kilosena mä ainakin tykkäisin katella sua pidempäänkin ;P Todella paljon tsemppiä tulevaan! Pystyt siihen ja voitat muut mennen tullen! :)

  • linda
   Posted at 20:53h, 05 heinäkuun Vastaa

   Voi kiitos (: ja hah, I wish , mutta kiitos tsempistä, ne tulee aina tarpeeseen (:

 • Kiki
  Posted at 21:01h, 05 heinäkuun Vastaa

  Moikka. Turussa ainakin yksi ihan hyvä sali on P&P Fitness center :)
  Mä en oo ikinä kommentoinut sun blogiisi, mutta nyt ajattelin kirjoitella.
  Olen lukenut sun blogias tosi pitkään, musta on niin ihanaa nähdä miten sä vaikutat olevan sinut itsensä kanssa, eikä sun tarvi esittää jotain, mitä et ole!:)
  Sä oot tsempannut muakin henk.koht. ihan hirveästi blogikirjoitusten perusteella. Olen päättänyt tehdä elämäntapamuutoksen itseni kanssa. Alkuvuodesta nyt on lähtenyt painoa reilu 10kiloa :) syömällä oikein ja liikuntaa lisäämällä.
  Mun mielestä on ihanaa myös nähdä, kun sinä ja Joel vaikutatte näin ulkopuolisen silmiin onnellisilta ja tuette varmasti toinen toisianne!:) seurailen sua myös instassa ja ihailen aina sun kuvia, mitä sinne lisäilet. Erittäin paljon tsemppiä sulle Linda kisoihin! Varmasti sijoitut siellä hyvin ja toivottavasti ainakin sinä olet ylpeä sun tekemisestä ja työn tuloksesta!! Se on tärkeintä !:) hyvää kesänjatkoa sulle, nyt näyttää ainakin hyvältä et ilmatkin vähän lämpenis!:)

  • linda
   Posted at 21:13h, 05 heinäkuun Vastaa

   Kiitos paljon, todella sydäntä lämmittävä kommentti <3 & vautsi, upeasti ainakin on lähtenyt sun projekti käyntiin!!! Tsemppiä siihen ja kaikkea hyvää sulle (: !!

 • eltsu
  Posted at 21:16h, 05 heinäkuun Vastaa

  Lahes fressi on monipuolinen, jossa mm. Mira Härkönen treenaa ja valmentaa. Eveliina Tielstegren myös treenannut, eli varmaan löytyy kaikkea mitä sun kaltaiset ns.kunnon treenaajat tarvii. Löytyy ihan keskustasta :)

  • linda
   Posted at 21:30h, 05 heinäkuun Vastaa

   Okei!! Kiitos tiedosta (:

 • Kiki
  Posted at 21:23h, 05 heinäkuun Vastaa

  Positiivisia kommentteja ei varmasti ikinä tuu saamaan liikaa. Itse olen palveluammatissa töissä ja olen yrittänyt (kaiken sen paskan jälkeen, mitä itse joutuu kuulemaan ilman syytä) kierrättää sitä positiivisuutta. Ihmiset sanoo kyllä niitä negatiivisia asioita, mutta positiivisuus puuttuu. Miksi se on niin vaikeaa?

  • linda
   Posted at 21:32h, 05 heinäkuun Vastaa

   Koska aina on helpompaa vaatia ja valittaa kuin olla positiivinen ja ystävällinen tai kiitollinen!

 • Kiki
  Posted at 21:24h, 05 heinäkuun Vastaa

  Positiivisia kommentteja ei varmasti ikinä tuu saamaan liikaa. Itse olen palveluammatissa töissä ja olen yrittänyt (kaiken sen paskan jälkeen, mitä itse joutuu kuulemaan ilman syytä) kierrättää sitä positiivisuutta. Ihmiset sanoo kyllä niitä negatiivisia asioita, mutta positiivisuus puuttuu. Miksi se on niin vaikeaa?

  • Kiki
   Posted at 21:25h, 05 heinäkuun Vastaa

   kiitos tsempeistä myös, etenen rauhallisesti ilman mitään paineita ni uskoisin et tuloksia syntyy:) ruokavalio on nyt kunnossa ohjelman kanssa, mutta isoin haaste löytyy oikeasttaan kuntosalilta. Olen jotenkin niin huono käyttämään niitä laitteita ja tarvisin jonkun paiskimaan mua pepalle jotta tulis kunnon rääkkejä! Pt:tä olen myös harkinnut, mutta oma rahatilanne ei siihen anna myöden:/ ehkä sitten joskus…::)

   • linda
    Posted at 21:31h, 05 heinäkuun Vastaa

    Jos löytyy jotain kaveria treeneihin auttamaan ja tsemppaamaan niin sekin toimii (:

 • Mimi
  Posted at 21:47h, 05 heinäkuun Vastaa

  K&M Lahessa on se paikka jossa kisaajat treenaa, kannattaa käydä tutustumassa http://www.kuntokeskuskm.fi/ Turussa oon tykänny keskustan Motivuksesta Eerikinkadulla, mutta en tiiä onko sellanen paikka mitä haet :) Saanko udella millois olet lahden suunnalla?

 • nina
  Posted at 23:18h, 05 heinäkuun Vastaa

  Tampereella ehdottomasti Syke Tammelassa tai wfc keskustassa…ikävä etenkin jälkimmäistä. ;) Lahdessa tosiaan toi K&M on ihan ok..myös Maken fitness centeriltä löytyy isojakin painoja ja useita kyykkyhäkkejä. :)

 • Iida
  Posted at 02:23h, 06 heinäkuun Vastaa

  Classic gym tampere! Paras kaikista, siellä taisit olla kuvauksissakin joskus :)

 • Emmi
  Posted at 10:37h, 06 heinäkuun Vastaa

  Kun luen blogiasi, sekä muita bf-blogeja, niin useasti olen jäänyt itsekseni miettimään, että sä varmaan tulet näissä kisoissa (ja tulevaisuudessa) pärjäämään hyvin. Musta sun kroppa on valovuosia edellä muiden kroppaa, ja oot päälle tosi nätti ja näyttävä. Joo, toki siinä on myös se kisakireys ym., mutta mulla on luottavainen olo sun puolesta. :)

 • Nanna
  Posted at 14:53h, 06 heinäkuun Vastaa

  Upealta näytät ja noi sun hiukset on ihanat! Mulle tuli sellainen kysymys mieleen, että onko sulle ilmaantunu punttitreenailun seurauksena raskausarpia? Ja jos on, niin oletko ”hoitanut” niitä jotenkin tai tiedätkö hyvää kikkaa arpien häivyttämiseen?

 • tiia
  Posted at 18:00h, 06 heinäkuun Vastaa

  Turussa yks hyvä sali on leaf areena!:)

 • Senni
  Posted at 19:39h, 06 heinäkuun Vastaa

  http://www.elinatervo.com/itku-pitkasta-ilosta/
  Mitäs mieltä olet tämän postauksen kommenteista?

  • linda
   Posted at 20:14h, 07 heinäkuun Vastaa

   Hmm, oon tässä yrittänyt miettiä että mitä mieltä. En mitään. Joltain hyvä provo yritys minua kohtaan toisen ihmisen blogissa. :D

 • Emmi
  Posted at 21:54h, 06 heinäkuun Vastaa

  Lahdessa aivan keskustassa oleva gym1 on tosi hyvä sali, suosittelen lämpimästi! :) laitteet hyviä ja paljon, sekä vapaata rautaa kans reilusti. ;) ja siistit paikat muutenkin!

 • Sanna Latvala
  Posted at 09:03h, 07 heinäkuun Vastaa

  Lahdessa K&M ja Maken Fitness center. K&M on ehkä vähän hankalamman matkan päässä, mutta siellä käy kaikki kisaavat! Make on aika keskustassa ja sinne on helppo mennä. Kannattaa vaan huomioida kesä aukioloajat! Taitaa molemmat olla vain 13-18 auki näin kesäisin.

  • linda
   Posted at 20:12h, 07 heinäkuun Vastaa

   Okei! kiitos hei !!:)

 • Roosa
  Posted at 09:58h, 07 heinäkuun Vastaa

  Turussa hyviä saleja on Eerikinkadulla oleva P&P Fitness center ja Brahenkadulla oleva Gym2000 :)

  • linda
   Posted at 20:12h, 07 heinäkuun Vastaa

   kiitos vinkistä:)

 • Anni
  Posted at 18:19h, 07 heinäkuun Vastaa

  Tampereella ehdottomasti wfc keskustassa! Siellä käy paljon kisoihin tähtääviä kuntoilijoita:) Kertamaksukaan ei päätä huimaa!:)

  • linda
   Posted at 20:12h, 07 heinäkuun Vastaa

   Joo ajattelin sitä, sinne varmaan meenkin!;)

 • susu
  Posted at 09:57h, 08 heinäkuun Vastaa

  Oon seurannu kauan sun blogia ja katsellut kuvia. Harmittaa todella paljon kun kauniin ulkonäkösi menit täysin muuttamaan täytehuulilla…aluksi huulet näyttivät suht normaaleilta mutta taisit innostua laittomaan lisää… vaikka vannoit ettei sinulle tule ankkahuulia…ovat ne juuri nyt sellaiset ja kasvosi muuttuivat täysin huulten myötä. Olit ennen niin kaunis mutta en vain ymmärrä miksi pilata ulkonäkö tyrkkyhuulilla…moni muukin tehnyt saman mokan :/

  • linda
   Posted at 16:49h, 08 heinäkuun Vastaa

   Mielipiteitä. Monet kysyvät missä ja kuka tehnyt kun on niin upeat ja toiset taas eivät voi sietää. Itse tykkään ja olen hyvin tyytyväinen (: keskitytään vain omiin nassuihin niin ei tuu turhaa murehdittua turhia juttuja. (:

   • linda
    Posted at 16:49h, 08 heinäkuun Vastaa

    Ja en ole laittanut lisää ;) meikillä saa ihmeitä aikaan .

 • Kayla
  Posted at 11:35h, 08 heinäkuun Vastaa

  Turussa M&M!!:) mm. Janni Hussi treenaa siellä

 • rosa
  Posted at 21:02h, 08 heinäkuun Vastaa

  Lahessa suosittelen lämpimästi Tokia kuntokeskusta, se on keskustan läheisyydessä (rautatieaseman vieressä) Askon Alueella!:) siellä on hyvät puitteet ja mukava treenata ja hyvä palvelu!:)
  Mut toi on totta että K&M sieltä löytyy kunnon treenaajia! Ps. Näytät upealta! Ja ihanat nuo sinertävät housut!!:)

 • Chrissee
  Posted at 00:51h, 09 heinäkuun Vastaa

  Moikka Linda!

  Mitä shampoota ja hoitsikkaa käytät pidennyksille? Hakusessa olis jotkut uudet hyvät tökötit ja sun pidennys näyttää aina hyvältä! Miten sun tukka muuten kärsi siellä merivesissä kuvauksissa?

  T: Christina

  • linda
   Posted at 17:26h, 09 heinäkuun Vastaa

   Tukka kyllä kärsi siellä thaikuissa jokasella paljon! :/ mutta myt käytän ID hairin smooth shampoota ja hoitsikkaa ja super hyvät ! Käyn ostaa siitä Kampin id:stä (:

 • pelle
  Posted at 12:06h, 09 heinäkuun Vastaa

  ” Johannalla on kaikenlisäksi ihan mieletön alakerta.” alakerta= pillu. ootte ollu johannan kanssa sillain?

  • linda
   Posted at 17:31h, 09 heinäkuun Vastaa

   Joo, just sitä meinasin , ollaa oltu sillai.

 • Annika
  Posted at 23:00h, 09 heinäkuun Vastaa

  Moikka,

  Pakko kysyä kuka on leikannut ja värjännyt hiuksesi? Ne ovat aivan upeat ja sopivat sinulle täydelllisesti. Näyttävän näköinen olet :)

  • linda
   Posted at 23:16h, 09 heinäkuun Vastaa

   Inka on loihtinut Bulevardin Gyylissä! Inka on kyllä oikeesti ihan guru tukkajutuissa! (:

 • Jenni
  Posted at 22:05h, 13 heinäkuun Vastaa

  Tosi nätti asu! :)

  http://jennidiamante.blogspot.fi/

Post A Comment