”Rohkeus ei oo sitä ettei pelota/Vaan et uskaltaa hyppää vaik ei tiedä selviikö elossa”

Heippa!

tänään on ollut perus treenien lisäksi kuvauspäivä. Kuvattiin Heli Roosmäen kanssa jälleen ja matsku näytti ainakin ihan lupaavalta :) MUA Miia Stenman!

1937430_10152214463080794_6485166344598605255_n 10407586_10152586797049359_6808321656981512677_n 10322840_10152214414410794_5503972228224199436_n

 

Mä oon aamusta asti luukuttanut Cheek- Äärirajoille biisiä. Se jotenkin kolahti ja kovaa. Musavideokin oli niin upea että huh. Oon itse ollut Islannissa ja harmittaa, että oli sillon pahimmassa teini-iässä eikä sillon oikein kunnolla osannut arvostaa sitä sen maan kauneutta. Suosittelen ehdottomasti jokaiselle Islantia. Se on ihan mieletön.

Toi Jaren biisi kosketti mua. Tyyliin kyyneleet silmissä kuuntelin sitä biisiä. En osaa oikeen selittää miksi, mutta jotenkin sen jälkeen kun on itse tullut enemmän ”esiin”, on saanut kokea sen miten kamalaa on kohdata kaikki se viha mitä ihmiset heittää niskaan. Itse tulkitsin ton biisin ja musavideon niin, että kaikista esteistä ja paskoista huolimatta Jare on vienyt kaiken ja varsinkin itsensä aivan äärirajoille asti ja tehnyt mielettömän duunin menestyksensä eteen. Musavideossa Jare vaeltaa pitkän ja kivisen matkan ja vie Liigan lipun huipulle. Kun marssii joukon kärjissä vasta tuuli on suuri.Mun duuni on cooli , suuri on suuni mutta mut on tuonu tänne jokin muukin kun tuuri.”  Voin vaan kuvitella mitä Jare on saanut kuunnella ja käydä läpi, kuitenkin aina antanut kaikkensa ja jaksanut uskoa itseensä. Mä arvostan ihan törkeesti ja nostan hattua.

Rohkeus ei oo sitä ettei pelota/Vaan et uskaltaa hyppää vaik ei tiedä selviikö elossa”

Mun spotifyssa pauhaa muutenkin todella usein Cheek, varsinkin treenien aikana. Suurimmassa osassa biiseistä on törkeen hyvä sanoma ja voima.

Sitten asiasta toiseen. Löysin blogin, jonka kirjoittajana toimii Hyvinkään ammuskeluissa loukkaantunut poliisi.

Blogi on _todella_ pysäyttävä. Blogissa nainen kertoo miten hän on käynyt yli sata leikkausta läpi, miten hän ei pysty liikkumaan, ei ajoittain kykene puhumaan ja kaikki haaveet sekä unelmat on revitty riekaleiksi. Tämä nainen, todellinen sankari, on kokenut heräämisen kesken leikkauksen, koomat sekä käsittämättömän määrän kipuja. Hän ei ole 2 vuoteen saanut juoda 2desiä enempää päivässä tai syödä itseään täyteen. Silti hän jaksaa kirjoittaa myös paljon positiivisia asioita, olla kiitollinen hoitajille, ei katkeroidu tai syytä ketään edes tuskaisista hoitovirheistä ja jaksaa uskoa tulevaan.

”Se 0,5dl pepsisnapsi sai niiiiiin paljon paremman olon etten pysty sitä selittämään. Colaa en juonut, koska halusin säästää sen sitten kun pääsen pois täältä.”  Bulletproof: Siirtyminen

Mikä mieletön tahdonvoima elää ja parantua. Kun tota blogia lukee, ei voi tekstiä uskoa todeksi. Ei halua uskoa. Käykö joku todella näitä asioita läpi? Onko tämä jonkun arkea? En voi edes sanoa, että pystyn kuvittelemaan tilannetta, sillä fakta on että en pysty. En halua ajatella, että teksti jota luen on jonkun todellisuus, eikä kirjoittaja voi poistua tilanteesta tai herätä ja jatkaa normaalia elämää niinkuin minä, vaan se on hänelle todellista todellisuutta ja jatkuvasti läsnä olevaa elämää…

En ole pitkään aikaan itkenyt niin paljon, kuin blogia lukiessani. Kumpa voisi auttaa jotenkin. Taas yksi mieletön ihminen, jota ei voi kuin ihailla!

Ihan oikeesti minä, sekä muut. Ei oteta mitään itsestäänselvyytenä ja ollaan kiitollisia kaikesta.


37 Comments
 • Sanna Latvala
  Posted at 21:32h, 02 heinäkuun Vastaa

  Löysin kans tänään kyseisen blogin ja kieltämättä hiljaiseksi vetää kun vielä kahden vuoden jälkeenkin joutuu kokemaan noin kovia. :'(

  • linda
   Posted at 21:36h, 02 heinäkuun Vastaa

   Todella :(

 • annna
  Posted at 21:36h, 02 heinäkuun Vastaa

  Mulle kans kolahti toi cheekin biisi iha kunnolla ja oon sitä repeatilla kans kuunnellu! Huikee. Jotenki myös tosi erilainen kuin nää aiemmat:)

  • linda
   Posted at 21:42h, 02 heinäkuun Vastaa

   on kyllä hyvä! on jarella paljon muitakin tosi hyviä ja tsemppaavia biisejä!! :)

 • Vilma
  Posted at 21:48h, 02 heinäkuun Vastaa

  Samoin oon kans luukuttanu tota aivan koko päivän, sairaan mahtava ja hyvä sanoma!!
  Ja huomenna onkin pakko kotiuttaa Cheek- lehti ja toi uus sinkku! ja lisäks odotella et se julkastaan spotifyhyn :D

  Mulla kans pääasiallisena treenimusana toimii Cheek, treeni kulkee ja hyvä fiilis jyrää, mikäpä sen parempaa! :)

  Ja ompa kauniita kuvia susta! Ilmeisesti kuvaukset meni siis hyvin :)
  Paljon hyvää sulle ♥

  • linda
   Posted at 21:53h, 02 heinäkuun Vastaa

   Hahaa, musta tuntuu että melkein koko suomi luukuttaa sitä! niin hyvä!!
   voi kiitos ja samoin sulle <3

 • miia r
  Posted at 21:58h, 02 heinäkuun Vastaa

  Heidin kunniks tehtiin crossfit-treeni, tee se ;) (wod heidi)

  https://www.facebook.com/events/624983314257016/

  • linda
   Posted at 22:33h, 02 heinäkuun Vastaa

   täytyy vetästä :)

 • Helmi
  Posted at 01:05h, 03 heinäkuun Vastaa

  Heips, mielettömii kuvii sulla! Miksi siis käyt ylipäätään ottamassa noita? Ps rokkaat!

  • linda
   Posted at 11:39h, 03 heinäkuun Vastaa

   Kiitos :) lehtijuttuihin,blogiin ja tuleville kotisivuille (:

 • emilia
  Posted at 10:33h, 03 heinäkuun Vastaa

  Mistä noi sun housut on? Vähän makeet!!

  • linda
   Posted at 11:38h, 03 heinäkuun Vastaa

   Cubuksesta ja itte revein :)

 • Paula
  Posted at 13:55h, 03 heinäkuun Vastaa

  Tuo haavoittuneen poliisin blogi on kyllä pysäyttävä! :(

  Itselläni on pauhannut jo muutaman viikon täysillä Elastisen hallussa- kappale! Sillä saa sellasen tsempin päälle että kyllä rauta rupeaa nousemaan salilla ja askel rullaamaan lenkillä!

  • linda
   Posted at 20:17h, 05 heinäkuun Vastaa

   täytyy kuunnella, en oo välttis ees koskaan kuullut ! kiitos vinkistä :)

 • sari
  Posted at 14:47h, 03 heinäkuun Vastaa

  Mahtavasti kirjoittelet tänne ja ihanaa, että osataan arvostaa elämää terveenä!
  Löysin tän blogin eilen: http://ala-sairastu-vakavasti.blogspot.fi/ käy kurkkimassa tuokin blogi, sai nimittäin kyyneleet silmissä lukea!

  • linda
   Posted at 20:17h, 05 heinäkuun Vastaa

   Täytyy käydä lukemassa :) ja kiitos!

 • v
  Posted at 18:54h, 03 heinäkuun Vastaa

  Moikka! Kun olet kertonut kärsiväsi siitä jännitysniskasta, niin mietin että kun itsellä välillä tulee esim kovassa jalkareenissä lievä pääkipu ja silmissä saattaa sumeta aina välillä, että olisikohan sillä yhteyttä tähän samaan vaivaan? Mulla on myös usein kovan reenin jälkeen illalla pää kipeä. Ehkäpä tosiaan olisi aika ruveta itsekin käymään osteopaatilla..

  • linda
   Posted at 20:17h, 05 heinäkuun Vastaa

   Kyllä voi olla, mutta osasyynä myös sykkeen nopea nousu ja verensokerien heittely! Vitargo auttaa siihen :)

 • liisa
  Posted at 22:58h, 03 heinäkuun Vastaa

  Hei! kannattaako päivällä tehdä kunnon punttitreeniä salilla, jos aikeina on illemmalla nauttia alkoholia? tiedän että palautuminen ei ole parasta mahdollista, mutta silti tuntuu että sekin on parempi kuin jättäisi treenit välistä, Miten tekisit itse? :DD kiitos!

  • linda
   Posted at 20:16h, 05 heinäkuun Vastaa

   No ikinä mikään treeni ei ole turha :)

 • Melissa
  Posted at 01:03h, 04 heinäkuun Vastaa

  Hei! Tosi liikuttava teksti sulta! Olen jäänyt sun blogiisi ihan koukkuun! Olet tosi positiivinen ja hyvä sekä terve roolimalli kaikille! Susta saa tosi paljon inspistä! Yksi asia (ei tärkeä) ja ohi tämän sun postauksen mua on mietittänyt; oletko käynyt ottamassa huuliisi täytettä? Kun vertaa vielä esim viime kesän kuviasi ero on huomattavan suuri ylähuulessasi? Ennen ylähuulesi ei näkynyt paljon, mutta nykyään se hyppää esiin joka kuvassa ;) En mitenkään pahalla kysele, olen itsekkin miettinyt nimittäin joskus ottavani. Jos olet suurentanut huultasi voisitko tehdä siitä mahdollisesti postauksen joskus? :)

  • linda
   Posted at 20:16h, 05 heinäkuun Vastaa

   Voi kiitos paljon!
   Kyllä mulla on Viivi laittanut, olen siitä postauksenkin tehnyt (:

 • tiia
  Posted at 01:05h, 04 heinäkuun Vastaa

  Ei luoja, itse oon itkenyt kaksi päivää putkeen, koska exä, jonka kanssa erottiin ajat sitten, muuttaa toiseen kaupunkiin ja mä taidan vihdoinkin joutua luopumaan harhoistani, että palattais vielä joskus yhteen. Kiitos vaan, maailmanloppuni sai uuden perspektiivin.

  Tekstin alkuun liittyen… sun kirjotuksista välittyy välillä sellanen tietynlainen asenne, jota vois kuvata joko sanoilla jyräävä yksisilmäisyys tai asiaansa ajava itsevarmuus riippuen tulkintatavasta ja se varmasti ärsyttää osaa ihmisistä. Ei sillä että se välttämättä olis huono juttu, maailma tarvii niitä, joilla on kanttia sanoa mielipiteensä ääneen. (Mutta en kyllä yhtään väitä, ettet olisi myös saanut ihan turhaan paskaa niskaan, ihan vaan siksi että haukkuminen näyttää olevan joillekin ajanviete…)

  • linda
   Posted at 20:15h, 05 heinäkuun Vastaa

   No mutta kyllä omatkin surut tulee surra!
   Heh joo välillä kun jonkun tunteen vallassa kirjottaa, tulee helposti hyvin jyräävä teksti, vaikka ei olisikaan tarkoitus. Myös tekstin kautta ei välity äänensävy eikä fiilis tarpeeksi hyvin, jolloin on helppo tulkita väärin tekstin, jota ei ole tarpeeksi avannut lukijoille.(:

 • Heidi
  Posted at 19:08h, 04 heinäkuun Vastaa

  Etäisesti tähän postaukseen liittyen: oletko törmännyt salilla ”fitnessnaisten” halveksuntaan uusia salillakävijöitä kohtaan? Lainausmerkissä siksi, että naiset ei ole itse kilpatasolla, mutta siltikin naureskelevat yli/alipainoisille ja teineille. Välillä joku sanookin ylipainoiselle jotain loukkaavaa… ”Jaksaa jaksaa läski” on usein kuultu lause. Itselle ei tulisi mieleenkään sanoa uusille kävijöille noin, ja välillä joudun työntekijänä puuttumaan tähän nälvimiseen.

  • linda
   Posted at 02:55h, 05 heinäkuun Vastaa

   No huhuh! En ole kuin kerran. Ohjasin asiakastani ja jotkut kaksi hyvin miesmäistä naista naureskeli ”pitäisikö itsekin ottaa Peetee” tyylisesti . Tuollaiset kannattaa jättää omaan arvoon. Kertoo enemmän huuteliasta itsestään…

  • v
   Posted at 11:20h, 05 heinäkuun Vastaa

   Joo mä olen kans huomannut tälläistä. Omalla salillani käy pari ihmistä jotka kisaa/on kisannu bodyfitneksessä eivätkä he katso muita pahalla. Mutta sitten taas nämä pari muuta ”fitnessnaista” on asia erikseen. Naureskelua, sormella osoittelua, jatkuvaa muiden tekemisien kyyläämistä ja jopa kovaan ääneen tökeröä muiden arvostelua, siitä heidän ”salitreeninsä” aika pitkälti koostuu. En ymmärrä mikä tälläisiä ihmisiä vaivaa.

   • linda
    Posted at 16:13h, 05 heinäkuun Vastaa

    Todella junttimaista!

 • salla
  Posted at 23:24h, 04 heinäkuun Vastaa

  Wow olet kyllä upeassa kunnossa! Kuinka paljon ruokaohjelma sulla maksaa ja osaatko tehdä ohjelmia myös erikoisruokavalion omaaville? Kuinka paljon maksaa etävalmennus? Ja teetkö ohjelmat aina sen mukaan mitä asiakas haluaa (esim. Painonpudotus tai elämäntapa muutos)? Olet mulle iso inspiraatio ♥

  • linda
   Posted at 02:57h, 05 heinäkuun Vastaa

   Maksaa 62€ ja erityis ruokkikset onnistuu :) ja tietenkin, aina asiakkaan lähtökohtien ja tavoitteiden mukaan !

   • linda
    Posted at 02:57h, 05 heinäkuun Vastaa

    Niin ja kiitos <3

 • rrrr
  Posted at 00:55h, 05 heinäkuun Vastaa

  laita kunnon kuvaa sun hiuksista:)

  • linda
   Posted at 02:56h, 05 heinäkuun Vastaa

   Täytyy laittaa (:

 • greekgirlwithfitdream
  Posted at 17:42h, 05 heinäkuun Vastaa

  Moikka! Oon lukenut sun blogiasi ja seuraan sun päivityksiä instagramissa, oli vaan pakko tulla sanomaan et vaikutat ihan todella upealta tyypiltä! Sul on tosi järkeviä ja hyviä mielipiteitä ja juttuja joista kerrot tääl blogissa:) ja viel pitää sanoo et oot ihan tajuttoman kaunis ja oot se joka motivoi muakin liikkumaan ja muakin tää ”fittneslaiffi” jos näin voi sanoa,niin kiinnostaa tosi paljon! Ja toki yks asia mikä sussa paljon ihastuttaa mua on se, että oot myös greek girl, olenko oikeassa? Parhaat on ;)

  • linda
   Posted at 18:29h, 05 heinäkuun Vastaa

   Kiitos ihanasta kommentista !! Juu puoliks olen , sinäkin? ;)

   • greekgirlwithfitdream
    Posted at 18:39h, 05 heinäkuun Vastaa

    Jeps, isä on sieltä :)

    • linda
     Posted at 20:21h, 05 heinäkuun Vastaa

     yllätys ;D

Post A Comment