Tavaroiden sieluttamista ja dietti kuulumisia.

Iltaa!

Olipas mielenkiintoisia kommentteja tullut edelliseen postaukseen MIEHISTÄ. Mulla ei ollut hajuakaan että miestenkin kesken harrastetaan aika pahaakin nälvimistä ja moni koki miehet paljon ilkeimmiksi kuin naiset! Jotenkin kai sitten jäänyt itse huomaamatta tollanen… Ainakin meidän kaveriporukoissa ei oikeestaan tällästä oo ikinä ollut tai ole havaittavissa ja todella harvoin Joelinkaan kavereiden kesken on mitään draamaa.  Joskus jotain pientä, muttei mitään sellaista mitä naisten kesken tapahtuu.

Hitto mikä päivä taas ollut. Oon aamusta asti juossut pää kolmantena jalkana paikasta A paikkaan B ja äsken sain duunipäivän taputeltua. Kerkesin työpäivän välissä kuitenkin myös hengähtää ja hemmottelemaan itseäni ja kävin vihdoinkin huoltamassa kynnet. Missäs muuallakaan kun Bulevardilla Chi:llä, kynsistudio Saossa. <3 Anteeks Chi mun jäätynyttä päätäni ja juttuja :’) Oon huomannut että nyt dietillä joko puhun kuin papupata jotain aivan päätöntä tai sitten jumitan kuola valuen.

10492260_10152202832925794_1335154362421460361_n

Chillä on nyt uudet rakennekynnet huollon hintaan 65e ja varpaiden geelaus 55e. Tää tyttö todella osaa hommansa. Lisää kuvia Chi:n tekemistä ihanista kynsistä löytyy instagramista Chiidang nimellä. :)

Huomenna olis vielä aamulla töitä sekä treeniä ja about 11 aikaa lähdetään Joelin kanssa kohti Lappeenrantaa. Siellä tulee tämä viikonloppu vietettyä. Harmittaa sikana, kun huomenna olisi ollut meidän fitfashion bloggareiden blogi-ilta, mutta joudun sen nyt skippaamaan… Odotin sitä kyllä niin paljon. :(

Mukaan en reissuun pakkaa paljoakaan muuta kuin vain treenivaatteita. Tämä neiti ei muutenkaan oo paljon viimeaikoina mitään muuta tarvinnut. Onneksi hotellilla on kuntosali joten treenit hoituu sielläkin normaalisti.

10380001_10152200799745794_6213329817299415403_o

Nähtiin eilen yhden frendin kanssa about 3 viikon jälkeen ja molemmat oli taas niin kaventuneita että vaan naurettiin toisillemme. Sieltä ne posket pikkuhiljaa molemmilta vaan lähtee, vaikka itse ei mitään niin radikaalia muutosta huomaa muutakuin kuvia vertaamalla. Toisesta kyllä huomaa, mutta ei itsestä ;) Sitä kun ei tällähetkellä oikeen ajattele mitään muuta kuin kisoja ja joka aamu peilin edessä tsekkaillaan onko mitään tapahtunut. :D Oon yrittänyt saada ajatuksia muualle, varsinkin iltaisin, mutta kyllä se vaan jännittää niin pirusti!

Sain VIHDOIN ja viimein päivitettyä myöskin mun juoksukengät, kiitos vain Runforest.fi. RunForest on (nimestäkin päätellen) erikoistunut nimenomaan juoksemiseen ja heillä on laaja valikoima juoksukenkiä ja -vaatteita mm. 2XU:lta, Nikelta ja Adidakselta.

10467846_666444423435070_306402496_n

Mulla on jotkut oikeesti 5 vuotta vanhat lenkkarit ollu käytössä nää kaikki vuodet juoksulenkeillä ja niiden käyttöpäivä on mennyt yli about 1000 kertaa. Joel on mua painostanut luopumaan niistä ja nyt VIHDOIN sain päivitettyä uusiin ja päätin kokeilla sellaisia kuin New Balance 890 V4 kenkiä. Oon tässä eilen ja tänään vetänyt ekat juoksulenkit ja kysynpähän vaan, että mikä ihme siinä juoksukenkiin panostamisessa oikeen kesti…. Askel keveni huomattavasti ja mukavuus nousi myös reilusti. Pakko laittaa tähän yksi vanhat- uudet kuva, ihan vaan noita vanhoja Nikejä kunnioittaen. Hienosti nekin palveli nää kaikki vuodet.

10271219_10152203352900794_9063264927709220066_o

Noi vanhat painaakin oikeesti pelkästään 10 kertaa enemmän kuin uudet. :D En mä silti pysty noita vanhoja roskiin heittämään… mä jotenkin onnistun aina luomaan jonkun ihme persoonan ja sielun mun pitkäaikaisille tavaroille, enkä siitä syystä pysty heittämään esimerkiksi noita 5-6 vuotta vanhoja lenkkareita pois. Kuvittelen ne jossain yksinäisessä kierrätyspahvilaatikossa kylmissään ja peloissaan. Sitten mä ihmettelen että miks mun kaapit ei mene kiinni. :)

RunForest.fi sivuilta löytyy paljon kaikkea hyödyllistä eikä oo kyllä myöskään hinnoilla pilattua tavaraa, joten suosittelen. Luotettava ja kätevä verkkokauppa lenkkeilijöille :)!

Nyt kerrankin kun päivä on pulkassa ennen puolta yötä, niin mä hyppään pehkuihin jotta jaksan taas huomenna. Oikein kivaa viikonloppua kaikille :)


13 Comments
 • Anna
  Posted at 00:46h, 27 kesäkuun Vastaa

  ”Kuvittelen ne jossain yksinäisessä kierrätyspahvilaatikossa kylmissään ja peloissaan.”

  Haha ei oo totta

  • Anna
   Posted at 00:48h, 27 kesäkuun Vastaa

   … Nayttaa ettei mun koko kommentti ois tullu perille! Sanoin etta nauroin aaneen talle , ajattelen aina IHAN samallailla ja sit naurattaa oma kaytos jalkeenpain :D

 • Tittidii
  Posted at 03:54h, 27 kesäkuun Vastaa

  En tykkää yhtään rakennekynsistä ja niiden aihuttamista vaurioista sekä siitä, mitä ne aiheuttavat omalle kynnelle, niin olisiko Chillä mahdollisesti geelilakkaukselle tarjousta?:) jos ei niin mitä lakkaus maksaa?

  • linda
   Posted at 07:26h, 27 kesäkuun Vastaa

   On sillä!! Mä en tiiä yhtään, olisikohan se tuo 55? :)

  • Chi
   Posted at 10:25h, 27 kesäkuun Vastaa

   Moii! Meillä maksaa tarjouksena geelilakkaus 40e-45e. Laitappa viestiä mulle nroon 045 8789 422, jos on kynsistä jotain kysyttävää :)

 • Jenna
  Posted at 09:33h, 27 kesäkuun Vastaa

  Hahaa!! Mä oon ihan samanlainen kaikkien vanhojen tavaroiden suhteen, etenkin jos niihin liittyy vähääkään jotain muistoja.. Mulla on vieläkin tallessa esim yhdet (okei ainakin kolmet….) ihan puhkikulutetut Converset joissa hädintuskin pohjatkaan on enää paikoillaan, mutta en vaan raaski heittää pois koska ne muistuttaa mua elämäni ehkä ihanimmasta kesästä ja niiden pois heittäminen tuntuisi samalta kun luopuisi myös niihin liittyvistä muistoista… xD
  Myös mun ensimmäiset oikeat juoksukengät, noin 6 vuotta vanhat Asicsit jotka muistuttaa hyvinkin läheisesti kunnoltaan noita sun Nikeja, on mulle kovin rakkaat enkä varmaan ikinä voi luopua niistä.. Ja lista vaan jatkuu!

  Eli joo et oo ainoa joka inhimillistää esineitä ja luo niihin jonkun oudon tunnesiteen :D

  Ja nice abs btw!!

 • Mia
  Posted at 09:49h, 27 kesäkuun Vastaa

  Hahaa huippua kuulla etten ole ainoa sieluttaja! Pienenä saattoi sieluja syntyä niinkin kummallisiin asioihin kuin esim.lumipallo, jota potkin koulumatkalla. Hetken potkittuani en pystynyt palloa enää ”hylkäämään” tienlaitaan vaan potkin sen aina kotipihaan asti, johon alkoikin kerääntyä pieni kasa :,D

  ONNEKS tästä tavasta kasvoin ulos. Saattas juoksulenkit kärsiä kun alkais keskittyyn vain kaikenmaailman kivien ja pallojen potkimiseen :D
  ja hei muuten tosi kiva blogi lueskella ja kaunis bloggaaja(: ja ihanat palikat,ehkä itelläki joskus!

 • mari
  Posted at 11:55h, 27 kesäkuun Vastaa

  Paras esimerkki esineiden tms. sieluttamisesta on elokuvassa Cast Away, missä haaksirikkoutunut Tom Hanks kiintyy koripalloon alias Wilsoniin… Itsekin lähinnä itkin silmät päästäni kun Wilson tippui lautalta ja ajelehti kaukaisuuteen aaltojen mukana. Aivan hirveetä !

 • Myy
  Posted at 00:05h, 28 kesäkuun Vastaa

  Heh, mulle on kans tosi vaikeaa heittää hyvin palvelleita kenkiä/vaatteita/laukkuja ym. pois, vaikka niiden parhaat päivät on jo kaukana takana. Viime syksynä mun oli pakko heittää vanhat puhki kuluneet juoksulenkkarit roskiin, etten vaan kaiva niitä enää keväällä esiin ja siirrä uusien hankintaa. Hyvä, että heitin – uudet on ihan älyttömän paljon kevyemmät, hengittävämmät ja ennen kaikkea ihan superpaljon paremmat juosta!! Taidan yrittää ottaa opiksi jatkossa ja alkaa investoida vähän aiemmin uusiin…. :D

 • Anni
  Posted at 18:03h, 28 kesäkuun Vastaa

  Hei ois ihan huippuu jos tekisit videopostauksen ? (:
  ja kovasti tsemppii jälellä oleville viikoille ennen kisoja! upeesti oot kyllä ahertanu:)

 • e
  Posted at 12:09h, 29 kesäkuun Vastaa

  oon miettiny tota sun treenijakoas. :) treenatko sä ollenkaan haukkaria, rintaa ja ojentajia? vai onko sul vaan selkä, olkapäät, vatsat ja jalat joita treenaat? Oon ite harkinnu vaihtavani sellaiseen niiiin onko toimiva? :)

  upea kropa!

  • linda
   Posted at 13:29h, 29 kesäkuun Vastaa

   Nyt dieetillä vähän sen mukaan miten on palautunut mutta jalka-olka-selkä-olka- & alusta jalka… Ja treenaan 6x viikossa salilla :)

   • linda
    Posted at 13:31h, 29 kesäkuun Vastaa

    Joskus otan selkään loppuun hauista, joskus olkapäiden loppuun ojentajaa & rintaa tulee kutiteltua joka aamu erilaisilla punneeruksilla sekä olkapäätreenissä se tulee tarpeeksi mun makuun mukaan , kun lajina on bikini

Post A Comment