Juhannuksesta selvitty !

Heippa!

Miten teidän Juhannus meni?

Itselläni meni varsin rauhallisin merkein. Matkustin bussilla torstai aamuna Merikarvialle ja vietin siellä koko juhannuksen. Se hujahtikin mukavasti lähinnä nukkuen! Huomasin, että nyt oli tyttö aika väsynyt, sillä heti vanhaan huoneeseeni ja sänkyyn päästyäni nukahdin ja lähinnä oksensin sitä unta koko juhannuksen. Nukuin, nukuin ja nukuin. Välillä heräsin syömään ja kävin tekemässä mm. sprintti treenejä, mutta muuten vain nukuin tai hengailin peiton alla.

923988_665468006866000_1381131470_n

Perjantaina tsemppasin kuitenkin sen verran että lähdin ulos juhlimaan vanhojen kavereiden kanssa. Oli niin hauskaa nähdä kaikkia tuttuja taas jotka ei asu täällä Helsingissä (vappaiästä asti paras kaverini onneksi asuu, joten näemme niin usein kuin mahdollista) ja humalluin jälleen kerran muiden mukana pelkästä fiiliksestä. Oli super hauskaa! Vanhat samat läpät toimii vieläkin ;) ! Kiitos kaikille :)

925516_287976591383792_700974982_n

 

Lauantaina ei sitten enää jaksanut mennä perässä, joten päivä meni treenien, levon ja äidin kanssa. :) Kaikenkaikkiaan todella rentouttava Juhannus ja nyt on taas akut ladattu arkea varten! Tänään viikko alkoi normaalisti aamutreenillä töölönlahdella, johon kuului 5km lenkki nilkkapainoilla, n 120 askelkyykkyä, vatsoja, punnerruksia ja hyvää fiilistä.

10432061_285092551672333_1639256631_n

 

 


11 Comments
 • Emmi
  Posted at 15:10h, 23 kesäkuun Vastaa

  Moi Linda, oon jo kauan lukenut sun blogia, ihana blogi!

  Mä kaipaisin apua motivaatioon… Painoin vuosi sitten 58kg (166cm) ja nyt oon lihonnut ja painan jotain 64 kiloa… en saa mistään motivaatiota olla herkuttelematta!! Jotenkin tuntuu että sinne alle kuuteenkymppiin on niin pitkä matka. Ahdistaa kun mun pää ei pidä!! Ja kun herkuttelen niin se menee överiksi. Mulla on fitfarmilta ruokavaliokin jota nyt tänään aloin noudattamaan. Toivon että nyt kun saan kunnolla ruokaa niin herkkuhimot ei iske.. Yleensä olen kituutellut ilman hiilareita ja siitä ei ole tullut mitään, vaan viikon jälkeen olen ahminut niitä herkkuja kuin mikäkin..

  • linda
   Posted at 15:19h, 23 kesäkuun Vastaa

   Moikka ! kiitos!
   Yritä vaan asennoitua nyt niin että teet kaiken itseäsi varten ja tuut huomaamaan että kun totut uuteen ruokkikseen niin se helpottuu varmasti :)

 • randomi
  Posted at 16:31h, 23 kesäkuun Vastaa

  hahaa löysin sun blogin:P hienoja kuvia:)

  • linda
   Posted at 19:22h, 23 kesäkuun Vastaa

   Kiitos :)

 • saara
  Posted at 17:31h, 23 kesäkuun Vastaa

  Hei! Mistä toi sun kirkkaan oranssi takki on ja minkä merkkinen se on? :) näyttää tosi kivalta!

  • linda
   Posted at 19:22h, 23 kesäkuun Vastaa

   Se on soc ja stadiumista :)

   • ssa
    Posted at 21:39h, 23 kesäkuun Vastaa

    Onks toi sellasta ohutta ”tuulipuvun” kangasta, vai sellanen joustava kankainen? :) oon nimittäin itse katellu stadiumista, niin mietin :)

    • linda
     Posted at 01:04h, 24 kesäkuun Vastaa

     Sellasta ohutta just! Vähä kylmä ollu nyt nii ei tarkene pelkästään se päällä :/

 • Jossu
  Posted at 08:16h, 24 kesäkuun Vastaa

  Hei mä näin sut sunnuntaina ja (toivottavasti en nyt kuulosta oudolta, mutta) se jotenkin piristi sitä sateista ja masentavaa iltaa kun itsekin palailin mökiltä :D haha.
  Katselin just noita sun Instakuvia ja herranjumala sä näytät mun mielestä nyt jo siltä että voisit hypätä lavalle :O oot tehny kovaa työtä ja sen näkee! oon pari vuotta ollut sun lukija ja tykkään hirmuisesti kun osaat pukea sun ajatukset sanoiksi sekä tykkään myös lukea ihan vaan sun arjesta, et oo kaunis vaan ulkoisesti vaan myös sisäisesti.
  Lisäks haluun kiittää erityisesti kun kirjoitit mustasukkaisuudesta ja pettämisestä, siitä tekstistä oli mulle todella paljon apua. :)

  Paljon tsemppiä ja jaksamista sulle Linda! <3

  • linda
   Posted at 20:24h, 24 kesäkuun Vastaa

   Heeeei, ihana kuulla jos piristin päivää!! Ja myös jos teksteistä on apua, kiitos ihanasta ja piristävästä kommentista ja tsempeistä <3 sinne myös kaikkea hyvää:)

 • pähkinä
  Posted at 21:29h, 24 kesäkuun Vastaa

  heii!
  Mulle tuli sellanen kysymys mieleen, että kun treenin jälkeen jos yleensä syödään valkosta riisiä/pastaa niin miten se eroaa siitä jos söisi vaikka vaaleaa leipää? En nyt puhu ihan ranskanleivästä, vaan esim kaurapaloista ja niistä pilipali ”täysjyvä” leivistä, missä ei sitä täysjyvää niin paljon olekkaan. Eli voiko salitreenin jälkeen syödä vaikka kauraleipää?

Post A Comment