Samsung Galaxy S5

Otsikko varmaan paljastaakin jo sen verran, että tämä postaus koskee kyseistä puhelinta.

Olen aina ollut Samsung ihmisiä. Mulla on ollut Samsung puhelimena niin kauan kuin muistan. Mun eka älypuhelin oli Galaxy S2 ja edelliset molemmat puhelimeni olivat Samsung Galaxy s3 henkilökohtaisena- sekä duunipuhelimena. Jostain syystä päädyin ihan just vasta muutama viikko sitten ostamaan iPhone 5s:sän itselleni ja siitä lähtien oon ollut aivan hukassa.

Samsung synkronoi kaikki yhteystiedot, kalenterit ynm. työkalut jotka helpottaa varsinkin yrittäjän arkea. Samsung on mun mielestä todella selkeä ja helppo, mutta törkeen tehokas. 

Kiljaisin riemusta kun minut haastettiin kokeilemaan Samsung Galaxy S5 kuukauden ajan. Todellakin! Ja heti kun sain tämän käteeni tunsin kotoisuutta ja helpottuneisuutta. Laitoin vanhan sim korttini puhelimeen ja se ei pelkästään ladannut automaattisesti kaikkia sovelluksia mitkä mulla oli edellisessä puhelimessa, vaan laittoi kalenterit ja muut duunijutut tiptop järjestykseen ja ajantasalle muutamassa minuutissa. 

Kyllä iPhone on mukava puhelin ”someiluun”, mutta jokaisella yrittäjällä tai kiireisellä ihmisellä TÄYTYY olla Samsung helpottamassa arkea. Kyllä Joel on kateellinen kun joutuu itse väkertämään iphonensa kanssa… 😉

IMG_2442

 

Uudessa Samsung Galaxy S5ssa on kaikenlisäksi huippuja uusia päivityksiä!

Se on nykyään täysin vesi-ja pölytiivis, joten sen kanssa ei tarvitse pelätä pikku sateita tai treenatessa ei haittaa vaikka hiki lentäisi. 

Lisäksi jo ennestään huippuun kameraan (16 megapikselin) ja kuvanlaatuun on päivitetty automaattitarkennus joka reagoi alle 0,3 sekunnissa. Lisään myöhemmin puhelimella otettuja kuvia, kunhan ensin pääsen kunnolla käyttämään sitä. 

IMG_2460

 

Sitten tätä ominaisuutta en osaa selittää omin sanoin joten pöllin vähän tuolta Samsungin omilta sivuilta kuavuspätkää tästä toiminnasta : ”High Dynamic Range (HDR) on Galaxy S5:n kameratoiminto, joka on yleensä käytettävissä ammattilaistason kameroissa. HDR varmistaa, että kuvat saavat todenmukaiset värit riippumatta siitä millaisissa valaistusoloissa kuvataan. Erittäin älykäs kuvakenno ottaa useita kuvia eri valotusajoilla ja yhdistää niistä sitten täydellinen kuvan – siten Galaxy S5 pystyy ottamaan upeita HDR-kuvia.” 

Tässä muutama kuva HDR: laatuna napattuna. Laatu on aika mieletön puhelimen kameraksi!

10382774_10152157383935794_2009205741264778822_n 10329137_10152157384035794_3648742204260798423_n

 Valikoiva tarkennus, joka luo kuviin syvyyttä ja sitäkautta ammattimaisuutta ja sielukkuutta!

LIIKKUJILLE TAI TERVEYDESTÄÄN HUOLEHTIVILLE KÄTEVIÄ OMINAISUUKSIA: 

Sisäinen sykemittari! Laita sormesi Galaxy S5:n taakse, niin voit mitata sykkeesi. Lisäksi S-Health sovelluksen avulla voit seurata treenejäsi.

Samsung Gear Fit – lisävaruste: ”Gear Fit toimii Galaxy S5:n jatkeena – siinä on 1,84″ kaareva kosketusnäyttö, vaihdettavat rannekkeet ja ilmoitustoiminto viesteille, saapuville puheluille ja sähköposteille. Gear Fit tarjoaa myös sykemittarin ja ainutlaatuisen sisäisen Fitness Managerin, joka valmentaa reaaliaikaisesti. Siten voit ottaa kaiken irti harjoittelustasi.”  Tästä kirjoitan lisää omien kokemusten perusteella, kunhan pääsen testaamaan  😎

Äärimmäinen virransäästötila!!  Kun akusta on vain 10 % jäljellä, puhelin siirtyy automaattisesti äärimmäiseen virransäästötilaan, jossa puhelinta voi käyttää jopa 24 tuntia ennen kuin akku tyhjenee kokonaan. Voit edelleen soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä, mutta kaikki ylimääräiset toiminnot ja voimakkaat värit poistetaan käytöstä. Huippu!!!

Somenjälki tunnistin, jos vaikka puhelin joutuu vääriin käsiin 😉 

Sitten mulle vähän uusi käsite, Download Booster. Kuvaus ominaisuudesta menee näin ”Haluatko tallentaa musiikkia, elokuvia ja suuria asiakirjoja tai käyttää suoratoistopalveluja laadukkaasti? Uusi MIMO-tekniikka yhdistää Wi-Fi- ja 4G-yhteydet niin, että Galaxy S5 voi käyttää yhteyksiä paljon tehokkaammin ja nopeammin. Voit myös tallentaa sisältöä suoraan MicroSD-kortille.” Joten luulen että tästä on varsinkin työelämässä hyötyä!:)

Nyt sitten vaan testailemaan. Tiedän jo nyt, että rakastan tätä puhelinta, sillä edelleen vannon Samsungien nimeen! 

10358346_527370360719193_1476379905_n


9 Comments
 • Merja
  Posted at 13:57h, 05 kesäkuun Vastaa

  Kuulostaa kyllä tosi kätevältä! Ei hitsi noi sun kynnet.. Now that’s a woman! 😉 Mukava aina lukea sun blogia kun KAIKKI kuvat joissa sää oot niin olet kyllä niin onnellisen ja rennon näköinen! Ei yhtään negatiivisuutta, ihanaa 🙂 sää selvästi otat elämän ilolla vastaan! Mukavaa kesää <3

  • linda
   Posted at 14:02h, 05 kesäkuun Vastaa

   Voi vitsi, jotenkin tuli hyvään kohtaan tää sun kommentti!! Kiitos paljon, pelastit mun päivän! 😀 <3 parasta kesää sulle!!!!

 • sasi
  Posted at 15:03h, 05 kesäkuun Vastaa

  Mäkin haluan!!!!!! :DD
  Ja hei nyt tuli mieleen että voisin sulta kysästä, onko ok jos syön päivässä 4 ruisleipää/kaura sydän leipää (en koskaan syö mitään normi kauraleipää tai muutakaan vaaleeta)? Kun moni sanoo ettei syö leipää ollenkaan, mutta kun en syö itse pastaa/riisiä kun en tykkää ja parsakaalit ja kukkakaalit ei sovi vatsalle. Hiilarit tuleekin aamupuurosta, noista leivistä, joskus perunasta (ihan ehkä 1 tai max 2 kpl/pvä) ja sitten porkkanasta. Syön myös yleensä banaanin per päivä ja joka ruualla salaattia/jotain vihreää. Ja kun leivästä tykkään, niin eihä ne viljat jne aiheuta mitään nesteiden kertymistä jne, kun en kuitenkaan siis yritä laihduttaa 🙂
  Ja sitten tarina jatkuu! Oon korvannut maitorahkan maustamattomalla luonnonjugurtilla kun muuten saisin kamalasti proteiinia painooni nähden, onhan se ihan ok kun ei kuitenkaan ole mitöö ylimääräistä sokeria tms? 😀 kiitos!!

  • linda
   Posted at 15:31h, 05 kesäkuun Vastaa

   Moikka, toi kaurasydän on ainakin turvallinen vaihtoehto kuten myös real leipä. Ruikkari saattaa aiheuttaa ummetusta joillekkin. 😀
   Ja tuo luonnonjogurtti on oikeinkin hyvä vaihtoehto välipalaksi . 🙂

 • rakastunut
  Posted at 20:28h, 05 kesäkuun Vastaa

  Itse kävin juuri hakemassa saman puhelimen kaupasta hajonneen iPhone 4s tilalle! Lupaavalta vaikuttaa 😉

 • Saana
  Posted at 22:01h, 05 kesäkuun Vastaa

  Voiei Linda! 😀 oletko nähnyt kuvasi Iltalehden ”kuka näistä on suosikkisi uudessa hengenpelastus realityssä?” Siis apua, en ollut tunnistaa sinua siitä kuvasta! 😀

  • linda
   Posted at 00:30h, 06 kesäkuun Vastaa

   aika tuima kuva kyllä!

 • nneeaa
  Posted at 00:57h, 06 kesäkuun Vastaa

  Just pari päivää sitten ostin kyseisen puhelimen ja en vaihtaisi enää mihinkään muuhun

 • Julle
  Posted at 22:00h, 07 kesäkuun Vastaa

  Moikka!

  Onko sulla tarjolla online valmennusta kun en nyt pääkaupunki seudulla asu?

Post A Comment