Asiaa implanteista.

Heippa!

Olen päättänyt, etten käsittele kommenttiboksissa henkilökohtaisia asioitani jatkossa. Autan mielelläni kuitenkin niin paljon kuin voin ”henkilökohtaisimmissakin” asioissa, mutta haluan tietää kenen kanssa puhun ja ketä neuvon asioissa, jotka ovat kirjoitusteni ulkopuolella. Minuun voi siis ottaa henkilökohtaisimmissa asioissa facebookissa yhteyttä tai lähettää sähköpostia fit4ever@hotmail.fi. Oletan että ihmisten moraali on sillä tasolla, että jos voi anonyymina heittää kysymyksen joka koskee minun henkilökohtaisia asioita, voit myös hyvin kysyä asiaa omalla nimelläsi ja kasvoillasi. (:

Kuitenkin kaikki mitä tänne kirjoitan on avattavissa ja käsiteltävissä laajemmin kommenttiboksissa ja vastailen mielelläni kommentteihin jotka liittyvät kirjoituksiin.

Mulle tulee kovasti kyselyjä mun implanteista. Olen ennenkin kirjoittanut niistä postauksen, mutta poistin vanhempia postauksia kun vaihdoin blogini fitfashionille, sillä ajatusmaailmani ei ollut blogini ”alkuajoilla” kovinkaan terve ja kirjoitukset saattoivat kannustaa nuoria huonoon suuntaan. (En syönyt tarpeeksi ja liikuin aivan liikaa).

Itselläni fitneksellä ja implanttien ottamisella ei ole ollut mitään tekemistä toistensa kanssa. Bikinifitneksessä pärjää ilman implantteja (hyvä ja fresh esimerkki Janni Hussi) ja kehon korjailua urheilun vuoksi kannattaa harkita. Leikkauksissa on aina omat riskinsä ja esimerkiksi nukuttaminen ja nukutusaineet rasittavat ja vaikuttavat kehossamme yllättävän pitkään.

En kuitenkaan väitä, etteikö olisi hyvä juttu bikinifiness harrastukseni kannalta että implantit löytyvät, mutta palataampas ajassa hieman taaksepäin ja käydään pikaisesti läpi niiden löytymisen todelliset syyt.

Suvussamme on hyvin vahva ”rintageeni”, joten luonnostaan hyvä rintavarustus löytyy.Tai siis löytyi. Nuorena rintani kehittyivät hyvin nopeasti, jolloin iho meni pahasti rikki ja muistan miten muut tytöt juoruilivat minun käyttävän täytteitä rintaliiveissä. Onhan niitä sukkia ja joulupallokoristeita paidan alle tungettu lapsena, mutta nopeasti ne omatkin sinne tupsahti.  :mrgreen: Tietenkin se, että olin lievän ylipainon puolella vaikutti myös rintavuuteen. 

106581890

98131560

 

Vaikea löytää tuolta ajoilta kuvia, kun melkein jokaisessa on joku pallo tai rasti rintojen kohdalla… 😀 Mutta kuitenkin, tuolloin tais olla rintavarustus D:n paikkeilla, eli muutaman kupin isommat kuin nykyään. 

Sitten alkoi se mun surullisen kuuluisa laihtuminen ja kuten moni tietää, niin se tapahtui alkuun hyvin hienosti, fiksusti ja terveellisesti, mutta kun hoksasin sen että mitä vähemmän syön, sitä nopeammin laihdun, niin siinä lähti myös rinnatkin hyvin nopeasti.

37371_400893370793_8355387_n

 

Voitte kuvitella mitä rinnalle tapahtuu kun D kupista lähtee kaikki rasvat ja jäljelle jää iho. Ja harmi kyllä, niinkuin aluksi kerroin, teininä rintani kasvoivat niin nopeasti ettei iho pysynyt perässä ja oli sen verran mennyt rikki ja venynyt, ettei iho rinnoissa palautunut niin kuin kaikki muu iho vartalossani.

 Äitini onneksi ymmärsi että ei ole kivaa olla 18 vuotias ja sellaisten tyhjien pussien kanssa ja lupasi maksaa minulle korjausleikkauksen. Emme etsineet hinnan perässä klinikoita, vaan turvallisuuden. Sairaala Siluetti vaikutti silloin varvimmalta vaihtoehdolta. Nyt kun tiedän klinikoista enemmän, en ehkä valitsisi Siluettia törkeän korkean hintaluokan suhteen, mutta palvelu, siisteys ja kaikki olivat kyllä loppujenlopuksi sen arvoista. Kaikki meni todella hienosti ja olo oli tuvallinen.

Mulle tehtiin muodonkorjaus ja laitettiin 1,8 desin implantti rintalihaksen alle. Kirurgi olisi halunnut laittaa mulle vähintään 3 desiä sillä tilaa oli oman rinnan jäljiltä,mutta en itse nuoresta iästä huolimatta halunnut niin suuria. Halusin että tulos olisi mahdollisimman luonnollinen.  Sitäpaitsi viihdyin todella paljon ”sirona” ja pienirintaisena, enkä olisi mennyt leikkaukseen ellei ne riippuvat nahkapalat olisivat vaikuttaneet itsetuntooni niin runsaasti. Niin hirveiltä ne näytti, etten uskaltanut vaihtaa yleisissä pukuhuoneissa vaatteita tai käydä tyttöjen saunailloissa. Minkäänlaista kontaktia miesten kanssa en voinut kuvitellakkaan…Näin painajaisia siitä, että joku näki rintani.

Tiedän että maailmassa on paljon pahempiakin asioita, mutta siitä huolimatta elän tätä elämää itselleni ja jos minulla on mahdollisuus korjata yksi stressi ja negatiivinen asia pois omasta elämästäni, niin olen sen verran armollinen itselleni että sen minä teen. Olen hyvin kiitollinen äidilleni ymmärryksestä ja luottamuksesta sitä kohtaan, ettei halu leikkaukseen niin nuorena ollut pelkän ”bimboilun” vuoksi, vaan minulta löytyi minulle tärkeä ja painava syy haluta leikkaukseen.

Nyt se on tehty ja lopputulos on todella hyvä. Harvemmin kukaan edes tietää että mulla on implantit eikä sitä tarvitse enää sen enempää miettiä.

Leikkauksen jälkeiset kivut olivat uskomattomat. Uskon että rintalihaksen alle laitetut ovat hyvin paljon kivuliaampia leikkauksian kuin päälle asetetut. Mikään ei nimittäin ole kamalampaa kuin lihassärky. Lisäksi muodonkorjaus ja ”ihon poisto” toivat lisäkipuja toipumiseen. Sängystä ei noustu ilman apua ja olo oli hyvin epätoivoinen. Siinä oltiin 2viikkoa sellainen panssariliivi päällä ja kaikenkukkuraksi kiristävä ”rintapanta” päällä, jolloin hengitys onnistui pelkästään pintahengityksenä. Jokainen pienikin tärähdys tai liike sattui niin että teki mieli vain vetää taju kankaalle ja herätä kun on parantunut. Kamalimmat 2 viikkoa ikinä. 

Implanttien otossa kannattaa miettiä ensinnäkin paikkaa. Leikkaukseen liittyy aina riskejä. Kyselkää kokemuksista, kyselkää kirurgeilta, käykää eri konsultaatioissa ja kuulostelkaa myös itseänne sen suhteen, onko leikkaus ajankohtainen vai ei. Loppujenlopuksi muistakaa se, että kyse on teidän kehostanne, ei kenenkään muun. Mielipiteitä tekoon kyllä löytyy ja niitä saa varmasti kysymättäkin, mutta kukaan muu ei tule kantamaan kehossaan sinun valintaasi implanttien otosta kuin te, joten silloin se ei ole kenenkään muun päätettävissä eikä kenenkään muun asia. (:

10349579_1435126176745553_256222549_n

 

 

 


49 Comments
 • Em
  Posted at 16:19h, 26 toukokuun Vastaa

  Ihanaa että pystyt olemaan noinkin avoin asiasta, eihän rintaimplanttien ottamisessa ole mitään hävettävää varsinkaan kun tavoitteena ei ole mitkään DD-kupin rinnat, eihän kukaan saa syntyessään valita minkälaiset rinnat sitten kasvaa.. itseänikin on mietittänyt, että onko olemassa joku salaisuus millä rasvan lähtiessä rinnat pysyis mutta se taitaa tulla siinä vähän kuin kaupan päälle 😀 oma lähtökohtani on että jokainen muokatkoon omaa kroppaansa miten haluaa ja millaiseksi haluaa, itse siinä kuitenkin joutuu loppuikänsä olemaan niin miksei mahdollisimman mukavasti..

  • linda
   Posted at 17:02h, 26 toukokuun Vastaa

   Kiitos (: Heh, kyllä se terveellisesti painon pudotus on paljon ystävällisempi rinnoille kuin nopea painonpudotus!
   sama homma täällä. oma elämä, oma keho 😉

 • Oona
  Posted at 16:32h, 26 toukokuun Vastaa

  Kiitos tosi paljon tästä tekstistä. Itselläkin implantit harkinnassa olleet jo monen vuoden ajan. Todella ihanaa, että pystyt olla niin avoin tästä asiasta! Ihan huippua! 🙂

  • linda
   Posted at 17:02h, 26 toukokuun Vastaa

   Kiitos palautteesta! (: Toivottavasti oli jotain apua!

 • minttu
  Posted at 16:44h, 26 toukokuun Vastaa

  Mahtavaa että kerrot leikkauksesta noin avoimesti ! Silikoniarvostelijatkin tajuaa että leikkauksia tehdään monesta muustakin syystä kuin ”haluanisommattissit” -meiningillä. Muutenkin, treenaavathan naiset takapuoliaankin paremman itsetunnon toivossa. Rintoja kun ei voi treenata ja jos niitä ei pidä lainkaan kauniina, niin miksi niitä ei korjauttaisi jos se on mahdollista. Kyllähän huonosta itsetunnosta kärsivät tietää miten kaikki pienetkin jutut, saatika sitten sellainenkin asia kuin rinnat, voi aiheuttaa pahaa mieltä ja oloa. 🙂 <3

  • linda
   Posted at 17:01h, 26 toukokuun Vastaa

   Kiitos (: Kyllä ja onhan se yksi naiseuden symboli ja suuri osa meitä!

 • Xx
  Posted at 16:54h, 26 toukokuun Vastaa

  Fiksua tekstiä. Haluaisin kuitenkin vielä ihan leikkaussalissa työskentelevänä muistuttaa, että vaikka olisikin valinnut sen parhaimman ja osaavimman lääkärin yms, niin aina voi tapahtua komplikaatioita. Niin leikkauksessa kuin sen jälkeen esim infektiot yms. Eli ei sekään ole tae, että kaikki menee välttämättä täydellisesti. Leikkaus on aina todella iso riski, vaikka olisikin ”vain” kauneuskirurgiaa.

  • linda
   Posted at 16:58h, 26 toukokuun Vastaa

   niin sitä mä tarkoin itsekin , että aina on riski ja nukutuksella yms on suuret vaikutukset hyvin pitkäänkin. (:

 • milli
  Posted at 18:12h, 26 toukokuun Vastaa

  Mahtava kirjoitus, uskalsit tosi rohkeasti kertoa omia henkilökohtaisia kokemuksia – asennemuija! 🙂 Mua kiinnostaisi vielä implantteihin liittyen, että vaikuttaako ne jotenkin rintalihasten treenaamiseen? Varsinkin jos ne laitetaan sinne lihaksen alle, niin jotenkin kuulostaa että olis hankalaa treenata sitten rintalihaksia..? Minkälaisia kokemuksia sulla on? 🙂

  • linda
   Posted at 18:14h, 26 toukokuun Vastaa

   ei oo itsellä vaikuttanut tai ollut tiellä. hauskasti välillä implantti liikkuu rintalihaksen mukana, ei muuta! 🙂 ja kiitos !

 • eltsu
  Posted at 19:35h, 26 toukokuun Vastaa

  Sulla on kyllä sopivan kokoiset, sopusuhtaiset kroppaan nähden 🙂 Mua on vaan mietityttänyt sellanen kysymys, että miks implantit laitetaa niin ”sivuun”, jos ymmärrät mitä tarkoitan? Ainakin monet mun näkemät on laitettu niin, että niiden välissä on useiden senttien rintavako, kun taas luomut on useimmiten tosi lähellä toisiaan? ;D

  • Herminica
   Posted at 22:13h, 26 toukokuun Vastaa

   Tuo rintojen muoto- kuinka lähellä tai kaukana, minkä kokoinen ja muotoinen rinta ja nänni on- on geneettisiä. Veikkaan että on aika lailla yhtä paljon rintoja jotka on erillään toisistaan kuten implantit, ja sitten on rintoja jotka on täysin kiinni. 🙂 Toki myös ikä, ihon ja rinnan kimmoisuus sekä käytetyt rintaliivit osaltaan on muotoillu rintaa ja muotoilee sitä kun ne on päällä :). Ehkä selvin ero on niillä kolmiolappubikineillä huomattavissa ! 🙂

 • Petra
  Posted at 19:50h, 26 toukokuun Vastaa

  Voi Linda 🙂 Mä en oo kauneusleikkauksien kannattaja, mutta jollain tapaa ymmärrän todella hyvin, miksi oot halunnut ottaa implantit. Naiselle rinnat on niin tärkeä asia. Sun elämästäsi olis voinu tulla tosi erilainen, jos olisit joutunut jatkamaan sitä häpeissäsi…varmasti ”löysät pussit” rintojen kohdalla on vaivanneet joka päivä. Mä varmaan tekisin sun tilanteessa ihan samalla tavalla 🙂

  • linda
   Posted at 00:36h, 27 toukokuun Vastaa

   Jooo ne vaikuttivat kyllä. Tuskin pystyisin edes parisuhteeseen kun ajattelisin vain joka ”läheinen hetki” että täytyy hävetä ja peitellä itseään !

 • tiiapsi
  Posted at 20:21h, 26 toukokuun Vastaa

  vouvouvou en edes tiennyt että sinulla on implantit 😮 mutta ihanan rohkeasti kerroit tarinasi! kivaa kesää sinulle!! 🙂

  • linda
   Posted at 00:35h, 27 toukokuun Vastaa

   Heh otan tuon kohteliaisuutena 😉

 • ystävästä huolissani
  Posted at 20:34h, 26 toukokuun Vastaa

  Heippa, voisitko avata hieman, kun aloit laihduttamaan epäterveellisesti, et siis syönyt, niin montako kaloria n. Söit päivässä ja liikuit, ja kuinka nopeasti laihduit? siskoni on nyt siinä pisteessä jossa sinä olit silloin, enkä voi pakottaa häntä syömään, niin tahdon avata hänen silmiään, mitä tapahtui kun aloitit fitneksen sen jälkeen? Mitä ajatuksia päässäsi liikkui silloin kun laihduit nopeasti olemalla syömättä?

  kiitos jo etukäteen ja tsemppiä tulevaisuuteen, toivottavasti siskollani köy yhtä hyvin kuin sinulla, olet upea!

  • Apua
   Posted at 22:07h, 26 toukokuun Vastaa

   ”Ystävästä huolissaan” mutta huolissaan siskosta? Mihin tarvitsee kalorimääriä? Taidat itse olla huonossa jamassa …..

  • linda
   Posted at 00:35h, 27 toukokuun Vastaa

   Söin todella vähän.
   Kauneusihanteeni muuttui pikkuhiljaa ja kouluttautuminen oli lopullinen herätys. Opiskeltuani ihmisen anatomiaa ja ravitsemustieteitä tajusin miten vaaralliseen tilaan ajoin kehoani.

   • ystävästä huolissani
    Posted at 10:40h, 27 toukokuun Vastaa

    Siskoni syö päivässä: aamulla yhden omenan, päivällä maitorahkan ja omenan, illalla ei usein mitään, ja juoksee joka päivä 5km joskus pariinkin otteeseen, iltaisin hän tekee kuntopiiriä huoneessaan parhaimmillaan toista tuntia. miten sinä aloitit taas normaalin syömisen, helppoa se varmasti ei ole, mutta olisko sulla mitään vinkkiä, mitä olisi helpoin lisätä pikkuhiljaa ruokavalioon?

    • v
     Posted at 11:14h, 27 toukokuun Vastaa

     No ei varmaan kauaa tee mitään mitään kuntopiirejä tolla ruokavaliolla.. En muutenkaan ihan ymmärrä sitä että anorektikot ja muut erittäin niukasti syövät pystyisivät urheilee monia tunteja päivässä. Mistä se kroppa ottaa sen energian siihen kuntoiluun siinä vaiheessa? :O

    • linda
     Posted at 11:28h, 27 toukokuun Vastaa

     No nimenomaan pikkuhiljaa, vaikka 50kcl/viikkoon on hyvä vauhti niin saa aineenvaihdunnan käynnistymään. 🙂

 • ella
  Posted at 21:50h, 26 toukokuun Vastaa

  Hei! treenaan salilla 5 krt viikkoon, haluaisin tietää pilaako mielestäsi alkoholin juominen( hieman reippaammin) salilla saatuja tuloksia, jos juo kuitenkin vain pari kertaa vuodessa (puolen vuoden välein) kiitos!

 • Suski
  Posted at 22:23h, 26 toukokuun Vastaa

  Kiitos paljon tuosta kirjoituksestasi! Täälläkin on tuo asia on ollut pitkään harkinnassa. Imetyksen jälkeen kun D -DD kuppini pieneni C-kupiksi ja tyhjää nahkaa roikkuu paljon! Ja vaikka olen äiti niin tuo rintojeni roikkuminen vaikuttaa paljon siihen millaiseksi naiseksi tunnen itseni! Ja julkiset suihkut ja saunat eivät ole enää minua tarten. Kyllä siinä itsetunto sai aikamoisen kolauksen! Ja pahinta että häpeän rintojani! Kirjoitit ettet laittaisi enää rintojasi silhuetissa, niin mitä paikkaa sinä suosittelisit? Tietysti jokainen tekee oman valintansa, mutta olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä! 🙂

  • linda
   Posted at 00:32h, 27 toukokuun Vastaa

   Ymmärrän! Hmm, en osaa sanoa varmaksi, mutta fin estillä on hyvät hinnat ja olen nähnyt tuloksiakin ja on olleet hyviä! Ehkä siellä 🙂

 • Jasmin Karakaya
  Posted at 23:52h, 26 toukokuun Vastaa

  Olen itsekkin rintava (myöskin D) ja olen miettinyt useasti etta jos haluan pudottaa painoa onko se mahdollista niin ettei rinnoilleni kavisi niin etta ne tyhjentyvat roiskelapiksi.. Koska olen aika lailla samassa koko luokassa kuin sina ylla olevissa kuvissasi ja siksi olen pohtinut tata usein. Kiitos kuitenkin tekstistasi! Hyvin kirjoitettu 🙂 Mukavaa kesaa!

  • linda
   Posted at 00:30h, 27 toukokuun Vastaa

   Terveellisellä ruokavaliolla, hyvällä vauhdilla ja liikunnan avulla tuskin käy niin. Iho ehtii palautumaan ja kiinteytyy treenin avulla 🙂

 • Houdiini
  Posted at 02:28h, 27 toukokuun Vastaa

  Kiitos erittäin hyödyllisestä ja rehellisestä postauksesta. Itse olen laihtunut suht ripeään tahtiin ja rintojen iho ei tahtonut pysyä tahdissa mukana. Aion siis tehdä samanlaisen toimenpiteen kunhan saan rahaa säästettyä. Uskon, että silikonit ovat turhaan varsinkin Suomessa iso tabu, ehkä koska automaattisesti ajatellaan, jotain Pamela Anderssonia tai Johanna Tukiaista. Itselläkin on vaikeuksia katsoa itseäni alasti peilistä, saati sitten riisuutua esim. kuntosalilla, kun oma vartalo ei miellytä. Ja tosiaan noihin kun ei treenillä pääse vaikuttamaan :/
  http://houdiinitaikoo.blogspot.fi

 • idas
  Posted at 08:51h, 27 toukokuun Vastaa

  Hyvä teksti linda! Itselläni on 250cc implantit ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Treenaaminen on myös mulle lähellä sydäntä ja leikkaukseen päädyin ihan samoista syistä kuin sinä tekstissäsi mainitsist. Parasta päätösessäni oli se, ettei pienirintaisuuteni häiritse minua enää normaalissa arjessa enkä myöskään koe tarvetta ajatella koko asiaa enää ollenkaan. 🙂

  • linda
   Posted at 11:28h, 27 toukokuun Vastaa

   Mukava kuulla että muillakin samoja kokemuksia!! 🙂 tsemppiä treeneihin!

 • hikikinkku
  Posted at 12:32h, 27 toukokuun Vastaa

  Tämä oli hyvä teksti! Itselläni kaksi lasta imettänyt ystäväni on alkanut säästää rintojen kohotukseen ja pieniin implantteihin, koska ei hänkään halua vähän reilu parikymppisestä asti hamaan hautaan asti nahkapussukoiden kanssa elää. Enkä tarkoita siis, etteikö rintojaan voisi rakastaa tai omata hyvää itsetuntoa vaikka ne roikkuisivatkin! Mutta ymmärrän täysin, jos rintoihin on tyytymätön ja ne haluaa muuttaa. Leikkaukset ovat Suomessa nykyään jo suhteellisen turvallisia ja lopputuloksesta saa halutessaan todella luonnollisen näköisen. En ymmärrä, miten vieläkin valtaväestö tuntuu ajattelevan, että silikonirinnat=silikonibimbo=Big brother=rikkaisiin naimisiin.
  Itsekin mitä todennäköisemmin lastenteon jälkeen hankin implantit jos tissit sitä vaatii siinä tilanteessa. Rintasyöpägeenini vuoksi saatan tosin korvata tissit täysin luonnottomilla jo tuota ennenkin 😀

  • linda
   Posted at 00:48h, 28 toukokuun Vastaa

   Nimenomaan! Ja jos olis itselläkin tuo geeni niin varmasti tekisin saman tai ainakin vakavasti harkitsisin!

 • Hanski
  Posted at 13:44h, 27 toukokuun Vastaa

  Itellä just toisinpäin nyt ollut! Laitoin sulle joskus viime vuonna viestiä, kun oikeasti kouras itsetuntoa saada selville lukuisten rintaliiviostoyritysten jälkeen, että olin kokoa 65F. Olen muuten 164/53 tyttö, joten F-kuppi oli kova paikka. Sain paljon kuittailua koulussa, minulla on vielä haalea arpi toisessa rinnassa, joten siitäkös se silari-riemu repes vaikka siinä kohdin ei edes olisi leikkausarpia 😀 halusin pitää printtipaitoja, mutta tekstit venyi ”tosi hauskannäköisesti” melonien kohalla, että vitutti pitää kireitä paitoja. Sitten pidinkin urheiluliivejä, jotka litisti, sekä löysiä paitoja. Nyt vuoden vaihtees rupesin käymään ihan ahkerasti salilla ja oon nyt Fitfarmilla valmennuksessa. Huomasin jo keväällä, että 70DD (käytin 70-ympärystä, koska en halunnu maksaa maltaita oikeenkokosista liiveistä kun olin päättäny että tissit pienenee) kokoisiin rintsikoihin jäi paljon tilaa. Tässä kaksi viikkoa sitten uskalsin käydä Cubuksessa, kun siellä on luojankiitos nykyään 65-koosta alkaen sinne oisko D:hen asti. Ja perkele kun meni 65D-kokoiset! Oon niiiiiin onnellinen nyt, vähän on kyllä löysää ihoa, mutta silti oon niin ilonen, kun vaatteet istuu kerrankin hyvin ja tunnen oloni paljon itsevarmemmaks ja seksikkääks 😀 Näitä ongelmia on molemminpuolin. Ehkä joskus käyn korjausleikkauksessa, jos vielä pienenee ja iho jää löysäks, mutta just nyt oon niin onneni kukkuloilla 🙂

  • linda
   Posted at 00:47h, 28 toukokuun Vastaa

   No mutta ymmärrän noinkin päin asian oikein hyvin!! mun äiti aina kans ”kärsii” kun vaatteet ei istu ja liivit ei mahdu. 😀

 • miimi
  Posted at 18:34h, 27 toukokuun Vastaa

  voi että mä toivon että olisit tehnyt tän postauksen jo aikaisemmin, ihana!
  ja todellakin luultavasti kaikki ymmärtävät tämän jälkeen viimeistään mitä tarkoitit ”en ottanut niitä bimboillakseni!”-lauseellasi

  • linda
   Posted at 00:46h, 28 toukokuun Vastaa

   kiitos paljon 🙂 toivotaan!!

 • Katja
  Posted at 18:57h, 27 toukokuun Vastaa

  Moi! Tää mun kommentti ei nyt varsinaisesti, tai no ei oikeastaan ollenkaan liity tähän postaukseen, mutta oon seurannut sua jo pitkään täällä blogissa ja instagraminkin puolella ja nyt päätin vihdoin kommentoida! Oot toiminut mulle ihan huikeana esikuvana. Kävin ite kans läpi eräänlaisen syömishäiriön, treenasin hullunlailla ja laitoin kalorit minimiin ja kuvittelin silti että lihas kasvaa. No eihän se tietty kasvanut pelkän heraproteiinin ja omenoiden voimalla, vaan pikkuhiljaa aloin kuihtua. Heräsin todellisuuteen kun muut alkoi huomauttelemaan ohuista käsistä, vaikka mä ite kuvittelin niiden kasvaneen. Nyt oon onneks jo aika pitkällä siitä kondiksesta ja massaakin on tullut lisää! Ikää on siis vasta 16-vuotta, mutta into salitreenaamiseen on kova ja halu kasvaa on vielä kovempi!

  Mun asia oli siis oikeastaan se, että oon nyt harkinnut josko tilaisin sulta ruokaohjelman, koska edelleen aina välillä syömiset saattaa jäädä aika vähälle kun se edellinen ajatusmalli kummittelee takaraivossa… Ehkä olis helpompi ymmärtää että se ruoka ei todellakaan lihota, jos sen ruokaohjelman ois laatinut asiansa osaava ammattilainen. Ongelmana vaan vielä on se, että miten saan mun isän suostumaan tähän, koska hän on sitä mieltä että lihakset on tytöillä rumia ja ”fitnessruoat” ynnä muu ihan humpuukia. 😀 Täytyy vielä asiasta hänen kanssaan keskustella, mutta kunhan päästään yhteisymmärrykseen niin tiedän kyllä mihin kesätyörahani laitan! Jatka samaan malliin, oot niin huippuhyvä esimerkki kaikille ja kaikenlisäks sulla on ihan mahtava kroppa!

  • linda
   Posted at 00:45h, 28 toukokuun Vastaa

   Moikka! kiitos ihanasta kommentista! 🙂
   heh, vanhemmat usein ajattelevat noin. 😀 otappahan yhteyttä jos iskän mieli muuttuu 😉

 • Jossu
  Posted at 03:12h, 28 toukokuun Vastaa

  Saitko mun viimeisen sähköpostiviestin? Aattelin vaan kysyä kun on ollut ongelmia tuossa lähettämisessä (ei ole tullut perille) niin en turhaan odottele vastausta 🙂

 • Pipa S
  Posted at 12:03h, 28 toukokuun Vastaa

  Tosi asiallinen teksti 🙂 Itsekin olen leikitellyt ajatuksella silikoneista, mutta kuitenkin päättänyt etten sellaisia luutavimmin ota, ihan vain hinnankin takia. Mutta ei koskaan saa sanoa ”ei ikinä” 😉
  Mahtavaa kesän alkua sinne!
  http://lifeofpipa90.blogspot.fi/

 • essi
  Posted at 14:48h, 28 toukokuun Vastaa

  Tiijän miltä susta on tuntunu! Mulla o samantapanen ongelma, isot rinnat mitkä roikkuvat (aina jumalaton häpeä kun menen uimahallii, kavereiden kanssa saunomaan meneminen yms olkaimettomien liivien käyttö) :/. Syynä voi olla että paino on heitellyt nopeasti yläasteella 50-70kg ja nyt tippunut 80kg alaspäin. Häpeän määrä on suuri ja juuri silikoone olen miettinyt kohottamisen kannalta. Onneksi sentää poikaystäväni on ihan tyytyväinen rintoihini, vaikka itseeni hävettää ihan älyttömästi :/..
  Mahtavaa kuitenkin että itse uskalsit tästä asiasta kirjoittaa 🙂 Rupesin uudelleen kirjoituksesi perusteella miettimään, mutta taitaa olla että harkitsen vielä ja useaan otteeseen.

 • Miirash
  Posted at 16:07h, 28 toukokuun Vastaa

  On kyllä hyvä ja asiallinen teksti aiheesta!
  Onneksi nykypäivänä ei olla niin kriittisiä rintaimplantien kanssa kuin esim. 5 vuotta sitte.
  Vaikka Suomessa kyllä tuntuu, että aihe on jotenki vaikeampi kuin jossakin ameriikan
  mantereella. Jossa implantit on erittäin yleisiä. Kaveri on asunut Brasiliassa jonkun aikaa
  ja kertoi, että siellä on ihan normaalia jos mies ostaa tyttöystävälleen tissit.
  Mutta kuitenkin tosi hyvä teksti! Itsekin omaan todella pienet rinnat, eikä bikinien ja
  rintaliivien ostaminen ole hauskinta puuha. Välillä käynyt implantien laitto mielessä, mutta
  eipä sitä juuria ajatustasoa pidemmälle olla menty.
  Kiitos todella hyvästä tekstistä! Tsemppiä dietin kanssa ja kisoihin! 🙂

 • asdfghjkl
  Posted at 17:42h, 28 toukokuun Vastaa
  • linda
   Posted at 17:47h, 28 toukokuun Vastaa

   olen 😀

 • Moi
  Posted at 10:52h, 03 maaliskuun Vastaa

  Moi 🙂 Tää on ehkä tyhmä kysymys, mutta minkä kokosia rintaliivejä nykyisin käytät?

  • linda
   Posted at 11:07h, 03 maaliskuun Vastaa

   Ja mitä sä sillä tiedolla teet 😀

 • S
  Posted at 02:25h, 15 elokuun Vastaa

  Moi! Mulla on sellanen tilanne, että oon miettinyt jo parin vuoden ajan implanttien ottoa ja muodon korjausta. Tilanne on melkein samanlainen kun sulla oli. Ja siluettia oon myös ajatellut leikkaus paikaksi. En ole käynyt vielä missään konsultaatioissa.
  Kysynkin että onko sulle laitettu nännin kautta implantit? Minkälaiset arvet on jäänyt? Tai huomaako arpia vai onko ne parantunut lähes huomaamattomiksi?
  Kiitos tosi paljon jos vastaat!

 • Muru nen
  Posted at 06:58h, 06 toukokuun Vastaa

  Hei, mitä klinikkaa suosittelisit nykyään jos ajatellaan rinta implanttien laittamista ? 🙂

Post A Comment