Dokaamaan vai bodaamaan?

Heippa!

Tänään on ollut kiva päivä ja vihdoinkin dietti alkaa edistymään sen verran, että into kasvaa projektia kohtaan. Ekat viikot on vähän turhauttavia, kun paino ei hirveesti laske eikä selkeitä muutoksia oo vielä kovinkaan paljon nähtävillä. Nyt rupee onneks pikkuhiljaa näkymään jotain pilkettä tuloksistakin!

10366313_642675099154071_2289007987038468607_n

 

Ilmat on olleet ihan törkeen ihania aamulenkkejä ajatellen! Tosin kuumuus vaikuttaa jaksamiseen huomattavasti. Enää ei ihan niin kevyesti spurttaillakkaan 6-7 kilometriä ja siihen perään tehdä puistojumppailuja. Vedin tänään töölönlahden sillan askelkyykyillä about 6km lenkin perään. Askelia oli mun laskujen mukaan tasan 120 ja kyllä piti lopussa aina 10 askeleen välein pysähtyä vähän ottamaan kaiteista tukea. Sen verran porotti aurinko suoraan niskaan että vei kaikki mehut tästä tytöstä! Selvisin kuitenkin kunnialla loppuun asti. 😀

10413938_692691337451252_1973824766_n

Eipä silti oo valittamista! Mielummin tolla säällä kuin räntäsateella tai pakkasella pimeydessä  😎 Aamutreenien jälkeen kruisailtiin espalle syömään ja paistattelemaan päivää kavereiden kanssa. Muut veti sipsejä ja siideriä, mulla perus purkkisafkat ja pepsimaxia. Mä en silti ikinä oo tykännyt siideristä enkä sipseistäkään, joten ei haitannut pätkääkään. Valkkari ja karkit on taas sellanen mikä saa veden kielelle ja kateuden poikasta esiin jos joku niitä vetelee mun naaman edessä. 😀 

1798574_10152134306880794_4589267804832689979_n 10296949_299191320257043_694533971_n

 

Espalle keräänty kööriä hehkuttamaan illan bileitä ja puhelimet soi 5minuutin välein kun jengi halus tietää missä biletetään tänään. Olen tylsä, mutta itse en tietenkään bileisiin ehdi mukaan, sillä on treenit hoidettavana, mutta pakko sanoa että jollain sairaalla tavalla mulla oli oikein hauskat treenit (lähes yksin) salilla. Musta oli jotenkin hauskaa fiilistellä ajatuksella että muut lähti dokaamaan ja mä bodaamaan. 😀  Vaikka olkapäätreeni ei ollutkaan maailman parhain tänään ja kunnon pumppia en saanut aikaseksi vaikka 1,5 h niitäkin väänsin, niin mun HIIT treeni oli sitäkin hullumpi ja herranjestas sitä hien määrää….  :mrgreen:

10387933_1451728828400151_11522575_n

 

Oli siistiä olla melkein yksin salilla ja treenailla ihan raivolla ;D . Riehuin ihan kunnolla ja laitoin aivan ränttäliksi. Oli niin hauskaa! Ehkä mä oon jotenkin pimee päästäni, mutta eiks niin sanota että hulluilla on halvat huvit 😀

Nyt mä ajattelin tehdä vielä vähän töitä, lenkittää JLOn ja mennä nukkumaan. Aamulla on taas uus treenipäivä ja ollaan kavereiden kanssa sovittu että mennään korkeasaareen ja minigolfaamaan. Eli kaikenlaista taas olis touhua ja tekemistä edessä. (: 


15 Comments
 • Sarsa
  Posted at 11:19h, 25 toukokuun Vastaa

  äää oot kyllä niin upee! Mä ihan malttamattomana ootan täällä minkälainen susta vielä kuoriutuu tän dieetin jälkeen!
  Oisko sulla muuten vinkkejä HIIT treeniin kotona? Oon tehny jonkinmoisia mutta kun kunto on kasvanut ja ei enää oo niin raskasta ja ideatkin loppuu.. 😀

  • linda
   Posted at 00:19h, 26 toukokuun Vastaa

   Kiitos!!!! <3 hmm kahvakuulalla saa hyviä juttuja jo aikaan!esim 30kyykkyhyppyä 30askelkyykkyä 30jalkojen nostoa 15 punnerrusta 15pystysoutua kuulalla 15 pystypunnerrusta kuulalla ja toistat 4 kertaa niin kyllä tulee hiki 😉

 • nipetys .
  Posted at 14:06h, 25 toukokuun Vastaa

  Sä oot niin mun inspiraatio! Mä piristyin sun postauksista,insta kuvista ja ihan kaikesta. Tääkin kirjotus oli niin hyvä ja sai mut tuntee etten oo yksin semmonen,joka ei oo mikään bilehile vaan tykkää treenata ja tehä jotain muuta.Oot yks mun suosikki esikuva ja toivon että näytän sulta viel joku päivä ja et mul on samanlainen asenne kun sulla. Oot niin paras! <3 🙂

  • linda
   Posted at 00:16h, 26 toukokuun Vastaa

   Voi kiitos , ihana olet!!! Kaikkea hyvää sulle ja hurjasti tsemppiä <3

 • hohoi
  Posted at 15:59h, 25 toukokuun Vastaa

  Mutta, miksi tehdä olkapäitä puoltoista tuntia? :O

  • linda
   Posted at 17:19h, 25 toukokuun Vastaa

   Miks ei? Haluan että ne kehittyvät ja olkapäät ovat niin paljon kaikessa mukana, että tarvitsevat kovaa duunia kehittyäkseen kuin moni muu lihas. Ei saa jättää treeniä kesken 😉

   • hohoi
    Posted at 10:17h, 26 toukokuun Vastaa

    Tuonhan voisi kääntää taas toisaalta niin päin, että ne saavat aikapaljon epäsuoraa rasitusta muusta yläkroppa treenistä, mutta en tietenkään halua puuttua tekemisiisi, koska osaat varmasti paljon paremmin asiat kuin minä! 🙂 hyvää kesän jatkoa

    • linda
     Posted at 12:25h, 26 toukokuun Vastaa

     No en usko että sillä rasituksella kisaillaan 😀 Taisiis voihan joku kokeilla vääntää sen 30minuuttia / treeni olkkiksia ja sitten ihmetellä miksei kasva. 🙂

   • Nanne
    Posted at 15:45h, 26 toukokuun Vastaa

    Mitä ihmettä sää teet sun olkapäille, jos sulla kestää 1,5 tuntia saada ne piippuun? 😀
    Teetkö tosi pitkiä palautuksia vai mitä ihmettä? 😀

    • linda
     Posted at 16:35h, 26 toukokuun Vastaa

     Mun palautukset on 20-30sekuntia ja en IKINÄ pidä ”hengailu” taukoja, päinvastoin treenaan aina aikaa vastaan. Mun olkkis treeni kestää usein 45-60 minuuttia.
     Mä olen monesti treenannut ihmisen joka ”treenaa olkkiksia lujaa” oikeesti piippuun ja ne on kertoneet ettei olis ikinä uskoneet että olkkistreeni voi olla noin raskasta, helposti raskaampi ja ”kivuliaampi” kuin jalkapäivä. moni päästää itsensä liian helpolla ja varsinkin naiset valittavat usein ettei olkkikset kehity. olkapää on treenattu vasta sitten loppuun kun et pysty juomaan koska kädet ei nouse 😀 välillä riippuu päivästä, tosiaan tona päivänä pumppia oli vaikee saada asikaseksi ja niitä pystyi pidempään treenaamaan.
     Mutta jos on nähnyt esim asiakkaitteni olkapääkehitystä niin sekin kertoo jo että treenit toimii 😉

 • Ellu
  Posted at 08:24h, 26 toukokuun Vastaa

  Moi! Sulla on ihan huippu blogi, oon lukenut jo kauan mutta en vaan oo ikinä saanut aikaiseksi kommentoida!

  Pidätkö tuota lippistä salilla? En siis kysy pahalla, vaan siksi että oon ite metsästänyt kauan aikaa kivannäköistä lippistä (joko Nike tai tuollainen kuin sulla on) , mutta en oo salilla nähnyt kellään mitään ”pääjuttuja”, niin imetin että katotaanko mua sit oudosti 😀

  • linda
   Posted at 12:23h, 26 toukokuun Vastaa

   Tuskin katsotaan oudosti. Lippis helpottaa hikipannan tavoin sitä ettei hiet tipu silmille ja auttaa ainakin minua keskittymään treeniin, kun saa rajattua vähän näkökenttää… kuulostaa varmaan oudolta mutta itse uppoudun salilla aivan omaan maailmaan ja mielentilaan 😀

 • summeeer
  Posted at 09:22h, 26 toukokuun Vastaa

  monesko viikko sulla on nyt dieettiä menossa? montako salikertaa ja aerobista treeniä teet viikossa? 🙂

  • linda
   Posted at 12:24h, 26 toukokuun Vastaa

   menossa nyt muistaakseni viides? 5x salia 5x aeroa 🙂

 • niina t
  Posted at 19:42h, 26 toukokuun Vastaa

  Teen salilla liikkeet, niin että teen kolmea liikettä kerralla vuorotellan melko lyhyillä palaituksilla, onko Se siis hiittiä? Mulle tuo sopii kun siinä säästää aikaa ja saa hien kunnolla pintaan;) tiädä sitten sen tehokkuudesta..

Post A Comment