Kuvauksia kuvausten perään ja upea asunto myynnissä!!

Heippa!

Jes, kerrankin fyysiset duunit on pulkassa jo tähän aikaan! Kävin vielä lenkittämässä JLON töiden päätteeksi, mutta noilla helteillä tota bullaa ei kauheesti lenkitellä, vaikka energiaa riittäisikin. Pari kilsaa ja se on siinä.

Oltiin duunien ja treenien jälkeen sovittu muutaman kuvaajan ja toisen upean ferrari 360 spiderin kanssa ferrari treffit. Koko ilta meni kuvaillessa autoja. Jäbät olivat tietenkin aivan haltioissaan ja oli ihanaa katsella niiden intoa autojen parissa.

10373765_10152129980500794_3887647812579713275_n

 

Sitte alko se perus huutelu. Joku tyyppi käveli Joelin ja Villen ohi kun jäbät kuvaili autoja ja huusi ” eiks teil vittu oo mitään muuta tekemistä!!!”. Kun Ville kysyi ystävällisesti että anteeksi? Niin mies tokaisi että ”no vittu ajattelin vissii vahingos ääneen!”. 

Siis mitä hemmettiä ihan oikeesti, mikä ihmisiä vaivaa? Ihan tuntemattomille alkaa huutelemaan tollasta, kun et tiedä heistä mitään?  Joel ja Ville ovat molemmat todella harvinaisen jalat maassa tyyppejä ja törkeen kovia tekemään töitä. Molemmat yrittäjiä ja ansainneet joka hetken autojensa kanssa. Hitto että laittaa kiehumaan tollanen käytös. Mistään saavutuksista ei saisi nauttia tai iloita täällä ilman että saa heti leiman otsaan. Huhujaa…

Joelkaan ei ole ikinä penniäkään keltään saanut, joten jos noin vituttaa niin tekis itse perässä ja seurais niitä unelmiaan pienestä asti luovuttamatta niin ei tarvitse huudella muille… 

10322473_10152131328675794_1532012813612199992_n

 

10372549_10152130020995794_3068421312757658718_n

 

No , se siitä. Oli myös todella paljon ystävällisiä ja ihania ihmisiä jotka tulivat kehumaan autoja ja päivä oli muutamaa idioottia lukuunottamatta todella onnistunut ja hauska! 

Tänään mulla oli Iltalehteen kuvaukset IFBB PRO Sara Backin kanssa. Huh se mimmi on upea ja vielä todella ihana ihminen!! On todella ansainnut PRO korttinsa.  Oli ilo tutustua häneen! (: 

10402850_642500189171562_309803946922769618_n

 

Iltalehden artikkeli julkaistaan kai ensiviikolla ja siinä on muitakin bikinifitness kisaajia mukana. 

Laitanpa muuten tännekkin myynti ilmoituksen tästä kaunottaresta, jos jotain kiinnostaa tai tietää jonkun joka etsii omaa asuntoa! Siitä lähtien kun muutettiin nykyiseen asuntoon niin tämä upea asunto on ollut tyhjillä ja nyt olis mahdollista ostaa itselleen. Luksusta etsivälle läpitalon asunto, kahdella partsilla merinäköaloin Helsingin kauneimmalla aurinkorannalla. 
Kuvat ja lisää tietoa asunnosta täältä.

 

 


15 Comments
 • milla
  Posted at 15:07h, 23 toukokuun Vastaa

  viime kesän lopussa meinasin jäädä miehes auton alle helsingin keskustassa…suojatiellä…onneksi oli omat hoksottimet sentään käytössä että tajusin mitä tapahtuu…Vahinkoja toki sattuu mutta ei pitäisi hurjastella hieno auto kuiteskin

  • linda
   Posted at 15:11h, 23 toukokuun Vastaa

   Hmm, ootkohan nyt varma, tolla ei vielä viimekesänä meinaa oo oikeestaan yhtään ajettu helsingis keskustassa, varsinkaan loppukesästä kun varsinaisia kilpiä ei vielä ollut.
   Saattaa olla jonkun muukin fefe kyseessä (:

 • Auvi
  Posted at 15:40h, 23 toukokuun Vastaa

  Onks teillä omistusasunto tuo nykyinen Helsingissä? 🙂

  Kyselisin muuten lisäksi sun silikoneista sen verran, että täytyykö niitä jossain välissä vaihtaa tms? Oon pitkään harkinnu ottavani myös, mutta olisi kiva kuulla lisää joltain jolla ois kokemusta asiasta..

 • Jenna
  Posted at 19:18h, 23 toukokuun Vastaa

  Se on vaan se kuuluisa kateuden ääni 😀 ihan totta, minkä muun takia kukaan jaksaisi ruveta huutelemaan? Yleensä kuulee näiltä haukkujilta että ”kateuskortti” ei pidä paikkaansa, koska tyypeillä on haukkumiseen niiiiin paljon paremmat syyt blabla mutta kyllä se vaan niin on että kateudesta se tuollainenkin käytös syntyy, ei siitä mihinkään pääse. Ei siinä auta muuta ku peiliin katsoa.

 • Rosanda
  Posted at 22:15h, 23 toukokuun Vastaa

  Ompa naurettavaa huudella ohikulkijoilta tuolleen! Pojat ovat itse ansainneet ja hankkineet autonsa, joten miksi he eivät saisi nauttia niistä! 🙂 kateudesta tuo vain johtuu, minua vaan niin suututtaa tuollaiset ihmiset!
  Löysin blogisi puol vuotta sitten ja koukkuun olen jäänyt, tästä saa jotain kivaa motivaatiota treeneihin! 🙂

 • maiju
  Posted at 02:46h, 24 toukokuun Vastaa

  Hyväosaisuutta ja materiaa…..onneksi et ole vielä vanha ja sairas tms.voisi energiasi mennä johonkin muuhun suomi on suomi eikä tämä muuksi muutu vaikka kuinka nykyään ollaan niin somettajien maailmanmestareita yms. ..

 • Sari
  Posted at 10:34h, 24 toukokuun Vastaa

  Vai jalat maassa 😀

 • Minni
  Posted at 14:17h, 24 toukokuun Vastaa

  Moikka linda! Täytyy sanoa että olet kyllä niin upea ilmestys Joelin kanssa, wau<3 tuli mieleen blogiasi selatessa että mitä hajuvettä käytät kesäsin? Entä joel? :))

  • linda
   Posted at 00:17h, 25 toukokuun Vastaa

   voi kiitos paljon! ihana olet!
   käytän mm. d&g pour femme, ysl manifesto tällähetkellä 🙂
   ja Joelin hajuveden nimeä en muista 😀

 • emilia
  Posted at 14:44h, 24 toukokuun Vastaa

  En usko että kaikki on välttämättä kateudesta. Suomalaiset vaan on sellasia että ”kel onni on, se onnen kätkeköön” -asenne. Eli jos omistat jotain arvokasta tjsp. Niin sitä ei pitäisi esitellä, koska se on leuhkailua. Ajatus on typerä, koska ei tota ferrariakaan oo tarkotettu autotalliin vaan koristeeks. Voin vaan kuvitella kuinka innoissaan miehet on ollu noitten autojen kanssa:D

  • linda
   Posted at 00:14h, 25 toukokuun Vastaa

   Ei välttämättä kateus, vaan kulttuurimme vaan on täällä sellainen. Niinkuin sanoitkin (:

 • kulli
  Posted at 20:05h, 29 toukokuun Vastaa

  Vittu mikä onnenonkia muija sä olet 😀 oot varmaan töissä sivan kassalla ja hankkinu tolla kyykätyllä perseelläs ja silikonirinnoillas rikkaan miehen ja nyt on sitten jo ”teidän” asuntokin myynnissä, vittu paljonko sä ämmä olet tohon kämppään sijoittanut rahaa :DDDD veikkaan et NADA!

  • linda
   Posted at 20:21h, 29 toukokuun Vastaa

   Apuaaa hahaha miten hauska kommentti. Hitto sulla on huono olla :/ 😀 ja asunto liittyy Joeliin ja on osaksi hänen, missä kohtaa lukee sanat meidän asunto? 🙂

   • Niina Laakso
    Posted at 02:01h, 01 kesäkuun Vastaa

    JOELIN ASUNTO????????

    • linda
     Posted at 02:32h, 01 kesäkuun Vastaa

     😀 oikeesti oot niin huvittava. Ota happea . Jos on jotain asiaa niin kerää ittes ja ota yhteyttä niinkuin normaalit ihmiset tekevät .

Post A Comment