Olkapäätreeniä ja uutta selkäliikettä kokeilemassa.

Olipas viikonloppu! JLO täytti 1 vuotta, koirat riehuivat niin että seinät tärisi ja äidit sai viettää ansaittua merkkipäivää <3 Ikävä kyllä en päässyt omaa äitiäni tapaamaan, kun on tää +300km välissä, mutta onneksi vietettiin juuri muutama päivä yhdessä.

Äiti on mulle se kaikista parhain ystävä, tuki ja turva. Ei oo asiaa mitä en vois sille kertoa ja parasta on että äitini ei ikinä ole tuominnut mun valintoja tai tekoja. Tietenkin ollaan oltu ja ollaan asioista erimieltä, mutta suurimmaksi osaksi mennään kyllä kaikessa samoilla linjoilla. Puhutaan päivittäin vähintään se tunti puhelimessa ja juorutaan kaikki läpi. Terapeuttista molempiin puoliin. 

Onnea vain muillekkin äideille. Ei ole helppo homma, vaikkakin maailman tärkein. Ilman äitejä ei olis mitään! (: 

JLO sai eilen 1v kunniaksi herkkuaterian ja neiti oli niin innoissaan, kuten kuvastakin näkyy.  :mrgreen:

10354575_704891936220370_99902182_n

 

Viinasta jouduin tänään luopumaan… miten voi kolmessa päivässä kiintyä jo näin paljon? Näin koko yön unta että Viina sai jäädä meille ja me adoptoitiin se. Joelkin alkoi jo leppymään ajatukselle kahdesta koirasta ihan selkeesti ;) 

918191_309058109257377_902318385_n

 

Voiko tota nassua vastustaa? Ei todellakaan! Ja oiettä miten hyväkäytöksinen ja kiltti möllikkä tuo otus onkaan. Pelkkää rakkautta <3 

JLO on nukkunut koko päivän Viinan lähdön jälkeen, samoin kuulemma Viina. Tais olla tytöillä kivaa!

Ja jottei tää blogi mee ihan koirablogiksi niin treenien pariin. 

Tänään mulla on vapaapäivä treeneistä, mutta eilen kävin vetämässä 8 km lenkin + ”puistojumppaamassa”. Puolivälissä pysähdyin tekemään n. 60punnerrusta ja 100vatsaa eri tyyleillä ja sitten jatkui juoksu taas. Ärsyttää vaan, kun tuntuu että täytyy varmaan jättää juokseminen kokonaan pois. Oon siitä jo kerran ennenkin joutunut luopumaan, sillä astun vinoon ja se taas säteilee polveeni. Koko yö meni ihan törkeissä nivelkivuissa jotka selvästikkin säteili jalanpohjasta polveen. Suurimmat osat polviongelmistahan tulee nimenomaan sieltä jalanpohjasta ja askeleesta. Kokeilen vielä jotain juuri mun jalalle suunniteltuja juoksukenkiä, ja jos ei auta niin täytyy vaan nostaa kädet ylös ja antaa olla. Isän puolelta on nimittäin paljon polviongelmia, joten en halua väkisin runnoa vastaankaan ja pahimmassa tapauksessa päätyä leikkauspöydälle, niinkuin isäni. 

Illalla käytiin Joelin kanssa CityGymillä pumppailemassa olkkiksia. 

10254293_301049183394562_222649838_n

 

914703_1435496690032806_612290574_n

 

Treeni koostui pystypunnerruksista käsipainoilla ja tangolla, vipareista tangon ja käsipainojen kanssa jokaiseen suuntaan ja kulmaan sekä myös erilaisista staattisista viparipidoista ja harjotteista,pystysoudusta leveällä ja kapealla otteella sekä takaolkapääsoudusta. Eilen keskityin painaviin painoihin ja sarjat oli pääosin 4-6×10 pituisia. 

Lopuksi kokeilin vielä minulle täysin uutta selkäliikettä!

 

 

Treenien päätteeksi kävin vielä n. 10 kertaa t-kävelyn läpi ja kikkailin askelvaihtojen kanssa. Rupee pikkuhiljaa hahmottumaan mitä siellä lavalla sitten tekee, kunhan pääsee niihin t-kävelyihin asti. :D 

Ekana kuitenkin pitäis saada tää mimmi kisakuntoon!

10261166_698933866819134_146027379_n

 

Oikein mahtavaa viikkoa kaikille <3

Onko teillä muuten jotain toiveita postauksien suhteen? Aihe toiveita?


48 Comments
 • Avatar
  laura
  Posted at 15:50h, 12 toukokuu Vastaa

  Aihetoiveena olis jotain syömiseen, ruokavalioihin liittyvää tai palautusjuomista tavallisille salilla ja lenkilläkävijöille :D ja kysyn vielä, että kuinka aikasin kannattaa syödä ennen salille menoa ja hiilaria vai protskua? :) kiitos!

 • Avatar
  Aleksandra Koskimaa
  Posted at 17:03h, 12 toukokuu Vastaa

  Ittelläni tulee noita polvikipuja myös, mut ne voi kohtua myös etureisien/lähentäjien triggereistä, erityisesti myös tensorista (polven yläpuolelta ku painaa nii aijjai), sulle varmasti tuttu? Kannattaa kokeilla vaikka hierotuttaa auki ja ettii ongelmaa myös sieltä, triggerkipu meinaa on aika perseestä :) terv. Hieroja :)

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 17:36h, 12 toukokuu Vastaa

  Suosittelisin tsekkaamaan vaikka osteopaatilla tai fysioterpeutilla missä kunnossa jalkapohjan lihakset. Monesti jalkapohjan lihakset sekä pronaatiota ja supinaatiota säätelevät ovat huonossa kunnossa, joka alkaa heijastumaan polvikipuihin. Ei kannata heti tukipohjallisiin tai muotoiltuihin lenkkareihin vaihtaa ellet halua lisää kipuja :) terv. urheiluhierojaksi valmistuva

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 18:15h, 12 toukokuu Vastaa

  Hei! Polvikipu voi johtua tosiaan jalkateränalueen ongelmista tai väärästä askelluksesta ym. Kannattaa käydä jalkaterapeutilla, näyttämässä jalkaa/kertomassa ongelmista :) Jalkaterapeutti katsoo onko jalkaterissä jotain ongelmaa, askelluksessa tai jalkojen linjauksessa ja tekee tarpeen mukaan yksilölliset pohjalliset tai antaa jalkaterän pieniä lihaksia voimistavia jumppaohjeita. T: jalkaterapeuttiopiskelija :)

 • Avatar
  wii
  Posted at 18:35h, 12 toukokuu Vastaa

  Heippa! Itselläni on jaloissa lievää ylipronaatioita, ja polvi ja jalkakipuni ovat lievittyneet elleivät suorastaan kaikonneet, kun hankkisin kunnon tukevat juoksulenkkarit omalle jalalle sopivaksi ( Asics <3 ), ja lenkkarintyylisiin käyttökenkiini tukevat pohjalliset Intersportista (hinta n.60€). Nämä pohjalliset muotoillaan oman jalan mukaan ja saa myös hankittua erinäisistä jalkojen hoitoihin erikoistuneista liikkeistä. :) Suosittelen myös käymään jalkavaivojen kanssa lääkärissä ja pyytämään lähetettä fysioterapeutille sillä näistä on ollut ainakin itselleni suurta apua ja olen voinut hölkätä ilman jalkakipuja.
  Ihanaa kevättä vaikka ilmat eivät ihanuudellaan piristä. Ja lopuksi vielä mahtavat hehkutukset blogillesi ja itsellesi, on hienoa huomata minkälaisen elämänmuutoksen olet kokenut, toivottavasti kova treenaaminen tuottaa lavalla tulosta ja pääset palkintosijalle :) Tsempppppiiii!!! ^^

 • Avatar
  Ida Jemina
  Posted at 18:40h, 12 toukokuu Vastaa

  Ei vitsi noi polvijutut on kyllä ikäviä.. kantsii kyl ottaa tosi iisisti jos vähänkin oireilee. Leikkaukset on niin kurjia kun sitten tulee väkisinkin pitkä treenitauko eikä sitä koskaan tiedä tuleeko polvesta entisen veroista :/ ps. toi selkäliike on kyllä huippu!:)

 • Avatar
  emj
  Posted at 19:24h, 12 toukokuu Vastaa

  Moikka, ovatko koneilla tehtävät kehonkoostumusmittaukset luotettavia? Missä saisi tehtyä pihtimittauksia? Mikä olisi hyvä rasvaprosenttitavoite kun tavoitellaan kiinteää kroppaa josta treenatut lihakset pääsisivät näkymään kauniisti? :)
  mikä on paras keino rasvaprosentin tiputtamiseen, aerobinen liikunta vai kunnollinen ruokavalio? Kummalla on enemmän merkitystä?

 • Avatar
  Rilla
  Posted at 21:19h, 12 toukokuu Vastaa

  Kokeileppa välillä aerobisena uintia tai vesijuoksua. Niissä on se hyvä puoli, että yläkroppakin saa vastusta ja toisaalta jalkojen nivelet saavat liikettä ilman iskuja. Minulta leikattiin lonkka joku aika sitten ja treenasin ennen ja jälkeen leikkauksen vesijuosten. Ja jos katsoo uimareiden hartioita, huomaa että uinti tukee hyvin kuntosalitreeniä :)

 • Avatar
  katariina
  Posted at 21:40h, 12 toukokuu Vastaa

  Hei! postausaiheena tosi kiva ois sellanen missä kerrot miten fitnesskilpailusta kiinnostunut pääsisi alkuun? valmentaja, paljonko omaa treeniä takana ois hyvä olla yms muuta tärkeetä :D ja vaikka miten ite löysit itelles hyvän valkun jne! kiitos!!!

 • Avatar
  jenka
  Posted at 07:50h, 13 toukokuu Vastaa

  voi ei toi sun polovi… niin ärsyttäviä tommoset!:/

  postaustoiveina ois joitaki ruokaan liittyen… esimerkiksi hyviä aamu-, väli- ja iltapaloja jne!!
  itselläni on vilja-allergia todettu lähipäivinä, haluaiain tietää mikä olisi hyvä esim. aamupala kun enään puuroa pysty vetämään

 • Avatar
  Laura
  Posted at 12:29h, 13 toukokuu Vastaa

  onko sulla jotai hyviä vinkkejä laihduttamiseen ? tai ensinäkin että mistä saisin itselleni hyvän ruokaohjeman suht halvalla ? käyn tällä hetkellä salilla ainakin kerran viikossa kesällä alan käymään useammin kun nyt ei ole oikein kerinnyt ja lenkilläkin pitäisi alkaa käymään mutta en vain saa itseäni niskasta kiinni :/ kaikki tsempit ja vinkit ovat tervetulleita ! :)

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 15:43h, 13 toukokuu Vastaa

  Lähetin muutamia päiviä sitte viestiä siitä, että milloin sulla olis aikaa tehdä se ravinto- ja treeniohjelma? Oon pistäny sähköpostiin viestiä monta päivää sitten! :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 17:51h, 13 toukokuu Vastaa

   Moikka! Selasin sähköpostin koko kuukaudelta läpi enkä löytänyt nimelläsi. Onko mennyt oikeaan osoitteeseen?

   • Avatar
    Eveliina
    Posted at 19:18h, 13 toukokuu Vastaa

    Kokeilin lähettää viestin uudelleen. Tulikohan nyt perille?

   • Avatar
    sonja
    Posted at 23:36h, 15 toukokuu Vastaa

    heips!!

    mä olisin kysellyt miten sulta saa ruokaohjelmia ja muita vinkkejä!?
    olisin tosiii kiinnostunut.

    – sonja

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 18:59h, 13 toukokuu Vastaa

  Linda olet niin uskomattoman kaunis!

  Pakko kysyä noista hiuksistasi .. Kun itse olen saanut kasvatettua omia hiuksiani paljon ja nyt haluaisin jotain pientä muutosta niihin niin mitä kampaamoa tai tiettyä henkilöä voisit suositella ? Sellaista joka ihan todella osaa siis hommansa ? :)

  ja vielä sellaista kun itse yritän karistaa mamma kilojani pois mutta olen aina ollut sellainen herkkuperse että makeasta on vaikea pysyä erossa. Onko sinulla mitään ässiä hihassa sen suhteen miten todella saa itsensä olemaan syömättä niitä herkkuja ? :)

 • Avatar
  Haha
  Posted at 21:04h, 13 toukokuu Vastaa

  Ei hitto mä hajosin tolle ”viinasta jouduin tänään luopumaan” , joo väsyttää mutta sekunnin sadaosan mietin että mitäääh ja ootko kirjottanut vahingossa sun salaisia ajatuksia :’D

  Mutta upee oot, vau!:) toivon sulle tosi paljon tsemppiä kisoihin ja toivottavasti polvesi paranee!

 • Avatar
  minä
  Posted at 09:50h, 14 toukokuu Vastaa

  Hei!

  Oon saanut pyllyä ja reisiä jonkun verran jo kasvatettua, mutta uupuu vielä tuosta ”lantiolta” tavraa. Saako siihen lihasta? Mun jalat on aina ollu tämän (http://www.dollskill.com/lip-service-dark-matter-pvc-low-rise-pants.html) muotoset, ja sitä ne on edelleen vaikka peppu onkin kasvanut. Millasia liikkeitä pitäis tehä että sais tuohon lantiollekin jotain? :)

 • Avatar
  anni
  Posted at 11:28h, 14 toukokuu Vastaa

  Minäkin haluan kysyä hiuksista ))) Mikä väri? Tai mikä sävy? Ne on niin lämmin väriset. Itselläni on myös tummat hiukset mutta kylmät raidat =(

 • Avatar
  sonja
  Posted at 20:31h, 14 toukokuu Vastaa

  hei haluaisin kuulla sinun mielestä tehokkaan pakara treenin, mitkä liikkeet ovat sinusta tehokkaimmat? :)

 • Avatar
  karo
  Posted at 21:19h, 14 toukokuu Vastaa

  moi linda ! Ajattelin kysästä kun sulla on noi freddyt niin mitä pidät niiden laadusta,onko kestäneet ? oon paljon kuullut että saumat ratkeilee ym että arvelluttaa kun on kuitenkin kalliit :/

 • Avatar
  soffa
  Posted at 22:45h, 14 toukokuu Vastaa

  Toivoisin postauksia enemmän sun treeneistä tai salilla tekemistä liikkeistä! olisi mukava saada jotain uusia liikkeitä ja ideoita omaankin treeniin :)

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 13:46h, 15 toukokuu Vastaa

  Hei! Voisitko tehdä (kuva)postauksen kehonhuollosta? Mulla on sellainen foam rolleri ja oon yrittänyt venytellä sen kanssa kroppaa ei niin hyvin tuloksin :D mulla on lonkan seutu ja takareidet aika tiukkana ja ratsastajana niiden pitäis olla just rennot ja hyvin venytellyt, joten osaisitko auttaa tämän kanssa? :)

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 23:00h, 15 toukokuu Vastaa

  Toivoisin postauksia erilaisista ruuista! Oon tosi huono kokkaaja ni ois kiva löytää jotain uutta ruokaa ainaisten samojen tilalle. Sit kans postausta esim. laihdutus vinkeistä, kuinka päästä esim suht nopeasti kesäkuntoon. Joka päivä reeniä, vai mitä?

 • Avatar
  Marja
  Posted at 07:13h, 16 toukokuu Vastaa

  Hei mun on nyt ihan pakko sanoo jotain. Oon tässä pidemmän aikaa seuraillut sun blogia ja instagramia. Ja mitä nyt oon ymmärtänyt kun puhut siitä sun syömishäiriöhelvetistä etc. Et ei ollu kovinkaan kivaa? Ja siltikin sun blogista ja jutuista huokuu se, miten alempiarvoisia yli-tai alipainoiset on sun mielestä on. Vaikutat kovin pinnalliselta. vaikka sun tiedoissakin täällä lukee että haluat ammatikses auttaa syömishäiriöisiä. Viiminen niitti tähän oli tää kuva minkä jaoit instagramissa, jossa ihmiset jotka unohtaa syödä on; must be a special kind of stupid. Ja tämänjälkeiset suht alentavat kommentit kuten ”mua ärsyttää ihmiset jotka muka unohtaa syödä” ja ”hahaa, niissä on jotain vikaa” ihan sitä vaan et aika huonoo tsemppiä mun mielestäni niille jotka kamppailee näiden syömishäiriöiden kanssa. Varsinkin sun kaltaiselta ihmiseltä, jota ihmiset palvoo. Eikä tää nyt siis ollu eka kerta kun huomaan tän, enkä ihan ainoa ihminenkään. Enkä myöskään mikää kukkahattutäti, ajattelin vaan että kannattaa ehkä miettiä mitä kirjottaa ja mihin, jotku saattaa ottaa itteensä. Kuitenkin sun kaltaiset fitnessmimmit on aika isoja motivaationlähteitä ja roolimalleja niin nuorille kun vanhoillekkin.

  • Avatar
   linda
   Posted at 18:55h, 16 toukokuu Vastaa

   No meitä on monenlaisia eikä valitettavasti voi kaikkia miellyttää. Mä olen auttanut ja autan monia ihmisiä ja yritän parhaani olla satuttamatta ketään, mutta kaikesta huolimatta tekisin mä mitä ja olisin vaikka itse hyvyyden alkukantasolu niin kaikki eivät tule minusta tai minun jutuistani tykkäämään, koska kyseessähän on minä.
   En elä täällä sinua enkä ketään muuta varten ja tekisin mitä tahansa niin joku aina haluaa ymmärtää minut tahallaan väärin (kuten tuo naurettava vääristeleminen tuosta huumormemestä) ja elämä on.
   On täysin paska puhetta että kohtelisin Ali-tai ylipainoisia huonosti. Ainoita joita kohtelen huonosti ovat ihmiset ilman huumorintajua, sillä he varmasti käsittävät kohdallani monen asian väärin. Se ei ole mun ongelma silloin, sillä mä rakastan huumoria ja ilosta elämässä, enkä kaipaa tuollaista negatiivista energiaa ja tahallaan väärinymmärtämistä ja vikojen etsimistä sekä syyllistämistä elämääni. Jos susta tuntuu tuolta niin harmi, mutta ei ole pakko lukea.
   Mä en ole edes velvollinen auttamaan tai jakamaan mitään kenenkään kanssa & silti teen niin ja silti aina joku haluaa vihata (:

   • Avatar
    v
    Posted at 22:22h, 16 toukokuu Vastaa

    Hyvä Linda! Kaikista hauskintahan tässä tosiaan on se, että Linda ei ole velvollinen auttamaaan yhtään ketään mutta jakaa silti esim täällä blogissaan paljon sellaista tietoa, josta on monelle hyötyä, ihan ilmaiseksi, ja silti jengi jaksaa inistä mitä ihmeellisemmistä asioista. Joku instassa jaettu huumorikuva ja joku vetää siitä kilarit, wtf oikeesti? Ja mun mielestä olis vaan tappavan tylsää, jos Linda olis joku yli neutraali robotti joka ei osaa nauttia elämästään!! Missä ihmeen pumpulissa ihmiset on kasvanu, ku aina pitäs muka miettiä mitä mihinkin kirjottaa, ettei vaan se siskon enon veljen koira ottais nyt itteensä siitä. Ihan naurettavaa oikeesti!

 • Avatar
  lostinfatness
  Posted at 23:29h, 16 toukokuu Vastaa

  Linda… mistä johtuu et apua on mukamas hirveesti tarjolla ylipainoon jne.. mut silti sitä ei saa vaikka yrittää hakee. Oon ihan epätoivonen.. oon 16v tyttö, +80kg.. koko lapsuus siis menny näide kilojen vankina. Sullekkin laitoin s-postia mut et sit vastannu :/ tilasin ruokaohjelman toisaalta ja musta se näytti tosi pätevältä ja laskin kalorit ja kaikki et kuulostaa hyvälle…. mut näin yli kuukauden jälkeen en oo laihtunu grammaakaan… johtopäätöksenä et mut on vaa tuomittu tähän ja et enää vaan syömisen lakkaaminen voi lihasten kustannuksella johtaa minkäänlaiseen onnistumiseen… any tips pls??

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:52h, 19 toukokuu Vastaa

   Vastaan kyllä jokaiseen spostiin. Tällä hetkellä kone on korjauksessa, joten tällä viikolla pääsen spostien pariin. Kuitenkin viim perjantaina kävin kaikki läpi ja vastasin jokaiseen. Vaikea sanoa näin lyhyen tiedon perusteella miksi et laihdu, kyse voi olla kymmenistä eri syistä. Oletko tsekannut kilpirauhasesi?

   • Avatar
    Emmi
    Posted at 19:50h, 20 toukokuu Vastaa

    Ei mulle vastausta oo tullut, lähetin viikko sitte ma..

    • Avatar
     linda
     Posted at 23:19h, 21 toukokuu Vastaa

     okei, kaikkiin oon vastannut ja mulla ei oo spostissa lukemattomiakaan, joten menikö oikeeseen osoitteeseen?

 • Avatar
  Essi
  Posted at 13:37h, 18 toukokuu Vastaa

  Hei Linda! Toivoisin postausta rintojenleikkausprosessista. Olen 18-vuotias ja itsekin vakavasti harkinnut ottavani implantit, koska minulla ei rintavarustusta juurikaan ole.
  Jos et halua tehdä aiheesta postausta, voisitko vastata sähköpostiini? Haluaisin omakohtaisia kokemuksia muualtakin kuin plastiikkakirurgian sivuilta kaunistelematta asioita. Pystytkö suosittelemaan jotakin sairaalaa?

  Kiitos jo etukäteen!

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:21h, 21 toukokuu Vastaa

   Moikka! laitappa mulle vaan s.postia :)

 • Avatar
  Sinppa
  Posted at 18:14h, 18 toukokuu Vastaa

  Moi, kiinnostais tietää miten päädyit koirarodun valinnassa frenchieen? Olet kuitenkin aktiiviliikkuja ja ranskis on melko laiska rotu, joka voi saada hengenahdistusta raskaasta liikunnasta. Kuinka usein JLO käy lenkillä? Myös kaulapAnta lenkillä on brakykefaalisille roduille ehdoton no no, itsellekin tämä tuli uutena tietona vasta vähän aikaa sitten. Mukavaa kesänalkua ja tsemppiä kisadieettiin!

  • Avatar
   h
   Posted at 08:16h, 21 toukokuu Vastaa

   Heippa, mullakin on frenchie, eikä kyllä ole tippaakaan laiska vaan virtaa riittää kuin pienessä kylässä :D helposti tunninkin reippaita kävelylenkkejä jaksaa, jossa välillä hölkötellään tai heitellään koiralle keppiä jotta pääsee kunnolla spurttailemaan :D Nyt hellekeleillä ei tietenkään pysty samanlaisia lenkkejä vetämään ja vesipullo pitää olla mukana mukana lenkillä. :) Ja puolikuristava kaulapantakin löytyy eikä koira ole saanut hengenahdistuksia tai mitään. Eli melko yleistäen kirjoitit kyllä tuon kysymyksesi :)

   • Avatar
    h
    Posted at 08:18h, 21 toukokuu Vastaa

    Lisään vielä, etten ole yhteenkään ”laiskaan” ranskikseen vielä törmännyt :D hassua siis, että pidät ranskista laiskana rotuna.

    • Avatar
     linda
     Posted at 23:18h, 21 toukokuu Vastaa

     sama, aina jengissä kaikista energisimpiä :D

   • Avatar
    linda
    Posted at 23:17h, 21 toukokuu Vastaa

    Joo en ole kans kuullut että ranskiksilla olis ongelmia lenkkeilyn kanssa. Ainakin meidän ranskis ”yhteisössä” kyselyn perusteella mennään helposti 5-15 km lenkkejä pullien kanssa.
    Aivan eriasia on sitten englanninbulldoggi, jollainen mulla oli hoidossa. Niillä on oikeesti ongelmia, ranskikset on erittäin terveitä ja hyvin hengittäviä niihin verrattuna. Meidän JLOlla on vielä normaalia pidempi kuono ja on muutenkin hyvin energinen, juoksee vinttikoiratkin väsyksiin :D

 • Avatar
  Apua
  Posted at 11:19h, 19 toukokuu Vastaa

  Hei osaisitko kertoa, onko kauhean paha, jos syö vaikka treenien jälkeisellä palautusaterialla jasmiiniriisiä, eikä täysjyväriisiä? Tottakai se täysjyvä on terveellisempää, mutta voisiko sen silloin tällöin vaihtaa tohon jasmiiniin? :)

  Tässä haeskellaan kireää kroppaa ja kaikki turhat vaaleat pastat, viljat ja sokerit on karsittu pois, mutta nyt mietin, mahtuisiko tuo jasmiiniriisi silti ruokavalioon. Mitä mieltä olet?

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:21h, 21 toukokuu Vastaa

   kyllä voi syödä! sitäpaitsi treenin jälkeen voi hyvin syödä vaikka valkoista riisiä/pastaa. varsinkin jos treeni on erityisen rankka. itselläni oli joskus erikseen valkku laittanut oikeen että treenin jälkeen valkoista pastaa/riisiä.

 • Avatar
  emilia
  Posted at 11:26h, 20 toukokuu Vastaa

  osaisitko sanoa, että mistä johtuu etten hikoile kunnolla salilla? painot ovat sopivat, teen 3 x 10 sarjoja, ja viimeiset menevät irvistäen jos ollenkaan. mutta silti tuntuu etten hikoile salilla tai tottakai hikoilen, mutta tuntuu että kauhean vähän. vai eikö pelkkä salitreeni hikoiluta niin paljon, lämmittelyssä/aerobisessa tätä ongelmaa ei ole. pelkään vain tekeväni jotain väärin :o kiitos jos jaksat vastata :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:20h, 21 toukokuu Vastaa

   lisää sarjoja, 3×10 on tosi vähän. itse teen aina vähintään 4×10-15 sarjoja ja silti raskailla painoilla :) mutta tietenkin hyvä kunto saattaa aiheuttaa tota ettei hikoile niin paljoa.
   juotko tarpeeksi ja toimiiko kroppa(aineenvaihdunta) muuten?

   • Avatar
    emilia
    Posted at 09:36h, 22 toukokuu Vastaa

    no täytyykin kokeilla lisätä noita sarjoja :) ja syön säännöllisesti 5 krt päivässä, ja juon vettä n. 2 l päivässä, mikä taitaa olla liian vähän?

 • Avatar
  jenna
  Posted at 20:02h, 20 toukokuu Vastaa

  Heeeei kysyisin neuvoa sinulta ihanuus! Olisin ostamassa freddy housuja, oon 160pitkä(siis lyhyt:D..) ja painan n 45kg, eli aikas pienikokoinen. Kysyisin siis mitä veikkaat mikä koko olisi minulle sopiva?!

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:17h, 21 toukokuu Vastaa

   xs ehdottomasti mulla on s koko (:

 • Avatar
  heelp
  Posted at 23:27h, 20 toukokuu Vastaa

  Moikka! Ekaks täytyy sanoo et oot huikee mimmi! Toiseks, osaatko neuvoo miten käsivarsista saa rasvan pois? Mullon lihaksii mut ne jää jonku verran sen rasvan alle piiloon :( toinen on et reisistä pitäis saada rasva palamaan!

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:18h, 21 toukokuu Vastaa

   rasvanpolttoa ei voi kohdistaa, mutta jumppaamalla pystyy kiinteyttämään. käsitreeniä siis ;)

 • Avatar
  jennnaa
  Posted at 18:19h, 22 toukokuu Vastaa

  Hei ihanuus! Voisitko mitenkään linkata semmoisen ny yankees lippiksen linkin joltain nettisivultA!!<3 Olin äsken jo tilaamassa kunnes huomasin, että se oli miesten kokoa.. Pelottaa siis että valitsen väärän mallin/koon. ps. Oot superkaunis!<3

Post A Comment