Onnellisuus höpötystä. Eläimistä ja elämästä

Se ois kello puol yks yöllä ja mä lopetin juuri duunipäivän.

Ei ole työaikoja yrittäjillä, vaan niitä tehdään niin paljon kun töitä on. Ei voi vaan jättää tekemättä ja palata asiaan vaikka maanantaina klo 8-16. Yrittäjyydessä on omat hyvät ja huonot puolet. Joskus tuntuu että on aikaa vaikka mihin ja joskus tuntuu siltä ettei ole aikaa mihinkään. Mä olen silti itse kasvanut yrittäjäperheessä ja Joelkin on yrittäjä, joten tiesin kyllä mihin ryhdyn. Ja kyllä oon aina tiennyt että musta tulee yrittäjä. En ehkä olis uskonut että vielä 20- vuotiaana, mutta kuitenkin.

Mulle tuli äsken sellanen fiilis että ihanaa kun on löytänyt itsensä. Ihanaa että mä voin vaan istua kotona keittiön ääressä perjantai iltana ja olla onnellinen. Mun ei tarvitse olla crazybailaamassa tai tehdä jotain IHMEELLISTÄ tunteakseni onnea.

En tarkoita sitä että mun mielestä bailaus tarkoittaisi jotain tuuliajolla olemista, vaan sitä että tällähetkellä MULLA on vaan niin paljon muita asioita elämässä mistä nautin ja mitä teen, että ”irtiotto” ja hauskanpito on tällähetkellä mun maailmassani eriä kuin baarit ja alkoholi. Kisadietillä se ei tietenkään ole kovin sallittuakaan, ainakaan alkoholi, mutta en usko että muutenkaan kaipaisin dokaamista tai bilettämistä. Kyllä mulla on valkkaria aina välillä raskaan päivän jälkeen ikävä, mutta ei baareja. Ainakaan tällähetkellä. Katsotaan sitten vaikka 3kk päästä tekiskö mieli vähän bailata. :D  Hyvällä porukalla se on aina hauskaa, mutta nyt on elämässä menossa sellainen vaihe että haluan kehittää itseäni ja tehdä asioita joista oikeesti nautin.

jee #belfie kehiin, että saa vauvaforumeille puheenaiheen ;)

jee #belfie 

Tänään olin aamupäivällä tekemässä haastista iltikseen ja vetämässä muutamat pt-tunnit asiakkaille. Sen jälkeen vedin omat treenit ja kipitin kotiin innoissani odottelemaan viikonloppu hoidokkia, Malvina aka Viinaa <3 Kerroinkin jo edellisessä postauksessa siitä että saan ihanan Enlganninbulldoggi neidin hoitoon viikonlopuksi. Viinan piti tulla huomenna aamulla, mutta tulikin jo tänään. Aivan älyttömän symppis ja ihana tyyppi. En palauta ikinä!

10351532_10152105926665794_8568078089119348255_n

 

Mulla on varmaan vähintäänkin koko naaman ympäri menevä hymy kasvoilla kun makoilen näiden kahden neidin kanssa sohvalla. Kaks possua kainalossa tuhisemassa. Onnellisuus huipussaan. <3 Mä olen aina ollut niin törkee eläinihminen. Mulla on ollut varmaan kaikki maailman hamsterit, kanit,marsut, gerbiilit, hiiret, rotat,liskot,kilpikonnat,kalat, koirat,kissat,etanat(jep! kasvatin kreikasta kuljetettuja etanoita pienenä ja ne oikeesti oli mulla ainakin 3 vuotta. Sain ne lisääntymään ja ne oli hyvin onnellisia), räkättirastaita, undulaatteja….ym. Lista jatkuis vaikka kuinka. Meillä oli kotona isossa omakotitalossa oikeen eläin huone.  Pelastettiin aina kaikki ”lopetettavat” eläimet, joten niitä vähän kerääntyi….Muistan kun sain pienenä Espanjassa 20e käyttörahaa ja ostin sillä jonkun älyttömän makeen häkin mun gerbiileille. Siinä oli liukumäkiä, pyöriä ja kaikki hienoudet. Eläimet meni aina ykköseksi joka asiassa. Ja musta ihan älyttömän hienoa että mun vanhemmat on antaneet jo pienenä vastuuta ottaa eläimiä. Ne oli sitten hoidettava. (: 

 

703802_10151160951740794_383824178_o

 

Huvittavaa on että meidän ”lapsuudenkoirat” on vanhemmilla edelleenkin. Siellä ne purskuttaa. Kaikki lähemmäs 15 vuotiaita ja täysin kunnossa jokainen. Yhdelläkään oo koskaan ollut oikeen mitään ongelmia. :D Kahta niistä luullaan vielä edelleen pennuiksi. Tosta puuttuu yks, eli Merikarvialla on 4 pörröistä ystävääni.

Jos meillä olis isompi kämppä niin mä ottaisin varmasti pari koiraa lisää. Ja ainakin yhden kissan. Sellasen persialaisen mikä vaan piereskelis ja makais keskellä olohuonetta X asennossa.  8-)  Mulla oli sellanenkin joskus. Sen nimi oli Torsti. 

1505204_10152105881505794_5112398468581101229_n

 

Musta tulee varmaan mummona sellanen hullu eläinmummo. Palaan vähän niinkuin juurilleni ja alan taas pelastamaan kaikkia ongelma eläimiä. :D Muutaman hevosenkin kun vielä sais niin käy mulle! 

10349804_767914133229550_1833996262_n

 

 

Perhe ja paljon eläimiä <3  

Nyt mä lähden noiden possujen kanssa nukkumaan jotta jaksan lähteä niiden kanssa aamulla lenkkeilemään (: Mä oon muuten vahvasti sitä mieltä että JLO on jotenkin synkronoitunut mun energiaan. Se on IHAN kun minä. Kova mimmi kiukuttelemaan, käskemään, hirvee ad/hd, ei pysy sekuntiakaan paikallaan, nukkuu kuitenkin mielellään, juoksee vinttikoiratkin väsyksiin ja tekee muutenkin asioita joihin ranskisten ei edes kuuluis pystyä :D Jokainen ranskiksen omistaja aina kattoo sen touhuja ja energiaa silmät pyöreinä. Se on vähän kuin joku leopardi virtahevon vartalossa!! 

 


19 Comments
 • Avatar
  Sanna Latvala
  Posted at 08:23h, 10 toukokuu Vastaa

  Oi miten lämmin postaus! Jotenkin tuo tunnelma välittyy tänne asti! :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 19:39h, 10 toukokuu Vastaa

   kiitos, ihana kuulla(:

 • Avatar
  Pirita
  Posted at 12:03h, 10 toukokuu Vastaa

  Siis en tiedä johtuuko tää nyt mun kauheesta flunssasta vai siitä, et olen myös hullu eläinrakas, mut mä herkistyin tästä sun kirjoituksesta. Mä en tiedä maailmassa ihanampaa asiaa kun se,että eläimistä pidetään huolta ja niitä arvostetaan. Itsekkin kasvanut maalla, joten kaikenlaisia elukoita silmien alla pyörinyt ja oon ollut pienestä asti sellainen ettei muurahaistakaan voi tappaa. tää oli hieno kirjotus, respect! <3 nyt lopetan tän kirjottamisen ku alkaa muuten itkettää lisää :D

  • Avatar
   linda
   Posted at 19:39h, 10 toukokuu Vastaa

   haha aww ihana sinä!!!! (:

   • Avatar
    Pirita
    Posted at 19:47h, 10 toukokuu Vastaa

    heh :) mut tälläisiä kirjoituksia on mukava lueskella, tietty ymmärrän, että tää on fitness painotteinen blogi, mutta nää tuo piristystä sun blogiin!

 • Avatar
  JM
  Posted at 17:47h, 10 toukokuu Vastaa

  Hei!

  Olen liikkunut koko ikäni, mutta kuitenkin viimeiset puolivuotta ollut ”muutaman kilon laihduttaja” eli aina muutama kilo pois, ja sehän ei tipu kun aineenvaihdunta käy niin hitaalla kun kokoajan kalorit 1800-2200 kun kuitenkin liikun 1-2 treeniä päivässä. Olisiko vinkkejä millä saisin lähinnä pääkopan kuntoon sen kans et saisin kaloreita nostettua, kun tuntuu että sitä muutamaa kiloa mikä niistä alkuun tulee ei kestä millään tulee heti läski olo ja sitten ne pitää saada pois,(tästä se jumitus on tullutkin) ja miten tämä kaloreiden nosto/aineenvaihdunnan boostaus kannattaisi aloittaa? Kiitos!!! :)

  • Avatar
   JM
   Posted at 18:00h, 10 toukokuu Vastaa

   eli siis aina säikähdän noita paria kiloa koska en usko että ne aineenvaihdunnan vilkastuessa tasoittuisi.. ja sitten dieettaan uudestaan. Loputon oravanpyörä.

  • Avatar
   linda
   Posted at 19:39h, 10 toukokuu Vastaa

   No sullahan on nyt se tilanne että sä itse tajuat että sun täytyy mutta et uskalla. :D Tosta ei oikeesti voi muuta kun vaan pistää puheet teoiksi. Mieti vaikka mua, että mä olisin edelleen alle 50 kiloinen varmasti, mutta saisin syödä sen porkkanan päivässä ja treenata hulluna että pysyisin sellasena. nykyään voi rauhassa syödä :D älä pelkää ruokaa äläkä vaan tuijota vaakaa!!

 • Avatar
  Pipa S
  Posted at 18:04h, 10 toukokuu Vastaa

  Eläimet on ihania! Voi sitä ehdotonta rakkautta, mitä niiltä saa. Ihan parasta! http://lifeofpipa90.blogspot.fi

  • Avatar
   linda
   Posted at 19:37h, 10 toukokuu Vastaa

   Nimenomaan! ne rakastaa aina eikä tuomitse ;D paitsi joskus …. JLO osaa osoittaa mieltään :D

 • Avatar
  saara
  Posted at 21:05h, 10 toukokuu Vastaa

  Hei,tuli mieleen että millä ruokit ihanaa koiruuttasi? :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 21:06h, 10 toukokuu Vastaa

   Suurimmaksi osaksi britt carella (:

 • Avatar
  Herminica
  Posted at 00:50h, 11 toukokuu Vastaa

  Ihan mahtavaa kuulla tuosta eläinrakkaus-osuudesta noinkin laajasti ja lämpimästi :) Täällä myös yksi tytteli, joka kantaa etelän lomillaan laukussa aina mukana kissoille ja koirille ruokia, ja pitää huolen että jokanen vastaantuleva kulkueläin saa rakkautta ja mahan täyteen joka päivä kun oon paikalla :) Lahjotan jopa rahaa (vaikka pikkuisella opiskelijabudjetilla elelen- aina voi ottaa edes muutaman kolikon sivuun) ulkomaille paikallisille adoptio- ja hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka siis steriloi, rokottaa, kustantaa leikkauksia, kuljetuksia ja koira/kissatarhapäiviä noille raukoille, jotka joko syntyy tai heitetään kadulle :(. Paras nähdä se osuus, kun joku niistä saa kodin itselleen :) Niin mieletöntä… <3 :)

  http://lolimte.blogspot.com

 • Avatar
  Hanne
  Posted at 09:11h, 11 toukokuu Vastaa

  Minkä kokoiset noi sun freddyt on?

 • Avatar
  leona
  Posted at 13:42h, 12 toukokuu Vastaa

  Sulla ei varmaan ole vaikeaa tuo onnellisuuden saavuttaminen, vaikutat niin pinnalliselta että pelkkä ulkonäkö saa sut onnelliseks. Btw, onko sulla kavereita?

  • Avatar
   linda
   Posted at 14:11h, 12 toukokuu Vastaa

   ei oo kavereita ku ei oo aikaa niille. oon vaa peilin eessä ja pussailen itseäni <3
   sä vaikutat todella ihanalta ja lämminsydämiseltä ihmiseltä. sulla on varmasti paljon ystäviä!!

   • Avatar
    Elina
    Posted at 15:25h, 12 toukokuu Vastaa

    Mistä ihmiset repii näitä negatiivisia kommentteja? Mielestäni Leonan kommentti oli selkeää kettuilua, koska miksi Linda muka vaikuttaa pinnalliselta? Jos hän nauttii fitneksestä, treenaamisesta ja oman ulkonäkönsä kehittämisestä mieleisekseen, niin ei sen pitäisi olla toiselle ongelma.

    Mun mielestä Linda vaikuttaa aidolta jo bloginsa perusteella ja eikö jokainen ihminen ole edes hieman pinnallinen välillä. :)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 21:04h, 12 toukokuu Vastaa

  Voi ei, kisu jonka nimi oli Torsti! Mä voin jo niin kuvitella miten suloinen pallero se on ollut. <3 Ihana Linda kun jaat tällaisia asioita meidän lukijoiden kanssa! (:

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 06:01h, 25 toukokuu Vastaa

  Hei mistä noi sun housut on? ihanat – tahtoo samanlaiset!

Post A Comment