Tartu hetkeen, elä!

Heippa!

Tänään heräsin tosi myöhään, vasta joskus kello 12 ja nälkä rupes jo pikkuhiljaa kurnimaan mahassa. Silti oli pakko käydä ensin vetämässä aamutreenit alle ja ansaitsemassa aamupala.

Eilen pidin välipäivää ja tankkailin hiilareita, joten energiaa kyllä riitti. Asenne ehkä vaan oli vähän hukassa. Juoksin ekan kierroksen töölönlahtea ja tokalla rupes askel painamaan. Yhtäkkiä tuntu siltä kun en sais henkeä ja askel oli todella raskas.Ylämäki jonka yleensä hyppelen kevyesti ylös tuntui voittamattomalta. Rupes vielä satamaankin. Hienoa. Jatkoin silti sitkeästi ja ajattelin mielessäni että mun on nyt vaan pakko tehdä tämä ja mun on pakko laihtua. ”Ajattele kisoja!”

Hieman tuskaillen painelin siinä menemään ja yhtäkkiä näin ainakin yli 80 -vuotiaan miehen edessäni. Miehen askel oli leveä, sillä käveleminen oli jo selkeästi hankalaa. Mies piti kuitenkin itseään hyvässä ryhdissä ja paineli päättäväisesti eteenpäin. Hän näytti ylväältä ja arvokkaalta. Miehen kädessä oli kävelykeppi, mutta hän ei käyttänyt sitä apunaan, vaan käveli keppi kädessä omin voimin eteenpäin. Mies näytti hyvin onnelliselta ja nauttivan elämänsä jokaisesta hetkestä. Ohittaessani miehen tunsin hänen läsnäolonsa. 

Yhtäkkiä mun mieli alkoi kirkastumaan. Herranjumala. Mitä mä oikeesti kitisen mielessäni. Mähän olen todella etuoikeutettu. Mulla on elämä edessä ja olen täysin terve. Täällä on PALJON ihmisiä jotka voivat vain unelmoida siitä että pääsisivät juoksemaan tai hyppelemään portaita puistossa. Yhtäkkiä mun askel alkoi keventyä ja energiaa pulputa. Hengitys kulki ja katselin ympärilleni. Rupesin miettimään sitä miten pitkälle olenkaan päässyt. Vielä hetki sitten pystyin vain unelmoimaan siitä että voisin juosta niin paljon kuin vain huvittaa hengästymättä ja tässä sitä mennään ja valitetaan, kun täytyy hyvän kunnon vuoksi juostakkin nykyään tuplakierrokset että kalorit palaa. Loppulenkki menikin hymy huulessa ja täysin eri asenteella. 

Tottakai meillä kaikilla on huonoja päiviä ja välillä saa ja täytyykin kiukutella, mutta välillä on myös hyvä pysähtyä miettimään sitä miten hyvin asiat on. Asenteella ON väliä. On täysin eriasia joutua mennä vaikka sinne lenkille kuin saada mennä ja pystyä ylipäätään lenkkeilemään. 

DSC_9272

Kotiin saavuttuani söin ja nukahdin hetkeksi sohvalle ja sen jälkeen suuntasinkin jalkatreenille TöölöGymille. Kyykyt kulki ja treenin jaksoi hyvin loppuun. Pyrin pitämään tän asenteen huomennakin niin pääsee itsekkin paljon helpommalla. (;

DSC_8281

 

Huomenna valitaan taas Suomen kaunein nainen ja toivotan kaikille onnea!! Erityisesti Kristalle, Millalle ja Lotalle <3 

 


24 Comments
 • Avatar
  hanna
  Posted at 00:59h, 04 toukokuu Vastaa

  aivan ihana postaus! :):))

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:49h, 06 toukokuu Vastaa

   kiitos paljoN!!!:)

 • Avatar
  Liisi
  Posted at 09:29h, 04 toukokuu Vastaa

  Toi on kyllä niin totta! Täytyisi vain olla onnellinen siitä mitä on, eikä valittaa ja murehtia liikaa asiaoista, jos asiat on hyvin! :) ps. Olet todella kaunis nuissa kuvissa <3

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:49h, 06 toukokuu Vastaa

   kiitos <33

 • Avatar
  Eve
  Posted at 09:53h, 04 toukokuu Vastaa

  Aivan ihana toi vimppa kuva, jotenkin herkkä :) Tsemppiä dietille! Kyllä siinä varmasti pää on välillä koetuksilla.

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:49h, 06 toukokuu Vastaa

   voi kiitos <3

 • Avatar
  Tuulia
  Posted at 12:03h, 04 toukokuu Vastaa

  Ihana postaus! :)

  Onko sulla joitain vinkkejä penikkataudin hoitoon? Menee pitkällä levolla ohitse, mutta heti kun on yhden lenkin juossut penikat todella kipeinä.

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:48h, 06 toukokuu Vastaa

   No itselläni auttaa aina se että vaan sitkeesti totuttaa penikoita juoksuun (:

 • Avatar
  Jossu
  Posted at 12:46h, 04 toukokuu Vastaa

  Oih! Tämä on just sellainen valaistuminen jonka itsekin koin vajaa kaksi vuotta sitten. Aloitin noin 10 vuotta sitten juokseminen ja mulla on aina ollut ”ihan ok” kunto. Kesällä 2012 sen tajusin juostessani ensimmäistä kertaa 20 km lenkin; mä olen hemmetin onnekas, mulla on tosi hyvä kunto ja toimiva keho; miksi en käyttäisi sitä hyväkseni ja testaisi mihin kaikkeen kroppa pystyy. Nyt olen osallistunut kolmelle puolimaratonille ja syksyllä juoksen kokonaisen. Ja hyvä pointti myös siinä että jos nyt nuorena pitää kropan hyvässä kunnossa, jaksaa myös vanhana paremmin! :)
  äh, ajatukset juoksee tuhatta ja sataa enkä oikein oo varma osaanko muotoilla niitä järkevästi mutta toivottavasti ymmärsit mun pointin ;D

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:48h, 06 toukokuu Vastaa

   Vau!!! upeeta!! ihan mahtavaa, onneks olkoon. varmasti mieletön fiilis! toivottavasti itsekkin saan joskus juostua edes yhden puolmaratonin!! :)

 • Avatar
  jenni
  Posted at 13:20h, 04 toukokuu Vastaa

  Heippa Linda!
  Ootko tehnyt joskus jotain postausta missä olis vinkkejä erilaisista voimavatsa liikkeistä kun niistä oot välillä puhunut? Eli siis jotain liikkeitä missä olis painoja vastuksena tms eikä vaan omalla painolla tehtäviä liikkeitä :)
  Tsemppiä nyt dietille!!

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:47h, 06 toukokuu Vastaa

   Voimavatsoihin vaan painot mukaan! eli ihan normaaleihin istumaannousuihin, sivurutistuksiin jne vaikka levypaino syliin! :)

 • Avatar
  Julia
  Posted at 13:20h, 04 toukokuu Vastaa

  Kiitos! <3
  En oo ikinä ennen kommentoinu sun blogiin vaikka sun elämää oonkin täältä ruudun toiselta puolelta seuraillukkin jo runsaan vuoden! Välillä mua vituttaa sun tekstit kun välillä tuntuu et oot vähän liian kaikkee :D mut sit on näitä… niin ihania tekstejä sulta ku saa iloisen mielen ja motivaatiota omaan kuntoiluun! Oot huippu mimmi ja sit ku nouset bikinifitness lavalle pidän kaikki peukut pystyssä sulle, että voitto olis sun!! Olet sen ansainnut! <3
  Iso kiitos vielä inspiraatiosta ihana Linda!

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:47h, 06 toukokuu Vastaa

   Hahaaa ihana olet ! Ja muista aina kun luet mun tekstejä, että täällä on vaan pieni osa mun elämää…. en siis ole kaikkea todellakaan ;) !!
   kiitos paljon <3

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 13:55h, 04 toukokuu Vastaa

  Tosi hyvä postaus! :) aina sitä ei osaa ajatella kuinka hyvin asiat todellisuudessa on, mutta onneks sitä aina välillä havahtuu :) tsemppiä sulle treeneihin ja diettiin! :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:46h, 06 toukokuu Vastaa

   voi kiitos paljon!! <3

 • Avatar
  ninni
  Posted at 14:40h, 04 toukokuu Vastaa

  ihana postaus♥ itse en ole pystynyt vuosiin juoksemaan. aina kun kuulen kitinää kun ei jaksais mennä lenkille mut on pakko, tekis mieli vähän läpsäistä. harvoin sitä tajuaa mitä itsellään on ennen kuin sen menettää :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:45h, 06 toukokuu Vastaa

   Kiitos! <3
   No aivan varmasti tekis!! (:

 • Avatar
  Emma
  Posted at 18:15h, 04 toukokuu Vastaa

  Ihana postaus! Kiitos! <3 ihanaa huomata et tässä maailmassa on jäljellä noin fiksuja ja jalat maassa olevia tyyppejä jotka osaa kattoa myös pidemälle ku peiliin. Oot hieno likka ja sulla on iso sydän.
  Omassa tapauksessani juokseminen tai minkäänlainen sykettä nostava urheilu on täysin kielletty ja se, että joku edes ymmärtää ettei kaikki vaan pysty urheilemaan on todella kunnioittavaa ja ihailtavaa sulta. Pitäkää ihmiset terveydestänne huolta! <3 niin mekin vähän sairaammat ja heikommat koitetaan omalla tavallamme ;) every day is a struggle but I'm a superwoman ;)

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:45h, 06 toukokuu Vastaa

   Voi kiitos hirveesti, ihana olet !!! <3
   Tsemppiä sulle kaikkeen!!!:)

 • Avatar
  teezy
  Posted at 23:30h, 04 toukokuu Vastaa

  Yksi lemppariblogeistani:) Jotenkin täältä saa motivaatiota kun katsoo sun kroppaa:D. Olethan varovainen kuitenkin nyt dieetillä (ja muutenkin), nimittäin eka kappale kuulosti valitettavasti syömishäiriöiseltä=( , toivottavasti vain ylireagoin. Joka tapauksessa rentoa kevättä ja todellakin herätti varmasti monia postauksesi:)!

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:44h, 06 toukokuu Vastaa

   Moikka!
   kiitos paljon<3
   kyllä ollaan varovaisia täällä!(:

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 00:19h, 05 toukokuu Vastaa

  Heippa Linda!

  ”Eksyin” tänään blogiisi ensimmäistä kertaa ja onneksi sen tein! Selailin vanhoja postauksia (juuri sopivasti pääsykoelukujen keskelle heh) ja voi miten positiiviseltä, iloiselta ja ihanalta ihminen voikaan vaikuttaa kuvien ja kirjoitusten perusteella, vau! :) sen lisäksi että olet superkaunis ulkoisesti tunnut olevan sitä myös sisältä. Tämä blogi päätyy lukulistalle, ihanaa tulevaa kesää ja tsemppiä kisoihin valmistautumiseen!

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:44h, 06 toukokuu Vastaa

   Moikka!
   kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa lukijaksi!!
   ja kiitos paljon <3

Post A Comment