Diettiläisen arkea

Heippa ja oikein hyvää Vappua kaikille!

Mulla on ollut samaan aikaan todella ihana ja todella raskas viikko. Kaikki ihana kun ei sovi hirveesti tän dietti arjen kanssa yhteen. Mun äiti oli helsingissä 3 päivää joten tuli hengailtua sen kanssa kokoajan. On jotenkin rankkaa lähteä aamulla vetämään treeniä, kun tekis niin mieli istua kylpytakissa vaan sohvalla ja hömppäillä äidin kanssa. Dietillä arki olis hyvä olla rauhallista,  paljon lepoa ja kehon huoltoa, mutta tietenkin nää 3 päivää meni kaupungilla shoppaillen ja yks päivä jopa ikeassa hömppäillen . :D 

Löysin muuten maailman ihanimman TedBakerin takin ja mulla kävi ihan älytön tuuri! Löysin sen heti ekana päivänä kun äiti tuli, mutta jotenkin jäin vielä miettimään ostoa ja vikana päivänä sitten päätin käydä ostamassa sen kuitenkin ja just sinä päivänä oli kaikki TAKIT -20% alessa! Mikä tuuri! Olis harmittanu ihan sikana jos olisin ostanu sen sillon kun ekan kerran törmäsin! Sain siitä melkein 70e pois hinnasta! 

10311128_481285908638266_1346579089_n

 

Äippä lähti eilen sitten kotiin ja mulla oli plääninä nukkua ja levätä koko ilta, mutta sitten yks kaveri olikin hommannu meille Apolloon liput ja kerran siellä esiintyi mun kaikkien aikojen lemppari koomikko, Sami Hedberg, niin olihan se pakko mennä !!

10249244_233353986866331_276324585_n

Tänään aamulla kun heräsin mulla oli pohje niin jumissa että kaaduin melkein naamalleni kun nousin sängystä. Johtuu varmaan siitä että tein eilen putkeen 150 boxihyppyä. No tosi kiva. Mulla on nimittäin ollut pikkuvarpaassa nyt 3 viikkoa saakelin kipee rakko, joten samaan jalkaan pohjejumikin on hyvin tervetullut. Mun saman jalan polvi on myös vihloillut. Johtuu varmasti siitä että vaistomaisesti varon tota rakkoa ja astun hieman sisäsyrjälle, sillä useimmat polviongelmat säteilevät juurikin jalanpohjissa olevien ongelmien vuoksi. Niinjoo ja mulla on vasemmassa ranteessa ilmeisesti jonkin asteen jännetuppitulehdus koska vihloo öisin kyynerpäähän saakka. Oi tätä fitnestä. Glitteriä ja vaahtokarkkeja ja kaikkee sellasta muuta kivaa  8-) 

10175227_615177835226027_1232384189_n

No ei se mitään, lenkille vaan! Mulla ei jostain syystä nouse enää syke niinkuin vielä pari kk sitten, joten kun ennen yks kieppi töölönlahtea+ vatsoja ja portaita sai jo hien valumaan niin nyt ekan kiepin jälkeen on vielä vähän sellanen olo että onks muka jotain tehty. Piti siis vetää tuplat :D Jospas se rasva alkais sieltä irtoomaan… Oon meittinyt että ostan jotkut nilkkapainot lenkeille. Niistä sais kivaa vastusta. 

Aamulenkin jälkeen piti lähteä kavereiden kanssa brunssille ja keilaamaan, mutta mä olin niin väsynyt ja mennyt ja tullut nyt niin täysillä liian monta päivää että oli pakko vaan itsekkäästi jäädä kotiin sohvalle. Nukahdin noin klo 13 ja heräsin klo 16. Siinä sitten odottelin Joelia keilaamasta ja takasin treenien pariin. Kauheella kiireellä treenit putkeen koska sali meni tietenkin klo 18 kiinni ja nyt mä istun tässä ja odottelen että ruoka olis valmista…

10326414_291754734323992_797235194_n

 

Tulipas kauheen negatiivinen kuva tästä kaikesta. Ei, en koe että kärsisin mitenkään. Mulla on vaan itselläni vielä vähän ongelmia ymmärtää se, että nyt ei voi mennä ja tulla niinkuin normaalisti ja kehon huolto sekä oma jaksaminen täytyy itsekkäästi vetää ekaksi, jotta tässä onnistutaan. Mutta pikkuhiljaa varmasti päästään siihen. 

babb42dccfba11e3b75b0002c9de0bc2_8


31 Comments
 • Avatar
  EPixie
  Posted at 19:05h, 01 toukokuu Vastaa

  Mulla oli alkuvuodesta kipua eka toisessa ranteessa ja sitte myöhemmin tuli sama kipu toiseenki käteen. Epäilin jännetupentulehdusta, mutta ennen lääkärille menoa urheiluhieroja osasi kertoa, että syynä onkin käsivarsien hermojen jumi. Molempien käsivarsien hermot olivat siis kipeät hierottaessa kainalosta kämmeneen, rentoina ne kipuilivat (ehkä kuvailisin sanalla vihlova kipu.?) eniten kyynärluun vieressä, lähellä kyynärpäätä. Levolla, hieronnalla ja putkirullauksella rauhoittuivat ajan kanssa. Toki sinulla voi olla jännetupentulehdus, mutta ajattelin vain kirjoittaa tuosta hermojen ärtymisestä, kun itsekin aikanaan jännetupentulehdusta ensin epäilin.

  • Avatar
   linda
   Posted at 19:20h, 01 toukokuu Vastaa

   Voi hyvin olla samaa!! Kiitti vinkistä (:

 • Avatar
  salipirkko
  Posted at 19:42h, 01 toukokuu Vastaa

  Ihana takki, vaikka aika suolainen hinta 280 € :) Toisaalta itsekkin panostan laadukkaisiin vaatteisiin, niin kestää kauemmin hyvänä. Opiskelijabudjetilla joutuu välillä tinkimään, vaikka duunissa samalla käynkin. Tulet näyttämään mahtavalta lavalla, paljon tsemppiä sinne!

  • Avatar
   linda
   Posted at 19:44h, 01 toukokuu Vastaa

   Joo mutta toisaalta tuo on takki mikä ei mee koskaan muodista, joten sitä käyttää monia vuosia :) ! Itse myös pyrin ostamaan iättöniä ja laadukkaita vaatteita mieluummin kuin kausi muotia. Toki sitäkin tulee joskus ostettua (:

 • Avatar
  Amelia
  Posted at 20:00h, 01 toukokuu Vastaa

  Moikka! Ihan pakko kysyä,miks treenaat aina lippis päässä? :D Itteeni ahistais ainakin ihan kamalasti kun tuntuu että jo ekan viiden minuutin jälkeen hiki lentää ja kunnolla :D

  • Avatar
   linda
   Posted at 21:10h, 01 toukokuu Vastaa

   Mä tykkään siitä että saan vetää vähä lipan silmille ja luurit korville ja uppoutua omiin maailmoihin. Lisäksi ilman pantaa tai lippistä valuu hiki silmille :D

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 20:03h, 01 toukokuu Vastaa

  Hei! Mulla on luonnostaan aika paksut sääret/pohkeet, joten kannattaako mun ees kiinnittää niihin huomiota salilla ollessa? En edes uskalla ajatella mitään pohkeisiin kohdistuvia treenejä, sillä pelkään että ne suurenee entisestään :D tsemppiä diettiin, hyvin se menee!

  • Avatar
   h
   Posted at 20:09h, 01 toukokuu Vastaa

   Mulla on vähän sama ongelma joten kaikki vinkit on tervetulleita! :D

 • Avatar
  tarzan
  Posted at 21:22h, 01 toukokuu Vastaa

  Tuo vihlova kipu voi muuten tosiaan olla hermokipua niin kuin tuossa ekassa kommentissa mainittiin, mulla on sama vaiva toisessa jalassa aina säännöllisin väliajoin. On kyllä inhottava vaiva kun se kipu ylettyy koko raajaan eikä mikään tahdo auttaa kovin äkkiä! Lääkäri selitti joskus, että jos lihakset on sen hermon ympärillä jumissa, niin ne painaa hermoa ja siitä tulee se kipu. Mulla auttaa pienellä viiveellä venyttely ja putkirullailu. Toivottavasti saat rantees kuntoon, oli vaiva mikä hyvänsä :)

  Ihana takki, sopii sulle!

 • Avatar
  Elina
  Posted at 22:46h, 01 toukokuu Vastaa

  Upeet noi sun olkapäät! Sitkee mimmi!

  • Avatar
   linda
   Posted at 13:14h, 02 toukokuu Vastaa

   voi kiitos <3

 • Avatar
  Juup
  Posted at 23:13h, 01 toukokuu Vastaa

  Moi! Pakko kysyy että miks pidät salilla säärystimiä? Näyttää mun mielestä ehkä vähän huonolta ja tulee ihan 80 luvun jumppaajat mieleen

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:36h, 01 toukokuu Vastaa

   Pidän yleensä kuntopiirissä sekä jalkapäivinä. Pehmentää esim. Bulgarialaisessa, reiden koukistuksessa ja ojennuksessa sitä kun osuu sääri niihin reunoihin.lämmittää myös lenkillä nilkkoja :p
   Moni aina ”ei pysty” tekemään esim bulgarialaista kun sattuu sääreen.

   • Avatar
    Tiina Laura Katariina
    Posted at 09:43h, 02 toukokuu Vastaa

    säärystimet on just kätevät treenissä! Oli se sitten ulkona tai salilla :) mulla on kans aina säärystimet. Mut mä ehkä haluanki näyttää kasarijumpparilta… joskus mulla on myös yläosana lökäripaita joka valuu toiselta olalta yli ;) ”näyttää ehkä vähän huonolta”, no harmi :)

    • Avatar
     linda
     Posted at 13:13h, 02 toukokuu Vastaa

     niinon! ;D

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 23:37h, 01 toukokuu Vastaa

  Kuinka paljon sulla on huulissa täytettä? Ja osaatko sanoa kuinka paljon ihmiset laittaa silloin kun niille tulee ankkahuulet?:D
  Vertailin sinun aikaisempia ja nykyisiä kuvia ja omasta mielestäni itsellä on aikalailla samanlaiset huulet kuin sinulla aikaisemmin. Sitten kun vertasin nykyiseen, niin haluaisin ehkä vähän enemmän muotoa ja muhkeutta, mutta en todellakaan halua ankkahuulia.:D itselläni on sellainen kauneussäästö, jonne laitan aina joka kuun palkasta rahaa ja käytän ne vain itseeni. Huulia olen halunnut korjailla jo pitkään, murtaen tiedä että minkä verran pitäisi ottaa, että saisin toivotun lopputuloksen.

  • Avatar
   linda
   Posted at 13:14h, 02 toukokuu Vastaa

   Moikka!
   turhaan vertailet, sillä se ankkahuuliefekti saadaan vaikka 0,5 millillä, jos se laitetaan väärin ja vääriin kohtiin. :D
   Eli etsi vain hyvä laittaja (viivi)! ja hänen kanssaan juttelet asiasta (:

 • Avatar
  Nora
  Posted at 23:50h, 01 toukokuu Vastaa

  IHANAT HOUSUT!! :o Saako noita jostain?? :))

  • Avatar
   linda
   Posted at 13:13h, 02 toukokuu Vastaa

   Biancanevelta! (:

 • Avatar
  Minna
  Posted at 07:30h, 02 toukokuu Vastaa

  Moikka

  Tykkään lukea sun treenijuttuja, kiva blogi :)

  Tuli vaan tästä(kin) postauksesta mieleen, että onkohan treenaaminen/dieettaaminen sulle jotenkin erityisen paljon rankempaa kuin muille? Tarkoitan siis sitä, että kun monet muut kisaajat (myös ihan kehonrakennustasolla, jossa kuitenkin vaaditaan treeneiltä ihan eri intensiteettiä, jotta saadaan sitä lihasta) tuntuu selviävän kisarupeamasta helpommalla. Helpommalla siinä mielessä, että useilla heistä on hoidettavanaan treenien ja dieetin lisäksi myös päivätyöt, lapset ja talo. Eli treenit joutuu vaan sisällyttämään muuhun elämään, eikä päiviään voi rakentaa treenien ympärille, kuten sinulla on mahdollisuus tehdä.

  En tarkoita tätä yhtään pahalla, ajattelin vain herätellä ajatuksiasi. Ehkä saat lisävoimia jaksaa dieettiarkea, kun vähän suhteutat asioita, ja mietit miten paljon raskaampaa sinulla oikeasti voisi olla. Tsemppiä kisataipaleelle, eka kerta monesti on se raskain! :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 13:12h, 02 toukokuu Vastaa

   Moikka! Ei kyllä mä olen itseasiassa tästä dietistä ihan nauttinutkin :D Enemmänkin olen saanut tuttavilta palautetta jotka ovat monesti kisanneet että miten mulla on näin energiaa ja innostusta tehdä muutakin kuin treenata, töitä ja lojua kotona.
   Ja pakko sanoa tuosta päivätyöstä, että päivätyössä käyvät pääsevät varmasti hieman helpommalla, kuin yrittäjät joiden työpäivät ovat 24h/7 ;) sen lisäksi mullakin on ”talo” ja perhe :D
   Ja en minäkään pysty rakentamaan päiviäni treenien ympärille täysin (: Yleensä iltatreenille pääsee vasta illalla 21-22 aikaan kun päivä on purkissa, ja sen jälkeen jatkuu vielä usein työpäivä yömyöhään.
   Anteeksi kun korjailen tota sun kommenttia, mutta musta on vaan huvittavaa että joku joka lukee blogiani, luulee että täällä on kaikki elämästäni vaikka tosiasiassa avaan täällä pienen sirun verran arkeani ja sitten tulee palautetta miten minulla on ”helpompaa” kuin muilla… :D

 • Avatar
  Anna
  Posted at 10:36h, 02 toukokuu Vastaa

  Moikka! Missä vedät porrastreeniä? Olisko antaa vinkkiä hyviin portaisiin tässä Kallion lähettyvillä?

  • Avatar
   linda
   Posted at 13:13h, 02 toukokuu Vastaa

   Mä vedän töölönlahdella jossa on sellaset suht pitkät raput niin edes takas niitä ja sitten salillani on sellanen laite missä kiivetään rappusia ylös :) Kallion seutua en oikeen tunne ! :o

 • Avatar
  Tsibu
  Posted at 14:57h, 02 toukokuu Vastaa

  Hei ihana Linda!

  Mitä mieltä olet, onkohan tollanen Hermesetaksen nestemäinen makeutusaine (täysin kaloriton) kauhean pahasta? Mun ruokavalioon kuuluu maitorahkaa ja marjoja, ja oon tykännyt sekoittaa sinne joukkoon aina vähän tota makeutusainetta. Onko se kauhean epäterveellistä, vai voinko jatkaa sen käyttöä?

  Monestihan suositellaan laittamaan rahkaan Fun Lightiä, ja makeutusainettahan sekin sisältää… Niin eikö tämä aja saman asian? :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 20:05h, 02 toukokuu Vastaa

   Itse käytän mm. Teessä . Eli mun mielestä käytä vaan. Saat vetää niitä monta purkkia että keräät kehoosi sen verran aspartaamia että pystyt itseäsi vahingoittamaan.

 • Avatar
  j
  Posted at 19:53h, 02 toukokuu Vastaa

  lindaa :D sulla on ihana blogi, mutta miks työnnät kaikkeen tuon ”glitteriskumppaa ” ”glitteriä ja vaahtokarkkeja” :D :) eiköhän kaikki tiedä että oot kova urheilija ilman noitakin ”todisteluja”. Anteeksi mutta tämän oon huomannu nyt monessa postauksessa…. mutta mukavaa kevättä ja innolla ootan että saahaan nähä sut syksyn kisoissa!

  • Avatar
   linda
   Posted at 20:03h, 02 toukokuu Vastaa

   Mä luulen että saan työntää tänne vaikka yksisarvisia joka väliin niin kauan kun kirjotan tätä itse ja itselleni (:
   Ei ole kyse todisteluista tai minusta urheilijana, vaan ihan huumorin tuomisesta yleisiin käsityksiin lajista. Ei tätä ihan tosissaan jaksa vääntää ;)

 • Avatar
  Alina
  Posted at 21:45h, 02 toukokuu Vastaa

  Mistä nuo sun harmaat trikoot on? Oon yrittäny ettiä just tuollasia, kun ne on niin kivat :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 22:09h, 02 toukokuu Vastaa

   Ne on stadiumista ja socin (:

 • Avatar
  Maija
  Posted at 22:32h, 02 toukokuu Vastaa

  Mitä mieltä Joel on siitä kun blokkaat? :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:49h, 06 toukokuu Vastaa

   No ei ainakaan mitään negatiivista mieltä , kyllä se tykkää että bloggaan (:

Post A Comment