Reddville Free! Only for girls ;)

”Reddville on sivusto naisille, joka haluavat olla mukana R.E.D.D. Free kampanjoissa.

R.E.D.D. Free tarjoaa tamponeja, jotka lähetetään sinulle kotiin – täysin ilmaiseksi!
Tämän mahdollistavat yhteistyökumppanimme, jotka mainostavat tamponipakkauksissamme. Näin me  voimme tarjota sinulle laadukkaita ja tyylikkäästi pakattuja tamponeja täysin ilmaiseksi. Sinun tulee vain osallistua kampanjoiden yhteydessä oleviin markkinatutkimuksiin vastaamalla yksinkertaisiin kampanjakyselyihin.”
 
 
Jep, tämä postaus siis käsittelee täysin tyttöjen juttuja. Tai on tää pojillekkin sen verran, että jos vinkkaatte tyttöystävillenne tästä sivustosta, niin teidän ei enää ikinä tartte nolostella kassalla kun tyttöystävä on pakottanut tuomaan kaupasta tamppooneja ;)
Nyt on siis mahdollisuus hankkia ilmaiset tamppoonit vain rekisteröitynällä Reddvillen sivuille ja vastaamalla kampanjakysymyksiin jotka lähetetään suoraan sähköpostiisi. Vastaamiseen menee pari hassua minuuttia. Toukokuun kamppikseen ehtii mukaan kun rekisteröityy ennen keskiviikkoa (30.4) Reddvilleen. Rekisteröitymään pääset osoitteesta www.reddville.fi ! kesällä on kuulemma tulossa muikeita kamppiksia. (: 
 
Ensimmäiset tuotteet lähetetään rekisteröitymisen jälkeen suoraan omalle kotiovelle ilman kuluja ja lähetykset jatkuvat kuukausittain ilman minkäänlaisia kuluja, mikäli vain vastaat uutiskirjeen mukana tuleviin kamppiskyselyihin. Lähetykset peruuntuvat jos jättää vastaamatta kysymyksiin, mutta siltikään mitään kuluja ei tule. (: 
 
Reddvillellä on jo yli 75 tuhatta tyytyväistä käyttäjää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ja ajattelin itsekkin kyllä ehdottomasti käyttää tämän mahtavan palvelun hyväkseni. Sen lisäksi että tuotteiden saaminen on ilmaista ja helppoa, niin reddvillellä on älyttömän kivoja yhteistyökumppaneita (mm. puma,nivea,sebamed,acon…) joten pakettien mukana tulee usein myös kivoja tuotenäytteitä tämänkaltaisilta brandeilta! (: 
 
Mä jään itse odottelemaan mun lähetystä!  8-)
 
Reddville Finland

21 Comments
 • sini
  Posted at 11:21h, 29 huhtikuun Vastaa

  Vannon kuukupin nimeen. Tamponit ja siteet ovat epäekologisia, eivätkä tamponit missään määrin vedä vertoja kuukupille.

  • linda
   Posted at 11:27h, 29 huhtikuun Vastaa

   Mä en oo ikinä edes kuullut! :D täytyykin tsekata mikä tämä on…

   • Nea S.
    Posted at 12:08h, 29 huhtikuun Vastaa

    Olin tulossa pistämään ihan samaa! Sitä paitsi se on vielä miljoona kertaa mukavampi kuin hankaavat tamponit siteistä puhumattakaanx)

  • Kas
   Posted at 19:28h, 29 huhtikuun Vastaa

   ”eivätkä tamponit missään määrin vedä vertoja kuukupille”

   Miten ajattelit, että esimerkiksi vaellusta, kalastusta, metsästystä tai muuta vastaavaa harrastava saa pestyä kuukupin ollessaan useampia päiviä metsässä juuri kuukautisten aikaan? Ulkoiset intiimialueet nyt voi pestä puhdistuspyyhkeillä tai luonnon vesistöissä, mutta eikös ole aika epähygieenistä pestä kuukuppia jossain purossa, ties minkä bakteeritulehduksen sitä kautta vielä saa. Biohajoavat siteet voi sentään haudata maahan kaivettuun kuoppaan ja sinne maatuvat.

   Lisäksi, kokemuksesta voin sanoa että kuukuppi on muuten aivan julmetun kokoinen, eikä sen käyttö onnistu pienipaikkaisella. Jos tavalliset keskikoon tamponit tuntuvat hankalalta, kupin käyttö voi olla hyvin hankalaa tai jopa mahdotonta, sillä kuukuppi on suurimpiakin tamponeita isompi.

   • Jonna
    Posted at 06:54h, 30 huhtikuun Vastaa

    Suosittelen käymään gynellä, jos et pysty käyttämään kuukuppia (näitä on muuten olemassa erikokoisia) tai normaaleja tamponeja, tuskin yhdyntäkään tällöin onnistuu. Voipi olla jotain rakenteellista poikkeamaa, sillä normaali nainen kyllä pystyy näitä käyttämään vaikka olisi ”piukat paikat”.

    Kuukuppi on oikeasti tutustumisen arvoinen asia! Ekologinen, helppokäyttöinen, halpa ja hygieeninen :) Eihän sitäkään ole pakko jatkuvasti käyttää jos ei joissain tilanteissa pysty. Täällä kannattaa käydä tutustumassa jos kiinnostaa: http://www.kuukuppikunta.net/index.php

   • Herminica
    Posted at 12:08h, 01 toukokuun Vastaa

    Matkustaessa ja patikoidessa on kuukuppi kyllä aivan hyvin yhtä käytännöllinen, biohajoavat intiimialueiden pyyheliinat sopii putsaukseen, huuhteluun keitetty vesi ja ei keitetty puhtaan alueen vesi oikeen mainiosti :) Etenki reileillä aivan mahtava! Et sä bakteeritulehusta saa purosta- kyllähän sä niissä voit hyvin uidakkin ja vettä sinne ”pimperoon” sillonkin pääsee :) Oma kuukuppi on myös ihan ei-synnyttäneiden naisten kokonen- todella pieni taitettuna ja vaikka on todella runsas vuoto niin hyvin pitää- ei koskaan valu!

    Eduista vielä tosiaan:

    – antibakteerisesta ja ekologisesta + ei allergisoivasta silikonista tehty
    -todella hyvä vaihtoehto henkilöille joilla on taipumusta tulehduksiin, syö usein antibioottikuureja ja saa helposti virtsatietulehduksia
    – ekologinen vaihtoehto
    – desinfiointiin riittää pesu aina tyhjennysten yhteydessä ja kerran kuussa keittäminen (ps. ei tarvitse uhrata kallista kattilaa- aina voi uhrata jonkin halvan kipon johon kaataa kiehuvan veden ja vaihtelee sitä muutaman kerran)
    – kestää n. 10 v- maksaa vuodessa siis n. 2,9 e (selkeä säästö kaikkien kukkarolle)
    – ei kuivata limakalvoja tai omaa riskiä TSS:n puhkeamiseen kuten tamponeilla (niistä voi irrota päällistä emättimeen mikä voi aiheuttaa pahan- jopa kuolettavan myrkytyksen ja tulehduksen)
    – ei hiosta, aiheuta ihottumaa, haise ulospäin tai vuoda ohi kun osaa asettaa oikein
    – vaatii alussa hieman harjoittelua että saa taiteltua pieneksi, onneksi on eri kokoisia ja homman oppii nopeasti
    – pystyy seuraamaan oman vuodon määrää ja sen mukaan tyhjentää- ei tartitse siis arvailla tunnin välein että jokohan?
    – mukana tulee kangaspussukka- voi pitää siis aina mukana laukussa ettei tule ylläreitä + paras on että voi asettaa sen jo valmiiksi jos epäilee että saattaa sinä päivänä kuukautiset alkaa
    – kun tätä kokeilee, ei enää koskaan halua palata takaisin siteiden ja tampsojen edustamalle 1900 luvulle- naisten painajaisia!
    – menkkoja ei edes muista, koska kuppia ei tunne :)
    – ei mene kesäloma pilalle, sillä kupilla voi aivan hyvin uida :)
    – aivan mahtava urheillessa!

    —> http://www.lunette.com/store/index.php?route=common/home

    http://lolimte.blogspot.com

 • nennae
  Posted at 12:00h, 29 huhtikuun Vastaa

  Tuleeks nää sit niiku postilaatikkoo vai pitääks olla ain kytistelee millo postimies soittaa ovikelloa? :D

  • sitikka
   Posted at 14:17h, 29 huhtikuun Vastaa

   Mahtuu normi postiluukusta ja tulee kirjekuoressa :)

 • moikka
  Posted at 12:11h, 29 huhtikuun Vastaa

  Jos mainostat jotain, tarkista että tuote/merkki on oikein!:D Se on Reddville, ei red! sulla lukee joka kohdassa väärin, aattelin vaa kertoo jollet huomannut, linkkikään ei toimi kun on väärä osoite :) en Siis mitenkään ilkeesti tosiaan tarkottanu!

  • linda
   Posted at 12:31h, 29 huhtikuun Vastaa

   Hups !!! :D kiitos paljon vinkistä ;)

 • K
  Posted at 13:24h, 29 huhtikuun Vastaa

  Moikka :) yhdessä toisessa blogissa tätä mainostettiin n. puol vuotta sitten ja paljastui huijaukseksi… Ei kannata luovuttaa tietojaan tuolle ”yritykselle”

  • linda
   Posted at 16:10h, 29 huhtikuun Vastaa

   Hmm vähän epäilen jos yritys tekee noin suurten brandien kanssa yhteistyötä …

 • Maija
  Posted at 23:00h, 29 huhtikuun Vastaa

  Mahtavaa! Nämä eivät todellakaan ole minkäänlaisia huijareita, vaan ne ovat – aivan kuten linda sanoi – tehneet isojen brandien kanssa yhteistyötä sekä Ruotsissa, Norjassa, että Suomessa. Kampanjat ovat täysin ilmaiset ja niitä voi milloin tahansa lopettaa. Sitäpaitsi monien kampanjoiden ja pakkauksien kanssa tulee myös hienoja koekappaleita. :)

  • K
   Posted at 11:48h, 01 toukokuun Vastaa

   Terveisin reddviklen työntekijä :D ??

 • mari
  Posted at 23:01h, 29 huhtikuun Vastaa

  oikee linkki http://www.reddville.fi !

 • Ida
  Posted at 22:37h, 30 huhtikuun Vastaa

  moikka!
  Harmi ei ehtinyt tonne sivulle mukaan!
  Ois ollu kiva, myöhässä aina:)

  tähän pieni sivukysymys :)

  oletko joskus ite/joku tehnyt pirtelöä tervelliseen tapaan tietenkin, ja lisännyt esim. Dietmixin protsku jauhetta sekaan?
  jos et ole, niin mitä mieltä olet asiasta ?
  Joitain ohjeita löytynyt niit lisätty herajauhetta mutta eikö se dietmix kävis yhtä hyvin:)

  • nana
   Posted at 19:51h, 01 toukokuun Vastaa

   Rahka + mehukeittoa + protskujauheet (mukaan voi laittaa marjoja/hedelmiä/leseitä…) tehosekoittimeen ja pirtelö nassuun. Helppoa, nopeaa ja hyvää. (varsinkin jos maitorahka tulee jo korvista)

 • Henna
  Posted at 11:19h, 02 toukokuun Vastaa

  Sain tuolta tasan sen ensimmäisen lähetyksen joskus lokakuussa, en ole sen jälkeen noita saanut vaikka olen käynyt vastaamassa niihin kysymyksiin…

  • xod
   Posted at 18:50h, 03 toukokuun Vastaa

   Sama…! :/

   • Jemppu
    Posted at 23:18h, 18 toukokuun Vastaa

    Tuleeko tuo ensimmäinen lähetys siis postipakettina jossa on siis mukana eri firmojen tuotteita ja sit, ku on vastannu niihin uusiin kysymyksiin, niin ne lähettää ne tamppoonit kirjekuoressa joka kuukausi vai onko joka kuukausi uus kamppanija? :D

 • Jemppu
  Posted at 11:21h, 05 kesäkuun Vastaa

  Joko Sä oot saanu sen ekan lähetyksen? Mulle ei oo tullu vielä minkäänlaista lähetystä, vaikka liityinki jo huhtikuun lopussa tähän mukaan :d

Post A Comment