Terve tulevaisuus!

Heippa!

Onko tänään maanantai vai sunnuntai vai täh? En pysy enää päivissä mukana  :mrgreen: 

Eilen käytiin aamulla Saran kanssa vääntämässä tunnin matalasykkeinen aamuaero ja voi luoja… en yhtään ikävöi kyllä niitä. Mä oon todella huono pysymään ”paikoillani” tai tekemään tollasta matalasykkeistä treeniä. Tunti tuntu viikolta. Tsekkailtiin molemmat parin minuutin välein kelloa ja tuskailtiin miten tylsää se on. Ei vaan ole mua varten. Ei varsinkaan sisällä!! On paljon kivempaa juoksennella ulkona ja vetää kuntopiiriä tai intervallia (:

Mä olen onnistunut hankkimaan mun pikkuvarpaaseen todella kipeen rakon ja sen vuoksi ehdotin että tehtäis sisällä pyörillä aero ulkona hölkän/reippaan kävelyn sijaan, jotta se vähän pääsis parantumaan. No, mielummin tuskailen sen kanssa kun harrastan tota enää  :mrgreen: 

Iltapäivällä kävin vääntämässä raskaan jalkatreenin ja perään vedin päälle 20 minuutissa 2000 porrasta… kyllä tippu hiki! 

7e92e038ce2211e3aafd0002c9c7ed2a_8

Eilen järjestettiin ystävälleni Janille Terve Tulevaisuus -hyväntekeväisyys tapahtuma, jossa oli paljon hyvä esiintyjiä mukana ja kavereitakin oli koko tupa täynnä. Hienoa nähdä miten ihmiset osallistuvat vilpittömästi tällaisiin asioihin niin hyvällä fiiliksellä. Toivon Janille paljon voimaa ja enkeleitä. <3

914327_695552243835334_1702669290_n

 

Tänään olen viettänyt vapaapäivää ja laatuaikaa äitini kanssa. Ollaan pyöritty kaupungilla ja katseltu leffoja kotona. Eilinen jalkatreeni ja edellispäivän selkätreeni kyllä tuntuu tänään. Oon aivan kipsissä! Jalkapäivä varsinkin vetää aina kunnolla mehut tästä tytöstä ja dietillä se tuntuu tietenkin lujempaa. Varsinkin kun eilen piti olla skarppina vielä illallakin, eikä päässyt heti vaan löhöömään treenin jälkeen ja palauttelemaan. Ei me oltu kovin myöhään eilen, lähdettiin heti kun kaikki esiintyjät oli esiintynyt, mutta taju lähti kyllä heti kun pääsi sänkyyn. Nyt alkaa jo energiatasot nousemaan kun on saanut tankkailla hiilareilla. 

Pakko sanoa vielä, että voi morjes Redrama on USKOMATON! Ihan älyttömän hienoa että se on Suomesta! :D Saadaan olla niin ylpeitä siitä tyypistä. Ja vielä niin nöyrä ja mukava ihminen. Upea! Meen ehdottomasti sen keikalle heti kun on mahis ja suosittelen jokaselle!!! (: 

10246377_10152085899325794_8746023883814504676_n

 

Nyt mä painun pehkuihin jotta jaksan taas huomenna heräillä aamuaerobiselle ja alottaa työviikon tehokkaasti. Tänään oli vähän niinkun mun sunnuntai (: 

Energistä viikkoa kaikille <3 


7 Comments
 • Ninz
  Posted at 02:54h, 29 huhtikuun Vastaa

  Toi stairstepper machine on kyl aivan huikea keksintö! En osais elää ilman :D Miten pystyt rankan jalkatreenin jälkeen tohon? Mulla on ainaki jalat aivan tukossa ja lukossa, että olis melkein vaarallista mennä tohon steppailemaan kun putoaisin :D

  • linda
   Posted at 09:44h, 29 huhtikuun Vastaa

   Mä teen stairmasterilla! ;) ja Onhan se tuskaa! ! :D

 • Anzki
  Posted at 08:08h, 29 huhtikuun Vastaa

  millä hinnalla ruokaohjelma?? :)

  • linda
   Posted at 11:04h, 29 huhtikuun Vastaa

   62euroa :)

 • Jasmin
  Posted at 18:11h, 29 huhtikuun Vastaa

  Moikka Linda!
  Mulla ois pari kysymystä, ja ois mahtavaa jos vastailisit! Elikkä oon käynyt salilla tavoitepohjaisesti nyt pari vuotta, mutta tammikuussa liittysin kellarisalista ihan kuntosalim käyttäjäien joukkoon. Mulla ei oo koskaan ollut ongelmia ylimääräisen painon kanssa ja nyt oonkin äärettömän huolestunut kun paino vaan tippuu ja tippuu! Ollaan jo alipainossa. Syöminen on sellasta, että pyrin saamaan väh 1,5g protskua per painokilo ja syön n. 4h välein. Erityisesti toi painon vähentyminen risoo kun salitulokset on viimeaikoina ihan täysin romahtaneet ja vaatteet änet isoiksi. Olin alkujaankin jo kokoa xs, joten se ei tosiaan oo ollut myönteinen vaikutus! Missä mahtais olla vika? Salilla käyn 3-4 krt viikossa ja siihen lisäks muutama aerobinen treeni viikossa.

 • Susanna
  Posted at 13:40h, 30 huhtikuun Vastaa

  Heippa! :) Minkälaisia aamuaerobisia treenejä teet ja onko sulla mitään hyviä vinkkejä niihin? Entä syötkö aamupalaa ennen vai teetkö tyhjällä mahalla? Itse teen yleensä tyhjällä mahalla juoksulenkkejä max. 45min, mutta olis kiva saada vaihtelua joten jos sulla on mitään vinkkejä antaa niin kuulisin mielelläni :)

 • Niina
  Posted at 23:38h, 30 huhtikuun Vastaa

  Hei!
  Pahoittelen jo valmiiksi hölmöä kysymystäni. Mistä tuollaisia pinkkejä systeemejä säärille saa ja onko niillä jonkinlainen tarkoitus? (vaikka ei olisikaan niin näyttää superkivalta)

  Ja olet aivan kadehdittavan upeassa kunnossa :)

Post A Comment