Junnuihin Syksyllä!

Heippa!

Kirjottelinkin tänne jo joku aika sitten siitä, että mua harmittaa kun syksyllä ei ole IFBB:llä lainkaan junnujen sarjaa (alle 23- vuotiaat). Kävinkin kulttuuritalolla vähän kinumassa sitä sarjaa, mutta tuomarit oli sitä mieltä ettei sellasta tarvita. Ilokseni sain kuitenkin viikko sitten mailia että syksyn kisoissa on sittenkin tulossa junnujenkin sarja! Aivan mahtavaa.  😀

9833750ecca411e3ac6b0002c9550b44_8

 

Täällä sitä sitten innolla treenaillaan kohti kisoja. Kisat on siis lokakuussa Lahden messukeskuksessa. Kaikki tulee tietenkin katsomaan ja kannustaakkin saa, eks vaan?  :mrgreen:

Oltiin eilen Saran kanssa posettelemassa TöölöGymillä, ettei vaan mennyt vapaapäivä ihan harakoille… Tänään sitten paluu arkeen elikkä aamu starttasi aerobisella. Tai no ”aamu”. Mulla alkoi vasta klo 13 ohjaukset tänään, joten heräsin itekkin vasta joskus 10 maissa. Yrittäjyydessä on se hyvä, että pystyy itse vähän sumplimaan aikatauluja ja varsinkin nyt dietillä pyrin saamaan kunnon yöunet ja aloittamaan työpäivät aikasintaan klo 10. Ei tuu stressiä aamuaerobisista kun ei tarvi ihan silmät ristissä yöllä lähtee vääntämään…

Ohjausten jälkeen treenasin selkää ja hauiksia ja perään 20 minuuttia intervallitreeniä porraskoneella. 

c6ee6fd2cd4111e3a6ef0002c954e1a8_8

 

Loppupäivän saakin olla ”vapaalla” treeneistä. Kiva välillä näinkin. Yleensä mulla on aina illalla vielä ollut puntti, mutta nyt sekin on tehty! Aateltiin Joelin kanssa käydä vähän kaupungilla 🙂 


17 Comments
 • tiina
  Posted at 16:45h, 26 huhtikuun Vastaa

  Eikö sun oo pitäny mennä monesti kisoihin ennemminki? Ootko ratkennut dieetistä?

  • linda
   Posted at 16:55h, 26 huhtikuun Vastaa

   Alunperin oli suunnitelmana mennä keväällä, mutta kunto ei ollut tarpeeks lihaisia diettiä varten. en siis oo koskaan ollut edes kisadietillä aiemmin. (:

 • Punttimimmi
  Posted at 16:57h, 26 huhtikuun Vastaa

  Huippua! Tuleeko bodyfitness-junnusarjaakin syksylle vai pelkästään bikini? 🙂

  http://punttimimmi.fitfashion.fi/

  • linda
   Posted at 22:09h, 26 huhtikuun Vastaa

   Tulee myös bodyyn!!:)

 • Emmi
  Posted at 21:01h, 26 huhtikuun Vastaa

  Tosi hyvä että tulee junnusarjat syksylläkin! Pärjäät siellä varmasti ihan huipusti, ei siinä ettet olis normisarjassa pärjännyt 🙂 Keep up the good work!!

  http://psapl-emmi.blogspot.fi/

  • linda
   Posted at 22:08h, 26 huhtikuun Vastaa

   Toivotaan ja kiitos paljon!:)

 • senja
  Posted at 08:43h, 27 huhtikuun Vastaa

  Moikka! Kysymys ei liity aiheeseen mutta oisin kiitollinen jos vastaisit  mitkä liikkeet/keinot auttavat ns. ”Kainaloläskeihin”?:D tiedäthän mitä meinaan? Eli kainalon ja rinnan välissä. Itelleni tulee ikävästi ne esiin kireemmän urheilutopin tai muun arki topin kanssa (samoin tuubitoppia en voi käyttää). Olen normaali kokoinen,167/62 salilla kävijä, kaikista vinkeistä oisin kiitollinen! Mukavaa kevättä!:)

  • jenny
   Posted at 18:40h, 27 huhtikuun Vastaa

   Sama!!!!

 • Noora
  Posted at 12:06h, 27 huhtikuun Vastaa

  Hei Linda! Voisitko tehdä postauksen matala sykkeisestä aerobisesta? Miten, milloin, kuinka usein? Päämääränäni on polttaa rasvaa ja olen ymmärtänyt että juuri matala syke aerobinen on positiivinen asia!?
  Itse poltan tupakkaa (yes i know pitäs lopettaa) jonka vuoksi syke on melko korkealla kokoajan. Tulisiko huomioida jotenkin?

 • Jade-Yolanda
  Posted at 13:43h, 28 huhtikuun Vastaa

  Heti kun tämä junnu-mahis ilmoitettiin syksylle, oliko se sulle itsestäänselvää, että meet sinne kisaamaan? Täällä nimittäin surkuttelee toinen syksyn kisaaja, joka ei osaa päättää mitä tekis :/

  -Jade
  http://busybeingbodylicious.fitfashion.fi

  • linda
   Posted at 16:59h, 28 huhtikuun Vastaa

   Joo ihan itsestäänselvyys. Haluan käyttää Junnu kortin vielä kun on mahis ja saada sieltä hyvää kokemusta (:

 • idas
  Posted at 20:17h, 28 huhtikuun Vastaa

  Moi! Kirjotat hirveen hyviä juttuja tänne ja luen sun blogia usein. Ootko muuten yrittäjä vai oonko ymmärtäny ihan väärin? :p

  • linda
   Posted at 11:05h, 29 huhtikuun Vastaa

   Kiitos (: Yrittäjä kyllä !:) mulla on siis oma osakeyhtiö.

 • cecilia
  Posted at 20:59h, 28 huhtikuun Vastaa

  Olisi kiva saada meikkipostaus 🙂 Etenkin miten huollat/laitat kulmia .

  • linda
   Posted at 11:04h, 29 huhtikuun Vastaa

   Moikka!
   heh job vois tehdä heti kun raivaan aikaa. Ooon joskus kokeillu tehdä ja meni niin pilalle 😀

 • idas
  Posted at 11:22h, 29 huhtikuun Vastaa

  Wau hieno juttu! Ku luulin aluks et opiskelet ja treenaat bikinifitnessiin mut siis käyt sen lisäks myös töissä ja sul on oma yritys ja jaksat tehä viel siin sivus muidenki treeniohjelmat! Susta tulee kuule viellä jotain suurta tolla noin reippaalla ja kunnianhimoisella asenteella;) päällimmäisena jää aina sun kirjotuksista mieleen et miten ihmeessä sä teet tän kaiken :D:D! Mut muistathan pitää vapaa päiviäkin sit, sä jos kuka on ne ansainnu.

  • linda
   Posted at 11:26h, 29 huhtikuun Vastaa

   Heh voi kiitos, ihana olet ! <3
   Mulla on siis oma kasa valmennettavia ja sen lisäksi teen noita etäohjelmia, bloggailen ja millon mitäkin. Välillä teen bodystuntteja, kuvauksia, pr töitä. Kaikennäköstä 😀 En siis ole kenelläkään muulla töissä kuin "Itselläni" (:
   Tosin kuulun äitini yrityksen hallitukseen.

Post A Comment