pirtsakka diettiläinen ja selfieitä!

Ciao!

Pian on tääkin viikko taputeltu. Mulla on huomenna vapaapäivä treeneistä ja hemmottelupäivä Viivillä <3 Räpsyt kuntoon ! Vedän aina siis 3 päivää treeniä (2x treenit päivässä) ja joka neljäs totaalilepo ja pieni hiilaritankkaus. Pysyy kroppa meinigissä mukana. 

Vielä ei oo tullu mitään hullunhirveitä ruokahimoja eikä väsymyksiä. Tänään kävin mempparissa moikkaamassa pikkuveljeä ja äitiä ja mun ”ruokailu” jäi light colaan. Siinä sitten kuola valuen tsekkailin kun äiti ja Frans herkutteli. Ekan kerran tuli oikeesti vähän sellasta himokuolaa suuhun :mrgreen:  Mun pikkuvelikin on laihtunut nyt 15 kiloa ja näyttää mielettömän hyvältä, joten saikin herkutella. Kaikki mun perheessä on laihtuneet hurjasti, kun ennen omistettiin kaikki ns. hyvä elintasomaha. :mrgreen:  Iskä on laihtunut varmaan yli 10 kiloa, samoin isoveli ja nyt pikkuvelikin. Mieletöntä. Kai tää elämäntapamuutos jotenkin tarttuu! 😎 Äiti nyt on aina osannut katsoa mitä syö (: Meidän perheessä on silti aina syöty pääosin todella terveellisesti. Paljon salaatteja, hyvää lihaa ja itse tehtyä kotiruokaa. Annos koot on olleet ne suurimmat ongelmat meidän perheessä. Kaikki näyttää nyt kuitenkin niin hyviltä ja fresheiltä. 

IMG_20140423_145331

Viikon kipeilyn jälkeen onkin kyllä taas ollut intoa treenailla ja tehdä töitä. Aamulla ei kiukuta lainkaan, senkun vaan lähtee. Tossa kelissä ja maisemissa kelpaakin tehdä aamuaerobista. Näin jälkeenpäin mietittynä en yhtään kuitenkaan ihmettele että tulin kipeeksi. Äitiäni näin tänään ja hän sanoi että oli aivan varma että olen koko kevään kipeä, niin rankka oli henkisesti sekä fyysisesti Thaimaan työmatka. Olin siellä joka päivä niin väsynyt että vain tärisin väsymyksestä. Jokapäivä 1-3 maksimisuoritusta + hirveet paineet ja jännitykset päälle. Öisin nukuttiin muutamat tunnit ja taas alusta…. huh. Ruoka oli mitä oli…Mun olis kyllä pitänyt ottaa joku viikon totaali lepo reissun jälkeen jos olisin ollut järkevä. Jotenkin sitä sokaistu sille meiningille ja tietenkin odotti paljon dietin alkua, että laitto heti kaasun pohjaan. Luulen että kipeeksi tuleminen oli osittain myös kehon oma reaktio väsymykseen ja siihen että nyt on levon paikka. Tietenkin sitä altistuikin helpommin kaikelle ja en ole ollut kyllä vuosiin noin kovassa kuumeessa tai flunssassa. 

Noh, niinkun totesin niin nyt sitä jaksaa taas ja toivotaan että tuo kipeily jäi nyt tohon.  Otin käyttööni nyt uuden tuotesarjankin nimeltä together health. Ne on luomuvitamiineja, joissa ei ole lainkaan keinotekoisia aineita tai lisäaineita, vaan vitamiinit koostuu vaan luonnollisista ja merellisistä aineksista. Täältä löytyy lisää infoa jos kiinnostaa: http://www.togetherhealth.fi 

3f3b8824cb0011e397e80002c9c61690_8

 

Mähän en ole käyttänyt enää pitkään aikaan vitamiinvalmisteita, sillä useammat niistä ovat aivan muuta mitä purkeissa sanotaan ja niiden imeytymisprosentti on niin olematon, että suurinosa tulee vaan pöntöstä alas suomeks sanottuna ;D Näitä innostuin nyt sitten kokeilemaan ja katotaan miltä vaikuttaa. (: Söpöt noi pakkaukset ainakin!

a9d886f0cb9b11e38a7f0002c9d07a7c_8

 

Tänään oli taas niin kauniit lenkkimaisemat että! <3 Aivan ihanaa kun kesä tulee. Sitä ei voi hehkuttaa tarpeeksi. Oli myös ihan superia kun sain kauan kaipaamani Bluetooth kuulokkeet vihdoinkin! Mä olen niin kyllästynyt siihen että mulla on piuhoja jokapaikassa treenin aikana ja aina repäsen ne vahingossa korvista just kun on hyvä flow tai sitten salilla ne jää painoihin kiinni tai istun piuhojen päälle ja ne lähtee korvista… mitä millonkin. Nyt voi pitää puhelinta lenkillä taskussa/kotelossa ja salilla vaikka laukussa, kun ei tarvi venkslata niiden narujen kanssa. Volyymia ja biisejä voi vaihtaa kuulokkeista suoraan.

2014-04-24 21.43.27

 

Super! olkkistreenissäkin mulla on aina ongelmia ollut sen kanssa että missä pidän puhelinta kun käsikotelo puristaa treenin aikana ja piuhat on tiellä. Nyt oli puhelin laukussa ja musat korvilla ilman ongelmia. Ihan mahtavaa! Jos jotain myös kiinnostaa niin täältä löytyy: http://www.mobilefun.fi/35804-soundwear-sd50-stereo-bluetooth-headset-black.htm

Saa siis valkosena ja mustana.

 

ps. Olin taas Päivillä meikkimallina ja tälläkertaa tällaista. Teemana mustavalko meikki (meillä lähti vähä fantasiaks jopa ;)) 

10261116_632915850122201_670237645_n

 

Mua nauratti kun tänään salilla jotkut kaks vanhempaa miestä keskusteli siitä miten noloja ihmiset on kun ne ottaa kaikesta kuvia ja lisäilee nettiin. Mä siihen tokasin huumorilla että mäpäs oon Queen of Selfies 😀 Mä en ymmärrä kaikkia ihmisiä ja niiden touhuja tai asenteita joitakin asoita kohtaan, eikä kaikki ymmärrä mua ja mun asenteita mutta just hyvä niin. Olis ihan kamalaa kun me oltais kaikki samaa mieltä kaikesta ja samanlaisia. Jos täällä ei olis ketään tunteita herättäviä tyyppejä niin kuinka tylsää se oli. Saa ainakin ihmiset jotka vihaavat vaikka sitten niitä selfieitä tai belfieitä niin puheenaiheen vaikkapa musta ja mun kuvista 😉 You are welcome! Vähän huumoria elämään ja pilkettä silmäkulmaan! 

Oikein tehokasta ja energistä viikonloppua kaikille jos en ennen sitä tänne päivittele mitään 🙂 Ja hei, muistakaa että Sunnuntaina menee tarjous umpeen ohjelmista! 

-Linda <3


13 Comments
 • Sara
  Posted at 23:36h, 24 huhtikuun Vastaa

  Hei katoin että sulla on tossa treenikuvassa sellanen better bodiesin treenitoppi. Ite oon samaa toppia kaupassa sovittanu ja sinne jäi aivan onnettomien ”sisään rakennettujen urheilurintsikoiden” ( kai niille joku fiksumpi nimikin löytyy 😀 ) takia. Mietin, että miten ihmeessä joku voi niitä käyttää ilman kunnolla tukevia urheiluliivejä???? Kumartuessa näkyi muutenkin suunnilleen napaan asti paidan alle 😀 pointti oli siis se, että eikö sua häiritse treenatessa huono tukitaso? Ok ei nyt olkapäätreenissä tuu hirveesti varmaa hypittyä mutta kuitenkin 😀 ja huh ku tuli pitkä teksti pikku asiasta! 😀 loppuun vielä, että oot ihan älyttömän kaunis! 🙂

  • linda
   Posted at 23:40h, 24 huhtikuun Vastaa

   Moikka!
   oon miettinyt samaa, enkä muutenkaan pidä tosta topista lainkaan. Ehkä se että on implantit niin ei oo niin häiritsevä tuo tukijuttu kun pysyy aika hyvin ”ryhdissä” nuo rinnat ilmankin kunnon tukea… mutta muutenkin toi on epämiellyttävä toppi. Jotenkin saa mun kropan näyttämään +5 kiloa kun se on niin ihmeen mallinen 😀 Laitoin tänään kun muut oli pesussa. Mutta tuo tuki on joo olematon. Oon tilannut netistä ton ite niin siks se on mulla 😀

   • linda
    Posted at 23:40h, 24 huhtikuun Vastaa

    ja kiitos hurjasti <3

 • vivve
  Posted at 07:36h, 25 huhtikuun Vastaa

  moro,

  minkähintainen sulla on pelkkä ruokaohjelma? onko siinäkin joku tarjous tällä hetkellä? 🙂

 • Karoliina
  Posted at 10:07h, 25 huhtikuun Vastaa

  Moikka !
  Tohon vitamiiniasiaan, ootko ikinä käynyt tsekkailemassa esimerkiksi agrimarketissa hevosten vitamiinihyllyä? Tässä vaiheessa varmaan moni pitää mua hulluna (:D) mutta itse suosin kyllä niitä ! Vitamiini on vitamiini oli se sitten puhdasta ja tutkittua hevosille tarkoitettua jauhetta tai hurjalla määrällä lisäaineta buustauttua ihmisten pillereitä. Paljon laadukkaampaa tavaraa ja huimasti edullisempaa kuin ihmisten vitamiinit. Tietysti määrät täytyy olla suht pieniä mitä päivässä kiskasee, ja lähinnä nyt vesiliukoisista vitamiineista puhun, sillä noissa tietysti on herkemmässä se ”yliannostuksen” vaara 🙂

 • Anna
  Posted at 23:51h, 25 huhtikuun Vastaa

  Pysyykö noi kuulokkeet hyvin päässä esim juostessa? 🙂

  • linda
   Posted at 23:53h, 25 huhtikuun Vastaa

   Pysyy oikeesti tosi hyvin!

 • Janita
  Posted at 11:59h, 05 toukokuun Vastaa

  Miten ihmeessä sait noi kuulokkeet toimimaan? Onko mulla vaan joku maanantaikappale vai miks en saa niitä päälle? Venytin salille menemistä tänään siks että saisin kuulokkeet mukaani ja sit en saa niitä pelittää, ärsyttää! Pitikö ne ladata ihan kokonaan täyteen ensin, ennen kun niihin sai mitään eloo? Punanen valo kyllä syttyy kun laittaa lataukseen mutta virtanappulasta ei tapahdi yhtikäs mitään. 🙁

  • linda
   Posted at 12:48h, 05 toukokuun Vastaa

   Lataa niitä pidempään 🙂 ja jos ei ala toimimaan niin soittoa sinne! Joelkin tilas noi niin silläkin toimii kyllä 😮

   • Janita
    Posted at 13:49h, 05 toukokuun Vastaa

    Latasin täyteen eikä mee päälle. Kai se on pakko uskoa ettei ne toimi. 🙁 ärsyttää että langattomat kuulokkeet on niin törkeen kalliita ja sit kun löytää järkevän hintaset niin tietenkin mulle sattuu se kappale mikä ei toimi. Tekis mieli itkee kun ärsyttää niin paljon! Täytyy vissiin pyytää että mies ostais mulle kuulokkeet äitienpäivälahjaks. 😛

    • linda
     Posted at 00:23h, 06 toukokuun Vastaa

     Miks et vaihda??

 • Janita
  Posted at 11:48h, 06 toukokuun Vastaa

  Oon haaveillu langattomista kuulokkeista pitkään ja nyt kun viimein sain ne niin enhän mä jaksais odottaa uusia kun menee niin kauan kaikissa palautus ja reklamaatiohässäköissä. Asiakaspalvelu kuitenkin pelitti hyvin ja kun lähetin ne kuulokkeet jo eilen takaisin päin niin eilen myös lähti mulle uudet kuulokkeet sieltä ja pitäis olla mulla huomenna tai ylihuomenna. 🙂 joten päätin sittenkin vaihtaa! Asiakaspalvelija myös sanoi että noista kuulokkeista ei oo tullu muita valituksia niin päätin luottaa siihen että seuraavat toimii. 🙂

  • linda
   Posted at 15:43h, 06 toukokuun Vastaa

   Joo itsekkin ajattelin että siellä oli kyllä niin mukavaa asiakaspalvelua kun soitin noista väreistä (: !

Post A Comment