Sneak peek kuvauksista

Tänään on ollut vähän erilainen päivä.  Mulla oli pitkästä aikaa Heli Roosmäen kanssa kuvaukset. Heli on kuvannut mm. mun bannerin ja on toooodella lahjakas kuvaaja! On mahtavaa kuvata ihmisen kanssa jonka ammattitaitoon ja makuun voi luottaa. Välillä on käynyt niin että on aivan eri ajatusmaailma kuvaajan kanssa ja se on vähän hankaloittanut kuvauksia, mutta Helin kanssa toimii aina! 

Täältä voi käydä tsekkailemassa Helin töitä: HeliRoosmäe/Facebook

 

 Sneak peek. (Kuva otettu kameran näytöstä puhelimella)


Sneak peek. (Kuva otettu kameran näytöstä puhelimella)

Meikkaajana toimi rakas ystäväni Päivi Koski joka opiskelee tällähetkellä meikkaaja-maskeeraajaksi . <3

1403042_10152049470335794_6641224489350518813_o

Kuvausten jälkeen lähdin samaisen Päivin ja hänen kämppistensä tupareihin ja siellä oli muutamia ihania ystäviä vastassa joita en ole hetkeen nähnyt. (: Päivä on ollut mulle aika pitkä joten lähdin kotiin päin kympin maissa kun muut alottelivat lähtöä baariin. Kuvaukset on yllättävän väsyttäviä ja siihen päälle vielä dietti sekä kova treeniviikko niin aika nukkumaan valmis siinä kyllä on jo alkuillasta. Oli kuitenkin hauskaa  <3

10258997_10152049991265794_4973317423305108874_o

 

JLO nukkuu ja tuhisee jo kovasti vieressä ja pian on munkin aika mennä unten maille. Huomenna aijon mennä Saran ja Joelin kanssa kultsalle tsekkailemaan body- ja bikinityttöjä ja tietenkin hurraamaan kurkun kipeeksi niille upeille mimmeille. (:

 

 


6 Comments
 • jm
  Posted at 10:02h, 13 huhtikuun Vastaa

  WAUUU upea! Muistutat kim kardashiania kasvoista tossa kuvassa 🙂 tummia kaunottaria molemmat!

 • Aliisa
  Posted at 11:13h, 13 huhtikuun Vastaa

  Heippa Linda! 🙂
  Wau, näytät upeelta. Voisitko vähän tarkemmin kertoa sun tämänhetkisestä kisadieetistä – kuinka usein syöt, mitä syöt ja paljonko tulee kaloreita päivässä?
  Tsemppiä!

 • oml
  Posted at 16:38h, 13 huhtikuun Vastaa

  Onko sulla lähäri kuvaa tuosta meikistä? 🙂 Itse opiskelin kanssa make up forever academyssä tosin valmistuin 2012 🙂 Ystäväs saa kyllä tosi hyvän koulutuksen ja taidon tuolta koulusta!

 • sofi
  Posted at 13:39h, 15 huhtikuun Vastaa

  wow, niin upee linda!

  • linda
   Posted at 15:08h, 15 huhtikuun Vastaa

   kiitos <3!

 • Hanski
  Posted at 02:31h, 21 huhtikuun Vastaa

  Hei! Mua kiinnostas tietää sun tietopakettis ehkäisyyn liittyen. Kyse ei siis ole mistään terveydenhoitajan tapaisesta luennoinnista, vaan seuraavasta: jo melkein 2v sitten söin ekan e-pillerini. Olin sinä syksynä 16. Söin niitä reilun vuoden verran. Olen kuvista ja silloinkin huomannut että paisuin niistä jonkin verran. Sillon onnistuin karistamaan melko hyvin ylimääräisen turvotuksen. Ainut jäi vain rintoihin ja olin kokoa 65F, eli ei mikään ihanne kun haluaisi ostaa H&M:n nättejä liivejä. Lopetettuani ne, loput nesteet katosi ja palauduin normikokoon. Nyt kun aion palata minipillereistä näihin, olen tätäkin ennen lukuisat kerrat selaillut netin keskusteluita ja huomannut yleisen vaivan: painonnousun. Joillakin se on selkeästi ruokahalun lisääntymisestä johtuvaa, joillekin ilmeisesti on vaan kertynyt nesteitä sekä painoa, jota on ollut todella hankala saada pois. JOTEN pointtini on se, että miten luulet että tätä asiaa vastaan vois taistella? Onko se vaan terveelliset elämäntavat, itsekuri, nesteytys ymv yksinkertaisuus vai mikä tällaisissa tilanteissa voisi olla avuksi? Tuleeko tällaset jutut kovin usein ees puheeks missään mitenkään millonkaan tai jotaki ku en mää tiiä et onko tää käyttäjän vai tuotteen syytä ja mikä avuks jos sitä tulee kummiskin käytettyä 😀 mua tää on mietityttäny tosi pitkään, enkä ees tiiä keltä kysyä ja ihan harmittaa toisten puolesta! Jos osaat näistä asioista mitään puhua niin valokeila on sun 😛 kiitos jo etukäteen!

Post A Comment