Fashionstoressa seikkailemassa!

Heippa!

Tänään taas vähän tyttöjenjuttuja mutta tälläkertaa muodista! <3

Osa varmaan tietääkin että Kampin Forumiin on avattu uusi liike, Fashionstore, jonka laajaan valikoimaan kuuluvat vaatteet, kengät, laukut, asusteet, korut ja kellot sekä naisille että miehille. 

Ihanat ystäväni Emilia ja Alisa on liikkeessä töissä, joten sain hyvän tekosyyn käydä vähän tsekkaamassa tarjontaa.

fd8f9b36bb2d11e3a586123cee9e9f3b_8

Liike on vielä hieman uusi ihmisille, joten ajattelin että jos kiinnostaa uudet apajat niin tästä hyviä vinkkejä shoppailun himoon!

IMG_2234 IMG_2254 IMG_2267 IMG_2266

 

Fashionstore on alunperin suomalainen verkkokauppa, josta löydät virallisen maahantuojan kautta maailmalla tunnetut merkit mm. Guess, Guess by Marciano, Liu Jo, Ti Sento, Buddha to Buddha sekä Colmar  -tuotteet. Fashionsorie on myös Tommy Hilfiger -asusteiden sekä Ray-Ban, Dolce&Gabbana, Versace ja Arnette -aurinkolasien valtuutettu jälleenmyyjä.

Kaikkea jota verkkokaupassa on et löydä liikkeestä, mutta verkkokaupasta on helppoa tilata ja toimitusaika on n. 1-3 päivää. (:

Mä luulen että mm. Guess, Tommy Hilfiger, Ray-Ban, Versace ja Dolve&Gabbana ei hirveesti merkkeinä esittelyä kaipaa, joten tuon esiin ainakin itselleni uudet merkit joita löytyy liikkeestä. 

Mulle aivan uusina merkkeinä tuli Liu Jo johon ihastuin täysin. Oon joskus talvella ihaillut ystäväni Liu Jo:n laukkua joten ei ihme että mukaan tarttuikin yksi heidän laukuistaan ja oon ollut todella tyytyväinen laukkuun. 🙂 Oon vähän sellanen että tykkään raahata koko omasuuttani aina mukana ja tähän kyseiseen laukkuun kyllä mahtyy 😀

IMG_2291

 

Liu Jo on talialainen lifestylebrändi ja sen tuotteille on tyypillistä viimeistellyt yksityiskohdat, laadukkuus ja leikkimielisyys. Merkissä on myös ripaus glamouria ja se ylistää naisellisuutta. Liikkeestä löytyy myös muuten Liu Jo:n vartaloa muokkaavia Bottom up- farkkuja, joita mm. Kate Moss edustaa. 

Toinen ehdoton lemppari ja yllättäjä mitä liikkeestä löytyi oli Ti Senton korut!!

IMG_2239 IMG_2248 IMG_2243

 

 

Ti Sento on vuonna 2013 perustettu korubrandi ja sen korut ovat laadukkaasti valmistettuja; ne on tehty laadukkaasta rhodinoidusta hopeasta ja kivet on käsin istutettuja zirconkiviä.

Kolmas löytö, mulle aivan vieras merkki oli Buddhato Buddha, jonka korut ovat olleet suosittuja julkisuudessa, ja niitä on nähty kansainvälisten supertähtien, kuten Snoop Doggy Doggin, Pamela Andersonin ja Ronaldon yllä.

Buddha-to-Buddha-7bb

 

Mun mielestä liike on hyvinpaljon Guessin kaltainen, joten jos siellä tykkää käydä niin tässä erittäin hyvä toinen vaihtoehto. Jos asuu kauempana ja haluaisi kuitenkin käydä tsekkailemassa tarjontaa niin eikuin vaan nettishoppailemaan fashionstoren nettikauppaan!

 


10 Comments
 • Nelli
  Posted at 16:06h, 11 huhtikuun Vastaa

  Heippa!

  En nyt muista oliko sulla jossakin postauksessa freddy:t tai juttua niistä, mutta haluisin kovasti kuulla sun mielipidettä/esittelyä niistä:)

 • Melissa
  Posted at 17:54h, 11 huhtikuun Vastaa

  Tiedätkö tuleeko biancaneveltä viikonlopun kisoihin Kulttuuritalolle ständiä? 🙂

  • linda
   Posted at 18:09h, 11 huhtikuun Vastaa

   varmasti tulee 🙂

 • Sonja
  Posted at 20:34h, 11 huhtikuun Vastaa

  Moi 🙂

  Tää ei nyt varsinaisesti tähän postaukseen liity, mut aattelin kysästä mitä mieltä oot tästä iltalehen artikkelista? http://www.iltalehti.fi/terveys/2014041018203385_tr.shtml

  Kiitos mukavasta blogista ja tsemppiä treeneihin 🙂 !

  • linda
   Posted at 00:17h, 13 huhtikuun Vastaa

   Huoh, en viitsi edes kommentoida. 😀

 • Tyttö
  Posted at 22:48h, 12 huhtikuun Vastaa

  Moi! Tää kommentti ei liity tähän postaukseen mutta mitä mieltä oot noista nettivalmennuksista isoille porukoille? Ite oon erään firman nettivalmennukses ja samassa valmennuksessa on satoja muitakin. Oon vaan ite alkanu oleen vähän epäileväinen kun tuolla normipainoset ihmiset painaa 1600kalorin ketoosidieettejä ja valittaa ettei jaksa tehä mitään. Varsinkin kun tommoset valmennukset ei oo henkilökohtaisia ni vähän kauhistuttaa et joku puolikin vuotta voidaan mennä nois valmennuksis miinuskaloreilla. Jotenki tuntuu että tota pitäs tarkkailla vähän enemmän! Mitä mieltä sä oot näistä suuren joukon nettivalmennuksista?

  • linda
   Posted at 00:12h, 13 huhtikuun Vastaa

   Moikka!
   mulla ei oo mitään kokemusta itselläni. Toimivuus riippuu varmaan mitä hakee, jotain suurpiirteistä vähän jokaiselle sopivaa diettiä vai yksilöllistä, juuri itselle suunniteltua. (: 1600 on jollekkin vähän ja jollekkin paljon, riippuu niin monesta asiasta.

 • J
  Posted at 23:10h, 12 huhtikuun Vastaa

  Hei, minä olisin myös ollu kiinnostunut sinun kokemuksista freddyistä. Lähinnä että oletko tykännyt ja ovatko kestäneet? 🙂

  • linda
   Posted at 00:10h, 13 huhtikuun Vastaa

   Moikka!
   tykkään kyllä ja kestänyt toistaseksi ainakin 😀

 • R
  Posted at 17:01h, 15 huhtikuun Vastaa

  Moi Linda! haluisin kysyä neuvoa sulta pieneen pulmaan että miten saisin soviteltua salilla käymisen elämääni.
  eli siis teen päivittäin 11 h fyysistä työtä välillä on helpompia päiviä mutta suurin osa päivistä aika rankkoja ja tosiaan on kyse oikeasti fyysisestä työstä eikä mistään ”kävelen työpaikalle ja takaisin liikuntaa”. Ja olen tosiaan miettinyt että miten jaksaisin puurtaa vielä salilla, olenko laiska kun tuntuu ettei jaksa vai missä vika? ja sehän on tekosyy jos sanoo ettei jaksa tai ole aikaa tiedän. Kuulisin mielellään sun mielipiteen :)?

Post A Comment