Pelkkää Bikinifitnestä!

Heippa!

Tänään on ollut ihanan bikinifitness täyteläinen päivä!! Pääsin Nora Vuorion valmennettavan Team FitStarsin tiimipäivään mukaan kuuntelemaan siitä mitä itse kisapäivänä tapahtuu, miten siihen valmistaudutaan ja sitten yhdestä kisaamisen tärkeimmästä asiasta elikkä kisoista palautumisesta.

Jos ei halua vetää +10 kiloa viikossa kisojen jälkeen on hyvin tärkeää hoitaa kisoista palautuminen takaisin ”offille” todella huolellisesti. Diettiä ei ikinä lopeteta päin seinää eikä treenejä vaihdeta lennosta täysin erinlaisiin… pikkuhiljaa hyvä tulee. Paljon muutakin hyödyllistä tuli opittua ja mikä ihaninta, pääsin tutustumaan vallan ihaniin naisiin. On aina mukavaa tutustua samanhenkisiin tyyppeihin. Kaikki olivat todella ihania upeita naisia ja sen kyllä arvasinkin kun on Noran tiimistä kyse (: Oli ilo ja kunnia olla mukana!  

0bb3f80abda011e3a326128d1742166d_8

Meistä on Noran kanssa tullut todella hyviä ystäviä ja oli ihanaa nähdä Norppaa taas <3

Tiimipäivässä treenailtiin itse kävelyä ja poseja, jotka tuli ainakin mulle todella tarpeeseen. Opin kokeneemmilta kisaajilta hyviä vinkkejä ja pääsin itsekkin harjoittelemaan pienen yleisön eteen sekä kuulemaan palautetta. Sen verran ainakin nyt tiedän että harjoittelua JA PALJON! :D 

f76512fcbda511e3ba7a12f200e19200_8

Illalla olinkin treenailemassa CityGymillä olkkiksia ja sen jälkeen kisakengät jalkaan ja eikun posettelemaan. Voi kun se sieltä alkais luonnistumaan… 

Salilla oli myös rakas ystäväni Sara (saran blogi) treenailemassa ja Sara nappas musta muutaman kuvan. Meillä on sama valmentaja joten on ihanaa kun voidaan tukea toisiamme ja keskustella asioista oikeilla sanoilla. Tää on ajoittain rankkaa joten ystävien tukea tarvitaan (:

1956784_615933685161546_316860790_o

 

Nyt mä menen syömään mun munakkaat ja nukkumaan. Huominen alkaa taas aamutreenillä, sillä nyt ollaan kisadietillä ja ei oo varaa lipsua ;) Mä toivon todella että onnistuisin tässä. Tahto on ainakin kova…

Kiitos kaikille tsempeistä, jokainen kommentti merkitsee enemmän kuin kuvittelettekaan ja tuo energiaa sekä iloa päiviini. <3


39 Comments
 • outi
  Posted at 22:28h, 06 huhtikuun Vastaa

  Kyllä sä tuut hyvältä näyttämään lavalla! Sulla on niin hyvä asennekin hommaan! :)

  http://outinfitness.fitfashion.fi

  • linda
   Posted at 10:55h, 07 huhtikuun Vastaa

   kiitos paljon!!! :)

 • Kaisa
  Posted at 22:57h, 06 huhtikuun Vastaa

  Hyvältä näyttä! Hyvät lähtökohdat alkaa dieettaamaan :) Naiselta ei sais kysyä, mutta kysyn uteliaisuudesta silti :D Ootko minkä pitunen ja painonen tällä hetkellä?

  • linda
   Posted at 10:55h, 07 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon!! :) pituus 163-164 ja paino pyörii siinä +/-60kg (:

 • Peukaloinen.Wordpress
  Posted at 07:08h, 07 huhtikuun Vastaa

  Olet todella hyvännäköinen ja valokuvien perusteella osaat ojentaa raajoja poseen muodostamaan tosi kivat linjat! Ei näytä jäykältä vaan notkeutta kaariin näyttää löytyvän! :) Tsemppii lisää!

  • linda
   Posted at 10:54h, 07 huhtikuun Vastaa

   Voi kiitos, poseissa ollaan vielä ihan alkumetreillä :) !

 • Amanda
  Posted at 08:49h, 07 huhtikuun Vastaa

  Hei mietin että nyt ku oot dietillä niin silloinhan tavoitellaan rasvan palamista ja lihasten tuloa esiin, eikö? Eli onko se nyt niin, että tavallan ne lihakset sä rakensit sinne rasvan alle ennen tätä diettiä ja nyt vaan polttelet ne rasvat siitä päältä pois? :D ku mietin että ei varmaan dietillä hirveesti lihaksia kasvatella. Ois kiva jos selventäisit tyhmää :D

  • linda
   Posted at 10:54h, 07 huhtikuun Vastaa

   Elikkä kyllä mä kisakaudellakin hermotan ja pyrin rakentamaan lihasta, varsinkin ylläpitämään sitä.
   Dietillä kuitenkin pääasiassa keskittyminen on rasvan polttoon ilman että lihasket palaa.

 • Erika
  Posted at 09:44h, 07 huhtikuun Vastaa

  Hyvä Linda, tuut varmasti olemaan upea näky siellä lavalla :) Keep up the good work!

  • linda
   Posted at 10:53h, 07 huhtikuun Vastaa

   Kiiitoksia oikein paljon <3

 • Mii
  Posted at 10:31h, 07 huhtikuun Vastaa

  Heippa! Haluaisin kysellä sulta jotain kauneuskäsityksiisi liittyen. En halua vaikuttaa ilkeältä; oon useasti kehunut sua täällä ja edelleen ajattelen susta positiivisesti.

  Edellisessä postauksessa kirjotit paljon kauneudesta ja että tunnet itsesi meikittä kauniiksi. Oon samaa mieltä, että oot ulkoisesti tosi kaunis. Kuitenkin, sulla on muokattu hiuksia, kulmia, ripsiä, huulia, rinnat ja rusketuskin tulee joskus muuta kautta kuin aurinkoa ottamalla.

  Tuntisitko itsesi yhtä kauniiksi ja olisitko yhtäläisesti henkisesti hyvinvoiva ulkoiseen kauneuteesi liittyen ilman hiustepidennyksiä, minkkiripsiä, käsiteltyjä huulia jne? Mitä luonnonkaunis tarkoittaa sulle? Entä, luuletko (sua mitenkään tähän yksilöimättä), että tällainen ”itsensä kevyt korjailu” ja muokkaus aiheuttavat paineita monille? Tai uskotko, että monen itsetuntoa koetellaan, mikäli itsellä ei tuohon ehostautumiseen ole varaa, ja silti näkee jatkuvasti toisten, hyvin kauniiden turvautuvan moiseen.

  Haluan yrittää ymmärtää, että ehostautumisellasi on yhteyttä rakastamaasi lajiin samoin kuin sen, että pysyt (ainakin toistaiseksi) maltillisena esim. huulten ja ripsien suhteen. Toki moni varmaankin ehostaisi tilaisuuden tullen itseään ja varsinkin yhä luonnollisennäköisenä pysyen.

  Ihanaa kevättä sulle ja tsempit diettiin! Kehitykses on todella innostavaa! :)

  • linda
   Posted at 10:52h, 07 huhtikuun Vastaa

   Moikka!
   Kiitos.(:

   Jos nyt kuviteltaisiin että mentäisiin vaikka vielä 10 vuotta takaperin ajassa kun nämä mainitsemasi asiat olivat vielä vieraita ja harvinaisia, niin kyllä varmasti tuntisin itseni kauniiksi ilman minkäänlaisia korjailuja ja ehostuksia, korostuksia tai muuta vastaavaa.
   Nyt eletään kuitenkin 2014 vuotta, mikä tarkoittaa sitä että suurimmalla osalla ikähaarukassani on pidennykset ripsissä, hiuksissa sekä monia muita korjailuja. Mä en usko että jonkun toisen ulkonäön korjailu luo nykyään muille paineita. Nykyään itsensä ehostaminen on suurimmalle osalle mahdollista, jos vain käy normaalissa päivätyössä. On jotenkin huvittavaa että nykyään esimerkiksi silarit voi ostaa osarilla…

   Ymmärrän että vielä jaksetaan vaahdota sitä että ei olla tarpeeksi luonnonkauniita, mutta niin ne ajat vaan yksinkertasesti muuttuu ja muuttuminen luonnonkauniista ehostetuksi on alkanut jo kauan aikaa sitten.
   Vielä 100 vuotta sitten oli ihan ok olla nainen kainalokarvoilla ja säärikarvoilla. Onhan sekin jo osaltaan feikkiä että esimerkiksi ihmiset sheivaavat luonnolliset karvoituksensa pois. Seuraava askel oli meikin käyttö, onhan sekin feikkiä?Peitetään oma luonnollisuus tai korostetaa omia piirteitä/luodaan jotain mitä ei välttämättä omisteta.
   Sitten tuli hiusvärit sun muut ja pikkuhiljaa nämäkin ennen paheksuttavat asiat ovat nykyään osa luonnollisuutta…
   Nämä asiat jotka mainitsit ovat varmasti jo 10 vuoden päästä niin yleisiä, ettei niitä edes huomata. Siinä vaiheessa varmaan jo ostetaan hiiren selässä kasvavia uusia ruumiinosia ja siitä sitten tuomitaan niin feikiksi,mutta silloin kaikki muut on jo yhtä ok kuin ripsiväri tai hiustenvärjäys.
   Mä olen sitä mieltä että mielipiteitä saa ja pitääkin olla, jokainen saa tehdä itselleen mitä haluaa, mutta JOS käyttää esimerkiksi meikkiä niin sillon oikeesti kannattaa ollaan ihan hiljaa siitä mitä muut tekevät meikkipusseillaan. :D Mun mielestä on esimerkiksi törkeen tekopyhää heilua itse silareissa ja botoxeissa, ja jos joku menee vaikka rasvaimuun tms. niin sitten tuomita toinen.

   Pääasia on että pitää itse ulkonäöstään ja viihtyy kehossaan. Millään muulla ei loppujenlopuksi ole mitään väliä. Vaikka olisin ainut täällä kaikkine ”feikki” ehostuksineen niin jos olisin niin onnellinen niin se olisi mulle ainakin aivan sama mitä muut olisivat mieltä. Täällä jokainen elää ITSEÄÄN varten. Ei miestään,naistaan,perhettään, ystäviään, somea, ihailioita, vihaajia tms. muuta ulkopuolista varten. Kukaan muu ei kävele tätä tietä kengissäsi kuin sinä itse. :)

   • Mii
    Posted at 11:50h, 07 huhtikuun Vastaa

    Oon samoilla linjoilla! Ajat muuttuu ja rajanveto on hankalaa; onko purkista värjätty tukka jo ”toimenpide” tai vaikkapa tosiaan se kainalokarvojen sheivaus, tai vaikka hajuvesi? :D Jotkut jutut on jostain syystä hyväksytympiä ja monista takuulla tulee ajan myötä sellaisia. Kateellisuus ja muu tarpeeton negatia lienee pääsyyllisenä sille, että tämä asia on kiistelty ja tapetilla. Sen sijaan, että aidosti iloittaisiin toisen täyteläisimmistä huulista, ollaan sisimmässään usein katkeria toisen ilosta, vaikkei se ole itseltä pois.

    Ihanaa, kun sulla on terve itsetunto, osaat iloita potematta huonoo omaatuntoa ja oot asiallinen. Susta tulee aina hyvälle tuulelle. Ja kiitti vielä nopeesta vastauksesta.

 • JL
  Posted at 12:25h, 07 huhtikuun Vastaa

  Moi

  Onpa nätti x-muoto kropassasi tuossa oikeassa kuvassa! Tuli mieleen tästä postauksesta, että katsoin tuossa jokin aikaa sitten Biancaneven uuden vaatemalliston promovideon, jossa esiinnyit myös. Videolla kaikki tytsyt näyttävät aivan upeilta! Piti kuitenkin oikein uudestaan äsken katsoa se video ja varmistaa muistinko oikein, mutta videolla tuossa 0.14-0.16sec kohdalla kroppasi näyttää hieman erilaiselta (vaikkakin timmi ja todella kaunis olet videollakin!) verrattuna tuohon oikealla olevaan kuvaan, niin oletko vain saanut vielä enemmän peppuun muotoa ja kavennettua vyötäröäsi videon teon jälkeen? Jos, niin miten? :) Vai hämääkö tuossa kuvassa tuo kuvakulma/asento?

  Sitten vielä offtopic ajatuksia.. Vaikka nämä fitness- ja kisa-asiat ovat omalla kohdalla aika vieraita asioita, niin todella ”raadollista” tuo kisojen karsinta loppujen lopuksi. Harmittaa oikein, ettei kisoissa lopulta itse lavatilanteessa sillä tehdyn työn, uhrautumisen, ajanhallinnan, lajiin panostamisen.. jne. määrällä ole suoranaista vaikutusta pisteisiin, vaan ainoastaan lavalla olevalla ulkonäöllä ja olemuksella, oli se sitten kuinka helposti/vaikeasti saavutettu.. Todella raakaa peliä. :s Mielestäni sä kyllä olet panostanut ja valmistautunut kisoihin sekä henkisesti että fyysisesti todella ihailtavasti, sekä kovalla treenillä työstänyt itsellesi todella upean kropan, joten mun silmiin oot jo nyt selkeä voittaja. Pidän sulle peukkuja pystyssä ja tsemppiä treeneihin!

  • linda
   Posted at 12:47h, 07 huhtikuun Vastaa

   Kiitos :) heh empä oo noin tarkasti zoomaillut sitä kohtaa :D olen mitä olen (: Tietenkin posessa näyttää eriltä ja videolla taidan vaan seistä pötköttää :D
   Onhan kisat raaka tilanne karsintojenkin vuoksi mutta se tuo vaan haastetta (:

 • Linda
  Posted at 12:26h, 07 huhtikuun Vastaa

  http://iltamakasiini.fi/tassa-ovat-miss-cover-girl-2014-finalistit-kuvat/

  Mitä mieltä oot? Vähän harmituttaa et toiset tekee oikeesti kovaa duunia kroppansa eteen päästäkseen kisoihin ja samalla toisaalla fitness on vedetty ihan kirjaimellisesti läskiksi :(

  Tsemppiä sulle kisoihin! Saisinpa sun motivaation edes viikoksi ;D

  • linda
   Posted at 14:20h, 07 huhtikuun Vastaa

   No mä en tiiä mitä tossa on tarkoituksena niin en lähe arvosteleen. Onhan noita liittoja ja kisoja kaikenlaisia (:

   • mariaannnnnnaaaaa
    Posted at 10:15h, 08 huhtikuun Vastaa

    mmmm, mielestäni näistä neitosista vain yksi, toi yks blondi näytti ulkoisesti siltä, että se kävisi Fitness mielellä salilla :))

 • Aida
  Posted at 15:32h, 07 huhtikuun Vastaa

  Tsemppiä kisoihin ja dieetillä oloon, rankkaa varmasti!

  • linda
   Posted at 15:43h, 07 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon! Jokainen Tsemppi merkkaa (:

 • Chickadee
  Posted at 18:42h, 07 huhtikuun Vastaa

  Oikein paljon tsemppiä kisoihin ja dieettiin! :)

  Aikalailla off-topic, mutta mulla olisi alakroppareeniin liittyvä kysymys. Kaikki touhottaa nykyään kyykyistä ja siitä, kuinka ne on yks parhaimmista alakroppaliikkeistä. Mulla on ongelmana se, etten saa millään tuntumaa pakaroihin kyykätessä, vaan ne mun kyykyt on aikalailla etureisipainotteisia. Oon yrittänyt vaihtaa tangon paikkaa yläselässä/niskassa, syvyyttä, jalkojen asentoa, otetta (etu/taka), laittanut painot kantapäiden alle, mutta en saa ollenkaan tuntumaa. Eli onko tuo kyykky nyt ihan must? Todella turhauttaa tehdä sitä, lähtee fiilikset reenistä kokonaan pois. Sen sijaan esim. glute bridge ja reverse hyperextension on mulle todella hyviä liikkeitä! Tuntuu, että pakarat on oikeen liekeissä aina reenin jälkeen :D

  Kiitos jo etukäteen!

 • evili
  Posted at 21:25h, 07 huhtikuun Vastaa

  Voisitko joskus laittaa kropastas kuvia ilman että väännät sitä mihinkään heru asentoon? Esim sun tän hetkisestä kropan tilanteesta ei saa ”kunnollista kuvaa” jos kaikissa kuvissa vaan esittelet persettäs ja väännät itteäs kaikkiin porno asentoihin perse pitkällä.
  Mua ainakin kiinnostais kuva, jossa olisit jumppavaatteet päällä ilman mitään asentoja, herutuksia tms :)

  • nina
   Posted at 01:06h, 08 huhtikuun Vastaa

   ööö… niitä kutsutaan bikini fitness poseerauksiksi….. :D

   • evili
    Posted at 15:50h, 08 huhtikuun Vastaa

    Ihan sama miksi niitä kutsutaan? :D
    Mä sanoin että olis joskus kiva nähdä miltä kroppa ”oikeesti näyttää”, koska noista väännöksistä saa ihan eri kuvan.

    • linda
     Posted at 16:01h, 08 huhtikuun Vastaa

     Noh, valitettavasti tämä ”pornoposeeraaminen” on laji jota harrastan ja siitä aikapaljon koostuu blogini. (:

     • evili
      Posted at 15:39h, 09 huhtikuun

      Ja sen vuoksi et voi laittaa kuvaa itsestäs normi asennossa? :D Ok, ymmärrän.

     • linda
      Posted at 16:53h, 09 huhtikuun

      :D jos yhtään viitsit selata blogia niin niitä normi kuvia löytyy kyllä niin ei tarvitse sen vuoksi repiä pelihousuja (:

 • essik
  Posted at 22:07h, 07 huhtikuun Vastaa

  Oot kyllä tosi makeessa kunnossa, itse tykkään tällasesta lookista ihan täysillä, kun tuollanen kunto on mahdollinen pitää yllä. Vaikka varmasti tuut olee upea myös dieetin jälkeen. Harmittaa olla kipeänä, kun ei pääse treenaamaan eikä ruokakaan maistu. Ehkäpä kohta. :) Tsemppiä kisoihin, oon todella ihmeissäni jos et pärjää! Oli se vaan hyvä päätös lykätä vähän, oot kadehdittavassa kunnossa!

  • linda
   Posted at 16:04h, 08 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon! itsekkin pidän tästä tämänhetkisestä painosta ja lookista. Mutta myös odotan innolla mitä saan itsestäni kisoihin irti :) Toivotaan parasta! Itsekkin sitämieltä että oli todella hyvä päätös valmentajaltani lykätä kisoja. Toivotaan että päästää mut syksyllä ;D

 • Nansku
  Posted at 23:32h, 07 huhtikuun Vastaa

  Oot TÄYDELLINEN! Oot niin stnan kaunis ja sulla on täydellinen naisen vartalo! Haluun kans!!! Ja heiiiii toi joku oli aiemmin väittänyt et sulla on silarit, eihän sulla oo, onks sulla?! No ihan sama siis mulle oot upee silti :D ja AINIIN! Ihanaa huomata kuinka oot kasvanu tässä vuosien varrella, henkisestikin! Pus

  • linda
   Posted at 16:03h, 08 huhtikuun Vastaa

   Voi kiitos :’) !!!!! Ja on mulla, tosin pienimmät mitä Suomesta saa mutta anyways implantit löytyy.
   Ja kiitos paljon! Henkisesti toivottavasti eniten :D

   • Nansku
    Posted at 17:21h, 08 huhtikuun Vastaa

    Niiiiiin luonnolliset tisut.
    Mäkin haluun! Oot järkyttävän kuuma nainen

    • linda
     Posted at 23:19h, 09 huhtikuun Vastaa

     Kiitos, siihen on pyritty aikoinaan. (:

 • Irene // Tyyli.com
  Posted at 10:36h, 08 huhtikuun Vastaa

  Sulla on superinspiroiva blogi, käyn aina täältä imemässä tsempit ennen salitreeniä ;) Oot upea!

  • linda
   Posted at 16:02h, 08 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon ja ihanaa kuulla jos motivoi jotain treenailemaan!! (:

 • Miu
  Posted at 08:32h, 09 huhtikuun Vastaa

  Hei. Pakko oli kommentoida, että olet aivan huikeassa kunnossa! Susta saa kaikinpuolin todella terveen ja positiivisen ajatusmaailmankin omaavan nuoren freshin naisen! Odotan innolla matkaasi kohti kisalavoja! :)
  Nyt täysin irrallinen kysymys vielä, minkä kokoinen urheilu toppi/rintsikat sulla on siinä Biancaneven mainosvideossa?
  Neo leo kuvioiset :) Aivan ihanat ja ajattelin tilata, mutta emmin minkä kokoiset kannattaisi ottaa. Olen mittasuhteiltani aika lähellä sinua. Tottakai ei voi varmaksi sanoa, mutta olisi ainakin jotain vähän suuntaa antavaa mihin verrata.

  Kiitos jo etukäteen ja tsemppiä diettaukseesi!! <3

  • linda
   Posted at 23:18h, 09 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon ihanista sanoista ♥
   Koko taitaa olla s :) ne on kyllä ihanat! ! Suosittelen (: tuo iloa ja sähäkkyyttä treeneihin ;)

 • Ida Jemina
  Posted at 11:24h, 10 huhtikuun Vastaa

  ”Nämä asiat jotka mainitsit ovat varmasti jo 10 vuoden päästä niin yleisiä, ettei niitä edes huomata…. Pääasia on että pitää itse ulkonäöstään ja viihtyy kehossaan. Millään muulla ei loppujenlopuksi ole mitään väliä. Vaikka olisin ainut täällä kaikkine ”feikki” ehostuksineen niin jos olisin niin onnellinen niin se olisi mulle ainakin aivan sama mitä muut olisivat mieltä.”

  Olen täysin samoilla linjoilla sun kanssa. Uusien asioiden hyväksyminen ottaa suurelta yleisöltä aikansa. First they laugh then they copy. Kirjoitin näistä ”hurjista” kauneukikoista omassa blogissani joku aika sitten:

  http://idajemina.blogspot.fi/2014/03/naisten-salaiset-kauneusvinkit.html

  • linda
   Posted at 22:29h, 10 huhtikuun Vastaa

   kyllä näin on! :) uudet asiat on aina paheksuttavia ja pelottavia, oli ne sitten pillihousut tai pakaraimplantit :D

Post A Comment