Kuulumisia sekä tyttöjenjuttuja hiuksista ja ihonpuhdistuksesta.

Heippa!

Aamutreenit on mennyt tälläviikolla todella hyvin. Aamulla on jaksanut painaa ja on ihanaa juosta kun aurinko paistaa ja joutsenetkin ovat palanneet Töölönlahdelle :) Tänäänkin kävin vetämässä juoksu- ja porrastreenin hyvillä mielin. 

Iltaisin on tosin alkanut rauta painamaan todella paljon ja tuntuu ettei treeni kulje. Jet Lag painaa aivan selvästi vieläkin ja olen kysellyt muiltakin tytöilä fiiliksiä ja samoja tuntemuksia muillakin. Onneksi. Pelkäsin jo että olen tulossa kipeeksi tai jokin muu on huonosti. En ole koskaan ennen ollut noin pitkällä, joten ei ole aikaisempaa kokemusta tästä aikaero väsymyksestä. Ja reissukin oli niin saakelin rankka, että en ihmettele kyllä yhtään.

Oon kuitenkin nähnyt ihania ystäviäni, päässyt taas valmentamaan upeita asiakkaitani ja pikkuhiljaa alkaa taas olo ja keho tuntumaan omalta. Huomenna pääsen kaiken kukkuraksi Nora Vuorion ja hänen upean tiiminsä kanssa hieman posettelemaan. (: 

c56edc94b8b711e3b76a12716b453d94_8

Eilen pääsin kaunistautumaan ja freesiintymään reissun jäljiltä! Oli oikein kunnon hemmottelupäivä Studio Gyylissä ja Gyylin alakerrassa sijaitsevassa Studio VMS:ssässä!  8-)

Reissussa mun hiukset värjääntyi vähän punaisiksi. Meidän suihkusta irtos välillä ruostetta ja pidennykset tykkäs imee ne itseensä. Mulla ei ollut edes paha muutaman tytön hiuksiin verrattuna. :D Jengi oli kuin suoraan liukuvärjäyksestä tulleita.

Myös suurinosa pidennyksistä tippui päästä reissun aikana ja jokainen varmasti tietää että allas- ja merivesi on ehkä huonointa missä voit hiuksiasi lilluttaa… ja sen kyllä näkikin. :D

Reissun jälkeen laitoin sitten Susannalle viestiä ja mahdollisimman pian tukkalääkäriin! Tässä vähän järkyttävää kuvaa siitä mistä lähdettiin…

IMG_2293

Tyvi oli valunut olkapäihin, tukka repsotti sekä oli ihan auringonpolttama ja oranssi. Ah, ihana! 

Susannelle annoin taas vapaat kädet. Hän värjäsi tyven, raidotti, laittoi pidennykset päähän ja leikkasi muotoon. Nyt on taas ihana uus tukka <3

18ae999abbe111e3a7be0e3a371770fe_8

 

Kampaajani toimii Susanne Studio Gyylistä ja hän on toiminut 8 vuotta kampaajana. Susanne toimii myös meikkaaja-maskeeraajana ja opiskelee tällä hetkellä toista vuotta estenomiksi, mikä on kauneudenhoitoalan ammattikorkeakoulun tutkinto. Tähän mimmiin voi siis todella luottaa. Itse kun ei oo aina ihan kartalla noista hiustrendeistä niin on helpottavaa kun oma kampaaja tietää mitä tehdä ja mitä taas ei tehdä…. :D Gyylissä on muutenkin IHANA käydä. Henkilökunta on aivan super! On aivan ihanaa mennä kampaajalle, kun ei saa vaan upeen uuden tukan vaan myös nauraa ja nauttia hyvästä seurasta.

Sitten ku tukka oli kuosissa niin pääsin kerrosta alemmas Studio VMS:sään Viiville huoltamaan mun nassua. 

Ennenkuin olin tavannut Viiviä niin mulla oli aina poskista ja nenästä punertava iho ja kärsin ns. hikinypystä jota ilmaantui mun otsaan, poskiin ja leukaan kovan treenaamisen vuoksi. Nykyään ne on historiaa. Ei oo näkynyt näppyjä enää ja ihon värikin on tasaantunut sekä oon saanut mun oman pigmentin takaisin monien vuosien meikkipakkelipelleilyjen jälkeen. Mun iho ei suurinpiirtein edes ruskettunut naamasta kun se oli niin tukehtunut ainaisen meikkailujen ja huonojen ihonhoitotuotteiden vuoksi. Oon ennenkin hehkutellut Viiviltä osamistani Neoderman kasvorasvoista jotka on olleet isossa roolissa mun ihon elvytyksessä. Niiden lisäksi oon käynyt Viivillä ns. happohoidoissa.

a2948738bbfe11e3b1310002c954fffa_8

 

Hoidon nimi on siis Medical Peeling aka. lääketieteellinen kuorinta. Se tehdään jokaiselle oman tarpeen mukaan ja mulle se tehtiin pienellä teholla. Hoidolla pystyy hoitamaan ikääntyvää ihoa, auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttiläiskiä, epätasaisuutta,arpia, aknea ja ryppyjä.

Hoito ei satu lainkaan. Alussa tuntuu pientä polttelua, mutta pian nassulle asetetaankin jo aivan ihanalle tuntuva naamio joka imeytetään ultraäänellä ihoon. Hoidossa on monta vaihetta, joista voi kiinnostuneet kysyä Viiviltä lisää. Hän osaa kertoa ammattilaisena enemmän hoidosta.

Hoidon jälkeen mun naama on ollut kuin vauvan pylly ja ihanan fresh (:

Nuorille sopii usein tuo pienellä teholla tehty hoito, mutta jos löytyy ongelmakohtia esimerkiksi leuasta, poskista tms. niin eri kohtiin pystyy tekemään tehokkaampia täsmähoitoja. Koko naamaa ei siis tarvitse kuoria voimakkaasti, jos vain yhdessä tai muutamassa kohdassa on ongelma. Vahvemmissa hoidoissa iho saattaa alkamaan hilseilemään hoidon jälkeen kun alta kuoriutuu uusi terve iho. 

Viivi myös laittoi mulle ripset kuntoon. Onkin ollut niitä ikävä! Viivi oli ennen mun reissua itse ulkomailla, joten mulla oli hetken ns. kovemmat (eli ne normaalit) ripset kun laitoin muualla. Ei niissäkään mitään vikaa ollut, mutta mulla on aina ollut todella herkät silmät joten oon niin ihastunut näihin Viivin tekemiin minkkiripsiin joita ei edes tunne silmissä. 

Viiviltä on tulossa pian omia ripsiä. Niistä lisää sitten myöhemmin. ;)

IMG_2301

1265363_10152037202975794_1746678829_o

 

On ihanaa voida hyvin kasvoista ja mä olen itse siitä niin onnellinen että tunnen itseni ajoittain jopa ihan kauniiksi ilman mitään pakkeleita. Nykyään jos laitan päivisin meikkiä niin tuntuu jopa hieman tunkkaselta ja monesti olen pessyt kaikki pois. Olen aina ihaillut ihmisiä joilla on ihanan terve ja kaunis iho. Nyt mulla on itselläkin hyvä suunta sinneppäin. Kiitos vaan Viiville, taas <3 

Tuo mainitsemani happohoito,  Medical Peeling maksaa Viivillä normaalisti 150-270€ riippuen hoidon tehosta, mutta nyt mun nimellä (lindamanuella) saa ensimmäisen hoidon 100€!! :) Itselleni riitti yksi hoito tuomaan ihanan vauvvanpyllyihon esiin, joten suosittelen kokeilemaan ja hyödyntämään tarjouksen jos yhtään tuntuu siltä että iho tarvitsisi elvytystä. Hoito on todella hyvä, tehokas, kivuton ja nopea normaaliin kasvojenpuhdistukseen verrattuna, jossa nipistellään epäpuhtauksia pois kasvoilta.

Susannen ja Viivin saa kiinni samasta osoitteesta ja numerosta, mutta tässä vielä erikseen molempien yhteystiedot:

Susanne, Studio Gyyli: 040 1272721, http://www.gyyli.com

Viivi, Studio VMS (Sijaitsee studio Gyylin alakerrassa, joten jos joku haluaa kosmetologi sekä kampaamo palveluja yhtäaikaisesti niin tässä on hyvä tilaisuus siihen!) 040 1272721  www.studioVMS.com 

 

 


28 Comments
 • jassu
  Posted at 21:36h, 05 huhtikuun Vastaa

  Moikka!
  En itse asu pääkaupunkiseudulla, mut oon kiinnostunu tosta Neoderman kasvovoiteesta, jota oot Viiviltä ostanu.
  Netistä on kumminkin löytynyt eri versioita tosta samaisesta voiteesta, osaisitko sanoa mikä voide on tarkalleen ottaen kyseessä? :) http://www.mediesthetic.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=111&Itemid=46 <- tämä vai joku muu? :)

  • linda
   Posted at 22:34h, 05 huhtikuun Vastaa

   Just toi :)

 • Susanna
  Posted at 21:47h, 05 huhtikuun Vastaa

  Häiritsi hieman toi ku kerroit et oot käyny Viivin ”hoidoissa” (monikossa) ja sit sanot lopus et kävit ekaa kertaa ja yks hoito riitti saamaan hyvän tuloksen.. kannattaako siis käydä jonkinlaisena ns.kuurina useamman kerran noissa vai riittääkö tosiaan vain yksi kerta silottamaan ja uudistamaan ihon? :) koska toihan tulis iha törkeen kalliiks käydä about 200e maksavassa hoidossa esim. 5kertaa ja tavallaan jos kävis vaan yhen kerran niin sehän ois ihan turha sillon? :/

  • linda
   Posted at 22:33h, 05 huhtikuun Vastaa

   Moikka, tossa hoidossa oon tosiaan ollut kerran mutta Viivillä käyn kyllä muissakin hoidoissa (:
   Mä en tiedä miten ne sarjahinnat menee, kannattaa kysyä Viiviltä (:

 • utelias
  Posted at 22:25h, 05 huhtikuun Vastaa

  Moikka! menen aina sun blogiin googlen kautta ja huomasin että susta on jotain nettikirjoituksia joissa spekuloidaan sun asioita ja kuulostaa siltä että siellä kokoontuu kaikki kateelliset. Luetko niitä ikinä?

  • linda
   Posted at 22:32h, 05 huhtikuun Vastaa

   Moi vaan! (=
   No ennen jengi aina linkitteli mulle jotain suomi24 juttuja ja silmäilin niitä. Moni on mulle sanonut jotka itsekkin ovat kirjoittelun kohteena että ei kannata niitä ikinä lueskella enkä mä niitä luekkaan. Jos joku niistä hermostuu niin ystäväni sekä perheeni. Tietenkin, olen itsekkin sellainen että en voi sietää jos joku puhuu pahaa perheestä/ystävistä, mutta mulle nyt oikeesti aivan sama. :D Olen kaikille sanonut että eivät välittäisi tai lukisi niitä ylipäätään, paha mieli siitä vain tulee. Mielummin ohittaa ja antaa asian olla. Varmasti siihen tottuvat hekin jossain vaiheessa, että noita on ja tulee olemaan vielä paaaaaaaaljon. ;)
   Tiesin kun aloin bloggaamaan tai mitä ikinä olenkaan elämässäni tehnyt että AINA jollain on jotain sanottavaa tai tarvetta jollain tapaa loukata. En itse voi pitää ihmistä kauheen tärkeänä joka kirjoittelee jollain saakelin suomi24 sivuilla paskaa muista, joten sellaisten ihmisten kirjoittelu ja mielipiteet ovat minulle aivan yks hailee. Ystäväni, perheeni ja minä tiedän itse mitä olen, mitä teen ja se riittää minulle. Ne jotka eivät tiedä voivat sitten spekuloida elämääni chateissa. Pusuja heille. Toivottavasti heidän elämästä löytyy joku kaunis päivä sen verran sisältöä että voi keskittyä siihen omaan elämään muiden sijaan.

 • laura
  Posted at 00:19h, 06 huhtikuun Vastaa

  Moi! Itse kärsin aknesta ja toi happohoito kuulostais hyvältä! Mutta mullei oo ihan lyhyt matka helsinkiin, niin kauan tarjous on voimassa? :)

  • linda
   Posted at 00:23h, 06 huhtikuun Vastaa

   Ei oo mitään aika rajaa! (:

 • N
  Posted at 12:23h, 06 huhtikuun Vastaa

  Hei! :) Osaaks sanoa että kannattaako syödä ennen lenkkiä vai vasta lenkin jälkeen? ja vielä vatsalihaksista että vaikka oon treenannu viime kesästä asti vatsalihaksia niin tunuu että ei oo tuloksia paljon tullut, mistä se voi johtua voiko ruokavalios olla jotain häikkää?

  • linda
   Posted at 12:26h, 06 huhtikuun Vastaa

   No riippuu Tietenkin tavoitteesta. Jos vatsalihakset haluaa näkyviin niin aminot alle ja lenkille ja vasta sitten aamupala. Vatsalihakset on tehty keittiössä eli rasvaprosentti on liian suuri tai ruokavalio mättää (:

 • Emmi
  Posted at 13:27h, 06 huhtikuun Vastaa

  Olen pitkään kärsinyt iho-ongelmista ja paljon postannut siitä ja Roaccutan-kuuristani .. Näitä hoitoja en olekaan kokeillut, ikinä ei tiedä, ehkä ne on ratkaisu mun ongelmiin ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  • linda
   Posted at 22:17h, 06 huhtikuun Vastaa

   kannattaa kokeilla !! :)

 • Anna
  Posted at 14:30h, 06 huhtikuun Vastaa

  Jos suurimmat ongelmasi ovat ”huono” ihon kunto sekä hiukset, niin saisit olla erittäin kiitollinen elämästäsi. Ihmisillä, joilla on oikeasti huono iho, esiintyy paljon kipuja sekä masennusta asian takia. Kaikilla ei myöskään ole varaa käydä kalliissa hoidoissa tai laittaa hiustenpidennyksiä… Suo joskus ajatus niillekin, jotka ovat sairaita, kodittomia tai vaikkapa orpoja. Sinun huono hiuspäiväsi ei merkkaa sellaisen rinnalla mitään. Olet luultavasti saanut elämässäsi asiat hyvinkin helpolla. Toivon todella, että elämä opettaa sinuakin vielä.

  • linda
   Posted at 14:42h, 06 huhtikuun Vastaa

   Voi kuule. Meillä on varmasti jokaisella elämässämme omat suuremmat ja vähemmän suuremmat ongelmat. Voi ihan itse valita keskittyykö niihin ongelmiin ja ruokkiiko masentuneita tunteita ja negatiivisia asioita elämässä sekä keskittyy kasvattamaan ongelmiaan keräämällä negatiivista energiaa keskittymällä asioihin jotka ovat huonosti esim. täällä blogissa vai keskittyykö positiivisiin asioihin ja on kiitollinen pienistäkin asioista kuten vaikka kasvojen puhtaudesta.

 • Johanna
  Posted at 18:44h, 06 huhtikuun Vastaa

  Heippa Linda ! :)

  Olen vastikään löytänyt sun blogiisi ja lueskellut uudempia ja vanhempia kirjoituksiasi.
  Pakko sanoa että OLET AIVAN IHANA! Siis miten voi olla olemassa vielä tuollaisia ihmisiä kuin sinä?
  Selvinnyt vaikeuksien yli, päättänyt toteuttaa unelmansa ja nauttia elämästä eikä muistella menneitä.
  VAU! Ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin ollenkaan näin positiivinen energia mikä sinusta huokuu.
  Sekin että jaat tietosi ja kaikki hyvät vinkit lukioiden kanssa on niin hienoa! Välität itsestäsi mutta myöskin muista.

  Olet upea nuori nainen, älä välitä ihmisistä jotka valittavat tai haukkuvat sinua! Niitä löytyy aina, jokapaikasta. Valitettavasti.
  Ihminen antaa liian helposti tilaa kateudelle omassa elämässään, sillähän ei kuitenkaan saavuta mitään muutakuin pahaaoloa itselleen ja muille.

  Olet kaunis ulkopuolelta ja se että olet sitä vielä mieleltäsi ja ajatuksiltasikin tekee sinuta vieläkin kauniimman!
  Jatkan ehdottomasti blogisi lukemista ja jatka sinä samaan malliin ! :)

  Haleja Espoosta!

  • linda
   Posted at 22:17h, 06 huhtikuun Vastaa

   Moikka !
   Siis huh huh, pakko sanoa että tuli kyllä nyt todella hyvä mieli ja melkein liikutuin :’)! Kiitos!! Et tiedäkkään mitä tämä kommentti merkitsee minulle. Ihanaa kun SINUNLAISIA ihmisiä on olemassa !! <3 Haleja sinnekkin!!

 • ronja
  Posted at 22:06h, 06 huhtikuun Vastaa

  Oot kyllä niin motivoiva, en kestä ! Aina sillon tällön selailen sun blogia, etenkin kun tuntuu ettei jaksaisi salille raahustaa niin täältä saa motivaatiota :) Olenkin miettinyt jos sulta tilaisin sen ohjelman, mulla on tällä hetkellä menossa BodyCampin ms fitness mutta kaipaisin jotain yksilöllisempää.. Mietin myös sitä kun sulla on noita huikeita tuloskuvia sun valmennettavista niin miten sut saa Pt:ksi ja paljon muutama tuollanen treenitunti maksais :)?
  Jatka samaan malliin !

  • linda
   Posted at 22:16h, 06 huhtikuun Vastaa

   Voi kiitos (: hei laitas mulle sähköpostia fit4ever@hotmail.fi niin jutellaan tosta lisää!

 • Elsa
  Posted at 15:03h, 07 huhtikuun Vastaa

  Oot tosi ihana ja rakastan sun blogia! Vasta tänään mulle selvisi että Joel on Hunkseissa ja että sua ”hunksvaimotellaan” tuolla keskustelupalstoilla ym (ihmiset on niin… huoooh!). Itse siis ainakin olen kohta puolivuotta lukenut sun blogia ihan vaan koska satuin siihen vahingossa törmäämään ja olit niin ispiroiva että jäin koukkuun! Niin kauan kun et lähde mihinkään tosi TV bimbo hommaan oot kyllä mun suosikki bloggaaja <3<3<3 Sun blogista tulee aina niin hyvälle tuulelle!

  • linda
   Posted at 15:19h, 07 huhtikuun Vastaa

   Heh kutsukoot miksikä kukin haluaa (:
   Kiitos paljon! ♥

 • Mirka
  Posted at 17:19h, 08 huhtikuun Vastaa

  Luin noin vuosi sitten ekaa kertaa sun blogia ja jäin kyllä heti koukkuun :D Sun postauksista saa aina motivaatiota! :)
  Mua kiinnostaa tietää millaset pidennykset sulla nyt on? (teipit, sinetit, kylmäkeratiini vai muut) Olen pidennyksiä himoinnut jo pitkään, mutta en vaan osaa päättää mitkä olisivat parhaimmat. Urheilen itsekkin päivittäin joten niiden tulisi olla helpot, huomaamattomat (urheillessa pidän tietty aina ponnaria enkä haluaisi että sieltä ne kiinnitykset näkyisi), mahdollisimman vähän omaa hiusta vahingoittavat sekä sellaiset jotka kestävät päivittäisen pesun. Onko sulla kokemusta erityyppisistä pidennyksistä?

  • linda
   Posted at 23:21h, 09 huhtikuun Vastaa

   Aivan ihana kuulla, kiitos (:
   Mulla on teipit ja ne toimii musta parhaiten kun urheilua harrastaa.
   Mulla on ollut sinetit n. 6 x ja nyt ekoja kertoja teipit. Teipeissä täytyy olla siinä tarkka että laittaja on hyvä. Kerran mulla oli niin ne oli ihan hirveet!

 • Veronmaksaja
  Posted at 15:04h, 10 huhtikuun Vastaa

  Mites rahotat nää sun kaikki touhut? Taidat meidän verorahoilla elellä, noh hyvä että joku sossupummi käyttää kaiken vapaa-aikansa fiksusti

  • linda
   Posted at 15:12h, 10 huhtikuun Vastaa

   Nii eihän mulla ookkaan kun about 4 eri työtä tälläkin hetkellä ; D mm. Tämä blogi on yksi niistä (: lisäksi teen omalla osakeyhtiöllä pt:n töitä, kuvauksia sekä toimin recare oy:n hallituksessa. (: veroja maksan neljä numeroisia lukuja kuukaudessa itsekin. Joten ei, en käytä verorahojasi. Ole huoleti.

 • Marika
  Posted at 17:38h, 10 huhtikuun Vastaa

  Heippa! Miten pidät huolta sun vartalon ihosta? Itse olen tässä reilu vuoden verran treenannut salilla ja yrittänyt kasvattaa lihasmassaa ihan hyvin tuloksinkin, mut esim peppuun on tullut arpia lihaksien kasvaessa, vaikka olen kyllä kuivaharjaillut ja yrittänyt rasvata ihoa hyvin :( :D En tiedä onko sulla ollut samaa ongelmaa, ainakin ihosi näyttää hyvältä :)

  • linda
   Posted at 22:29h, 10 huhtikuun Vastaa

   Mulla on aina ollut aika ”kostea” iho, eli arpia ei tuu kauheen helposti, mutta suosittelen käyttämään erinlaisia öljyjä iholla. sekä hiuksissa. öljyt toimii kaikkeen! :D

 • Anna
  Posted at 14:56h, 14 huhtikuun Vastaa

  Heippa!

  Mua kiinnostais tietää, missä teet lenkkeihin kuuluvat porrasjuoksut? Asun itse Kallion seuduilla ja lenkit vedän usein Töölönlahdella. En vaan ole vielä keksinyt hyviä porrasjuoksupaikkoja lähettyviltä. Onko sulla antaa vinkkejä?

 • ilari
  Posted at 12:40h, 17 lokakuun Vastaa

  noi kaks alinta kuvaa nytit tosi hyvälle niis ja nyt alan ymmärtää miks rakastat tota dogii sillä on monta ilmettä ja onha nse söpö :)

Post A Comment