Energiaa auringosta

Moikka!

Kuinka moni on saanut puhtia päiviin nyt kun aurinko on alkanut paistamaan? Minä ainakin. Olo on kuin uudesti syntyneellä, energiaa riittää ja muutenkin kaikki on niin kivaa ja positiivista. Jaksaa treenailla sekä painaa duunia tukka putkella eikä tee pahaa. On ihanaa kun aamulla voi avata verhot ja aurinko paistaa täysillä, katupöly pöllyää ja ilma on lämpenemässä.

Tosin tunteja sais olla vuorokausissa tuplasti enemmän niin ehtis tekemään kaiken! Eilinenkin tuntui siltä että ei ollut hetkeäkään kun en tehnyt töitä tai muita velvollisuuksia. 48 tuntia töitä joka päivä ! 😉

9142f36ea77411e3889912b43ee08c02_8

 

Painossa on tultu nyt sellasen 4kilon verran alas ja 2 viikon päästä alkaa todellinen kisadiettailu, enää ei pelleillä. Koutsi alkaa seuraamaan mun treenejä sellasen sovelluksen kautta, joten huijata ei pysty eikä uskalla, mitä nyt yhtään Akia tuntee… :mrgreen:  Mun kaverilla joka on bodyfitness lajiin tähtäävä alkoi jo eilen. Pian saadaan vääntää verenmaku suussa aamuaeroopisia ! Töölögymin hullut rullaportaat odottaa. Nyt niitä on tullut sinne kaksi, joten voidaan Saran kanssa yhdessä juosta portaita menemään. Ehkä kamalinta ikinä! 😀

Oon todennut tässä ”talven” aikana että onneks mä meen vasta syksyllä lavoille, tuolla jos loskassa ja pakkasessa yrittää aamuaerobisia vääntää nälkäsenä ja diettailla kun on muutenkin on niin masentavat ajat talvi aikoina, niin vois olla että energia loppuis kesken aika nopeeta. Kesällä sentään on suht lämmin ja aurinkoista. Ja mikä parasta, kun muut istuu mattolaiturilla imemässä sidukkaa niin meikäläinen voi kurvata siitä edestä niin että katupölyt vaan pölisee  😎  Mun ihan lempiharrastuksia oli aikoinaan kun asuin vielä Ullanlinnassa niin juosta aina kaivohuoneen ohi kun jengi oli bilettämässä ja kasvattamassa etureppua. Sain siitä jotain kiksejä ;D

Tulee olemaan hieman erinlainen kesä ja erinlainen vuosi. Ei paljoo olla showroomissa viinillä, mutta se ei haittaa mua tippaakaan. Joidenkin mielestä kisoihin tähtäävät lupuvat elämän ilosta, kun ei voi syödä fazeria milloin haluaa tai tuhota shotteja kavereiden kanssa. No, mä kyllä varmasti ehdin litkiä sitä viiniä ja kyhnätä baareissa vielä monia monia kertoja kyllästymiseen asti, jos elämä siitä on kiinni. Mä voin tänä kesänä keskittyä itseni ylittämiseen, unelmieni tavoittelemiseen sekä tehdä kyykkyennätyksiä ja tuhota niitä rasvasoluja kavereiden kanssa.  This summer is  all about self-discipline. 

1801233_10151977115600794_385172527_o

 

iloista ja energistä kevättä kaikille <3


21 Comments
 • emppu
  Posted at 12:59h, 11 maaliskuun Vastaa

  Moikka, löysin yhdestä fitnesstä koskevasta blogikirjoituksesta seuraavan kommentin:

  ”Kaikista raivostuttavinta on se, että tää salivillitys on saanut aikaan sen, että on muka ihan ok jakaa instagramissa, facebookissa tai blogissa lähes alastomia kuvia itsestään. Otetaan kuvia pelkät stringit jalassa, selkä notkollaan ja ”esitellään tuloksia”.

  1) Tulokset ja kehityksen näkee parhaiten kuvista, jotka otetaan vartalo rentona ja suorassa ja hyvässä valossa. EI missään mahdollisimman imartelevassa, vähän hämärässä valossa selkä notkollaan ja pyllistellen. Sellaisista ei todellakaan ole järkevää katsoa kehitystä.

  2) Kehityskuvat otetaan ITSEÄ VARTEN ja säilytetään itsellään tietokoneella ja näytetään ehkä poikaystävälle ja lähimmille ystäville. Ei esiteltäväksi instagramiin tai nettiin, ketään ei vittu kiinnosta paljas perseesi. Se, että muka halutaan kertoa omasta kehityksestään on paska tekosyy huomiohuoraamiselle. Puolialastomien kuvien jakamisen syy on vain ja ainoastaan itsensä esittely ja kehujen kerjääminen.

  3) Fitnessiin EI kuulu mitkään härskit paljastelukuvat, jotka on otettu jossain kotona peilin kautta ja jaettu netissä. Fitness-kisaajat esittelevät KOKO KISAKUNTOAAN lavoilla bikineissä, eivät esim pelkkää persettä stringeissä instagramissa. Kisaajat jakavat kuviaan kisalavoilta tai muuten koko kuntoaan, koska ovat ammattilaisia ja tekevät sitä työkseen. Ei siis todellakaan kuulu salilla käymiseen se, että kaikki vähänkin treenaavat ottavat itsestään kuvia stringeissä ja esittelevät persettään netissä. Se on halpaa.”

  Mitäs mieltä oot tästä? Itse oon hyvinkin samoilla linjoilla, mutta haluaisin kuulla sun (mieluusti hieman mielipidettäsi avaavan) kommentin, kun kuitenkin itse näitä kuvia laitat lähes viikoittain.

  • linda
   Posted at 13:06h, 11 maaliskuun Vastaa

   Moikka!
   olen pitkälti samaa mieltä, vaikka itsekkin lisäilen usein urheilutopissa ja shortseissa/housuissa kuvia ja mahtuu vähän paljastavampaakin mukaan.
   Itsellä on kuitenkin jotenkin nykyään niin eri kuva ihmiskehosta. En oikeestaan enää edes osaa nähdä ketään oikeesti lajia harrastavaa seksuaalisessa mielessä, eli ei mua ärsytä nähdä jonkun kovan työn tuloksia OLI se sitten pakaralihas tai hauis. Näen vain palan lihasta, jonka eteen on tehty kovaa työtä. Ehkä se on osittain jonkinlaista sokaistumista tai sitten vääränlainen ajatusmaailma, mutta itse en tosiaankaan häiriinny ystävieni kehityskuvista takaposessa tms. Itse saan niistä vain motivaatiota (:
   Sen ymmärrän että jos ei oikeesti ole tekemistä lajin kanssa ja vain tämän villityksen alaisena lisäillään kuvia niin se on outoa.

 • Marianne
  Posted at 14:07h, 11 maaliskuun Vastaa

  Hyvä kirjotus! 😀 Tsemppii diettiin sekä treeneihin ja kaikkee muuta hyvää (:

  • linda
   Posted at 14:12h, 11 maaliskuun Vastaa

   Kiitos ja samoin sulle! 🙂

 • Emilia
  Posted at 15:16h, 11 maaliskuun Vastaa

  Oot ihanan energinen! 🙂 Ja oot kyllä aivan uskomattomassa kunnossa – tsemppiä!!

 • Maija
  Posted at 16:38h, 11 maaliskuun Vastaa

  Sun kroppas antaa itselle hirveesti motivaatiota! En malta oottaa et nähää sun kisakuntos sitten syksyllä 🙂 osaatko vielä neuvoa miten treenata persettä ns sivusta? Eli mitkä liikkeet ottaisi juuri sivuille? Sivustapäin katsottuna muotoa pepussa löytyy, mutta takaapäin onkin hieman eri juttu 😀 lonkan loitonnusta olen kokeillut laitteessa, mutta en saa sillä tuntumaa peppuun vaan se tuntuu menevän reisille..

  • Nimetön
   Posted at 14:06h, 12 maaliskuun Vastaa

   Tää kiinnostais kovasti muakin!:)

 • eeva
  Posted at 17:12h, 11 maaliskuun Vastaa

  Mistä olet ostanut noi mustat pöksyt joissa on sivuilla keltaiset kolmiot? 🙂

 • Miia
  Posted at 17:33h, 11 maaliskuun Vastaa

  Moi! Minkä pituinen oot? Näytät kuvissa niin söpön lyhyeltä! 🙂

 • sofi
  Posted at 18:11h, 11 maaliskuun Vastaa

  Kaivopuiston lenkki on kyl ihan parasta! Itekkin asun kampissa niin se tulee heitettyä tuon tuosta:) Sulla oli muuten instagramissa ihana uus kello! Saanko udella mistä se on?:)

 • Jossu
  Posted at 18:53h, 11 maaliskuun Vastaa

  Hahah, mun entisellä lenkkireitillä juoksin aina Mäkkärin ohi, arvaat varmaan millaisia kiksejä siitä sai!! :DD

  Oot huippu <3

 • Jetro
  Posted at 20:26h, 11 maaliskuun Vastaa

  En ymmärrä tuota aamuaerobisella kidutusta 🙂 kun ilman sitäkin voi saada saman tuloksen. Ei ole edes mitää tutkittua faktaa siitä, että se tehoaisi paremmin kuin saman aerobisen tekeminen esim. Illalla. Tietysti jos tykkää niin se on asia erikseen 🙂 mutta tsemppiä dieetille!

 • sheba
  Posted at 21:29h, 11 maaliskuun Vastaa
 • tintti
  Posted at 21:59h, 11 maaliskuun Vastaa

  Hello! Osaisitko sanoa kuinka minun tulisi lähteä liikkeelle, jos haluaisin saada kropastani pois rasvaa. Minulla on lihaksia, mutta niiden päällä on rasvakerros, joka olisi mukava saada hieman pienemmäksi. Tarkoitan nyt tällä sellaisia konkreettisia neuvoja, joita minun kannattaa lähteä noudattamaan esim. ruuan määrä? aamulenkit? yms. toivon että ymmärrät mitä ajan takaa heh… Tiedän, että tämä on tyypillinen naisien kysymys, jotka odottavat sitten jotain ihme vastausta millä tuloksia tulisi välittömästi. Myös tietoni ovat toki suppeat, mutta jos pystyisit antamaan joitain vinkkejä kuinka lähteä tuossa tilanteessa liikkeelle, sillä minulla itselläni ei ole harmainta aavistustakaan…..

 • emmi
  Posted at 23:16h, 11 maaliskuun Vastaa

  Hei! Osaatko sanoa ehdinkö palautua riittävästi treeneistä, kun treenaan jalat 2 kertaa viikkoon, ja vielä treenejä edeltävänä iltana/samana päivänä on lihaskipua jaloissa? Kiitos!

 • Heidi
  Posted at 14:24h, 12 maaliskuun Vastaa

  Hei minkä mallinen tuo sinun lippis on? En osaa niitä hienoja termejä, mutta nepparikiinnityksellä, kangas kiristimellä vai kokonaan pelkkää kangasta koko takaosa? 😀

  • linda
   Posted at 14:48h, 12 maaliskuun Vastaa

   Kangasta kiristys nauhalla xD

 • Ella
  Posted at 10:50h, 13 maaliskuun Vastaa

  Moi! Sellaista kysyisin että millaiset sun aamuaerobiset on? 🙂

 • Colleen
  Posted at 16:36h, 13 maaliskuun Vastaa

  Hei! Kiitos kivasta blogista 🙂

  Mä olen miettinyt sellaista, että nyt kun olet dieetillä, vieläpä pitkällä sellaisella, niin onko sinulta koko dieetin ajan pannassa kaikki ”herkut”, kuten jäätelö tai karkit? Vai onko sinulla joskus joitakin herkutteluhetki ta jopai ”karkkipäiviä”? 🙂

 • Emmi
  Posted at 18:32h, 15 maaliskuun Vastaa

  Täällä Isossa-Britanniassa on myös aurinko rohkeasti näyttäytynyt ja ehkä se kevät vihdoin ja viimein sieltä saapuu 🙂 http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

 • ilari
  Posted at 13:47h, 17 lokakuun Vastaa

  mut tiiäks mikä on talvessa jsut hyvä se ilman raikkaus kun meet vaikka partsille aamulla iin herää kummasti nopeemmin kuin ehkä kesällä vaik oonkin eksän lapsi ittekin niin talvessa on toi

Post A Comment