Always, always trust your intuition.

Heippa!

Tänään kirjottelen niinkin jännästä asiasta kuin intuitiosta. Varmasti jokainen tietää sen pienen tai välillä suurenkin tunteen, joka joskus käskee sun tehdä jotain, mikä ei ehkä sillä hetkellä vaikuta järjen mukaan kaikista parhaimmalta vaihtoehdolta? Tee se !

Mä olen tänä vuonna tehnyt todella paljon uudistuksia mun elämässä ja sulkenut monen monta ovea, jotka tuntuivat olevan turhia energiaa imeviä, mitään tarjoamattomia ja jollain tapaa vieraita sekä pahoja asioita. Välillä en ole itsekkään tajunnut miksi jokin sisälläni käskee sulkemaan tiettyjä ovia, mutta jokin on kuitenkin lujaa sisällä sanonut että tee näin. Yleensä olen saanut vastauksen jo heti seuraavana päivänä, miksi minun piti toimia jollain tapaa tai tehdä jokin ratkaisu.

Tiedättekö sanonnan ”When one door closes, another opens” ? Se on totta. Herttileijaa sentään, sanotaanko vaikka näin että suljin muutamiakin ovia perässäni ja sen jälkeen olen saanut monen monta uutta ovea auki elämässäni. Välillä tällaiset asiat elämässä tuntuvat aivan käsittämättömiltä. Miten se pieni ääni sisällä voikin olla niin oikeassa?

En oikeen itsekkään tiedä miten reagoisin näihin kaikkiin asioihin jotka ovat minun elämässäni tapahtuneet niin pienen hetken sisällä. En ole aikoihin ollut näin täynnä positiivista energiaa sekä hyvää mieltä. Mikä mahtavinta, myös mieheni elämässä tapahtuu suuria ja valehtelematta koko elämämme mullistavia asioita. Hyvä energia kasvaa, kun sitä on ympärillä tarpeeksi.

”Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you,grows you or makes you happy”. Amen. Jos jokin tuntuu elämässä väärältä, vie voimiasi eikä anna mitään takaisin, ahdistaa eikä tee sinua onnelliseksi niin hankkiudu eroon siitä. Päätös luopua jostain tai lähteä eri suuntaan ehkä monienkin kanssa saattaa tuntua pelottavalta ajatukselta, mutta joskus se on tehtävä. Uusi mahtavampi sivu aukeaa varmasti elämässä kun luottaa itseensä.

c669a02ea51711e39f760a8f4e0ede20_8

 

Nyt lähden viemään meidän vilperiä koirapuistoon! Jos joku on huomenna messuilla niin moikataan jos törmätään! 🙂 Energistä viikonloppua kaikille ! Luottakaa itseenne. (:

 


27 Comments
 • mia
  Posted at 22:08h, 07 maaliskuun Vastaa

  Upea kroppa sulla, ei voi muuta sanoa!! 🙂 voi, pikkuinen siellä takana istuu ja odottelee, suloinen<3

  • linda
   Posted at 23:34h, 07 maaliskuun Vastaa

   Kiitos ♥ hih joo siellä se odottaa!

 • Evellyn
  Posted at 22:23h, 07 maaliskuun Vastaa

  Aamen tosiaan! Ja mikähän siinä on, että JUURI näitä sanoja – ihan oikeasti ja valehtelematta – tarvitsin itselleni JUURI tänään? Osui ja upposi kovaa, ehkä tähänkin ajoitukseen on olemassa jokin syy jossain. 🙂 Mä olen tässä varmaan pitänyt jokseenkin kaikenlaisia ovia, ikkunoita ja varmaan koiranluukkujakin jo auki osittain oman epävarmuuden ja osittain ”lopullisen päätöksen” pelossa, mutta nyt täytyy kyllä potkia itseään persuksille että herranjestas, kunnioita todellakin itseäsi olemalla sen verran itsekäs, että teet elämässä ne päätökset, jotka loppujen lopuksi tekee itsesi onnelliseksi. Onpa todella simppelin kuuloista, kun tarpeeksi pitkään miettii. 🙂

  • linda
   Posted at 23:34h, 07 maaliskuun Vastaa

   Voi olla että tälläkin oli tarkoitus! 😉 ja todellakin, täällä eletään vain itseämme varten ja omaa elämää. Siihen kuuluu tietenkin ystävät ja perhe (:

 • Susa
  Posted at 00:30h, 08 maaliskuun Vastaa

  Juuri näin! Ja jos joku ihminen tuo elämään nega energiaa niin irtiotto on paikallaan! Elämä on liian lyhyt ja haasteita tarpeeksi muutenkin. Ihanaa et sulla on rinnalla mies joka tukee ja arvostaa.

  • linda
   Posted at 00:37h, 08 maaliskuun Vastaa

   Näin on (: ja kyllä, on ollut tuuria perheen suhteen! (:

 • Maya
  Posted at 00:51h, 08 maaliskuun Vastaa

  Huh huh kun näytät Sofia Ruusilalta tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa..

  • linda
   Posted at 01:01h, 08 maaliskuun Vastaa

   Aijjaa, saanen olla erimieltä! :p

 • Emski
  Posted at 01:32h, 08 maaliskuun Vastaa

  Tuo on kyllä totta! Vitsi kun itsekkin osais sulkea jotain ovia, että aukenis uusia! Mä oon vaan jotenkin niin semmonen ihminen, että jännittää uudet jutut, mutta sehän vois olla vaan hyväksi, niin kun sulla nyt 🙂
  Ja hei oikeesti, mä en kestä tota sun kroppaa 😀 Se on niin täydellinen! Oispa itelläkin joskus tuommonen kroppa, niin voi huhhuh! 😀

  http://iwilldoitemski.blogspot.fi/

  • linda
   Posted at 01:36h, 08 maaliskuun Vastaa

   Rohkeesti vaan! Mä oon muutamia kertoja ns repässyt kunnolla ja aina siitä on hyvää seurannut ! (: täällä eletään vaan kerran! Ja hei kiitos tuhannesti. Tsekkasin sun blogia niin loistava meininki sielläkin näyttää olevan! ♥

 • Houdiini
  Posted at 02:01h, 08 maaliskuun Vastaa

  Voi apua tää teksti tuli niin oikeeseen aikaan! Oon pyöritellyt samanlaisia ajatuksia mm. työpaikan vaihdosta jo pitkään, mutta jotenkin tää sai mut tekemään päätöksen. Et tiedäkään miten suuri vaikutus yhdellä blogitekstillä voi olla ihmiseen. Kiitos <3

  http://houdiinitaikoo.blogspot.fi

  • linda
   Posted at 02:04h, 08 maaliskuun Vastaa

   Mukava kuulla että tämä rohkaisee muitakin ! (:

 • outi
  Posted at 09:48h, 08 maaliskuun Vastaa

  Puhut asiaa, olen täysin samaa mieltä. Itseltäkin tuo vei tovin oppia, koska ovien sulkeminen ja ein sanominen on joskus vaikeaa, mutta voi olla niin palkitsevaa loppupeleissä.

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

 • Maija
  Posted at 17:20h, 08 maaliskuun Vastaa

  Kävin tänään kehonkoostumusmittauksessa, samanlaisessa kuin 5kk aiemmin, rasvaa oli tullut 2kg lisää ja lihasta 1.4kg. Osaatko sanoo mikä on niinkun olis ok määrä mitä sais tulla rasvaa jos lihasta tulee tietyn verran jos ymmärrät mitä meinaan:D Tai siis kun tarkotuksena on kerätä lihasta mahdollisimman pienellä rasvamäärän lisäyksellä ja mietin että onko toi ihan normaalia että rasvaa voi tulla just toi parikin kiloa, vaikka ne onkin tarkotus tässä polttaa pois. Ja kuinka paljon ylipäänsä lihakset voi kasvaa jos ei yhtään keräis rasvaa?:D

 • Jonskukka
  Posted at 18:57h, 08 maaliskuun Vastaa

  paljonko sulla on lihasta kiloina ja kuinka pitkä oot? 😀 tiiätkö paljo sul on rasvaprosentti täl hetkellä?

 • Ssinka
  Posted at 11:17h, 09 maaliskuun Vastaa

  Hei lindaaa!! Koska ja missä tää tapahtuma on kun sä nouset lavalle? 🙂 tiedän kytsiä lippuja niin tuun kannustaan sua!

 • Milla
  Posted at 13:50h, 09 maaliskuun Vastaa

  Näytät kyllä niin upealta! Miksi lähdet kisailemaan, kun voisit olla noin upea kokoajan, eikä tarvitsisi dieetata ja ehkä samalla sekoittaa hormonitoimintaa 🙁
  Saat kokoajan töitä ulkonäkösi vuoksi, niin miksi vielä pitää kisailla? Ynmärrän kyllä, että jollakin on se kisaamisen palo ja että se on tärkeää! Kysyisin vielä, mitkä pidennykset sinulla on? Sinetit vai teipit vai mitkä pidennykset kyseessä?

  • linda
   Posted at 15:41h, 09 maaliskuun Vastaa

   Kiitos! Kisaan koska haluan haastaa itseäni ja rakastan lajia (: teipit!

 • jenna
  Posted at 15:36h, 09 maaliskuun Vastaa

  Heippa! Oot antanu mulle aivan älyttömästi motivaatioo treenata,ja sulla on aivan upea kroppa!:) luin instasta sun biosta että oot Sport trainer niin lähditkö opiskelemaan siihen alalle peruskoulun jälkeen vai kävitkö luokion vai minkä?:)

  • jenna
   Posted at 15:41h, 09 maaliskuun Vastaa

   Siis tarkoitin personaltrainer 😀

  • linda
   Posted at 15:41h, 09 maaliskuun Vastaa

   Moikka! Lukion jälkeen olin vuoden salilla töissä ja siitä lähdin opiskelemaan (:

 • nelly
  Posted at 22:05h, 09 maaliskuun Vastaa
  • linda
   Posted at 23:57h, 09 maaliskuun Vastaa

   Lopetin lukemaan tohon ”mihin katosi fitneksestä hyvinvointi…” ……ei taida tyttö edes tiedä mikä laji on fitnes. kaukana hyvinvoinnin ja liikunnan ilon protskubanskupannari elämästä…

 • mimmu
  Posted at 12:50h, 10 maaliskuun Vastaa

  Moikka! Muistan joskus lukeneeni, että et treenaa hauista kuin hyvin harvoin. Haluaisin kuulla minkälainen ajatus tässä on takana 🙂 Mietin, että kuuluisiko minunkin treenatessa keskittyä enemmän esimerkiksi olkapäihin, kuin hauiksiin, vaikken lavoille tähtääkkään! Mutta haluaisin vain kuulla mielipiteesi asiasta 🙂

  • linda
   Posted at 13:40h, 10 maaliskuun Vastaa

   Moikka! No näin on 🙂 siksi että hauis osallistuu niin monessa liikkeessä työhön, ettei sitä erikseen tarvitse hirveesti rasittaa. Tietenkin eriasia jos tähtäisin muuhun lajiin. (: Bikinissä juurikin olkapään erottuminen käsivarresta on plussaa. Ei niinkään hauiksen.
   Silti olen tyytyväinen hauberini kokoon 😀 kasvaa se siinä sivussa (:

 • ilari
  Posted at 15:17h, 17 lokakuun Vastaa

  Tänään kirjottelen niinkin jännästä asiasta kuin intuitiosta. Varmasti jokainen tietää sen pienen tai välillä suurenkin tunteen, joka joskus käskee sun tehdä jotain, mikä ei ehkä sillä hetkellä vaikuta järjen mukaan kaikista parhaimmalta vaihtoehdolta? Tee se !

  jsut näin mtu silti vielläkin jään välillä epävarmaksi ja alkaa se mielen ja sydämem njankkaus ja menee pyörälle t miten se niinkuin menikään mut jso heti sitä sdyäntää aj intuitio okuuntelee kun se menee oikein kuiteskii lisäks tuo tunteita siin helaktin aivot toteaa taas et no niinhän se taas meni sori et en uskonut se on kaikekin ärsyttävin juttu 🙁

 • ilari
  Posted at 15:26h, 17 lokakuun Vastaa

  käykö sulle sit koskaan niin et jos et oo kuunellukaan sitä nini sit heti sun aivos luo sen et toi menee niin ja tuleekin missi kun yrittää liikaa ja ajautuu siihen hölmöön kierteeseen ja ajtus alkaa sotkeen ja muka näkeen :)?

Post A Comment