Bikinifitness pose- helppoako? No ei!

Heipparallaa!

Sain päivän työt ja treenit vihdoin hoidettua ja pääsen rustailemaan vähän fiiliksiäni ekoista kunnon pose treeneistä.

Mun valmentaja opetti mulle tänään poseja ja katsottiin hieman t-kävely runkoa. Mitään ei olla vielä päätetty, mutta nyt on jotain mitä lähteä harjoittelemaan…. ja paljon! Vaatii aika lailla treenaamista että pystyy siellä spottivaloissa ja jännityksen seasta löytää itsevarmuutta ja tyyliä siihen touhuun. Eka kerta on varmasti todella jännittävä. Täytyy alkaa kovaa vauhtia muokkaamaan jotain oman näköistä meininkiä lavalle. 

Voi luoja. Kyllä on muuten selkä jumissa. En olis IKINÄ uskonut miten raskasta poseeraaminen on. Ja bikinikö on pelkkää keikistelyä? No ehkä jos sen tekee väärin… Tänään ei ainakaan kauheen helpolta keikistelyltä tuntunut 😀 Sain kokeilla ns. laiskoja poseja ja sitten niiden posejen eroja, joissa oikeesti sattuu selkään ja kroppa vääränä täristään ja jännitetään pakarat piukoiks. Huh! Saa aika lailla vääntää sitä hymyä että se puskee sen tuskan läpi kauniisti lavalla 😀 Miten se näyttääkin niin helpolta?

Tänään oli hieman ongelmia jalkapäivänä kun sattui niin saakelisti selkään. Ei siis ihan parhaimmista ilta treeneistä mutta tulipahan tehtyä. (:

Ja hei, me saatiin Suomeen uusi IFBB Bikini Pro Sara Back! Ei kyllä tullut yhtään yllätyksenä, on se niin upea mimmi ja aivan luotu lajiin. Onnea Saralle! Nyt meillä on kaksi upeaa Bikini PRO:ta Suomessa 🙂 Mahtavaa!! On hienoa kun Suomea on upeita mimmejä edustamassa maailmalla.

1655107_10151979674295794_1800206355_o

 

Onko kukaan menossa viikonloppuna GoExpoon? Meikäläinen ainakin löytyy Extreme Toysin osastolta, saa tulla moikkaamaan ! (:

 

 

 


16 Comments
 • idaelisa
  Posted at 09:35h, 05 maaliskuun Vastaa

  Itse yllätyin kyllä miten vaikeeta se poseeraaminen onkaan, kun sitä harjoiteltiin meidän BodyCamp -ryhmän kanssa. Ammattilaiset vaan saa sen näyttämään niin helpolta! Itse kysyin meidän treeneissä Virmajoelta, että kramppaako silläkin alaselkä ja perse poseissa, niin naurahti vaan että ”todellakin, mutta sillon vaan hymyillään niinku ei tuntuis missään” ja kertoi, että välillä takahuoneesta huoltojoukoilta tulee kuittia, että sinne asti näkyy kun lihakset vaan nykii 😀

  • linda
   Posted at 21:10h, 05 maaliskuun Vastaa

   Joo mä sain kanssa opetusta siitä miltä esim body tytöt näyttää kun ne antaa takaposea 😀 !

 • emmi
  Posted at 18:04h, 05 maaliskuun Vastaa

  Mistä toi sun takki on joka sulla on tossa instagramin atm haastekuvas?:)

  • linda
   Posted at 21:07h, 05 maaliskuun Vastaa

   zarasta!(:

 • minä
  Posted at 20:33h, 05 maaliskuun Vastaa

  Hei! Mun on oikeesti pakko kysyä ku oon miettiny tätä niin kauan. Toivottavasti otat tän hyvällä koska mun tarkotus ei ole nyt todellakaan loukata vaan aidosti ihmettelen..

  Se kun aina välis ilmestyy iltalehtiin tms. artikkeleja missä on minna vaikka joulukuussa ja kuva siitä. Sikana läskiä ja ylipainoa 20 kg. Sit kuva siitä vaikka elokuussa ja se on täyttä lihasta ja näyttää ku ois rampannu vipat 10 vuotta salilla. Esimerkkinä vaikkapa http://www.iltalehti.fi/terveys/2012050915553067_tr.shtml tämä. Okei, tossa enemmän aikaa kulunut, n. vuosi mutta silti.. Sä oot myös todella timmissä kunnossa ja teet hirveesti töitä sen eteen. En silti käsitä miten toiset on niin paljon enemmän vielä lihaskimpun näkösiä vaikka säki teet hirveesti työtä?

  Pointti siis se että voiko sillä lihaksen kehittymisellä olla niin paljon eroja vaikka tekis saman määrän treenejä jne söis samaa ruokaa jne?

  • linda
   Posted at 21:06h, 05 maaliskuun Vastaa

   No niin, välillä minäkin ihmettelen 😀 ystäväni ja monet muut treenaavat 10 vuosia ennen lavoilla nousua, jotkut vaan kai ovat niin paljon lahjakkaampia että kehittyvät älytöntä vauhtia jopa dietatessa. Lihashan kun ei teoriassa kasva miinuskaloreilla sekä laihduttaminen + lihasten kasvatus on mahdoton yhtälö oppikirjojen mukaan. Ihmisen on mahdollisuus kerätä lihasta max 5 kg alotteiliana vuodessa, muutaman vuoden salilla käymisen jälkeen kasvy hidastuu naisilla n. 3 kiloon/vuosi.

   • minä
    Posted at 22:36h, 05 maaliskuun Vastaa

    Niin tota just! 😀 Voihan se kai olla jos on ollu paljon ylipainoa ja sitten alkanu laihduttaa+käydä salilla että sitä lihasta on sen läskin alla jo valmiiks enemmän kun sillon kun normaalipainonen alkaa treenata. Loogisesti jos on kauheen ylipainonen vaikka nainen yli 100kg tms niin joutuuhan siinä kaikki raajat kauheelle rasitukselle ja varmaan kasvaa lihas et pystyy itteensä kannattelemaan ja tehdä normaalit asiat, perusliikunta jne. Ja sit laihtuu niin onki lihasta alla jo valmiiks 😀 Tai näin ajattelisin.

    Mut tsemppiä sulle ja iloista kevään odotusta! Kyllä se työn jälki todellakin sulla näkyy ettei ole siitä kiinni 🙂

    • linda
     Posted at 22:49h, 05 maaliskuun Vastaa

     Tossa kertoo että on ollut jo monta vuotta kiinnostunut bodailusta, voipi ollaettä taustalla on jo jonkinlaista voimailua 🙂
     kiitos !! 🙂

 • Sara Back
  Posted at 21:42h, 05 maaliskuun Vastaa

  Kiitos onnittelusta! 🙂

  • linda
   Posted at 22:20h, 05 maaliskuun Vastaa

   my pleasure! 🙂

 • anni
  Posted at 22:42h, 05 maaliskuun Vastaa

  Hei! osaatko sanoa onko maitotuotteiden rasva terveellistä? tarkoitan lähinnä kreikkalaisen jogurtin rasvaa, missä lidlin versiossa on ainakin 10% rasvaa 😀 Kiitos!

  • linda
   Posted at 23:05h, 05 maaliskuun Vastaa

   No sanotaanko näin että kohtuullisina määrinä. kreikkalaista jogurttia käytetään hurjasti ulkomailla maitorahkan korvikkeena, sillä esim etelästä harvemmin löytyy maitorahkaa. 🙂

 • kaisa
  Posted at 23:03h, 05 maaliskuun Vastaa

  Hei! pitääkö hiit-treenissä sykkeen olla koko ajan korkealla, vai onko tarkoituksena saada se välillä alemmas? 😀 kiitos!

  • linda
   Posted at 23:26h, 05 maaliskuun Vastaa

   jatkuvasti korkealla 🙂

 • kya
  Posted at 23:36h, 05 maaliskuun Vastaa

  Eiii ei duckfacea vaan hymy! 🙂

  • linda
   Posted at 23:42h, 05 maaliskuun Vastaa

   komppaan! 😉

Post A Comment