kevättä rinnassa!

Heippahei!

Kellä muulla on selkeästi kevättä rinn(oi)assa? 😉 Mulla ainakin! En tiedä johtuuko siitä että olen alkanut aktiivisesti käyttämään voimaruokaa aterioissani, mutta ainakin energiaa on selkeästi imetty tähän tyttöön lisää. Varmasti aurinko yhtenä suurena tekijänä tähän mielen piristymiseen.  😎

257b66f0a04b11e3a07212504153f5ec_8

 

Tänäänkin tungin aamupalaan hampunsiemeniä,himalajansuolaa + jodia, spirulinaa ja chlorellaa. Itse pidän eniten tästä voimaruoka- merkistä superfood brandeista.

Tän viikon treenit on menneet tosi hyvin! Oon ilman ongelmia jaksanut jokaisen aamutreenin (3x viikossa + 5x lihaskuntojumppa) ja tuntuu että pikkuhiljaa alkaa pahimmat bulkkipöhötykset katoamaan…3 kk päästä on jo kesäkuu joten tässähän täytyy pian alkaa ihan tosissaan treenaamaan! 😉 

988386_597306717024243_1949362583_n

 

Tänään sain aamulla idean että meenkin perinteisen aamukuntopiirin sijaan vetämään mäkivetoja ja porrastreenejä töölönlahdelle. Huh! En muistanutkaan miten rankkoja ne voi olla. Portaat on mulle helppo juttu, koska oon viimiset 2 kk kävellyt/juossut/hölkännyt n. 200 porrasta about 1-5 kertaa päivässä, sillä hissirempan takia on täytynyt kivuta ylimpään kerrokseen päivittäin jos haluaa vaan kotiin päästä. Ei pakko oo…Extrana usein treenikassin ja muutaman kauppakassin kanssa ! Huh 🙂

Mäkivedot oli kuitenkin aika hurjia näin pitkän tauon jälkeen. Juoksin aina mäen ylös ja hölkkäsin (lopussa kävelin) alas. Loppuun juoksin vielä lahden ympäri. Luulin että kuolema tulee kun vihdoin pääsin kotiin. 

Lenkkipoluilla oli onneks maailman söpöimpiä sorsia tsemppaamassa ! 

1507765_597719206982994_1872588095_n

 

Kellekkään ei varmaan ole epäselvää että tämä kuva on ENNEN treeniä…..

Mua jotenkin naurattaa, että MINÄ, entinen meikkipellejen kuningas viihdyn nykyään kaikista parhaiten naamani kanssa jos siinä ei ole mitään meikkiä. Toki jos on menossa jonnekkin ulos niin on mukavaa meikkailla, mutta eilenkin kun meikkasin yhtä tilaisuutta varten (josta myöhemmin oma postaus) niin lähinnä ahdisti ja oli todella tunkkainen olo. Oon Viivin taikatuotteiden ansiosta saanut ihon älyttömän hyväksi ja pigmentit kohdilleen, joten miks ihmeessä tunkea naamaan mitään extraa. Toki mulla on värjätyt kulmat sekä ripsienpidennykset, mutta muuta en mielelläni laita. Entinen minä olisi varmaan tässä vaiheessa ollut leuka lattiassa, jos se olisi tossa vieressä lukemassa tätä tekstiä…. Ennen kun ei edes kauppaan menty ilman meikkiä. 

843743f89f2411e3806c1267eff66efd_8

 

Lisää kuvia facebookissa sivulla LindaManuella ja instagramissa nimellä LindaManuella. 

 


27 Comments
 • minerva
  Posted at 23:05h, 28 helmikuun Vastaa

  Hei
  Haluaisin tiedustella pt paveluitasi? onko sinulla tilaa jne.en löytänyt firmasi kotisivuja 🙂

  • linda
   Posted at 00:35h, 01 maaliskuun Vastaa

   Sivuja ei ole vielä , mutta yhteyttä voi ottaa Fit4ever@hotmail.fi. (: tosin fyysiset valmennukset ovat täynnä!

 • Anonyymi
  Posted at 00:29h, 01 maaliskuun Vastaa

  Mielestäni on törkeää, että ihmiset, jotka maksavat sulle siitä, että oot 110% läsnä heidän tsemppaavana PT:nä, saa sittenkin pari esimerkkiliikettä näyttävän ja muuten kännykällä näpläävän lahnan ”tsemppaajakseen”. Pari tuttuani käy sun kanssa välillä samalla salilla ja joka kerta, kun he sut ovat nähneet ovat he päivitelleet minulle ja muille käyttäytymistäsi asiakkaitasi kohtaan(ovat kertoneet myös, että asiakkaasikin välillä ihmettelevät näpyttelyäsi, mutta et sitä kiireiltäsi huomaa)… Uskon, että olet todella pätevä PT muuten, mutta toivoisin asiakkaidesi ja oman maineesi puolesta PT:nä, että kiinnittäisit asiakkaisiin enemmän huomiota :-)!

  • linda
   Posted at 00:34h, 01 maaliskuun Vastaa

   Niin tai olisko se ”puhelimen näprääminen” treenien kellottamista ja sarjataukojen seuraamista sekunnilleen treenin yhteydessä, jotta pysytään kartalla suorituskyvyistä ja kehityksestä myös ajallisesti? 😉 kai sinä ja ystäväsi tiedätte että aika on treeneissä kovin vastus? Ihmettelen suuresti miten jotkut eivät kellota treenjään, sillä muutamankin sekunnin tauko erot merkitsee suuresti energiantuottotavoissa. ATP+KP varastot täyttyvät jo 10 sekunnissa (:
   Tulkaa toki joskus treeneihin mukaan jos läsnäoloni epäilyttää niin pääsee ne ystäväisesikin tekemään siellä salilla muutakin kuin vain ihmettelemään mun puhelimen näpräämistä 😉
   Muutenkin aika erikoista, että eilen tuli ”hyi vittu sulla on silarit ja vittu kirjotat surkeeta suomea” – kommentteja sieltä samaisesta IP osoitteesta perkiöntieltä 😉 onko sulla jotain suurempiakin henkilökohtaisia patoutumia mua kohtaan? 😀 nimimerkin vaihtaminen ei nyt ihan pelastanut….. noloa.

   • Wilma Ruohisto
    Posted at 06:02h, 01 maaliskuun Vastaa

    Joo, mulle tulee välillä kans jotain anokommentteja silleen joku 5 putkeen parin minuutin aikavälillä kaikki haukkuen/kyseenalaistaen/epäillen/ ihan suoraan vittuillen… ihan niinkun en oikeasti tajuaisi? Tai ylipäätään muutenkaan ottaisin itseeni…

    Kateus on ruma piirre ihmisessä.

    Tsemppiä kevääseen, dieettiin ja ainiin, WOW kun näytät upealta! 🙂 <3

    terkuin Wilma<3

    http://rebel–yell.blogspot.com/

   • tididii
    Posted at 08:01h, 01 maaliskuun Vastaa

    :DDDD ai hitsi tää oli hyvä ownaus. Muutenkin ärsyttää nää ”pari kaveria ja tuttua..” alkuiset! 😀 menkää itse kyyläämään lindaa (ja asiakkaita) livenä ja kommentoikaa sitten. 😀
    Tärkeintähän on että asiakkaiden mielestä treeni on mitä pitäis, ei kaverien tuttujen kavereiden mielipiteet. Oon ymmärtänyt että tyytyväisiä on 😀

   • Soffi
    Posted at 18:13h, 02 maaliskuun Vastaa

    Kuinka pitkiä taukojen tulis sitten olla, jotta sais mahollisimman suuren hyödyn irti treenistä ja lihakset kasvais? 🙂 ihan mielenkiinnosta kyselen, ite en oo koskaan kellottanu treenejäni.

 • Pirita
  Posted at 00:55h, 01 maaliskuun Vastaa

  Moikka! Ei nyt liity tähän postaukseen. Mutta mietin semmoista, kun oon treenannut salilla vuosia ja yrittänyt syödä mahdollisimman monipuolisesti, mutta välillä mietin saanko tarpeeksi hiilareita ruoastani. Hiilareita saan aamun kaurapuurosta, banaanista, kasviksista ja sillon tällöin leivästä. Lämpimän ruoan kun syön, niin harvemmin syön täysjyvä makaronia/riiisiä. Niin kysymykseni onkin, että on sinusta täysjyvä makaroni/riisit ”välttämättömiä” hiilarin lähteitä jos haluaa saada hyviä tuloksia vai riittääkö nuo ensimmäiseksi mainitut? Kiitos!

  • linda
   Posted at 00:57h, 01 maaliskuun Vastaa

   Riippuu ihan että mitäs sä tavottelet? 😉

   • Pirita
    Posted at 01:38h, 01 maaliskuun Vastaa

    En kisakondista, ihan omaksi hyvinvoinnikseni treenaan, mutta olishan se kiva et lihakset kehittyis koko ajan paremmin 🙂 ja siis voimaharjoittelua enimmäkseen teen, pari kertaa viikossa vain aeromista.

    • linda
     Posted at 01:40h, 01 maaliskuun Vastaa

     Siinätapauksessa ehdottomasti aterioille hiilaria! (:

     • Pirita
      Posted at 01:47h, 01 maaliskuun

      ok, sitte pitää ottaa itseään niskasta kiinni, ja alotettava syömään hiilaria myös lounasaikaan! kiitos vastauksestasi 🙂

     • linda
      Posted at 01:48h, 01 maaliskuun

      Joo ehdottomasti! 🙂

 • Juliajosefiina
  Posted at 10:38h, 01 maaliskuun Vastaa

  Oot kyllä älyttömän upea !!

 • Elli
  Posted at 10:49h, 01 maaliskuun Vastaa

  Moi! Mistä noi harmaat trikoot on? Oon nähny noista kuvan aiemminkin ja yrittäny bongailla mutta en vain ole löytänyt!

  • mikaela
   Posted at 18:19h, 03 maaliskuun Vastaa

   stadiumista

 • Jenny
  Posted at 10:54h, 01 maaliskuun Vastaa

  Hei, Linda!

  Olet todella hyvässä kunnossa, ja treeni auttaa siihen. Minä olen saanut itseni salille aika usein, mutta se on minun tapa liikkua. Tykkään pyöräillä ja hiihtää. Pyöräily pitää olla ihan ulkona pyöräilyä, koska haluan saada happea. Teen tällä hetkellä niin että teen joka toinen päivä kovaa treeniä ja joka toinen helppoa treeniä. Salilla käymisestä on vähän tarkoitustakin, miksi käyn siellä. Olen miettinyt että jos aloittaisi palautusjuomien käytön, varsinkin kovan treenin jälkeen on kyllä hyvä ottaa.. Hyvää lauantaita sinulle ja hyvää maaliskuun ensimmäistä päivää!! <3

 • nea
  Posted at 11:01h, 01 maaliskuun Vastaa

  Heippa! Tälleen aiheesta aivan kokonaan poiketen, mutta mitä nuo ” Viivin taikatuotteet ” ovat? Itse todella huono ihoisena oisin kiinnostunut tälläisestä kun ei sitä meikkiäkään jaksa enään naamaan tunkea 😀 minkä merkkisiä yms sattuvat olemaan? 🙂

 • nea
  Posted at 11:11h, 01 maaliskuun Vastaa

  Piti viellä sanoa, että olet siis aivan mahtava! Sun blogias ku lukee ni kyllä tulee hyvä olo ja kiire salille 😉 aivan mahtavaa, että sinäki tuollaisena pienenä julkisuuden henkilönä uskollat puhua suusi puhtaaksi näille haukkuville anoille! Tsemppiä syksyn kisoihin ja edistys sulla aivan huikeeta!! Enemmän kuvia vaan tulemaan sun tuloksista!! Mahtava mimmi jatka samaa tahtiin 😉

 • Minna
  Posted at 15:02h, 01 maaliskuun Vastaa

  Hei tekisitkö joskus postauksen ihostasi ja noista mainitsemistasi tuotteista? 🙂

  Itsekin pidän kauniimpana ja freesimpänä ihmistä jolla ei ole meikkiä, vaan tasainen, kuulas iho ihan luonnostaan. Siksi ärsyttääkin todella paljon, että iho on itselläni niin laikukas ja näppyläinen että en oikeasti mene sinne salille ikinä ilman peitevoidetta, kauppaan kehtaa paremmin 😀

  Olen lopettanut maitotuotteet ja olen huomannut että iho on hiukan parantunut jo näin viikossa, ja turvotus vähentynyt varsinkin kasvoista mutta edelleen kasvojen ihon väri on todella läikikäs, joten tuo taikavoide herätti kovasti mielenkiintoa. 🙂

  Ps. En ollut uskoa silmiäni kun parin vuoden tauon jälkeen törmäsin taas blogiisi pari kuukautta sitten, että oletko tosiaan se sama henkilö ja nyt olen lukenut jokaikisen postauksesi ja ihailen sua todella paljon! Fiksu, elämäniloinen, hauska ja kovassa kunnossa oleva nainen, tulokset alkaa todellakin näkyä! Ei voi muuta kuin ihailla ja tykkään kyllä blogistas ihan kympillä, en ois uskonu et sanoisin sun blogia yhdeks parhaimmista 🙂

 • Anni
  Posted at 18:35h, 01 maaliskuun Vastaa

  Pidätkö offillakin ns.hiilaripäiviä ja jos niin kuinka usein? Miksi niitä tarvii jos saa muutenkin pävittäin hyvin hiilareita, vai? Ihan mielenkiinnosta kyselen.

 • Piia
  Posted at 14:48h, 03 maaliskuun Vastaa

  En yhtään ihmettele että viihdyt parhaiten meikittä, sähän olet kauneimmillasi silloin. Mulla sama vaikkakaan en olekaan kauneimmillani meikittä ;D

 • H
  Posted at 15:17h, 03 maaliskuun Vastaa

  Moikka!
  Montako noita spirulina-tabletteja syöt päivässä? Esimerkiksi puhdistamon sivuilla lukee että niitä pitäis syödä 12-20tablettia päivässä (??) kun taas cocovin spirulina-purkin kyljessä lukee että pitäis ottaa neljä tablettia päivässä. Nää määrät on varmaan ohjeellisia, mutta ois kiva kuulla että miten paljon niitä oikeesti kannattaisi syödä 😀 Nyt alussa oon itse ottanut vaan pari tablettia päivässä, lisäilen ajan kanssa määrää sitten 🙂

 • Salla
  Posted at 22:44h, 03 maaliskuun Vastaa

  Terrve! Sä tunnut ymmärtävän näistä asioista sen verta paljon että ajattelin tulla sulta kysyyn.. Laskeskelin tossa huvikseni tän päivän proteiinin saantiani ja se tuntuu ylittävän päivittäisen proteiinisuosituksen vähän turhankin reippahasti. Suositushan ilmeisesti olis se 1g yhtä kiloa kohden (eli mulla se olis noin 57g). Nyt kun laskeskelin, tänään olis tullu nautiskeltua protskua ainakin 110g. Mikään superaktiivinen liikkuja en ole, joten nyt ei voi sanoo että ”ei se mitään haittaa, kasvattaa lihasta vaan”. Eikös tommonen ylimääränen proteiini keräänny elimistöön rasvana? äääk

 • Linda
  Posted at 23:45h, 03 maaliskuun Vastaa

  Moikka! Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta oot kertonut että oot kärsiny syömishäiriöstä. Itselläni on ollut bulimia ja nyt siitä on jäännyt mulle ahmimishäiriö. Olisinki kysyny, että miten pystyit katkaisemaan sun syömishäiriön? Oon koittanut kaiken näköistä, mutta mikään ei tunnu auttavan. Tää on myös musertanu totaallisesti mun itseluottamuksen. Miten siis onnistuit siirtymään terveempään elämään? 🙂

  • linda
   Posted at 00:26h, 05 maaliskuun Vastaa

   Mulla auttoi kun kerroin asiasta avoimesti, myönsin itselleni ongelman ja päätin parantua. Ehkä piste i:n päällle oli kun opiskelin asioista ja tajusin etten voi koskaan tulla sellaiseksi kun haluan jos jatkan syömishäiriötäni.

 • Pirita
  Posted at 13:08h, 07 maaliskuun Vastaa

  Moikka!

  Olisin kysynyt sellasta vähän outoa kysymystä, jota oon miettinyt jo pidemmän aikaa ja tuli tässä postauksessa taas mieleen. Miten sä oikeesti jaksat käydä salilla tyyliin joka päivä, ilman että sulle tulee sellasta ”paskat, jään sohvalle makaamaan ja syömään jääteöä” -fiilistä. Tai uskon että varmaan tuleekin, mutta kun mulla jää tollaset aina ”päälle”. Joko treenataan tosissaan 6x viikossa ja syödään hyvin ja terveellisesti tai sit vaan syödään rasvasta mättöä päivästä toiseen eikä nosteta sitä persettä ylös ollenkaan. Takaisin pääseminen on niin vaikeeta! Nyt on kyllä taas tää reeni vaihe menossa.. Olis kiva jos sulla olis jotain keinoja tän välttämiseksi 🙂

Post A Comment